logo
09 HAZİRAN 2026

Malatya'dan Osmanlı geçti

Osmanlıspor, stoper Yalçın Ayhan'ı kadrosuna kattı

04.01.2018 00:00:00
Süper Lig ekiplerinden Osmanlıspor, savunma oyuncusu Yalçın Ayhan'ı transfer etti.

Kulüp yetkililerinden alınan bilgiye göre sezon sonuna kadar anlaşma sağlanan tecrübeli futbolcu, bu akşam Antalya kampında takıma katılacak. Bu sezon başında Evkur Yeni Malatyaspor'a transfer olan tecrübeli stoper, ligin ilk yarısında 13 karşılaşmada forma giydi. Yalçın Ayhan, önceki gün karşılıklı anlaşarak Yeni Malatyaspor'la yollarını ayırmıştı.

Aziz Yıldırım masayı devirdi

Daha önce Serhou Guirassy transferi için Sadettin Saran yönetimine 35 milyon Euro karşılığında onay veren Dortmund ve oyuncunun menajeri, Aziz Yıldırım'ın kurmaylarından ekstra bonuslar koparmaya çalışınca sert kayaya çarptı 

09.06.2026 15:30:00
Haber Merkezi
Aziz Yıldırım masayı devirdi
Aziz Yıldırım masayı devirdi
Fenerbahçe'de yeni dönemin ilk büyük transfer krizinde Aziz Yıldırım masaya yumruğunu vurdu! Daha önce Serhou Guirassy transferi için Sadettin Saran yönetimine 35 milyon Euro karşılığında onay veren Dortmund ve oyuncunun menajeri, Yıldırım kurmaylarından ekstra bonuslar koparmaya çalışınca sert kayaya çarptı. Menajerlerin uyanıkça kurguladığı "zor bonusları kolaymış gibi gösterme" oyununa pabuç bırakmayan başkan, 35 milyon Euro'luk sınırı kesinlikle geçmeyeceğini de Almanlara iletti.






Fenerbahçe'de seçim maratonun bitti... başkan seçilen Aziz Yıldırım kolları sıvadı. Transfer için gaza bastı. Yıldırım ve kurmayları, transfer masasında kulübün mali yapısını korumak adına sert bir duruş sergiliyor. Dortmund forması giyen Serhou Guirassy transferinde menajer oyunlarına ve Alman kulübünün taleplerine savaş açıldı.






DORTMUND FİYAT ARTIRDI

Daha önce Saran yönetimi döneminde yapılan görüşmelerde 35 milyon Euro'luk bonservis bedeline "evet" diyen Alman kulübü, Aziz Yıldırım'ın başkanlığa gelmesinin ardından çark etti. Son dönemde gerçekleştirilen temaslarda Dortmund tarafı, Yıldırım kurmaylarından ekstra bonuslar ve uçuk rakamlar talep etmeye başladı.






MENAJERİN AYAK OYUNLARI

Sadece kulüp değil, Guirassy'nin menajeri de süreci fırsata çevirmeye çalışarak fiyat artırma çabasına girdi. Menajerlik şirketinin, "zor bonusları kolay bonusların içine yedirme" kurnazlığına Yıldırım cephesi pabuç bırakmadı. Deneyimli başkan, bu akıl oyunlarına kanmayarak resti çekti.






GUIRASSY ŞU ANDA DAHA UZAK

Yıldırım, Guirassy için belirlenen 35 milyon Euro'luk tavan fiyatın kesinlikle üzerine çıkmayacaklarını taraflara net bir dille iletti. Yaşanan bu restleşmenin ardından, transferin ilk günlerindeki olumlu hava dağıldı ve Guirassy, Fenerbahçe'ye şu an için başladığı noktadan çok daha uzak bir konuma geldi.






B PLANI DUSAN VLAHOVIC

Guirassy transferinde geri adım atmayan Yıldırım, masadaki dev B planını da devreye soktu. Gineli golcü için gözden çıkarılan ancak menajer oyunları nedeniyle askıya alınan dev bütçeyi, çok daha genç ve sansasyonel bir isin olan Dusan Vlahovic'e yönlendirilecek.






Yıldırım'ın, Guirassy için talep edilen ekstra paketleri ve imza paralarını, Sırp golcüye imza bonusu olarak teklif etmeye hazır olduğu belirtildi. Eğer Sırp dünya yıldızı Fenerbahçe'nin bu çılgın teklifini kabul ederse, Kadıköy'de yüzyılın transfer operasyonu tamamlanmış olacak.

Aziz Yıldırım: Savaşsa savaş...

"Onlar kimi istiyorsa teklif yapıyoruz" diyerek kurmaylarını toplayan Yıldırım, ezeli rakibinin en çok istediği o isim olan Can Uzun için çılgın bir operasyon başlattı

09.06.2026 15:12:00
Haber Merkezi
Aziz Yıldırım: Savaşsa savaş...
Aziz Yıldırım: Savaşsa savaş...
Galatasaray'ın Dusan Vlahovic hamlesine sinirlenen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'dan beklenen rest geldi! "Onlar kimi istiyorsa teklif yapıyoruz" diyerek kurmaylarını toplayan Yıldırım, ezeli rakibinin en çok istediği o isim olan Can Uzun için çılgın bir operasyon başlattı. Frankfurt ile kurulan temasta masaya konan 45 milyon Euro'luk paket tüm gündemi değiştirecek cinsten.






Galatasaray'ın Dusan Vlahovic hamlesine sinirlenen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, kurmaylarına net bir talimat vererek yeni dönemim ilk transfer savaşını başlattı. Frankfurt forması giyen Can Uzun için masaya konan rakam tam 45 milyon Euro!






VLAHOVIC HAMLESİ ÇILDIRTTI

Galatasaray'ın, La Gazzetta dello Sport'ta yer alan habere göre listesinde yer alan Dusan Vlahovic için 10+5 milyon Euro'luk resmi bir teklifle yaklaşması, Aziz Yıldırım'ın tepesini attırdı.

Ezeli rakibinin bu agresif transfer politikası üzerine Yıldırım, kurmaylarını acil koduyla topladı. Başkan Yıldırım ekibine şu talimatı verdi:

-Galatasaray'ın en çok istediği, üzerinde en çok ısrarcı olduğu oyuncu kimse derhal öğrenin. Onlar kimin peşindeyse, biz de o oyuncu için teklifimizi yapıyoruz!






TOPLAM PAKET 45 MİLYON EURO

Bu restin ardından Fenerbahçe transfer komitesi, Galatasaray'ın uzun süredir radarında olan ve Türk futbolunun geleceği olarak gösterilen Can Uzun için düğmeye bastı. Frankfurt ile jet hızıyla temas kuran sarı-lacivertliler, Alman kulübünün başını döndürecek bir paket sundu.

Fenerbahçe'nin genç yetenek için yaptığı çılgın teklifin detayları ise şöyle:






Net Bonservis: 35 Milyon Euro
Kolay Bonuslar: 5 Milyon Euro
Başarıya Bağlı Bonuslar: 5 Milyon Euro
Toplam Paket: 45 Milyon Euro!






ASENSIO GİDERSE DİYE HAZIRLIK

Fenerbahçe'de bu çılgın operasyon sadece bir misillemeden ibaret değil, aynı zamanda teknik bir zorunluluk. Takımın futbol aklı Oğuz Çetin'in, Marco Asensio'nun takımdan ayrılma ihtimalini masaya yatırarak yönetime sunduğu raporda, "Asensio giderse o bölgeye mutlak bir 10 numara lazım" dediği yazıyordu.

Bir süredir dünya çapında birkaç isimle ön görüşmeler yürüten Yıldırım cephesi, Çetin'in bu raporu ve Yıldırım'ın "Gerekeni yapın" talimatıyla birlikte Can Uzun transferinde tüm şartları zorlama kararı aldı.

Zeki Çelik’ten Galatasaray’a ret

Galatasaray’ın kadrosuna katmak için kesenin ağzını açtığı Zeki Yıldız'dan şok yanıt geldi!

09.06.2026 15:00:00
Haber Merkezi
Zeki Çelik’ten Galatasaray’a ret
Zeki Çelik’ten Galatasaray’a ret
Galatasaray'ın kadrosuna katmak için kesenin ağzını açtığı Zeki Yıldız'dan şok yanıt geldi!

La Gazzetta dello Sport, Galatasaray'ın, milli futbolcu Zeki Çelik için devreye girdiğini ancak transferin olumsuz sonuçlandığını duyurdu.







Haberin detaylarında, Galatasaray yönetiminin 27 yaşındaki milli oyuncuyu kadrosuna katabilmek adına oldukça "cömert ve astronomik" bir mali teklif sunduğu belirtildi. 






Ancak Roma'da kalıp kalmayacağı merak konusu olan Zeki Çelik'in, sarı-kırmızılıların bu cazip kontrat teklifini geri çevirdiği ifade edildi.

Oyuncunun Türkiye'ye dönme fikrine şu an için sıcak bakmadığı ya da kariyer planlamasında farklı bir rota çizdiği gelen bilgiler arasında.







Fenerbahçe'de yeniden başkanlık koltuğuna oturan Aziz Yıldırım'ın da milli sağ beki yakından takip ettiği ve transfer listesinde bulundurduğu iddia ediliyor.

Maldini'nin Fenerbahçe planı! Menajerlik ağı bile hazırdı

Hakan Safi’nin kazanması halinde Fenerbahçe'de transfer anahtarı Paolo Maldini ve oğullarının menajeri ve ortağı Beppe Riso'ya geçecekti

09.06.2026 14:34:00
Haber Merkezi
Maldini'nin Fenerbahçe planı! Menajerlik ağı bile hazırdı
Maldini'nin Fenerbahçe planı! Menajerlik ağı bile hazırdı
Hakan Safi'nin kazanması halinde Fenerbahçe'de transfer anahtarı Paolo Maldini ve oğullarının menajeri ve ortağı Beppe Riso'ya geçecekti.

Maldini ayrıca Fali Ramadani'yi de operasyonun içinde tutacaktı. Seçimin kaybedilmesiyle büyük şok yaşayan Ramadani, Aziz Yıldırım yönetimine Luis Suarez'i sundu. Yıldırım cephesinden jet ret cevabı aldı.

Fenerbahçe'de kongre geride kaldı... Ancak seçim sürecinin perde arkasına dair şok edici detaylar gün yüzüne çıkmaya başladı. Kulislerden sızan son bilgilere göre; Hakan Safi kazansaydı, sarı-lacivertli kulübün transfer anahtarı Paolo Maldini ve onun ekibine teslim edilecekti.







İKİ OĞLUNUN DA YAKIN İLİŞKİSİ VAR

Maldini, arka planda Fenerbahçe'nin geleceğini şekillendirecek menajer ağını çoktan örmüştü. Planlanan bu yeni düzende transferlerin tek hakimi, İtalyan menajer Beppe Riso olacaktı.







İşin dikkat çekici yönü ise bu ortaklığın tamamen ailevi bağlarla kurulmuş olması... Maldini'nin futbolcu (Daniele) oğlunun menajeri Beppe Riso. Diğer oğlu (Cristian) da bizzat Beppe Riso ile birlikte menajerlik sektöründe ortaklaşa çalışıyor.






RAMADANI HİÇ VAKİT KAYBETMEDİ

Maldini, AC Milan'da sık sık beraber iş yaptığı Fali Ramadani'yi de Safi'nin projesine dahil etti. Ancak kaybedince Riso ve Ramadani de büyük hayal kırıklığı yaşadı.

Fali Ramadani, seçimi kazanan Aziz Yıldırım'ı kutlamak için Fenerbahçe'deki tanıdıklarını araya sokarak jet hızıyla bir mesaj gönderdi.







Ramadani, tebrik mesajının hemen arkasına dünyaca ünlü golcü Luis Suarez'i iliştirdi. Ünlü menajer, "Luis Suarez Fenerbahçe'ye gelmeye hazır, hemen getirebiliriz" teklifini masaya koydu.






SUAREZ, FENERBAHÇE'NİN OYUNCUSU DEĞİL

Aziz Yıldırım cephesinden ilk ve son cevap çok sert gitti. Sarı-lacivertli yönetim kanadı, Ramadani'den gelen bu nabız yoklamasına kapıları tamamen kapatarak şu yanıtı verdi:

- O defter kapandı. Luis Suarez, Fenerbahçe'nin aradığı, peşinden koşacağı bir oyuncu değildir. Kulübün kapısından içeri menajer oyunlarıyla transfer giremez!

Hakan Çalhanoğlu'na Galatasaray kapıları kapandı

Hakan Çalhanoğlu, Fenerbahçe haberlerine fenomenler üzerinden yanıt vererek üzerini çizen Galatasaray cephesine mesaj göndermeye çalıştı

09.06.2026 14:23:00
Haber Merkezi
Hakan Çalhanoğlu'na Galatasaray kapıları kapandı
Hakan Çalhanoğlu'na Galatasaray kapıları kapandı
Hakan Çalhanoğlu, Fenerbahçe haberlerine fenomenler üzerinden yanıt vererek üzerini çizen Galatasaray cephesine mesaj göndermeye çalıştı.

Hakan Safi ile yaptığı ve gündemi sarsan telefon görüşmesinin tamamen ayaküstü ve plansız geliştiğini savunduran kaptan, "sadece nezaketen konuştum" diyerek işin içinden sıyrılmaya çalıştı. Ancak sonuç pek de istediği gibi olmadı. İşte detaylar...

A Milli Takım kaptanı Hakan Çalhanoğlu, Fenerbahçe için geçen yıl Ali Koç, şimdi de Hakan Safi ile yaşanan süreçlerin ardından Galatasaray cephesinde gözden düştü. Milli futbolcu, durumu toparlamak için kendisine yakın fenomenler üzerinden arka arkaya açıklamalar yaptırıyor.







SON 2 TRANSFER DÖNEMİNDE YAŞANANLAR

Çalhanoğlu'nun son 2 sezondaki Fenerbahçe hamleleri Galatasaray kapılarını kendisine büyük ölçüde kapattı.

Kulislerden sızan bilgilere göre; yaşanan son gelişmelerin ardından Başkan Dursun Özbek'in gözünden tamamen düşen tecrübeli futbolcuya, Okan Buruk da artık mesafeli yaklaşıyor. Çok büyük bir sürpriz yaşanmazsa, milli oyuncunun sarı-kırmızılı kulübe transferi artık imkansıza yakın.







FENOMENLER ÜZERİNDEN TOPARLAMA ÇALIŞMASI

Çocukluk aşkı Galatasaray'daki kredisini tüketen ve durumu toparlamaya çalışan Çalhanoğlu için kendisine yakın sosyal medya fenomenleri durumu toparlamaya çalışıyor. Fenomenler, Çalhanoğlu'nun ağzından Fenerbahçe ile hiçbir gelecek planlaması ya da transfer pazarlığı içine girmediğini iddia ederek şu bilgileri yayma gayreti içine girdiler.







İŞTE HAKAN'IN AĞZINDAN SÖYLENEN SÖZLER

- Geçen sezon bana yönelik iddialar ortaya atıldı ancak kesinlikle Fenerbahçe ile 'geleceğim' üzerine kurulmuş bir konuşma geçmedi.

- Kampta kaldığım otelde her gün yanıma gelen bir Fenerbahçe kongre üyesi vardı. Bir anda telefonu Fenerbahçe yöneticisine verdi. O kişinin Hakan Safi olduğunu sonradan öğrendim, kendisini tanımıyordum bile.

- Telefondaki yöneticiye sadece 'nasip, hayırlısı' falan diyerek telefonu kapattım. Tamamen nezaketen yapılmış bir konuşmaydı.







HAKAN SAFİ "SON TRANSFERİMİZ" DEDİ

Fenomen ağzıyla yapılan bu yalanlama akıllara Fenerbahçe başkan adayı Hakan Safi'nin açıklamalarını getirdi:







- Hakan Çalhanoğlu son transferimiz. Onu da bitirdik. Seçimden sonra inşallah daha da yapacağız. Kongremiz Fenerbahçe'mize hayırlı olsun. Kazanan Fenerbahçe olsun.

O dönem basın mensuplarının bu iddialı sözleri sorması üzerine tecrübeli orta saha oyuncusu sadece "İyi akşamlar" diyerek sessiz kalmayı ve yanıt vermemeyi tercih etmişti.

ABD zulmediyor FİFA susuyor

Turnuvaya katılma hakkı kazanan İran, Irak, Senegal ve Özbekistan milli takım kafilelerinin maruz kaldığı muamele ve tüm yaşananlara FIFA'nın sessiz kalması spor kamuoyunda geniş yankı uyandırdı

09.06.2026 12:30:00
AA
ABD zulmediyor FİFA susuyor
ABD zulmediyor FİFA susuyor
Turnuvaya katılma hakkı kazanan İran, Irak, Senegal ve Özbekistan milli takım kafilelerinin maruz kaldığı muamele ve tüm yaşananlara FIFA'nın sessiz kalması spor kamuoyunda geniş yankı uyandırdı.

2026 FIFA Dünya Kupası'nın başlamasına günler kala, bazı ülkeler turnuvada hedeflerinden çok maruz kaldıkları vize sorunları, sorgulamalar ve güvenlik uygulamalarıyla gündeme geliyor.

Turnuvaya katılma hakkı kazanan İran, Irak, Senegal ve Özbekistan milli takım kafilelerinin maruz kaldığı muamelelerin yanı sıra FIFA tarafından görevlendirilen Somalili hakemin ev sahibi ülkelerden biri olan ABD tarafından ülkeye alınmaması spor kamuoyunda geniş yankı uyandırdı.

Futbolun çatı kuruluşu FIFA'nın tüm bu yaşananlara seyirci kalması ve Dünya Kupası gibi küresel bir organizasyon öncesinde sporun evrensel ruhuyla bağdaşmayan gelişmeler yaşanması tepkilere neden oldu.

İran'da 13 kişi vize alamadı, kamp yeri değişti



Orta Doğu'da son dönemde yaşanan siyasi krizin faturası İranlı futbolculara kesilirken, FIFA da sürece başından bu yana sessiz kaldı.

Turnuvada Belçika, Mısır ve Yeni Zelanda ile G Grubu'nda yer alan İran, maçlarını oynayacağı ev sahibi ülke ABD ile vize krizi yaşadı.

Uzun incelemelerin ardından İran kafilesindeki futbolcular, teknik direktör Emir Ghalenoi ve bazı teknik ekip üyelerine vize veren ABD, takımın idari ve teknik kadrosunda bulunan 13 kişinin vize başvuruları ise onaylamadı.

Vize sorunuyla ilgili FIFA'yı devreye girmeye çağıran İran, belirsizliklerin daha da uzaması nedeniyle kamp yerini Arizona'dan Meksika'nın Tijuana kentine taşıdı ancak kafile gruptaki üç maç için de ABD'ye seyahat etmek zorunda kalacak.

Iraklı futbolcu Aymen Hussein'e 7 saatlik sorgu

İran'ın vize süreciyle ilgili haftalarca süren tartışmalar ve haber akışının ardından Iraklı futbolcu Aymen Hussein'in havalimanında saatlerce sorgulanması ve FIFA'nın tüm bu yaşananlar için hiçbir yorum ya da girişim yapamaması tepki çekti.

Irak'ın en önemli oyuncularından biri olarak gösterilen Aymen Hüseyin'in Şikago Havalimanı'nda yaklaşık 7 saat boyunca sorgulandığı bildirildi. Iraklı kaynaklara göre Hüseyin'in cep telefonu da incelemeye alındı.

Takımla birlikte seyahat eden resmi fotoğrafçının ise ABD'ye girişine izin verilmedi.

Irak, 1986'dan bu yana ilk kez Dünya Kupası'nda mücadele edecek.

FIFA davet etti ABD kabul etmedi

Turnuva öncesi yaşanan bu uygulamalar sadece milli takımlar ve futbolcularla sınırlı kalmazken Somalili hakem Omar Artan da mağduriyet yaşayan isimlerden biri oldu.

FIFA tarafından Dünya Kupası'nda görev yapmak üzere seçilen Artan, Miami Havalimanı'nda yapılan incelemelerin ardından ülkeye alınmadı.

Afrika Futbol Konfederasyonu tarafından 2025'te yılın hakemi seçilen deneyimli isim, aynı zamanda Dünya Kupası tarihinde görev yapacak ilk Somalili hakem olmaya hazırlanıyordu.

Senegal ve Özbekistan'a sıkı güvenlik araması

Turnuva öncesinde Senegal ve Özbekistan milli takımları da ABD'nin güvenlik uygulamalarıyla gündeme geldi.

Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, Senegal Milli Takımı futbolcularının ABD'ye iniş yaptıktan sonra terminale geçmeden önce detaylı güvenlik aramalarından geçirildiği görüldü. Futbolcuların tek tek kontrol edilmesi dikkat çekti.

Benzer görüntüler Özbekistan Milli Takımı'nın hazırlık programında da ortaya çıktı. New York'ta Hollanda ile oynayacakları hazırlık karşılaşması için stada gelen Özbekistan kafilesi, polis köpekleri eşliğinde gerçekleştirilen güvenlik kontrollerinin ardından tesise giriş yapabildi.

Tarihinde ilk kez Dünya Kupası'nda mücadele edecek Özbekistan'ın maruz kaldığı uygulamalar da sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

Dünya Kupası'nın golcü ülkeleri

Dünya Kupası tarihinde bir turnuvada en çok gol atan takım Macaristan, en çok gol yiyen ekip ise Güney Kore oldu

09.06.2026 12:27:00
AA
Dünya Kupası'nın golcü ülkeleri
Dünya Kupası'nın golcü ülkeleri
Dünya Kupası tarihinde bir turnuvada en çok gol atan takım Macaristan, en çok gol yiyen ekip ise Güney Kore oldu.

Macaristan, kupa tarihinin en gollü turnuvası 1954 İsviçre'de çıktığı 5 maçta rakip fileleri 27 kez havalandırarak bir şampiyonada en çok gol atan takım ünvanını aldı.

Macarlar, mücadele ettikleri 2. grupta Güney Kore'yi 9-0, Batı Almanya'yı 8-3 yenerek çeyrek finale yükseldi. Çeyrek finalde Brezilya'yı, yarı finalde de uzatmalarda Uruguay'ı aynı sonuçlarla 4-2 mağlup eden Macaristan, finalde ise grupta 8 gol attıkları Almanya'ya 3-2 yenilerek şampiyonluk şansını kaçırdı.

Almanya ise aynı turnuvada 25 gol atıp bu alanda ikinci sıraya yerleşti. Fransa da 1958 Dünya Kupası'nda 6 karşılaşmada 23 gole imza attı.

FİFA'nın görevlendirdiği hakeme ABD giriş izni vermedi

2026 FIFA Dünya Kupası'nda görev alması planlanan Somalili hakem Omar Abdulkadir Artan'ın ABD'ye girişine izin verilmedi

09.06.2026 11:56:00
İhlas Haber Ajansı
FİFA'nın görevlendirdiği hakeme ABD giriş izni vermedi
FİFA'nın görevlendirdiği hakeme ABD giriş izni vermedi
2026 FIFA Dünya Kupası'nda görev alması planlanan Somalili hakem Omar Abdulkadir Artan'ın ABD'ye girişine izin verilmedi.

Somalili hakem Omar Abdulkadir Artan, Miami Uluslararası Havalimanı'nda durdurulmasının ardından ABD'ye girişine izin verilmedi.

FIFA tarafından 2026 Dünya Kupası'nda görev yapması için atanan hakem Artan, ABD sınır kapısındaki kontrolleri geçemedi ve turnuvada görev yapamama riskiyle karşı karşıya kaldı.

Omar Artan, CAF Şampiyonlar Ligi'nde AS FAR ile Mamelodi Sundowns arasında oynanan final rövanş maçında görev yapmış ve aynı zamanda CAF tarafından 2025 yılının en iyi Afrikalı hakemi seçilmişti.

Olayla ilgili olarak FIFA ve Somali Futbol Federasyonu'ndan henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

A Milli Futbol Takımı, Arizona'daki ilk idmanına çıktı


 
2026 FIFA Dünya Kupası hazırlıkları için Arizona'da kampa giren A Milli Futbol Takımı, buradaki ilk idmanını taraftar eşliğinde yaptı.
 

09.06.2026 06:54:00
HABER MERKEZİ/AA
A Milli Futbol Takımı, Arizona'daki ilk idmanına çıktı
A Milli Futbol Takımı, Arizona'daki ilk idmanına çıktı

2026 FIFA Dünya Kupası hazırlıkları için Arizona'da kampa giren A Milli Futbol Takımı, buradaki ilk idmanını taraftar eşliğinde yaptı.
Arizona Athletic Grounds'taki antrenman teknik direktör Vincenzo Montella yönetiminde gerçekleştirildi.

Isınma koşularıyla başlayan antrenman, 3 grup halinde top kapma ve pas çalışmasıyla devam etti. Futbolcular, antrenmanın son bölümünde dar alanda çift kale maç yaptı. İdman şut çalışmasıyla tamamlandı.

Kenan Yıldız ayrı çalıştı

Tedavisi devam eden Kenan Yıldız, takımdan ayrı çalıştı.
A Milli Futbol Takımı, 10 Haziran'da yapacağı antrenmanla Dünya Kupası hazırlıklarını sürdürecek.

Millilere büyük ilgi

A Milli Futbol Takımı'nın antrenmanını 3 binin üzerinde taraftar takip etti. Bölgede yaşayan Türk vatandaşlarının yanı sıra Meksikalı, Brezilyalı ve Bosna Hersekli taraftarlar da dikkat çekti. Özellikle La Liga'da yılın golüne imza atan Arda Güler'e destek veren yabancı taraftarlar, milli takım antrenmanını Real Madrid formalarıyla takip etti.

İdman öncesinde tribünler, milli takıma uzun süre tezahüratta bulundu. Teknik direktör Vincenzo Montella ve futbolcular hem antrenman öncesinde hem de idman sonunda taraftarları alkışladı.

Trump, basket maçını cam bölmede izledi


 
 
ABD'nin New York kentinde Trump'ın izlediği NBA maçı için sıkı güvenlik önlemleri alındı. 

09.06.2026 05:49:00 / Güncelleme: 09.06.2026 06:34:07
Haber Merkezi
Trump, basket maçını cam bölmede izledi
Trump, basket maçını cam bölmede izledi

ABD Başkanı Donald Trump'ın izleyeceği Amerikan Basketbol Ligi (NBA) final serisi maçı öncesinde New York kentinde sıkı güvenlik tedbirleri alındı.
New York Knicks ile San Antonio Spurs arasındaki üçüncü maçı izleyen Trump, bir NBA final serisi maçını izleyen görevdeki ilk ABD Başkanı oldu.

Trump'ın katılımı nedeniyle maç öncesinde sıkı güvenlik önlemlerine başvuruldu. New York Polis Departmanı ve ABD Gizli Servisi, maçın başlamasından 4 saatten uzun süre önce Madison Square Garden çevresinde yaya ve araç trafiğini kısıtlamak için bariyerler yerleştirdi.



Güvenlik önlemleri nedeniyle maça iki saat önceden gelmeleri istenen taraftarlar, kapılar önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Polis, ayrıca arenanın dışındaki ekranlardan maçın izlendiği partilerin iptal edildiğini ve bilet sahipleri için de çanta taşıma yasağı getirildiğini duyurdu.

New York Belediye Başkanı Zohran Mamdani ve diğer üst düzey katılımcılar da maçı canlı izledi.

Son derece gergin geçen maçı Spurs, 115-111 önde tamamladı. 
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.