logo
09 HAZİRAN 2026

Kalpar istifa etti !..

23.02.2006 00:00:00
Gaziantepspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, görevinden istifa etti.

Kalpar, yardımcılarıyla Celal Doğan Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, 16 Aralık 2005 tarihinde dönemin kulüp başkanı Celal Doğan ve Asım Atmaz'ın isteği ile herhangi bir önkoşul sunmadan,mevcut olanakları maksimum değerlendirme amacıyla ekibiyle beraber Gaziantepspor'un başına geldiğini söyledi.

Göreve geldikten sonra birinci devrede, mevcut kadroda ilk 11'de oynayan 5 oyuncusundan yoksun 4 lig, 3 kupa maçı oynadıklarını ifade eden Kalpar, şöyle konuştu: "Takımımızın futbol oynama isteği ve oyunu güzelleştirme çabası bu maçlarda görülmüştür. Bunları tek tek anlatmak durumunda kalmak istemiyorum. Sizlerin de gördüğü ve bildiği gibi Gaziantepspor'un sahasında başarılı olamama psikolojisini, bu şartlar içinde aşamadık. Bu anlamda, mevcut yapının geleceğe yönelik başarılı olması yeni bir kan değişikliğiyle mümkün olabilecektir. Kan değişikliğinin başlaması açısından takımdan ayrılmamı, bir Gaziantepli olarak takımın ve şehrinbaşarısı adına gerekli görmekteyim."

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın yeni savaşı

Savunmaya sol ayaklı lider arayan Galatasaray, rotayı Serie A’ya çevirdi. Corriere dello Sport, Aslan'ın Bologna forması giyen Jhon Lucumi'nin durumunu anlık olarak izlediğini duyurdu. Satır arasına Fenerbahçe'yi de ekledi

09.06.2026 16:10:00
Haber Merkezi
Fenerbahçe ve Galatasaray'ın yeni savaşı
Fenerbahçe ve Galatasaray'ın yeni savaşı
Galatasaray'da yeni sezon öncesi savunma hattını güçlendirme çalışmaları tüm hızıyla sürerken, rota bir kez daha Serie A'ya çevrildi.

Corriere dello Sport'un haberine göre sarı-kırmızılılar, Bologna forması giyen Kolombiyalı stoper Jhon Lucumi'nin durumunu çok yakından takip ediyor.

Bologna ile olan sözleşmesi 2027 yılında sona erecek olan sol ayaklı stoperin, İtalyan kulübünden gelen kontrat uzatma tekliflerine mesafeli yaklaştığı belirtiliyor. Bologna yönetimi ise istikrarlı performansıyla dikkat çeken Kolombiyalı yıldızı önümüzdeki yıl bedelsiz kaybetmek istemiyor. Bu nedenle Serie A ekibi, kontratının son yılına girmeden oyuncu için gelecek cazip teklifleri masaya yatırmaya hazır.

Galatasaray, Jhon Lucumi transferinde yalnız değil. İtalyan medyasında yer alan iddialara göre, sarı-kırmızılıların ezeli rakibi Fenerbahçe de oyuncunun durumunu yakından izliyor.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Sunderland ve Bournemouth ile İtalya'dan Inter Milan'ın da başarılı stoperi listesinde bulundurduğu gelen haberler arasında.

'Fenerbahçeliler beni affetmiyor'

Fenerbahçe’nin efsane stoperi Diego Lugano, Türk futbol tarihini değiştiren transfer itirafıyla gündeme damga vurdu

09.06.2026 16:00:00
Haber Merkezi
'Fenerbahçeliler beni affetmiyor'
'Fenerbahçeliler beni affetmiyor'
Fenerbahçe'nin unutulmaz savunma oyuncularından Diego Lugano, Uruguay basınına verdiği röportajda Türk futbol tarihinin seyrini değiştiren çarpıcı bir transfer itirafında bulundu.

El Espectador Deportes'e konuşan Lugano, vatandaşı Fernando Muslera'nın 2011 yılında Galatasaray'a transfer olma sürecinde başrolü oynadığını açıkladı.

Fernando Muslera'ya Galatasaray'a gitmesini ben tavsiye etmiştim. Kararsızdı. Ben de ona, 'Nando, git. Harika vakit geçireceksin, büyük bir kariyer yapacaksın. Sana garanti veriyorum' dedim.

Sonra ne oldu? Nando, Galatasaray efsanesi oldu. Türk futbol tarihinde rekorlar kırdı.

Türkiye'de Fenerbahçe taraftarları beni bugün hâlâ seviyor ama Fernando Muslera'ya Galatasaray'a gitmesini tavsiye ettiğim için affetmiyorlar.

Mauro Icardi veto yedi

Ole'nin iddiasına göre River Plate teknik direktörü Eduardo Coudet, Galatasaray'ın dünyaca ünlü golcüsü Mauro Icardi'nin transferini kendi oyun sistemine uymadığı gerekçesiyle veto etti

09.06.2026 15:50:00 / Güncelleme: 09.06.2026 15:50:02
Haber Merkezi
Mauro Icardi veto yedi
Mauro Icardi veto yedi
Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi ile ilgili Güney Amerika'dan sürpriz bir iddia gündeme düştü. Ülkesine döneceği yönündeki spekülasyonlar bitmek bilmeyen yıldız oyuncu için bu kez River Plate kapısı kapandı.

Arjantin'den Ole gazetesinin paylaştığı bilgilere göre; River Plate'in teknik patronu Eduardo Coudet, Mauro Icardi'nin transfer hamlesini veto etti.

Kulüp yönetiminin hücum hattını güçlendirmek adına Icardi ismini masaya getirdiği, ancak teknik direktör Coudet'nin saha içi planlaması ve takım içi dengeleri gerekçe göstererek bu transfere onay vermediği belirtildi. Tecrübeli teknik adamın, Icardi'nin kalitesine rağmen kendi oyun sistemine uygun başka profillere yönelmek istediği gelen haberler arasında.

Aziz Yıldırım masayı devirdi

Daha önce Serhou Guirassy transferi için Sadettin Saran yönetimine 35 milyon Euro karşılığında onay veren Dortmund ve oyuncunun menajeri, Aziz Yıldırım'ın kurmaylarından ekstra bonuslar koparmaya çalışınca sert kayaya çarptı 

09.06.2026 15:30:00
Haber Merkezi
Aziz Yıldırım masayı devirdi
Aziz Yıldırım masayı devirdi
Fenerbahçe'de yeni dönemin ilk büyük transfer krizinde Aziz Yıldırım masaya yumruğunu vurdu! Daha önce Serhou Guirassy transferi için Sadettin Saran yönetimine 35 milyon Euro karşılığında onay veren Dortmund ve oyuncunun menajeri, Yıldırım kurmaylarından ekstra bonuslar koparmaya çalışınca sert kayaya çarptı. Menajerlerin uyanıkça kurguladığı "zor bonusları kolaymış gibi gösterme" oyununa pabuç bırakmayan başkan, 35 milyon Euro'luk sınırı kesinlikle geçmeyeceğini de Almanlara iletti.






Fenerbahçe'de seçim maratonun bitti... başkan seçilen Aziz Yıldırım kolları sıvadı. Transfer için gaza bastı. Yıldırım ve kurmayları, transfer masasında kulübün mali yapısını korumak adına sert bir duruş sergiliyor. Dortmund forması giyen Serhou Guirassy transferinde menajer oyunlarına ve Alman kulübünün taleplerine savaş açıldı.






DORTMUND FİYAT ARTIRDI

Daha önce Saran yönetimi döneminde yapılan görüşmelerde 35 milyon Euro'luk bonservis bedeline "evet" diyen Alman kulübü, Aziz Yıldırım'ın başkanlığa gelmesinin ardından çark etti. Son dönemde gerçekleştirilen temaslarda Dortmund tarafı, Yıldırım kurmaylarından ekstra bonuslar ve uçuk rakamlar talep etmeye başladı.






MENAJERİN AYAK OYUNLARI

Sadece kulüp değil, Guirassy'nin menajeri de süreci fırsata çevirmeye çalışarak fiyat artırma çabasına girdi. Menajerlik şirketinin, "zor bonusları kolay bonusların içine yedirme" kurnazlığına Yıldırım cephesi pabuç bırakmadı. Deneyimli başkan, bu akıl oyunlarına kanmayarak resti çekti.






GUIRASSY ŞU ANDA DAHA UZAK

Yıldırım, Guirassy için belirlenen 35 milyon Euro'luk tavan fiyatın kesinlikle üzerine çıkmayacaklarını taraflara net bir dille iletti. Yaşanan bu restleşmenin ardından, transferin ilk günlerindeki olumlu hava dağıldı ve Guirassy, Fenerbahçe'ye şu an için başladığı noktadan çok daha uzak bir konuma geldi.






B PLANI DUSAN VLAHOVIC

Guirassy transferinde geri adım atmayan Yıldırım, masadaki dev B planını da devreye soktu. Gineli golcü için gözden çıkarılan ancak menajer oyunları nedeniyle askıya alınan dev bütçeyi, çok daha genç ve sansasyonel bir isin olan Dusan Vlahovic'e yönlendirilecek.






Yıldırım'ın, Guirassy için talep edilen ekstra paketleri ve imza paralarını, Sırp golcüye imza bonusu olarak teklif etmeye hazır olduğu belirtildi. Eğer Sırp dünya yıldızı Fenerbahçe'nin bu çılgın teklifini kabul ederse, Kadıköy'de yüzyılın transfer operasyonu tamamlanmış olacak.

Aziz Yıldırım: Savaşsa savaş...

"Onlar kimi istiyorsa teklif yapıyoruz" diyerek kurmaylarını toplayan Yıldırım, ezeli rakibinin en çok istediği o isim olan Can Uzun için çılgın bir operasyon başlattı

09.06.2026 15:12:00
Haber Merkezi
Aziz Yıldırım: Savaşsa savaş...
Aziz Yıldırım: Savaşsa savaş...
Galatasaray'ın Dusan Vlahovic hamlesine sinirlenen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'dan beklenen rest geldi! "Onlar kimi istiyorsa teklif yapıyoruz" diyerek kurmaylarını toplayan Yıldırım, ezeli rakibinin en çok istediği o isim olan Can Uzun için çılgın bir operasyon başlattı. Frankfurt ile kurulan temasta masaya konan 45 milyon Euro'luk paket tüm gündemi değiştirecek cinsten.






Galatasaray'ın Dusan Vlahovic hamlesine sinirlenen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, kurmaylarına net bir talimat vererek yeni dönemim ilk transfer savaşını başlattı. Frankfurt forması giyen Can Uzun için masaya konan rakam tam 45 milyon Euro!






VLAHOVIC HAMLESİ ÇILDIRTTI

Galatasaray'ın, La Gazzetta dello Sport'ta yer alan habere göre listesinde yer alan Dusan Vlahovic için 10+5 milyon Euro'luk resmi bir teklifle yaklaşması, Aziz Yıldırım'ın tepesini attırdı.

Ezeli rakibinin bu agresif transfer politikası üzerine Yıldırım, kurmaylarını acil koduyla topladı. Başkan Yıldırım ekibine şu talimatı verdi:

-Galatasaray'ın en çok istediği, üzerinde en çok ısrarcı olduğu oyuncu kimse derhal öğrenin. Onlar kimin peşindeyse, biz de o oyuncu için teklifimizi yapıyoruz!






TOPLAM PAKET 45 MİLYON EURO

Bu restin ardından Fenerbahçe transfer komitesi, Galatasaray'ın uzun süredir radarında olan ve Türk futbolunun geleceği olarak gösterilen Can Uzun için düğmeye bastı. Frankfurt ile jet hızıyla temas kuran sarı-lacivertliler, Alman kulübünün başını döndürecek bir paket sundu.

Fenerbahçe'nin genç yetenek için yaptığı çılgın teklifin detayları ise şöyle:






Net Bonservis: 35 Milyon Euro
Kolay Bonuslar: 5 Milyon Euro
Başarıya Bağlı Bonuslar: 5 Milyon Euro
Toplam Paket: 45 Milyon Euro!






ASENSIO GİDERSE DİYE HAZIRLIK

Fenerbahçe'de bu çılgın operasyon sadece bir misillemeden ibaret değil, aynı zamanda teknik bir zorunluluk. Takımın futbol aklı Oğuz Çetin'in, Marco Asensio'nun takımdan ayrılma ihtimalini masaya yatırarak yönetime sunduğu raporda, "Asensio giderse o bölgeye mutlak bir 10 numara lazım" dediği yazıyordu.

Bir süredir dünya çapında birkaç isimle ön görüşmeler yürüten Yıldırım cephesi, Çetin'in bu raporu ve Yıldırım'ın "Gerekeni yapın" talimatıyla birlikte Can Uzun transferinde tüm şartları zorlama kararı aldı.

Kenan Yıldız satılık değil

İngiliz basınından The Athletic'in haberine göre; Premier Lig’de şampiyonluk yürüyüşünü sürdürecek güçlü bir kadro kurmak isteyen Arsenal, sol kanat transferi için rotasını İtalya’ya çevirdi

09.06.2026 14:55:00
Haber Merkezi
Kenan Yıldız satılık değil
Kenan Yıldız satılık değil
Arsenal sol kanat transferi için rotayı İtalya'ya kırdı, milli yıldızın durumunu sordu! The Athletic'in duyurduğu dev hamleye Juventus'tan yanıt gecikmedi: Kesinlikle satılık değil!






İngiliz basınından The Athletic'in haberine göre; Premier Lig'de şampiyonluk yürüyüşünü sürdürecek güçlü bir kadro kurmak isteyen Arsenal, sol kanat transferi için rotasını İtalya'ya çevirdi. 






Gunners, Juventus formasıyla Serie A'da sergilediği performansla Avrupa devlerinin dikkatini çeken milli futbolcumuz Kenan Yıldız'ın durumunu sordu.






Ancak siyah-beyazlı kulüp, Arsenal'ın bu transfer girişimi karşısında oldukça net bir duruş sergiledi. Juventus yönetimi, takımın gelecekteki en büyük projesi olarak gördüğü 21 yaşındaki genç yeteneğin kesinlikle satılık olmadığını İngiliz ekibine kesin bir dille bildirdi.

Fenerbahçe’nin gündemindeydi, Al-Ahli ile nikah tazeledi

Fenerbahçe’de başkan adayı Hakan Safi’nin "anlaştım" dediği Merih Demiral transferinin arkasındaki gerçekler ortaya çıktı

09.06.2026 14:39:00
Haber Merkezi
Fenerbahçe’nin gündemindeydi, Al-Ahli ile nikah tazeledi
Fenerbahçe’nin gündemindeydi, Al-Ahli ile nikah tazeledi
Fenerbahçe'de önce Ali Koç sonra da Sadettin Saran yönetiminin sunduğu yıllık 6 milyon Euro'luk Skriniar tarifesini, takım kaptanlığı vaadini ve özel projeleri reddeden Merih Demiral, Al-Ahli ile nikah tazeleyerek Suudi Arabistan'da kaldı. Başkan adayı Hakan Safi'nin Merih Demiral'ı nasıl ikna ettiği ise çok dikkat çekici.

Fenerbahçe'de başkan adayı Hakan Safi'nin "anlaştım" dediği Merih Demiral transferinin arkasındaki gerçekler ortaya çıktı. Ali Koç ve Sadettin Saran yönetiminin tüm ısrarlarına, kaptanlık ve cazip proje tekliflerine rağmen milli stoper, tercihini ekonomik şartlardan yana kullanarak Al-Ahli ile nikah tazeledi.







SKRINIAR KADAR MAAŞ ALACAKTI

Fenerbahçe, normal şartlarda sözleşmesi 30 Haziran 2026'da bitecek Merih'i bu yaz bonservissiz olarak kadrosuna katmak istiyordu.

Sarı-lacivertliler, yıldız savunmacıya Skriniar seviyesinde yıllık 6 milyon Euro civarında bir maaş teklif etti. Ancak Al-Ahli'de bonuslarla birlikte yıllık 12 milyon Euro kazanan Merih, İstanbul'a gelmek için maaşında yarı yarıya bir indirime gitmeye yanaşmadı.







AZİZ YILDIRIM İSTEMİYOR

Başkan Ali Koç daha önce, sezon devam ederken de eski futbol şube sorumlusu Ertan Torunoğulları da Kasım ayında oyuncuyla bizzat görüştü ve sözleşme yenilememesini istedi.







Ali Koç, aidiyet hissi yaratmak için Merih'e özel bir forma paketi gönderdi ve iddialara göre takım kaptanlığını dahi teklif etti. Tüm bu projelere "hayır" diyen Merih Demiral'ı, Suudi Arabistan'daki mevcut maaşını garanti ederek ikna eden isim Hakan Safi oldu. Ancak Safi seçimi kazanamadı; mevcut durumda Aziz Yıldırım'ın da Merih'i transfer etmek gibi bir planı bulunmuyor.






75 MİLYON EURO KAZANACAK

Fenerbahçe'nin ısrarlarına rağmen 12 Aralık'ta Al-Ahli ile masaya oturan 28 yaşındaki savunmacı, kendisini 2029 yılına kadar Suudi ekibine bağlayan yeni sözleşmeye imzayı attı.







2023'ten bu yana Suudi Arabistan'da zaten 36 milyon Euro kazanan Merih Demiral, 6 yıllık sürecin tamamlanmasıyla birlikte Al-Ahli'den toplamda 75 milyon Euro gibi astronomik bir gelir elde etmiş olacak.

ABD zulmediyor FİFA susuyor

Turnuvaya katılma hakkı kazanan İran, Irak, Senegal ve Özbekistan milli takım kafilelerinin maruz kaldığı muamele ve tüm yaşananlara FIFA'nın sessiz kalması spor kamuoyunda geniş yankı uyandırdı

09.06.2026 12:30:00
AA
ABD zulmediyor FİFA susuyor
ABD zulmediyor FİFA susuyor
Turnuvaya katılma hakkı kazanan İran, Irak, Senegal ve Özbekistan milli takım kafilelerinin maruz kaldığı muamele ve tüm yaşananlara FIFA'nın sessiz kalması spor kamuoyunda geniş yankı uyandırdı.

2026 FIFA Dünya Kupası'nın başlamasına günler kala, bazı ülkeler turnuvada hedeflerinden çok maruz kaldıkları vize sorunları, sorgulamalar ve güvenlik uygulamalarıyla gündeme geliyor.

Turnuvaya katılma hakkı kazanan İran, Irak, Senegal ve Özbekistan milli takım kafilelerinin maruz kaldığı muamelelerin yanı sıra FIFA tarafından görevlendirilen Somalili hakemin ev sahibi ülkelerden biri olan ABD tarafından ülkeye alınmaması spor kamuoyunda geniş yankı uyandırdı.

Futbolun çatı kuruluşu FIFA'nın tüm bu yaşananlara seyirci kalması ve Dünya Kupası gibi küresel bir organizasyon öncesinde sporun evrensel ruhuyla bağdaşmayan gelişmeler yaşanması tepkilere neden oldu.

İran'da 13 kişi vize alamadı, kamp yeri değişti



Orta Doğu'da son dönemde yaşanan siyasi krizin faturası İranlı futbolculara kesilirken, FIFA da sürece başından bu yana sessiz kaldı.

Turnuvada Belçika, Mısır ve Yeni Zelanda ile G Grubu'nda yer alan İran, maçlarını oynayacağı ev sahibi ülke ABD ile vize krizi yaşadı.

Uzun incelemelerin ardından İran kafilesindeki futbolcular, teknik direktör Emir Ghalenoi ve bazı teknik ekip üyelerine vize veren ABD, takımın idari ve teknik kadrosunda bulunan 13 kişinin vize başvuruları ise onaylamadı.

Vize sorunuyla ilgili FIFA'yı devreye girmeye çağıran İran, belirsizliklerin daha da uzaması nedeniyle kamp yerini Arizona'dan Meksika'nın Tijuana kentine taşıdı ancak kafile gruptaki üç maç için de ABD'ye seyahat etmek zorunda kalacak.

Iraklı futbolcu Aymen Hussein'e 7 saatlik sorgu

İran'ın vize süreciyle ilgili haftalarca süren tartışmalar ve haber akışının ardından Iraklı futbolcu Aymen Hussein'in havalimanında saatlerce sorgulanması ve FIFA'nın tüm bu yaşananlar için hiçbir yorum ya da girişim yapamaması tepki çekti.

Irak'ın en önemli oyuncularından biri olarak gösterilen Aymen Hüseyin'in Şikago Havalimanı'nda yaklaşık 7 saat boyunca sorgulandığı bildirildi. Iraklı kaynaklara göre Hüseyin'in cep telefonu da incelemeye alındı.

Takımla birlikte seyahat eden resmi fotoğrafçının ise ABD'ye girişine izin verilmedi.

Irak, 1986'dan bu yana ilk kez Dünya Kupası'nda mücadele edecek.

FIFA davet etti ABD kabul etmedi

Turnuva öncesi yaşanan bu uygulamalar sadece milli takımlar ve futbolcularla sınırlı kalmazken Somalili hakem Omar Artan da mağduriyet yaşayan isimlerden biri oldu.

FIFA tarafından Dünya Kupası'nda görev yapmak üzere seçilen Artan, Miami Havalimanı'nda yapılan incelemelerin ardından ülkeye alınmadı.

Afrika Futbol Konfederasyonu tarafından 2025'te yılın hakemi seçilen deneyimli isim, aynı zamanda Dünya Kupası tarihinde görev yapacak ilk Somalili hakem olmaya hazırlanıyordu.

Senegal ve Özbekistan'a sıkı güvenlik araması

Turnuva öncesinde Senegal ve Özbekistan milli takımları da ABD'nin güvenlik uygulamalarıyla gündeme geldi.

Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, Senegal Milli Takımı futbolcularının ABD'ye iniş yaptıktan sonra terminale geçmeden önce detaylı güvenlik aramalarından geçirildiği görüldü. Futbolcuların tek tek kontrol edilmesi dikkat çekti.

Benzer görüntüler Özbekistan Milli Takımı'nın hazırlık programında da ortaya çıktı. New York'ta Hollanda ile oynayacakları hazırlık karşılaşması için stada gelen Özbekistan kafilesi, polis köpekleri eşliğinde gerçekleştirilen güvenlik kontrollerinin ardından tesise giriş yapabildi.

Tarihinde ilk kez Dünya Kupası'nda mücadele edecek Özbekistan'ın maruz kaldığı uygulamalar da sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

Dünya Kupası'nın golcü ülkeleri

Dünya Kupası tarihinde bir turnuvada en çok gol atan takım Macaristan, en çok gol yiyen ekip ise Güney Kore oldu

09.06.2026 12:27:00
AA
Dünya Kupası'nın golcü ülkeleri
Dünya Kupası'nın golcü ülkeleri
Dünya Kupası tarihinde bir turnuvada en çok gol atan takım Macaristan, en çok gol yiyen ekip ise Güney Kore oldu.

Macaristan, kupa tarihinin en gollü turnuvası 1954 İsviçre'de çıktığı 5 maçta rakip fileleri 27 kez havalandırarak bir şampiyonada en çok gol atan takım ünvanını aldı.

Macarlar, mücadele ettikleri 2. grupta Güney Kore'yi 9-0, Batı Almanya'yı 8-3 yenerek çeyrek finale yükseldi. Çeyrek finalde Brezilya'yı, yarı finalde de uzatmalarda Uruguay'ı aynı sonuçlarla 4-2 mağlup eden Macaristan, finalde ise grupta 8 gol attıkları Almanya'ya 3-2 yenilerek şampiyonluk şansını kaçırdı.

Almanya ise aynı turnuvada 25 gol atıp bu alanda ikinci sıraya yerleşti. Fransa da 1958 Dünya Kupası'nda 6 karşılaşmada 23 gole imza attı.

Trump, New York Knicks'e uğursuz geldi


 
 
New York Knicks, ABD Başkanı Donald Trump'ın New York'ta Madison Square Garden'da oynanan NBA final serisi 3. maçını San Antonio Spurs'a 115-111 kaybetti. 

09.06.2026 06:33:00 / Güncelleme: 09.06.2026 06:43:18
ABDÜLKADİR GÜNDOĞDU
Trump, New York Knicks'e uğursuz geldi
Trump, New York Knicks'e uğursuz geldi

New York Knicks, ABD Başkanı Donald Trump'ın New York'ta Madison Square Garden'da oynanan NBA final serisi 3. maçını San Antonio Spurs'a kaybetti. Son derece çekişmeli geçen maçı Spurs, 115-111 kazandı.

Serinin ilk iki maçını Knicks, deplasmanda kazanarak 2-0 önde tamamlamıştı. Böylece seri 2-1'e geldi. Serinin 4. maçı 11 Haziran Perşembe günü saat 03.30'da yine New York'ta Madison Square Garden'da oynanacak. Beşinci maç ise 14 Haziran Pazar günü Spurs'ün sahasında...

Knicks'te Jalen Brunson 32, OG Anunoby 28, Josh Hart 16 sayıyla maçı tamamladı. Spurs'te ise Fransız yıldız Victor Wembanyama 32, Stephon Castle 23 sayı attı. 
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.