logo
23 NİSAN 2024

Ümit Özdağ’dan BTP liderine ziyaret

İstanbul Bağımsız Milletvekili Ümit Özdağ, Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş'ı ziyaret etti. Ankara'da BTP Genel Merkezi'nde yapılan görüşme samimi bir havada geçti
05.06.2021 13:39:00 /
Görüşmede Türkiye ve dünya gündemini meşgul eden iç, dış ve ekonomik konular üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.
 
Ülke meseleleri ele alındı
 
Parti kurmaylarının da katıldığı görüşme sonrası Hüseyin Baş ve Ümit Özdağ kısa birer açıklama yaptı. 
Ümit Özdağ, "Prof. Dr. Haydar Baş hocanın vefatından sonra başsağlığı dileklerimizi iletmiştik, ancak sayın Genel Başkana bizzat iletmek istedik. Kendisini ziyaret ettik. Hem başsağlığı dileklerimizi ilettik, hem de genel başkanlığını tebrik ettik. Kendisini ayrıca yeni genel merkezine taşınmasından dolayı da tebrik ettik. Türkiye ve dünya üzerine güzel bir sohbet ettik" ifadelerini kullandı.
BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş da "Ümit hocamıza nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Kendisinin de bahsettiği gibi. Hocamızın bilgi birikimi, nezaketi, zarafeti bizi çok derinden etkiledi. Tekrar teşekkür ediyorum, vatana millete hayırlı olmasını temenni ediyoruz" ifadelerini kullandı.
 
Hoşgeldin Atatürk kitabını hediye etti
 
Konuğuna Prof. Dr. Haydar Baş'ın Hoşgeldin Atatürk kitabını da hediye eden BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş, görüşmeye ilişkin sosyal medya hesabından da, "İstanbul Milletvekili Sayın Prof. Dr. Ümit Özdağ, yeni genel merkez binamıza taşınmamız münasebetiyle hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Çok keyifli bir sohbet oldu. Kendilerine teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum." açıklaması yaptı.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.