logo
09 HAZİRAN 2026

Yiğido deplasmanları seviyor

Sivasspor dış sahada daha başarılı 

01.02.2023 11:18:00
Yiğido deplasmanları seviyor
Yiğido deplasmanları seviyor

Spor Toto Süper Lig'de oynadığı 21 maçta 5 galibiyet elde eden Demir Grup Sivasspor, iç sahaya oranla deplasmanda daha başarılı performans sergiledi.

Ligin 22. haftasına da deplasman galibiyetle başlayan kırmızı-beyazlılar, evinde 1 maç kazanırken, dış sahada ise 4 kez galibiyet sevinci yaşadı. Dış sahada oynadığı 11 karşılaşmada 13 puan toplamayı başaran Sivasspor, iç sahada ise 10 karşılaşmada 8 puan kazandı.

Deplasmanda çıktığı 11 maçın 4'ünü kazanan, 1 beraberlik alan ve 6 kez mağlup olan Sivasspor, evinde ise 1 galibiyet ve 5 beraberlik elde etti, 4 yenilgi yaşadı. Deplasmanda rakip fileleri 14 kez havalandırıp kalesinde 18 gol gören Sivasspor, iç sahadaki 10 maçında 11 gol attı, 13 gol yedi.

Kırmızı-beyazlılar, deplasmanda Medipol Başakşehir'i 2-0, Kasımpaşa'yı 2-1, Gaziantep FK'yi 2-1 ve Corendon Alanyaspor'u 3-0 mağlup etti. Sivasspor, iç sahadaki tek galibiyetini Bitexen Giresunspor'u 3-0 yenerek elde etti. AA

"Salah gelmek istiyor"

Fenerbahçe’nin eski yöneticisi Ertan Torunoğulları, dünya yıldızı Mohamed Salah’ın transferiyle ilgili ezber bozan bir açıklama yaptı: 
Maaşına kadar anlaşmıştık, yeni yönetim isterse Fenerbahçe formasını giyer

09.06.2026 18:26:00
Haber Merkezi
"Salah gelmek istiyor"
"Salah gelmek istiyor"
Fenerbahçe'nin eski yöneticilerinden Ertan Torunoğulları, dünya futbolunun en büyük yıldızlarından Mohamed Salah ile ilgili gündeme bomba gibi düşecek açıklamalarda bulundu. Torunoğulları, Mısırlı yıldızın Türkiye'ye gelmeye ve Fenerbahçe forması giymeye son derece sıcak baktığını açıkladı.

Kendisi Türkiye'ye gelmeye çok sıcak bakıyordu. Bizimle yaptığı görüşmeler de son derece olumluydu. Maaşına kadar pek çok konuda kendisiyle anlaşma zemini oluşturmuştuk. Yeni yönetimin böyle bir talebi olursa Salah'ın, Fenerbahçe formasını giyeceğine ben inanıyorum. Görüşme konusunda yeni yönetimle birlikte de seve seve çalışırız.

Ertan Torunoğulları'nın açıklamaları, bu ilginin sadece bir nabız yoklamasından ibaret olmadığını, transfer görüşmelerinin ciddi aşamalara geldiğini gözler önüne serdi. Yıldız oyuncuyla maaş bütçesi dahil birçok kritik detayda orta yolun bulunduğu belirtilirken, transferin resmiyete dökülmesi için topun artık mevcut yönetimde olduğu ifade edildi.

Beşiktaş'tan 25 milyon euro istediler

Beşiktaş'ın kadrosuna katmak istediği Armand Lauriente için Sassuolo kapıyı 25 milyon Euro’dan açtı; Fransız kulüplerinin de devreye girdiği transferde siyah-beyazlıların işi zorlaşıyor

09.06.2026 18:24:00
Haber Merkezi
Beşiktaş'tan 25 milyon euro istediler
Beşiktaş'tan 25 milyon euro istediler
Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına hız kesmeden devam eden Beşiktaş'ın, İtalya Serie A ekiplerinden Sassuolo forması giyen Armand Lauriente aşkı bitmiyor. Siyah-beyazlıların Fransız kanat oyuncusuna olan ilgisi ciddiyetini korurken, transferin önündeki mali tablo ve rakipler netleşmeye başladı.

İtalyan gazeteci Alfredo Pedulla'nın aktardığı bilgilere göre; Beşiktaş, Teknik Direktör Vincenzo Italiano'nun da onay verdiği 27 yaşındaki yıldız için resmi girişimlerini sıklaştırdı.

İtalyan temsilcisi, takımdan ayrılmaya sıcak bakan Fransız yıldız için kapıyı 25 milyon Euro bonservis bedeliyle açtı. Beşiktaş'ın bu rakam karşısında teklifini güncelleyerek önümüzdeki günlerde yeni bir hamle yapması bekleniyor.

Bu arada Mason Greenwood ile yollarını ayırmaya hazırlanan Marsilya'nın, Fransız oyuncu için devreye girebilecek en ciddi adaylardan biri olduğu konuşuluyor.

Aziz Yıldırım'dan Greenwood kararı! Menajeri ile ilk görüşme yapıldı

Fenerbahçe’de başkanlık seçimini kazanan Aziz Yıldırım, transferde ayağının tozuyla çok büyük bir krizle karşı karşıya kaldı. Hakan Safi’nin anlaşmaya vardığı Mason Greenwood’un babası Andrew, Türkiye’deki yetkili menajeri aracılığıyla yeni yönetime ulaştı. Operasyonun devam edip etmeyeceğini sordu. Yıldırım’ın talebi üzerine masaya gelen resmi yazılı teklifteki şartlar Başkan Yıldırım'ı şok etti. Son noktayı koydu: Burada yazan mali şartların her birinin yarısını kabul ediyorsa, görüşmelere ancak o zaman başlarız!

09.06.2026 18:21:00
Haber Merkezi
Aziz Yıldırım'dan Greenwood kararı! Menajeri ile ilk görüşme yapıldı
Aziz Yıldırım'dan Greenwood kararı! Menajeri ile ilk görüşme yapıldı
Fenerbahçe'de kongre geride kaldı... başkanlık yarışını Aziz Yıldırım kazandı. Seçim sürecinde Mason Greenwood ile anlaştığını açıklayan Hakan Safi'nin kaybetmesi sonrası, transfer operasyonuna dair çarpıcı bir gelişme yaşandı. İngiliz oyuncunun babası ve danışmanı Andrew Greenwood, Türkiye'deki yetkili menajeri aracılığıyla vakit kaybetmeden Aziz Yıldırım yönetimine ulaştı.






NET BİR DURUŞ SERGİLENDİ

Hakan Safi'nin seçimi kaybetmesine rağmen transferi sürdürmek isteyen Greenwood cephesi, yeni yönetime "Safi olmasa da bu operasyon devam edecek mi?" sorusunu yöneltti.

Aziz Yıldırım ve kurmayları bu hamle karşısında net bir duruş sergiledi. Hakan Safi yönetimiyle yapılan tüm anlaşmaların ve verilen sözlerin kendilerine yazılı olarak resmi bir mail ile iletilmesini talep etti.






YILDA 10 MİLYON EURO MAAŞ

Greenwood'un menajerlik şirketi tarafından gönderilen resmi mail, Başkan Aziz Yıldırım'ın masasına ulaştığında şok etkisi yarattı.

-Yıllık Maaş: 10 milyon Euro net ücret.
-Bonuslar: Toplamda 7 milyon Euro'yu bulan imaj hakları ve sadakat primleri.
-Performans Primleri: Yaklaşık 5 milyon Euro civarında, kolay ve zor şartlara bağlı ek bonuslar.
-Serbest Kalma Maddesi: Sözleşmede Premier Lig kulüpleri için geçerli olan 50 milyon Euro'luk çıkış maddesi.






OSIMHEN'DEN FAZLASI ÖNERİLMİŞ

Bu astronomik talepleri ve Hakan Safi'nin verdiği sözleri gören başkan Yıldırım, kulübün mali yapısını tehlikeye atacak bu şartlara tepki gösterdi. Kurmaylarına "Adama Osimhen'den fazlasını vaat etmişler!" diyerek isyan etti.

İngiliz yıldızın transferini tamamen rafa kaldırmak istemeyen ancak bu şartlarda da masaya oturmayı reddeden  Yıldırım, menajerler kanalıyla Greenwood cephesine son sözünü iletti:

Burada yazan mali şartların her birinin yarısını kabul ediyorsa, görüşmelere ancak o zaman başlarız!

Aziz Yıldırım'ın masası alev alev! İş çok zaman kısıtlı

Fenerbahçe’de gerçekleştirilen tarihi genel kurulda camianın rekor oyuyla yeniden başkanlık koltuğuna oturan Aziz Yıldırım, zafer sarhoşluğuna kapılmadan kolları sıvadı. Kulübü sportif, mali ve idari açıdan yeniden ayağa kaldırmayı hedefleyen başkan; kısa vadede ödenmesi gereken 115 milyon Euro’luk dev borçtan, TFF ile yapılacak kritik adalet zirvesine, 7 yeni nokta atışı transferden, Aykut Kocaman ve Oğuz Çetin gibi efsanelerin kulübe dönüş operasyonuna kadar dağ gibi biriken 9 acil dosya için düğmeye bastı

09.06.2026 18:17:00
Haber Merkezi
Aziz Yıldırım'ın masası alev alev! İş çok zaman kısıtlı
Aziz Yıldırım'ın masası alev alev! İş çok zaman kısıtlı
Fenerbahçe'de gerçekleştirilen olağan seçimli genel kurulda rekor oyla yeniden başkanlık koltuğuna oturan Aziz Yıldırım, mazbatasını alır almaz kolları sıvayacak. Camiada yakalanan büyük rüzgâra rağmen, sarı-lacivertli yönetimin önünde acil çözüm bekleyen devasa bir sorunlar yumağı bulunuyor.






ACİL EYLEM PLANI

Yeni döneme güçlü bir başlangıç yapmak isteyen Aziz Yıldırım ve ekibinin masasındaki öncelikli maddeler şunlar:

Kulübün sembol isimleri Aykut Kocaman, Volkan Demirel, Dirk Kuyt ve Pierre Webo'nun yeni dönemde idari ve teknik kadrolarda aktif görevler alması bekleniyor.






OĞUZ ÇETİN DÖNÜYOR

Takımın efsane kaptanlarından Oğuz Çetin, futbol yönetiminin en tepesindeki isim olacak. Transferlerden altyapıya kadar tüm futbol aklı Çetin ve oluşturacağı ekibin kontrolünde ilerleyecek.






TFF İLE KRİTİK GÖRÜŞME

Yönetimin ilk resmi hamlelerinden biri Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yönetimiyle masaya oturmak olacak. Hakem yönetimleri ve kurulların kararları konusunda "adalet" talebini sert bir dille iletecek olan Aziz Yıldırım, kulüplerin elini zorlaştıran mevcut "10+4" yabancı kuralına karşı da resmi itiraz bayrağını açacak.

TRANSFERLER GELİYOR

Teknik heyetin raporu doğrultusunda, doğrudan ilk 11'e monte edilecek 5-7 arası nokta atışı transfer için bütçe ayrıldı. Görüşmelerin sessiz ve derinden başladığı gelen bilgiler arasında.






UEFA ÇALIŞMASI BAŞLATILDI

Kerem'in sözleşmesi ve diğer finansal tablolardaki dengesizlikler nedeniyle kapıda bekleyen UEFA ceza riskini de bertaraf etmek için savunma hazırlıklarına başladı.

SAMANDIRA TOPLANTILARI BAŞLIYOR

Başkan kadrodaki tüm futbolcularla Samandıra'da bire bir toplantılar gerçekleştirecek. Gelecek planları, beklentiler ve takım içi disiplin kuralları oyunculara yüz yüze aktarılacak.

115 MİLYON EURO NAKİT LAZIM

Kulübün finansal yapısını rahatlatmak, transferlerin önünü açmak ve lisans sorunları yaşamamak adına acilen 115 milyon Euro nakit akışı sağlanması ve ödemelerin yapılması gerekiyor.






CAMİADA BİRLİK BERABERLİK SAĞLANACAK

Seçim sürecinde yaşanan gerginlikleri geride bırakmak isteyen Aziz Yıldırım, kulüp içindeki muhalefetle ve kırgın genel kurul üyeleriyle köprüleri yeniden kuracak. "Birlikte güçlü Fenerbahçe" imajını oturtmak için camianın önde gelen isimleriyle bir araya gelinecek.

AMATÖR BRANŞLARA BÜYÜK YATIRIM

Futboldaki yükü hafifletmek ve amatör şubelerde zirve yürüyüşünü sürdürmek adına sponsorluk arayışları hız kazandı. Özellikle Erkek Basketbol (EuroLeague vizyonu) ve Kadın/Erkek Voleybol şubeleri için dev markalarla milyarlık sponsorluk anlaşmalarının eli kulağında.

Greenwood AS Roma'ya imza atıyor

Fenerbahçe’de başkan adayı Hakan Safi’nin "Anlaştık, İstanbul’a getiriyorum" diyerek camiaya müjdelediği dünyaca ünlü yıldız Mason Greenwood, AS Roma'ya imza atıyor 

09.06.2026 16:30:00
Haber Merkezi
Greenwood AS Roma'ya imza atıyor
Greenwood AS Roma'ya imza atıyor
Corriere dello Sport, transfer piyasasını sarsacak bir iddiayı gündeme taşıdı. Gazetenin haberine göre İtalya Serie A ekiplerinden Roma, Fenerbahçe başkan adayı Hakan Safi'nin prensip anlaşmasına vardığını açıkladığı İngiliz yıldız Mason Greenwood'un transferini bitirdi.

Fenerbahçe başkan adaylığı sürecinde iddialı adımlarla dikkat çeken Hakan Safi, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Manchester United patentli kanat oyuncusu Mason Greenwood ile el sıkıştıklarını ve seçimi kazanması halinde oyuncuyu sarı-lacivertli formayla İstanbul'a getireceğini vaat etmişti. Ancak Roma'nın transferde son sürat devreye girerek oyuncunun aklını çelmeyi başardığı belirtildi.

Aziz Yıldırım: Savaşsa savaş...

"Onlar kimi istiyorsa teklif yapıyoruz" diyerek kurmaylarını toplayan Yıldırım, ezeli rakibinin en çok istediği o isim olan Can Uzun için çılgın bir operasyon başlattı

09.06.2026 15:12:00
Haber Merkezi
Aziz Yıldırım: Savaşsa savaş...
Aziz Yıldırım: Savaşsa savaş...
Galatasaray'ın Dusan Vlahovic hamlesine sinirlenen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'dan beklenen rest geldi! "Onlar kimi istiyorsa teklif yapıyoruz" diyerek kurmaylarını toplayan Yıldırım, ezeli rakibinin en çok istediği o isim olan Can Uzun için çılgın bir operasyon başlattı. Frankfurt ile kurulan temasta masaya konan 45 milyon Euro'luk paket tüm gündemi değiştirecek cinsten.






Galatasaray'ın Dusan Vlahovic hamlesine sinirlenen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, kurmaylarına net bir talimat vererek yeni dönemim ilk transfer savaşını başlattı. Frankfurt forması giyen Can Uzun için masaya konan rakam tam 45 milyon Euro!






VLAHOVIC HAMLESİ ÇILDIRTTI

Galatasaray'ın, La Gazzetta dello Sport'ta yer alan habere göre listesinde yer alan Dusan Vlahovic için 10+5 milyon Euro'luk resmi bir teklifle yaklaşması, Aziz Yıldırım'ın tepesini attırdı.

Ezeli rakibinin bu agresif transfer politikası üzerine Yıldırım, kurmaylarını acil koduyla topladı. Başkan Yıldırım ekibine şu talimatı verdi:

-Galatasaray'ın en çok istediği, üzerinde en çok ısrarcı olduğu oyuncu kimse derhal öğrenin. Onlar kimin peşindeyse, biz de o oyuncu için teklifimizi yapıyoruz!






TOPLAM PAKET 45 MİLYON EURO

Bu restin ardından Fenerbahçe transfer komitesi, Galatasaray'ın uzun süredir radarında olan ve Türk futbolunun geleceği olarak gösterilen Can Uzun için düğmeye bastı. Frankfurt ile jet hızıyla temas kuran sarı-lacivertliler, Alman kulübünün başını döndürecek bir paket sundu.

Fenerbahçe'nin genç yetenek için yaptığı çılgın teklifin detayları ise şöyle:






Net Bonservis: 35 Milyon Euro
Kolay Bonuslar: 5 Milyon Euro
Başarıya Bağlı Bonuslar: 5 Milyon Euro
Toplam Paket: 45 Milyon Euro!






ASENSIO GİDERSE DİYE HAZIRLIK

Fenerbahçe'de bu çılgın operasyon sadece bir misillemeden ibaret değil, aynı zamanda teknik bir zorunluluk. Takımın futbol aklı Oğuz Çetin'in, Marco Asensio'nun takımdan ayrılma ihtimalini masaya yatırarak yönetime sunduğu raporda, "Asensio giderse o bölgeye mutlak bir 10 numara lazım" dediği yazıyordu.

Bir süredir dünya çapında birkaç isimle ön görüşmeler yürüten Yıldırım cephesi, Çetin'in bu raporu ve Yıldırım'ın "Gerekeni yapın" talimatıyla birlikte Can Uzun transferinde tüm şartları zorlama kararı aldı.

A Milli Takıma çöl eziyeti

Dünya Kupası vizesini son anda cebine koyan A Milli Takım, TFF'nin lojistik öngörüsüzlüğü ve bütçe hesapları yüzünden ABD’de adeta bir hayatta kalma sınavına itildi

09.06.2026 14:52:00
Haber Merkezi
A Milli Takıma çöl eziyeti
A Milli Takıma çöl eziyeti
Dünya Kupası vizesini son anda cebine koyan A Milli Takım, TFF'nin lojistik öngörüsüzlüğü ve bütçe hesapları yüzünden ABD'de adeta bir hayatta kalma sınavına itildi.

Devlerin aylar öncesinden serin ve konforlu merkezleri kapatmasıyla ortada kalan Ay-yıldızlılar, Arizona'nın 40 dereceyi bulan kavurucu çöl sıcağına ve "Arizona Kertenkeleleriyle" kamp yapmaya mahkum edildi.







Play-off'tan Dünya Kupası biletini son anda alan A Milli Takım, çölün ortasına "Arizona Kertenkeleleriyle" kamp yapmak zorunda bırakıldı. Vincenzo Montella ve öğrencileri, TFF'nin "bütçe ve lojistik" hesapları yüzünden Arizona'nın 40 dereceyi bulan cehennem sıcağında ve 9 bin kilometrelik yol eziyetiyle baş başa kaldı.






ERKEN KALKANLAR ERKEN YOL ALDI

Dünya Kupası'na doğrudan katılan ülkeler, ABD'nin en konforlu, serin ve lojistik açıdan avantajlı kamp merkezlerini aylar öncesinden kapattı. Turnuvaya play-off etabını geçerek sonradan dahil olan Türkiye'ye ise seçenek kalmadı!







TFF, FIFA'nın belirlediği standart kamp merkezlerinin dışına çıkıp tüm organizasyon yükünü ve maliyetini üstlenmek yerine kolay yolu seçti. Ay-yıldızlılar, çöl iklimi ve kavurucu sıcaklarıyla bilinen Arizona'nın Mesa şehrindeki Arizona Athletic Grounds tesislerine mahkum edildi.






HAYATTA KALMA MÜCADELESİ VERECEKLER

Haziran ayı itibarıyla "kertenkeleleriyle" ünlü Arizona'da hava sıcaklıkları 35-40 derecenin üzerine çıkmış durumda. Bu acımasız iklim şartlarında futbolcuların sağlığını korumaya çalışan teknik direktör Vincenzo Montella, tüm antrenman programını mecburen akşam saatlerine kaydırdı.

Takımın turnuva öncesi kondisyon depolaması gereken bu kritik süreç, kavurucu sıcaklar nedeniyle adeta bir hayatta kalma mücadelesine dönüştü.







9 BİN KİLOMETRE YOL YAPACAKLAR

ABD, Kanada ve Meksika'nın ortaklaşa düzenlediği turnuvadaki en büyük handikap seyahat mesafeleri olurken, en ağır darbeyi yine bizim çocuklar yedi. Arizona'da konaklayacak olan Milliler, grup aşamasındaki sadece 3 maç için adeta mekik dokuyacak. Turnuva boyunca toplamda 9 bin kilometreye yakın yol kat edecek olan ay-yıldızlılar, yaklaşık 10 saatlik uçuş süreleriyle saha dışı bir lojistik eziyetle de mücadele etmek zorunda kalacak.

Fenerbahçe’nin gündemindeydi, Al-Ahli ile nikah tazeledi

Fenerbahçe’de başkan adayı Hakan Safi’nin "anlaştım" dediği Merih Demiral transferinin arkasındaki gerçekler ortaya çıktı

09.06.2026 14:39:00
Haber Merkezi
Fenerbahçe’nin gündemindeydi, Al-Ahli ile nikah tazeledi
Fenerbahçe’nin gündemindeydi, Al-Ahli ile nikah tazeledi
Fenerbahçe'de önce Ali Koç sonra da Sadettin Saran yönetiminin sunduğu yıllık 6 milyon Euro'luk Skriniar tarifesini, takım kaptanlığı vaadini ve özel projeleri reddeden Merih Demiral, Al-Ahli ile nikah tazeleyerek Suudi Arabistan'da kaldı. Başkan adayı Hakan Safi'nin Merih Demiral'ı nasıl ikna ettiği ise çok dikkat çekici.

Fenerbahçe'de başkan adayı Hakan Safi'nin "anlaştım" dediği Merih Demiral transferinin arkasındaki gerçekler ortaya çıktı. Ali Koç ve Sadettin Saran yönetiminin tüm ısrarlarına, kaptanlık ve cazip proje tekliflerine rağmen milli stoper, tercihini ekonomik şartlardan yana kullanarak Al-Ahli ile nikah tazeledi.







SKRINIAR KADAR MAAŞ ALACAKTI

Fenerbahçe, normal şartlarda sözleşmesi 30 Haziran 2026'da bitecek Merih'i bu yaz bonservissiz olarak kadrosuna katmak istiyordu.

Sarı-lacivertliler, yıldız savunmacıya Skriniar seviyesinde yıllık 6 milyon Euro civarında bir maaş teklif etti. Ancak Al-Ahli'de bonuslarla birlikte yıllık 12 milyon Euro kazanan Merih, İstanbul'a gelmek için maaşında yarı yarıya bir indirime gitmeye yanaşmadı.







AZİZ YILDIRIM İSTEMİYOR

Başkan Ali Koç daha önce, sezon devam ederken de eski futbol şube sorumlusu Ertan Torunoğulları da Kasım ayında oyuncuyla bizzat görüştü ve sözleşme yenilememesini istedi.







Ali Koç, aidiyet hissi yaratmak için Merih'e özel bir forma paketi gönderdi ve iddialara göre takım kaptanlığını dahi teklif etti. Tüm bu projelere "hayır" diyen Merih Demiral'ı, Suudi Arabistan'daki mevcut maaşını garanti ederek ikna eden isim Hakan Safi oldu. Ancak Safi seçimi kazanamadı; mevcut durumda Aziz Yıldırım'ın da Merih'i transfer etmek gibi bir planı bulunmuyor.






75 MİLYON EURO KAZANACAK

Fenerbahçe'nin ısrarlarına rağmen 12 Aralık'ta Al-Ahli ile masaya oturan 28 yaşındaki savunmacı, kendisini 2029 yılına kadar Suudi ekibine bağlayan yeni sözleşmeye imzayı attı.







2023'ten bu yana Suudi Arabistan'da zaten 36 milyon Euro kazanan Merih Demiral, 6 yıllık sürecin tamamlanmasıyla birlikte Al-Ahli'den toplamda 75 milyon Euro gibi astronomik bir gelir elde etmiş olacak.

Maldini'nin Fenerbahçe planı! Menajerlik ağı bile hazırdı

Hakan Safi’nin kazanması halinde Fenerbahçe'de transfer anahtarı Paolo Maldini ve oğullarının menajeri ve ortağı Beppe Riso'ya geçecekti

09.06.2026 14:34:00
Haber Merkezi
Maldini'nin Fenerbahçe planı! Menajerlik ağı bile hazırdı
Maldini'nin Fenerbahçe planı! Menajerlik ağı bile hazırdı
Hakan Safi'nin kazanması halinde Fenerbahçe'de transfer anahtarı Paolo Maldini ve oğullarının menajeri ve ortağı Beppe Riso'ya geçecekti.

Maldini ayrıca Fali Ramadani'yi de operasyonun içinde tutacaktı. Seçimin kaybedilmesiyle büyük şok yaşayan Ramadani, Aziz Yıldırım yönetimine Luis Suarez'i sundu. Yıldırım cephesinden jet ret cevabı aldı.

Fenerbahçe'de kongre geride kaldı... Ancak seçim sürecinin perde arkasına dair şok edici detaylar gün yüzüne çıkmaya başladı. Kulislerden sızan son bilgilere göre; Hakan Safi kazansaydı, sarı-lacivertli kulübün transfer anahtarı Paolo Maldini ve onun ekibine teslim edilecekti.







İKİ OĞLUNUN DA YAKIN İLİŞKİSİ VAR

Maldini, arka planda Fenerbahçe'nin geleceğini şekillendirecek menajer ağını çoktan örmüştü. Planlanan bu yeni düzende transferlerin tek hakimi, İtalyan menajer Beppe Riso olacaktı.







İşin dikkat çekici yönü ise bu ortaklığın tamamen ailevi bağlarla kurulmuş olması... Maldini'nin futbolcu (Daniele) oğlunun menajeri Beppe Riso. Diğer oğlu (Cristian) da bizzat Beppe Riso ile birlikte menajerlik sektöründe ortaklaşa çalışıyor.






RAMADANI HİÇ VAKİT KAYBETMEDİ

Maldini, AC Milan'da sık sık beraber iş yaptığı Fali Ramadani'yi de Safi'nin projesine dahil etti. Ancak kaybedince Riso ve Ramadani de büyük hayal kırıklığı yaşadı.

Fali Ramadani, seçimi kazanan Aziz Yıldırım'ı kutlamak için Fenerbahçe'deki tanıdıklarını araya sokarak jet hızıyla bir mesaj gönderdi.







Ramadani, tebrik mesajının hemen arkasına dünyaca ünlü golcü Luis Suarez'i iliştirdi. Ünlü menajer, "Luis Suarez Fenerbahçe'ye gelmeye hazır, hemen getirebiliriz" teklifini masaya koydu.






SUAREZ, FENERBAHÇE'NİN OYUNCUSU DEĞİL

Aziz Yıldırım cephesinden ilk ve son cevap çok sert gitti. Sarı-lacivertli yönetim kanadı, Ramadani'den gelen bu nabız yoklamasına kapıları tamamen kapatarak şu yanıtı verdi:

- O defter kapandı. Luis Suarez, Fenerbahçe'nin aradığı, peşinden koşacağı bir oyuncu değildir. Kulübün kapısından içeri menajer oyunlarıyla transfer giremez!

Hakan Çalhanoğlu'na Galatasaray kapıları kapandı

Hakan Çalhanoğlu, Fenerbahçe haberlerine fenomenler üzerinden yanıt vererek üzerini çizen Galatasaray cephesine mesaj göndermeye çalıştı

09.06.2026 14:23:00
Haber Merkezi
Hakan Çalhanoğlu'na Galatasaray kapıları kapandı
Hakan Çalhanoğlu'na Galatasaray kapıları kapandı
Hakan Çalhanoğlu, Fenerbahçe haberlerine fenomenler üzerinden yanıt vererek üzerini çizen Galatasaray cephesine mesaj göndermeye çalıştı.

Hakan Safi ile yaptığı ve gündemi sarsan telefon görüşmesinin tamamen ayaküstü ve plansız geliştiğini savunduran kaptan, "sadece nezaketen konuştum" diyerek işin içinden sıyrılmaya çalıştı. Ancak sonuç pek de istediği gibi olmadı. İşte detaylar...

A Milli Takım kaptanı Hakan Çalhanoğlu, Fenerbahçe için geçen yıl Ali Koç, şimdi de Hakan Safi ile yaşanan süreçlerin ardından Galatasaray cephesinde gözden düştü. Milli futbolcu, durumu toparlamak için kendisine yakın fenomenler üzerinden arka arkaya açıklamalar yaptırıyor.







SON 2 TRANSFER DÖNEMİNDE YAŞANANLAR

Çalhanoğlu'nun son 2 sezondaki Fenerbahçe hamleleri Galatasaray kapılarını kendisine büyük ölçüde kapattı.

Kulislerden sızan bilgilere göre; yaşanan son gelişmelerin ardından Başkan Dursun Özbek'in gözünden tamamen düşen tecrübeli futbolcuya, Okan Buruk da artık mesafeli yaklaşıyor. Çok büyük bir sürpriz yaşanmazsa, milli oyuncunun sarı-kırmızılı kulübe transferi artık imkansıza yakın.







FENOMENLER ÜZERİNDEN TOPARLAMA ÇALIŞMASI

Çocukluk aşkı Galatasaray'daki kredisini tüketen ve durumu toparlamaya çalışan Çalhanoğlu için kendisine yakın sosyal medya fenomenleri durumu toparlamaya çalışıyor. Fenomenler, Çalhanoğlu'nun ağzından Fenerbahçe ile hiçbir gelecek planlaması ya da transfer pazarlığı içine girmediğini iddia ederek şu bilgileri yayma gayreti içine girdiler.







İŞTE HAKAN'IN AĞZINDAN SÖYLENEN SÖZLER

- Geçen sezon bana yönelik iddialar ortaya atıldı ancak kesinlikle Fenerbahçe ile 'geleceğim' üzerine kurulmuş bir konuşma geçmedi.

- Kampta kaldığım otelde her gün yanıma gelen bir Fenerbahçe kongre üyesi vardı. Bir anda telefonu Fenerbahçe yöneticisine verdi. O kişinin Hakan Safi olduğunu sonradan öğrendim, kendisini tanımıyordum bile.

- Telefondaki yöneticiye sadece 'nasip, hayırlısı' falan diyerek telefonu kapattım. Tamamen nezaketen yapılmış bir konuşmaydı.







HAKAN SAFİ "SON TRANSFERİMİZ" DEDİ

Fenomen ağzıyla yapılan bu yalanlama akıllara Fenerbahçe başkan adayı Hakan Safi'nin açıklamalarını getirdi:







- Hakan Çalhanoğlu son transferimiz. Onu da bitirdik. Seçimden sonra inşallah daha da yapacağız. Kongremiz Fenerbahçe'mize hayırlı olsun. Kazanan Fenerbahçe olsun.

O dönem basın mensuplarının bu iddialı sözleri sorması üzerine tecrübeli orta saha oyuncusu sadece "İyi akşamlar" diyerek sessiz kalmayı ve yanıt vermemeyi tercih etmişti.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.