logo
09 HAZİRAN 2026

Kartal 'üç puana' bakıyor

20.03.2007 00:00:00
Erciyes'i zor da olsa yenerek zirve takibini sürdüren Beşiktaş'ta işler yolunda gidiyor. Siyah beyazlı ekipte G.Saray ile aradaki puan farkının üçe çıkması da ayrı bir sevinç kaynağı oldu.

Önemli olan galibiyettiLigin ikinci yarısında iyi bir grafik yakalayarak şampiyonluk yarışında sonuna kadar olduğunu kanıtlayan Kara Kartallarda Erciyes maçı futbol olarak kimseyi tatmin etmese de alınan 3 puanın kıymeti fazlasıyla biliniyor. Teknik Direktörü Jean Tigana, Kayseri Erciyesspor'un çok iyi organize olduğunu ifade ederek, ''Bize alan bırakmadılar. Ancak herşeye rağmen bu maçı ve 3 puanı kazandığımız için mutluyuz.'' dedi.Tigana: Tek sorun deplasmanBeşiktaş'ın son maçlarda zorlandığının hatırlatılması üzerine Fransız teknik adam, ''Bobo olmayınca ileride biraz güç kaybettik. Onun dışında oyunu kurarken ve paslaşırken kötü değildik'' dedi. Tigana, çekişmeli bir ligin yaşandığını ifade ederek, ''Geçen seneye oranla ilerleme kaydediyoruz. Takımın yüzde 60'a yakınını yeniledik. Geçen sene evimizde sorun yaşıyorduk, şimdi de evimizde kazanıyoruz, dışarıda yeterli performans gösteremiyoruz. Dışarıda da kazanırsak, Fenerbahçe ile mücadelemizi sürdürürüz'' diye konuştu._________________________________________Beşiktaş'ta sakat futbolcuların durumu... Beşiktaş'ın Kayseri Erciyesspor ile oynadığı Turkcell Süper Lig maçında omzundan sakatlanan Koray Avcı'nın, tedavi için İsviçre'ye gideceği açıklandı.Beşiktaş Kulübü'nün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Koray'ın yapılan tetkikler sonrasında sağ omzunda incinme olduğunun tespit edildiği, kasıklarında da ağrı bulunan bu futbolcunun, milli maçlar nedeniyle verilen arada İsviçre'ye giderek tedavi olacağı bildirildi. Koray'ın, perşembe günü İstanbul'a döneceği ve hafta sonu takımla çalışmalara başlayacağı kaydedildi.

Kayseri Erciyesspor maçının ilk dakikalarında sakatlanarak karşılaşmayı yarıda bırakan Mustafa Doğan'ın sol arka adalesinde gerilme ve ödem tespit edildiği, tecrübeli futbolcunun tedavisine hemen başlanırken, Gençlerbirliği karşılaşmasına büyük ihtimalle yetişeceği belirtildi.Bu arada, sakatlıkları süren Bobo ve Kleberson'un tedavilerine ise devam edildiği bildirildi._______________________________________Beşiktaş Asbaşkanı: Muhtemel şampiyonluğumuza mani olunmasın... Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Levent Erdoğan, ''Şampiyonluğa yaklaştığımız şu sıralarda bizi bundan uzaklaştırmak ve önümüzü kesmek için her türlü davranışta bulunuluyor'' dedi.

Levent Erdoğan, yaptığı açıklamada, Kayseri Erciyesspor maçını seyircisiz oynadıklarını hatırlatarak, şunları söyledi:  ''İnşallah bundan sonra böyle seyircisiz oynamak şanssızlığına uğramayız, ancak bundan da fazla ümidimiz yok. Trabzonspor ile oynadığımız ve aleyhimizde ikazı dahi gerektirecek taraftar davranışı olmamasına rağmen, federasyon tarafından savunmamız istendi. Ayrıca, Ankara'daki Ankaragücü maçı nedeniyle, maç oynanmadan önce meydana gelecek provokasyonlar için uyarıda bulunmamıza rağmen, maalesef yüzde 65'i Ankaragücü taraftarı olmayan başka rakip takım seyircileri tarafından taraftarımız tahrik edilmiş, küfürlü ve taşlı saldırıya uğramıştır. Bu maç nedeniyle de savunmamız alınmak üzere disiplin kurulundan tarafımıza başvurulmuştur.'' Bu konularla ilgili savunmalarını vereceklerini ifade eden Erdoğan, ''Ancak öyle gözüküyor ki şampiyonluğa yaklaştığımız şu sıralarda bizi bundan uzaklaştırmak için ve önümüzün kesilmesi için her türlü davranışta bulunuluyor ve bunun devam edeceğini tahmin ediyoruz. Bununla ilgili olarak ilgililere sesleniyoruz. Bu konuda her türlü tedbiri alsınlar. Başkalarının sebep olduğu kötü niyetli davranışlardan dolayı Beşiktaş Kulübü'nün muhtemel şampiyonluğuna mani olunmasın'' şeklinde konuştu.

 

Fenerbahçe'nin göz diktikleri bir bir gözden kayboluyor!


 
Fenerbahçe’de başkan adaylarının taraftara söz verdiği dünyaca ünlü golcüler birer birer elden kaçıyor!

09.06.2026 18:57:00
Haber Merkezi
Fenerbahçe'nin göz diktikleri bir bir gözden kayboluyor!
Fenerbahçe'nin göz diktikleri bir bir gözden kayboluyor!

Fenerbahçe'de başkan adaylarının transfer listelerini süsleyen dünyaca ünlü yıldızlardan arka arkaya kötü haberler geliyor. Corriere dello Sport, seçim sürecinde Fenerbahçe başkan adaylarının transfer listesinde yer alan Mason Greenwood, Alexander Sörloth ve Randal Kolo Muani'nin Serie A'nın yolunu tutmaya oldukça yakın olduğunu yazdı.

Greenwood, Roma yolunda

Hakan Safi'nin "Anlaştım" diyerek müjdelediği Mason Greenwood için İtalya devi Roma ciddi şekilde devrede. Çizme basınından gelen bilgilere göre, Roma ile Greenwood arasındaki görüşmeler oldukça olumlu ilerliyor ve transferin tamamlanma ihtimali her geçen gün güçleniyor.







Vlahovic nereye gidiyor?

Aziz Yıldırım'ın listesinde adı sıkça geçen Dusan Vlahovic defterinin kapanma noktasına gelmesinin ardından Juventus rotayı tanıdık bir isme kırdı.







Sörloth, Juve yolunda

Yine Yıldırım'ın golcü listesinde yer aldığını açıkça belirttiği eski Trabzonsporlu Alexander Sörloth, Juventus ile anlaşma noktasına geldi.







Muani de Juve olacak

Hakan Safi'nin golcü adayları arasında yer aldığı iddia edilen Paris Saint-Germain'in Fransız yıldızı Randal Kolo Muani de Juventus'a imza atmaya çok yakın.

Beşiktaş İtalyanları şok etti!


 
Bologna ile kazandığı tarihi kupanın ardından adı Milan ve Napoli gibi İtalyan devleriyle anılan Vincenzo Italiano’yu, Serie A’nın elit kulüpleri ne olduğunu anlayamadan radikal bir hamleyle renklerine bağlayan Beşiktaş, İtalyan futbol kamuoyunda adeta şok etkisi yarattı. 

09.06.2026 18:27:00
Haber Merkezi
Beşiktaş İtalyanları şok etti!
Beşiktaş İtalyanları şok etti!

İtalya Serie A'da Bologna ile geçirdiği iki sezonda İtalya Kupası zaferi yaşayarak kulüp tarihine geçen Vincenzo Italiano, Mayıs ayı sonunda kırmızı-mavili kulüple yollarını karşılıklı anlaşarak ayırmıştı. Bu ayrılığın ardından adı Napoli ve Milan gibi devlerle anılan ve Çizme'nin en potansiyelli teknik direktörleri arasında gösterilen Italiano'nun ani bir rotayla Beşiktaş'a yönelmesi, İtalyan medyasında şok etkisi yarattı.







Goal dergisi bile kabul etmekte zorlandı

Goal İtalya yazarı Antonio Torrisi, İtalya'daki teknik direktör satranç oyununda Beşiktaş'ın nasıl hızlı davranarak Italiano'yu kaptığını şu sözlerle özetledi: "Bologna'dan ayrıldıktan sonra Vincenzo Italiano'nun adı Napoli ve Milan'la ciddi şekilde anılmaya başlanmıştı. Serie A'nın devlerinde taşlar henüz tam oturmamışken, Massimiliano Allegri'nin Napoli için adı geçerken ve Milan kendi yönetim stratejilerini belirlemeye çalışırken, Beşiktaş elini çabuk tuttu. Siyah-beyazlılar öne çıkmaya karar verdi ve Vincenzo Italiano'yu Serie A'dan kopardı."







Şok maaş iddiası

Galatasaray ile arasındaki puan farkını kapatmak ve şampiyonluğa oynamak için İtalyan teknik adama büyük bir transfer bütçesi ve iddialı bir kadro sözü verdi. Siyah-beyazlıların Italiano'ya sezon başına net 6 milyon Euro maaş öngören bir sözleşme teklif ettiği, bu rakamın başarılı hocanın Bologna'da kazandığının tam iki katı olduğu belirtiliyor.







Maifredi hazmedemedi

İtalyan futbolunun 80 yaşındaki tecrübeli, Juventus ve Bologna'nın eski teknik direktörü Gigi Maifredi, Italiano'nun Beşiktaş tercihini hazmedemeyerek çok sert ifadeler kullandı: "De Laurentiis'in (Napoli Başkanı) onunla görüşmek istemesi, ona odaklanmaya karar verdiği anlamına gelmiyordu. Türklere 'evet' demenin tamamen finansal bir karar olduğunu anlıyorum. Ancak acı gerçek şu ki; eğer İngiltere'ye veya Almanya'ya takım çalıştırmaya giderseniz kariyerinizde bir adım ileriye gitmiş olursunuz. Türkiye'ye giderseniz kesinlikle aynı şey söylenemez."

"Salah gelmek istiyor"

Fenerbahçe’nin eski yöneticisi Ertan Torunoğulları, dünya yıldızı Mohamed Salah’ın transferiyle ilgili ezber bozan bir açıklama yaptı: 
Maaşına kadar anlaşmıştık, yeni yönetim isterse Fenerbahçe formasını giyer

09.06.2026 18:26:00
Haber Merkezi
"Salah gelmek istiyor"
"Salah gelmek istiyor"
Fenerbahçe'nin eski yöneticilerinden Ertan Torunoğulları, dünya futbolunun en büyük yıldızlarından Mohamed Salah ile ilgili gündeme bomba gibi düşecek açıklamalarda bulundu. Torunoğulları, Mısırlı yıldızın Türkiye'ye gelmeye ve Fenerbahçe forması giymeye son derece sıcak baktığını açıkladı.

Kendisi Türkiye'ye gelmeye çok sıcak bakıyordu. Bizimle yaptığı görüşmeler de son derece olumluydu. Maaşına kadar pek çok konuda kendisiyle anlaşma zemini oluşturmuştuk. Yeni yönetimin böyle bir talebi olursa Salah'ın, Fenerbahçe formasını giyeceğine ben inanıyorum. Görüşme konusunda yeni yönetimle birlikte de seve seve çalışırız.

Ertan Torunoğulları'nın açıklamaları, bu ilginin sadece bir nabız yoklamasından ibaret olmadığını, transfer görüşmelerinin ciddi aşamalara geldiğini gözler önüne serdi. Yıldız oyuncuyla maaş bütçesi dahil birçok kritik detayda orta yolun bulunduğu belirtilirken, transferin resmiyete dökülmesi için topun artık mevcut yönetimde olduğu ifade edildi.

Beşiktaş'tan 25 milyon euro istediler

Beşiktaş'ın kadrosuna katmak istediği Armand Lauriente için Sassuolo kapıyı 25 milyon Euro’dan açtı; Fransız kulüplerinin de devreye girdiği transferde siyah-beyazlıların işi zorlaşıyor

09.06.2026 18:24:00
Haber Merkezi
Beşiktaş'tan 25 milyon euro istediler
Beşiktaş'tan 25 milyon euro istediler
Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına hız kesmeden devam eden Beşiktaş'ın, İtalya Serie A ekiplerinden Sassuolo forması giyen Armand Lauriente aşkı bitmiyor. Siyah-beyazlıların Fransız kanat oyuncusuna olan ilgisi ciddiyetini korurken, transferin önündeki mali tablo ve rakipler netleşmeye başladı.

İtalyan gazeteci Alfredo Pedulla'nın aktardığı bilgilere göre; Beşiktaş, Teknik Direktör Vincenzo Italiano'nun da onay verdiği 27 yaşındaki yıldız için resmi girişimlerini sıklaştırdı.

İtalyan temsilcisi, takımdan ayrılmaya sıcak bakan Fransız yıldız için kapıyı 25 milyon Euro bonservis bedeliyle açtı. Beşiktaş'ın bu rakam karşısında teklifini güncelleyerek önümüzdeki günlerde yeni bir hamle yapması bekleniyor.

Bu arada Mason Greenwood ile yollarını ayırmaya hazırlanan Marsilya'nın, Fransız oyuncu için devreye girebilecek en ciddi adaylardan biri olduğu konuşuluyor.

Greenwood AS Roma'ya imza atıyor

Fenerbahçe’de başkan adayı Hakan Safi’nin "Anlaştık, İstanbul’a getiriyorum" diyerek camiaya müjdelediği dünyaca ünlü yıldız Mason Greenwood, AS Roma'ya imza atıyor 

09.06.2026 16:30:00
Haber Merkezi
Greenwood AS Roma'ya imza atıyor
Greenwood AS Roma'ya imza atıyor
Corriere dello Sport, transfer piyasasını sarsacak bir iddiayı gündeme taşıdı. Gazetenin haberine göre İtalya Serie A ekiplerinden Roma, Fenerbahçe başkan adayı Hakan Safi'nin prensip anlaşmasına vardığını açıkladığı İngiliz yıldız Mason Greenwood'un transferini bitirdi.

Fenerbahçe başkan adaylığı sürecinde iddialı adımlarla dikkat çeken Hakan Safi, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Manchester United patentli kanat oyuncusu Mason Greenwood ile el sıkıştıklarını ve seçimi kazanması halinde oyuncuyu sarı-lacivertli formayla İstanbul'a getireceğini vaat etmişti. Ancak Roma'nın transferde son sürat devreye girerek oyuncunun aklını çelmeyi başardığı belirtildi.

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın yeni savaşı

Savunmaya sol ayaklı lider arayan Galatasaray, rotayı Serie A’ya çevirdi. Corriere dello Sport, Aslan'ın Bologna forması giyen Jhon Lucumi'nin durumunu anlık olarak izlediğini duyurdu. Satır arasına Fenerbahçe'yi de ekledi

09.06.2026 16:10:00
Haber Merkezi
Fenerbahçe ve Galatasaray'ın yeni savaşı
Fenerbahçe ve Galatasaray'ın yeni savaşı
Galatasaray'da yeni sezon öncesi savunma hattını güçlendirme çalışmaları tüm hızıyla sürerken, rota bir kez daha Serie A'ya çevrildi.

Corriere dello Sport'un haberine göre sarı-kırmızılılar, Bologna forması giyen Kolombiyalı stoper Jhon Lucumi'nin durumunu çok yakından takip ediyor.

Bologna ile olan sözleşmesi 2027 yılında sona erecek olan sol ayaklı stoperin, İtalyan kulübünden gelen kontrat uzatma tekliflerine mesafeli yaklaştığı belirtiliyor. Bologna yönetimi ise istikrarlı performansıyla dikkat çeken Kolombiyalı yıldızı önümüzdeki yıl bedelsiz kaybetmek istemiyor. Bu nedenle Serie A ekibi, kontratının son yılına girmeden oyuncu için gelecek cazip teklifleri masaya yatırmaya hazır.

Galatasaray, Jhon Lucumi transferinde yalnız değil. İtalyan medyasında yer alan iddialara göre, sarı-kırmızılıların ezeli rakibi Fenerbahçe de oyuncunun durumunu yakından izliyor.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Sunderland ve Bournemouth ile İtalya'dan Inter Milan'ın da başarılı stoperi listesinde bulundurduğu gelen haberler arasında.

'Fenerbahçeliler beni affetmiyor'

Fenerbahçe’nin efsane stoperi Diego Lugano, Türk futbol tarihini değiştiren transfer itirafıyla gündeme damga vurdu

09.06.2026 16:00:00
Haber Merkezi
'Fenerbahçeliler beni affetmiyor'
'Fenerbahçeliler beni affetmiyor'
Fenerbahçe'nin unutulmaz savunma oyuncularından Diego Lugano, Uruguay basınına verdiği röportajda Türk futbol tarihinin seyrini değiştiren çarpıcı bir transfer itirafında bulundu.

El Espectador Deportes'e konuşan Lugano, vatandaşı Fernando Muslera'nın 2011 yılında Galatasaray'a transfer olma sürecinde başrolü oynadığını açıkladı.

Fernando Muslera'ya Galatasaray'a gitmesini ben tavsiye etmiştim. Kararsızdı. Ben de ona, 'Nando, git. Harika vakit geçireceksin, büyük bir kariyer yapacaksın. Sana garanti veriyorum' dedim.

Sonra ne oldu? Nando, Galatasaray efsanesi oldu. Türk futbol tarihinde rekorlar kırdı.

Türkiye'de Fenerbahçe taraftarları beni bugün hâlâ seviyor ama Fernando Muslera'ya Galatasaray'a gitmesini tavsiye ettiğim için affetmiyorlar.

Vedat Muriqi Fenerbahçe'ye yedek kalmaya mı geliyor?

"Vedat Muriqi yedek kalacak" iddialarına Aziz Yıldırım'ın futbol aklı Oğuz Çetin’den net yanıt geldi 

09.06.2026 15:40:00
Haber Merkezi
Vedat Muriqi Fenerbahçe'ye yedek kalmaya mı geliyor?
Vedat Muriqi Fenerbahçe'ye yedek kalmaya mı geliyor?
Fenerbahçe'de forvet transferi için Guirassy ve Vlahović gibi dünya yıldızlarının adı geçerken, "Vedat Muriqi yedek kalacak" iddialarına Aziz Yıldırım'ın futbol aklı Oğuz Çetin'den net yanıt geldi. Kosovalı golcü takıma kulübe için değil, hücumun geometrisini bozacak ve stoperlerle güreşecek "birinci forvet" olarak dönüyor.






Aziz Yıldırım'ın tahta oturmasıyla Fenerbahçe'de transfer hareketliliği tam gaz başladı. Aziz Yıldırım'ın futbol aklını temsil eden Oğuz Çetin'in forvet analizi de netleşti. Sarı-lacivertlilerin eski golcüsü Vedat Muriqi takıma geri dönecek... son rötuşlar tamamlanıyor. Çetin'in raporu Kosovalı golcünün üstleneceği rolün şifrelerini verdi.

Rapora göre Muriqi, takıma bir "dünya yıldızı" olarak değil ama kurulacak dev hücum hattının "birinci forveti ve ana taşıyıcısı" olarak transfer edilecek.






MURIQI RAKİBİ BOZACAK

Çetin'in analizine göre Serhou Guirassy veya Dusan Vlahovic gibi elit isimler listede yer alsa da, Muriqi'nin yeri garanti. Kosovalı santrafor partneri kim olursa olsun hücumun merkezindeki en kritik görevleri üstlenecek.

Savunmacılarla "güreşen", sırtı dönük top saklayan ve stoperleri kendi üzerine çekerek rakip savunmanın geometrisini bozan bir rol üstlenecek. Uzun topları indirerek arkadan gelen arkadaşlarına temiz alanlar yaratma konusunda Avrupa'nın en özel oyuncularından biri olarak yeni hocanın (muhtemelen Aykut Kocaman) taktik aklı olacak.






VLAHOVIC ELİT BİR KATİL

Oğuz Çetin'e göre Dusan Vlahovic transferinin gerçekleşmesi halinde, Muriqi ile kusursuz bir ikili olacak. Sırp golcü, ceza sahası içi ve çevresinde elit bir 'katil' profil. Muriqi'in açtığı o boşluklara patlayıcı koşular atabilir. Topu aldığında yüzünü kaleye dönmeyi, dikine gitmeyi ve her açıdan kaleyi kurşunlamayı sever.






GUIRASSY GELİRSE DE 11'DE

Guirassy de Çetin'e göre, sadece bir bitirici değil, oyun kurulumuna da büyük katkı sağlayacak bir profil.

Derine inip oyun kurma becerisi ve tek pas kalitesi, standart bir pivot forvete göre çok yüksek. Takımı atağa kaldırırken bir bağlantı oyuncusu olarak Muriqi ile birlikte savunmaları yıpratacak güce sahip.

Zeki Çelik’ten Galatasaray’a ret

Galatasaray’ın kadrosuna katmak için kesenin ağzını açtığı Zeki Yıldız'dan şok yanıt geldi!

09.06.2026 15:00:00
Haber Merkezi
Zeki Çelik’ten Galatasaray’a ret
Zeki Çelik’ten Galatasaray’a ret
Galatasaray'ın kadrosuna katmak için kesenin ağzını açtığı Zeki Yıldız'dan şok yanıt geldi!

La Gazzetta dello Sport, Galatasaray'ın, milli futbolcu Zeki Çelik için devreye girdiğini ancak transferin olumsuz sonuçlandığını duyurdu.







Haberin detaylarında, Galatasaray yönetiminin 27 yaşındaki milli oyuncuyu kadrosuna katabilmek adına oldukça "cömert ve astronomik" bir mali teklif sunduğu belirtildi. 






Ancak Roma'da kalıp kalmayacağı merak konusu olan Zeki Çelik'in, sarı-kırmızılıların bu cazip kontrat teklifini geri çevirdiği ifade edildi.

Oyuncunun Türkiye'ye dönme fikrine şu an için sıcak bakmadığı ya da kariyer planlamasında farklı bir rota çizdiği gelen bilgiler arasında.







Fenerbahçe'de yeniden başkanlık koltuğuna oturan Aziz Yıldırım'ın da milli sağ beki yakından takip ettiği ve transfer listesinde bulundurduğu iddia ediliyor.

A Milli Takıma çöl eziyeti

Dünya Kupası vizesini son anda cebine koyan A Milli Takım, TFF'nin lojistik öngörüsüzlüğü ve bütçe hesapları yüzünden ABD’de adeta bir hayatta kalma sınavına itildi

09.06.2026 14:52:00
Haber Merkezi
A Milli Takıma çöl eziyeti
A Milli Takıma çöl eziyeti
Dünya Kupası vizesini son anda cebine koyan A Milli Takım, TFF'nin lojistik öngörüsüzlüğü ve bütçe hesapları yüzünden ABD'de adeta bir hayatta kalma sınavına itildi.

Devlerin aylar öncesinden serin ve konforlu merkezleri kapatmasıyla ortada kalan Ay-yıldızlılar, Arizona'nın 40 dereceyi bulan kavurucu çöl sıcağına ve "Arizona Kertenkeleleriyle" kamp yapmaya mahkum edildi.







Play-off'tan Dünya Kupası biletini son anda alan A Milli Takım, çölün ortasına "Arizona Kertenkeleleriyle" kamp yapmak zorunda bırakıldı. Vincenzo Montella ve öğrencileri, TFF'nin "bütçe ve lojistik" hesapları yüzünden Arizona'nın 40 dereceyi bulan cehennem sıcağında ve 9 bin kilometrelik yol eziyetiyle baş başa kaldı.






ERKEN KALKANLAR ERKEN YOL ALDI

Dünya Kupası'na doğrudan katılan ülkeler, ABD'nin en konforlu, serin ve lojistik açıdan avantajlı kamp merkezlerini aylar öncesinden kapattı. Turnuvaya play-off etabını geçerek sonradan dahil olan Türkiye'ye ise seçenek kalmadı!







TFF, FIFA'nın belirlediği standart kamp merkezlerinin dışına çıkıp tüm organizasyon yükünü ve maliyetini üstlenmek yerine kolay yolu seçti. Ay-yıldızlılar, çöl iklimi ve kavurucu sıcaklarıyla bilinen Arizona'nın Mesa şehrindeki Arizona Athletic Grounds tesislerine mahkum edildi.






HAYATTA KALMA MÜCADELESİ VERECEKLER

Haziran ayı itibarıyla "kertenkeleleriyle" ünlü Arizona'da hava sıcaklıkları 35-40 derecenin üzerine çıkmış durumda. Bu acımasız iklim şartlarında futbolcuların sağlığını korumaya çalışan teknik direktör Vincenzo Montella, tüm antrenman programını mecburen akşam saatlerine kaydırdı.

Takımın turnuva öncesi kondisyon depolaması gereken bu kritik süreç, kavurucu sıcaklar nedeniyle adeta bir hayatta kalma mücadelesine dönüştü.







9 BİN KİLOMETRE YOL YAPACAKLAR

ABD, Kanada ve Meksika'nın ortaklaşa düzenlediği turnuvadaki en büyük handikap seyahat mesafeleri olurken, en ağır darbeyi yine bizim çocuklar yedi. Arizona'da konaklayacak olan Milliler, grup aşamasındaki sadece 3 maç için adeta mekik dokuyacak. Turnuva boyunca toplamda 9 bin kilometreye yakın yol kat edecek olan ay-yıldızlılar, yaklaşık 10 saatlik uçuş süreleriyle saha dışı bir lojistik eziyetle de mücadele etmek zorunda kalacak.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.