logo
09 MAYIS 2024

3 gün uyumadan yarıştılar!

Bursa'da yazılımcılar ilk kez düzenlenen ve 3 gün aralıksız devam eden NightWATCH Hackathon'da mücadele etti. 2 gece 3 gün hiç uyumadan ve mola vermeden yazılım geliştirmek için kod yazan takımlar kıyasıya yarıştı.
27.10.2023 18:33:00 /
Bilgi teknolojisi çözümlerine ilişkin ihtiyaç ve beklentileri sektörel bazda karşılayarak firmalara teknolojik partnerlik yapan Mert Software& Electronics, kuruluşunun 20. yılında düzenlediği NightWATCH Hackathonu ile veri toplama ve dağıtımına yönelik geliştirilen projeleri ödüllendirdi.
 
Yazılım geliştiriciler, mühendisler ve veri bilimcilerden oluşan ekipler, 48 saat süren maratonda Mert Software & Electronics tarafından kendilerine atanan mentorleri ile birlikte birbirinden farklı teknolojilerle her biri farklı alanda olan çözümler geliştirdi. Ayşe Aktağ, Eser Özvataf, Evren Tan, Ezgi Erdem Aytaş ve İlhan Özdemir'in jüri üyeliğini yaptığı NightWATCH Hackathon'da, enerji işletmelerinin verimliliğini artırmak için geliştirdikleri proje ile Byte Benders ekibi birinci olurken, temassız otopark sistemi projesi ile QuadRuplet R & D ekibi ikinci, verimli vardiya planlaması projesi ile Backend Ormanı ekibi üçüncü oldu.






AHMET ŞİMŞEK
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.