|
1.250.000,00
|
1
|
Taşıt
|
34 MYR 474 Plakalı, WBAFW1100CDX13083 Şaşe Numaralı, 88448115 Motor Numaralı, Cinsi: Otomobil, Markası: BMW520D, Modeli: 2012, Rengi: Siyah, Yakıt Tipi: Dizel, Motor Hacmi: 1995 cm3, Vites Tipi: A/T (Otomatik), Kilometre: Tespit edilemedi,
Kartaltepe, 19 Mayıs Sokak, Küçükçekmece / İSTANBULadresinde Ekremoğlu Yediemin otoparkında bulunan34 MYR 474 Plaka sayılı aracın özellikleri; Aracın kapılarının açık olduğu ve motor kaputu açılarak gözle inceleme yapılmış motor ve şanzıman aksamının yerinde olduğu, aracın çalışıp çalışmadığı kontrol edilmek istenildiğinde aracın anahtarları olmadığı için çalıştırılamadığı, aracın yürür vaziyette olup olmadığı tespit edilememiştir. Aracın anahtarının yediemin otoparkında mevcut olmaması sebebi ile aracın kilometresi kontrol edilememiş ve fotoğraflandırılamamıştır. Motor numarasının motor alt kısımda olmasından dolayı gözle tespit yapmak mümkün olmamıştır, Aracın Şasi numarasının kontrolü ön sol amortisör kulesine çakılı olan künyesinden tespit edilerek rapora yazılmıştır.
Araç üzerinde yapılan genel incelemede, sağ sol yan camlarının sağlam, ön camın sağlam olduğu, arka camın sağlam olduğu, sağ aynanın sağlam, sol dış aynanın sağlam olduğu, Sağ farının sağlam, sol farının sağlam olduğu, sağ arka stop lambasının sağlam, sol arka stop lambasının sağlam olduğu, jant ve lastiklerinin iyi olduğu görüldü.Araç çalışmadığı için kilometresi Tespit edilememiştir. Genel olarak sağ ve sol ön koltuk döşemelerinin iyi olduğu, arka koltukların iyi olduğu, ön konsol iyi olduğu, iç plastik aksamlarının iyi olduğu, Teybinin yerinde olduğu, stepne lastiğinin görülemediği, araç çalıştırılamadığı için beyninde ve Sensörlerinde sorun olup olmadığı tespit edilemedi.Otopark yetkili tarafından verilen bilgiye göre aracın ruhsatının olmadığı, Anahtarlarının Olmadığı,ön ve arka plakasının olduğu belirtilmiştir. Aracın bagaj kapağının vuruk olduğu, üzerinde değişen parça kontrolünün yapılamadığı, bazı parçaların onarılarak boyanmış olduğu aracın kupa boyasının muhtelif yerlerinde çiziklerinin, eziklerin olduğu, genel olarak aracın kondisyonunun ve görünümünün emsallerine göre normal olduğu, aracın bu hali ile motorlu taşıt vasfı taşıdığı görüldü. Tespite konu aracın otoparka ta yatma süresi göz önünde bulundurularak çalıştırılmadan ve hareket ettirilmedenönce motor yağı, motor sıvısı, hidrolik sıvısı, motor mekaniği, yürüyen mekanik ve lastikbakımlarının yapılması önerilir.
Araç iki adet kazaya karışmıştır: 1-) 04/08/2025 Çarpma 2-) 28/04/2017 ERP-Çarpışma 13242 TL
|