logo
29 MART 2024

Mescid-i Aksa’da 60 bin kişiyle Cuma kılındı

Mescid-i Aksa’da Ramazanın üçüncü cumasına 60 bin kişi katıldı
30.04.2021 18:30:00 /
Kudüs’te bulunan Mescid-i Aksa’da Ramazan ayının üçüncü cumasına 60 bin kişi katıldı.
 
İsrail güçleri ile Filistinliler arasında son günlerde yaşanan yüksek tansiyon devam ederken, binlerce Filistinli cuma namazı için Mescid-i Aksa’ya akın etti. İsrail’in tüm kısıtlamalarına rağmen Ramazan ayının üçüncü cumasında namaza 60 bin kişi katıldı.
 
İsrail güçleri, cuma namazı için Batı Şeria’dan korona aşısı yaptırmış 10 bin Filistinlinin girişine izin vereceğini açıklamasının ardından binlerce kişi Batı Şeria ile Kudüs arasındaki kontrol noktalarına akın etti. İsrail güçleri kontrol noktalarında gerçekleştirdiği aşı denetiminin ardından Batı Şeria’dan gelen Filistinlilerin geçişine izin verdi.
 
Mesci-i Aksa’da cuma namazını eda eden Filistinliler daha sonra Filistin bayrakları açarak İsrail karşıtı sloganlar attı. Grup daha sonra olaysız dağıldı.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.