logo
25 NİSAN 2024

Vatandaşlar E-5’i kapattı

İstanbul’da tedbirler nedeniyle otobüse alınmayan vatandaşlar yolu kapattı
30.04.2021 14:19:00 /
Esenyurt E-5 yan yolunda, korona virüs tedbirleri nedeniyle otobüse alınmayan yolcular yolu keserek otobüsleri durdurdu.
 
Olay, geçtiğimiz Çarşamba akşamı saat 19.30 sıralarında Esenyurt E-5 yan yolda yaşandı. Pandemi sebebi ile otobüslere fazla yolcu alınmamasına tepki gösteren vatandaşlar, yolu kapatarak otobüslerin geçişlerini engelledi. Bazı vatandaşlar ise otobüslere binerek şoförlerle tartıştı ve hakaret etti. Bir süre sonra daha fazla tepkiye dayanamayan otobüs şoförleri, kapıları açarak dışarıda kalan yolcuları otobüse almak zorunda kaldı.
 
İstanbul Özel Halk Otobüsleri Esnaf Odası Başkanı Göksel Ovacık geçtiğimiz günlerde İHA'ya verdiği röportajda kısıtlama tedbirlerini hatırlatmış ve yolculardan anlayış beklediklerini söylemişti.
 
Ovacık, "Bizler alınan kararlara riayet etmek istiyoruz. Diğer yandan sabah saatlerinde bir yolcu yoğunluğu yaşanıyor. Vatandaşlar bizlerin onları araca almak istemediğimizi düşünüyor. Sonuç olarak şoför arkadaşlarımıza bir tepki meydana geliyor. Hatta olayın boyutu ciddi kavgalara kadar gidebiliyor. Bu sebepten dolayı yolcularımıza da seslenmiş olalım. Pandemi nedeniyle alınan bu kararlara uymak lazım. Vatandaşların bu konuda bizlere karşı biraz daha hoşgörülü olması lazım” ifadelerini kullanmıştı.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.