logo
28 MART 2024

Ucuz halı satan mağazayı kapattılar

Kavga ihbarı nedeniyle olay yerine gelen polis ve zabıta ekipleri, ruhsatsız olan mağazanın kapatıldığını anons ederek vatandaşları dağıtmaya çalıştı
17.08.2022 21:44:00 /
Adana’nın Kozan ilçesinde "zararına satışlar" diyerek yüzde 70 indirimle halı ve yorgan satan mağazada izdiham yaşandı. Kavga ihbarı nedeniyle olay yerine gelen polis ve zabıta ekipleri, ruhsatsız olduğu belirlenen mağazanın kapatıldığını anons ederek vatandaşları dağıtmaya çalıştı.
 
Cumhuriyet Mahallesi Şıh Efendi Bulvarı'nda açılışı yapılan bir mağazada indirimli ürün nedeniyle izdiham yaşandı. İzdiham sırasında kavga çıkması üzerine polis ve zabıta ekipleri mağazaya geldi.
 
Vatandaşlar kucaklarına aldıkları halı ve yorganları almaya çalışırken, zabıta ekipleri ve polisler iş yerinin ruhsatsız olduğunu belirterek mağazanın mühürlendiğini duyurdu. Yaşanan izdihamda mağazanın içini boşaltan zabıta ve polis ekipleri, dışarıda bekleyen vatandaşları anonsla uzaklaştırmaya çalıştı. Polis ekipleri ve zabıta ekipleri, tüm müdahalelere rağmen mağazadan ürün almak isteyen vatandaşları güçlükle bölgeden uzaklaştırdı.
 
Mağaza kapısındaki “Depoyu su basması nedeniyle tüm ürünler yüzde 70 indirimle zararına satılacaktır” afişleri dikkat çekerken, yaşanan izdihamda terliği mağaza içinde kalan bir vatandaş ise terliğini ve halı almak için dakikalarca zabıta ekiplerini içeri girmek için ikna etmeye çalıştı. Kozan Belediyesi zabıta ekipleri, ruhsatı olmadığı için iş yerinin mühürleneceğini, yasal eksikliklerin tamamlanmasının ardından tekrar açılabileceğini belirtti.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.