logo
29 MART 2024

Kısıtlamaya rağmen Sakarya’da 500 kişilik protesto

Sokağa çıkma kısıtlamasında 500 kişilik protestoya polis müdahalesi
04.05.2021 02:41:00 /
İntihar ettiği iddia edilen Kırklarelili asker için Sakarya’da sokağa çıkma kısıtlamasında sokağa dökülen yaklaşık 500 kişilik gruba polis müdahale etti. Çok sayıda polis ekibinin bölgeye sevk edildiği olayda, grup olaysız şekilde dağıtıldı.
 
Edinilen bilgilere göre, yaklaşık 500 kişilik Roman grubu sokağa çıkma kısıtlamasında eylem yaptı. Erenler ilçesi Sakarya Caddesi üzerinde sokaklara dökülen Roman vatandaşların protestosu üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Ekiplerce adeta abluka altına alınan bölgeye gelen İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya, vatandaşları sakinleştirerek grubun dağılmasını sağladı.
 
Konu ile ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.