logo
25 NİSAN 2024

Kurşunlanan şahıslar polise sığındı

Trafik ışıklarında silahlı saldırıya uğradılar, yaralı halde 2 kilometre kaçtılar
06.12.2021 08:31:00 /
Beyoğlu’nda seyir halinde olan otomobile açılan ateşte 2 kişi ağır yaralandı. Kurşunların hedefi olan otomobildeki iki kişi yaralı olarak yaklaşık 2 kilometre otomobille ilerledikten sonra polis uygulama noktasına sığındı.
 
Olay, saat 03.00 sıralarında Beyoğlu Yenişehir Mahallesi Irmak Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Irmak Caddesi üzerinde seyir halinde olan 34 COP 236 plakalı otomobil trafik ışıklarına yaklaştığı sırada kişi veya kişilerce otomobile ateş açıldı.
 
Çok sayıda merminin isabet ettiği araçta bulunan Y.K ve M.A isimli şahıslar ağır yaralandı. Yaralı olarak yaklaşık 2 kilometre kurşunlanan araçla kaçan M.A ve Y.K isimli şahıslar Piyalepaşa Bulvar üzerinde bulunan polis uygulama noktasına sığındı. Polis ekiplerinin durumu öğrenmesi üzerine çok sayıda ambulans olay yerine sevk edildi.
 
 Sağlık ekipleri ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Yapılan ilk müdahalenin ardından iki yaralı ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan M.A ve Y.K isimli şahısların hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Olay yeri inceleme ekiplerinin incelemlerde bulunduğu, otomobil ve olay yerinde çok sayıda boş mermi kovanı bulundu. Polis ekiplerinin silahlı saldırıyı gerçekleştirdikten sonra kayıplara karışan kişi veya kişileri arama çalışmaları ise sürüyor.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.