logo
28 MART 2024

Öğrenciler karda mahsur kaldı

Karda mahsur kalan öğrencilerin yardımına Büyükşehir ekipleri yetişti
25.03.2021 14:10:00 /
Aydın’ın yükek kesimlerinde etkili olan kar yağışı sonrası, Köşk ilçesinde kar yağışı nedeniyle yolda kalan öğrenci servisinde bulunan öğrencileri Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri kurtardı.
 
Mevsim normallerinin dışında gerçekleşen kar yağışı sebebiyle okul servisleri yolda kalan öğrencilerin yardımına Büyükşehir Belediyesi ekipleri yetişti. Ekipler kara saplanan araçtaki çocuklara kahvaltı ikram etti, başka bir ekipse yolu ulaşıma açtı.
 
Aydın'ın yüksek kesimlerinde başlayan kar yağışıyla birlikte çalışmalarına başlayan Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin karla mücadele ekipleri yollarda çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler ulaşımın sorunsuz sağlanması için kar yağışının görüldüğü yerlerde yol açma çalışmalarına devam ediyor. Karla mücadele ekipleri Efeler'de Paşa Yaylası ve Eğrikavak’ta; Köşk'te Kızılcaköy, Menteşeler, Cumayanı ve Başçayır’da; Karacasu'da Babadağ yolunda; Sultanhisar ve Nazilli’nin yüksek kesimlerinde çalışmalarını sürdürüyor.
 
Öğrencilerin imdadına Büyükşehir yetişti
 
Sabah saatlerinde başlayan yoğun kar yağışı nedeniyle Köşk ilçesinin Başçayır - Kızılcaköy yol ayırımında araçları kara saplanan öğrenci servisine önce Büyükşehir Belediyesi ekipleri ulaştı. Büyükşehir ekipleri çocuklara kahvaltı ikram ederken yol ulaşıma açıldı.
 
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, mevsim normallerinin dışında gerçekleşen kar yağışında vatandaşların her türlü ihtiyaçları için 444 40 09 numaralı "Hızlı Çözüm Merkezi"ni arayabileceklerini söyledi.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.