logo
29 MART 2024

Kaldırımda bebekleriyle yürüyen çifte araba çarptı

Esenler’de ters istikamette ilerlediği sırada kontrolden çıkan araç, kaldırımda bebekleriyle yürüyen çifte çarptı
06.05.2022 23:07:00 /
Esenler’de ters istikamette ilerlediği sırada kontrolden çıkan araç, kaldırımda bebekleriyle yürüyen çifte çarptı. Aracın çarpması sonucu yaralanan anne, baba ve bebekleri hastaneye kaldırılırken, yaşanan feci kaza anı kameraya yansıdı.
 
Kaza, Esenler Çinçindere Caddesi'nde yaşadı. Edinilen bilgiye göre, Serhat A.’nın kullandığı 34 UJ 0059 plakalı araç, ters istikamette ilerlediği sırada sürücünün kontrolünden çıkarak kaldırımda bebeğiyle yürüyen çifte çarptı.
 
Çarpmanın etkisiyle savrulan anne, baba ve bebeğin yardımına çevredeki vatandaşlar koştu. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, itfaiye ekipleri iki aracın arasında sıkışan babayı kurtararak sağlık ekiplerine teslim etti. Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından yaralılar, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
 
Anne ve bebeğinin şans eseri ucuz atlattığı kazada durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, babanın durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Kazayı yara almadan atlatan sürücü de tedbir amaçlı hastaneye götürüldü. Yaşanan feci kaza anı ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.