logo
19 NİSAN 2024

'Yoksulluğu devreden çıkaralım, Türkiye'den 1000 tane Einstein çıkar'

BTP Lideri Hüseyin Baş, "Yoksulluk devreden çıktığında Türkiye'den 1000 tane Einstein çıkar" dedi
25.03.2021 12:17:00 /
Türkiye'nin sıcak gündemini değerlendiren Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş, "Zifiri bir karanlığa girdik" uyarısının ardından "Bu karanlıktan çıkmanın tek yolu milletin doğru iradeyi ortaya koymasıdır ve biz buna hazırız" dedi.

Türkiye'nin hem yeraltı ve yerüstü kaynaklarını hem de gençlerin kapasitesini yeterli değerlendiremediğini vurgulayan Hüseyin Baş, "Yoksulluğu sen devreden çıkar, Türkiye'den 1000 tane Einstein çıkar. Bu ülkenin böyle bir hazinesi var" diye konuştu.

Beyin göçüne de dikkat çeken BTP lideri, "Bağımsız Türkiye Partisi olarak, dijital bir Türkiye hayali ile, teknolojik bir ülke hayali ile, yurtdışına beyin göçü veren, Silikon Vadileri'nde çalışmak için Türkiye'yi terk eden gençler değil, Silikon Vadilerini Türkiye'ye getirme hayali ile çalışan, Türkiye'de dünyanın en büyük sosyal platformlarını oluşturabilecek kabiliyeti barındıran gençlerin istihdam edildiği, özel ve devlet ortaklı şirketlerin varlığı olan bir Türkiye hayali ile siyasetimizi yapıyoruz" dedi.

Yoksulluk nasıl yok edilecek, projelerinizin kaynağı nedir diye sorulduğunda Hüseyin Baş Milli Ekonomi Modeli'ni işaret etti:
"Elimizde çok çok güçlü bir argüman var, Milli Ekonomi Modeli var. Haydar Baş'ın hayatını adadığı, ekonominin çıkar yoludur diye ortaya koyduğu, gün itibariyle kanun olmuş bir model var elimizde. Bunu kullanalım, Türkiye'yi ayağa kaldıralım."
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.