logo
19 MART 2024

Otomobilin durağa daldı

Otomobilin durağa daldığı anlar kamerada
17.06.2021 10:44:00 /
Bursa'da aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkan araç otobüs durağına daldı. O anlar mobese kamerasına yansırken, 1'i çocuk 5 kişi yaralandı.
 
Sabah saatlerinde merkez Osmangazi ilçesi Mudanya Caddesi üzerinde saat 07.30 sıralarında meydana gelen kazada aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkan Yalçın Ç. idaresindeki 16 AJY 248 plakalı otomobil, içerisinde otobüs bekleyen vatandaşların olduğu durağa daldı. Bu sırada durakta otobüs bekleyen 1'i çocuk 5 kişi yaralandı.
 
Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Kazada yaralanan 35 yaşındaki Muha Tavvus, 13 yaşındaki Mune Mansur ve Mustafa Oğur olay yerinde yapılan ilk tedavilerinin ardından Çekirge Devlet Hastanesine kaldırıldı.
 
O anlar kameralara yansıdı
 
Otobüs durağında bekleyen vatandaşların hareket ettiği sırada kontrolden çıkan siyah renkteki otomobilin kaldırımı aşarak durağa girmesi ve vatandaşlara çarptığı anlar mobese kamerasına da yansıdı.
 
Kaza esnasında olay yerinde bulunan Aysel Erdem isimli vatandaş, “Otobüsten indik, içi baya bir kalabalıktı . İlk önce amcaya vurdu daha sonra diğerlerine vurdu. Otobüsten indik işe gidiyorduk, biranda ne olduğunu anlamadık” diye konuştu.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.