logo
29 MART 2024

Seyit onbaşı bir anda canlanınca!

Seyit onbaşının heykeli bir anda canlanınca herkes şok oldu
18.03.2021 00:59:00 /
Bodrum Belediye Meydanında 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma düzenlenen etkinlikte Seyit onbaşının cansız gibi duran heykeli bir anda canlanınca Çanakkale Zaferi Müze Sergisini gezmeye gelenler şaşkınlıklarını gizleyemedi.
 
18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü etkinlikleri kapsamında Bodrum Belediyesi tarafından Çanakkale Zaferi ruhunu yaşatmak amacıyla; Bodrum Belediye Meydanı’nda 4 adet çadır içerisinde “Çanakkale Zaferi Müze Sergisi” açıldı.
 
Bodrum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü destekleriyle gerçekleştirilen sergide, dönemin izlerini taşıyan eserler yer alıyor. Savaş döneminden kalma mermiler, tüfekler, döneme ait eşyalar ve savaş topları, cam fanus içerisinde sergilenirken, performans sanatçıları günün belirli aralıklarında dönemin ruhunu anlatan 30 dakikalık canlı heykel gösterisi gerçekleştirdi.
 
Önce taş gibi görünen heykellere bakan vatandaşlar bir anda heykellerin canlanmasıyla bir anda şaşkınlık yaşadı. O dönemde yaşananları anlatan sanatçılar vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.