logo
09 MAYIS 2024

Akşener'den kurultayda veda konuşması: Bedeli ben ödedim, hesabı siz tutacaksınız!

İYİ Parti’nin 5. Olağanüstü Kurultayı'nda konuşan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, veda konuşmasını yaptı. Akşener, "Bugün bu kürsüden son kez konuşuyorum” dedi.
27.04.2024 12:59:00
Haber Merkezi
Akşener'den kurultayda veda konuşması: Bedeli ben ödedim, hesabı siz tutacaksınız!
Akşener'den kurultayda veda konuşması: Bedeli ben ödedim, hesabı siz tutacaksınız!
İYİ Partinin 5. Olağanüstü Kurultayı başladı.

Delegeler, ATO Congresium'daki kurultayın yapıldığı salonda yerini aldı. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de saat 11.50'de salona geldi.

Salonda kurulan platformdaki dev ekrandan "İyilerin güneşi batmaz" sloganı ile Türk bayrağı ve Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ile Akşener'in fotoğrafı yansıtıldı.

Kurultayda, genel başkanlığa aday olan Grup Başkanı Koray Aydın, salona gelişinde "İYİ'ler kol kola Koray Aydın'la", Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu "İYİ'lerin birleştirici gücü Müsavat Dervişoğlu", Göç Politikaları Başkanı Tolga Akalın ise "Bozkurt Tolga" sloganıyla karşılandı.

İYİ Parti Hukuk ve Seçim İşleri Başkanı Hakan Şeref Olgun'un açılış konuşmasının ardından, Divan Başkanlığına, delegelerin önerisi üzerine Kurumsal İlişkiler Başkanı Şükrü Kuleyin seçildi. Divan Başkanlığının oluşmasının ardından kurultay çalışmalarına başladı.

Genel başkan ve parti organlarının seçileceği İYİ Parti kurultayında 1007 delegenin kayıt yaptırdığı öğrenildi.

Açılışın ardından Genel Başkan Akşener, konuşmasını yapmak üzere kürsüye davet edildi. Katılımcılar, Akşener'i ayakta alkışladı.

Akşener'in veda konuşması

İYİ Parti'nin 5. Olağanüstü Kurultayı'nda yeniden aday olmayan Meral Akşener, genel başkan sıfatıyla son kez konuşma yaptı.

Akşener, konuşmasına 'bugün son kez bu kürsüde karşınızdayım' diyerek başladı.

Akşener, aldığı her kararın arkasında olduğunu vurgulayarak, "Rabbime şükürler olsun ki, bugüne kadar verdiğim tüm kararların, aldığım tüm tutumların, üstlendiğim tüm sorumlulukların hep arkasında durdum, bugün de durmaya devam ediyorum. Aklım da zihnim de rahat" dedi.

Akşener'in konuşmasından öne çıkanlar şu şekilde;

"5. Olağanüstü Kurultayımıza hoşgeldiniz, sefalar getirdiniz. Bugün karşınızda bu kürsüden son kez konuşuyorum. Çünkü bugün emaneti devretme günü. Hayatımın 30 yılını farklı dönemlerde, farklı mekanlarda, farklı imkanlarla siyaset sahnesinde çalışarak geçirdim. Siyasi kariyerim boyunca beni motive eden tek bir şey vardı; tü eğitim hayatımda beni yatılı okutan milletimize, cumhuriyetimize ve devletimize karşı vefa borcumu ödemekti. Bu uğurda 30 yıl boyunca, bir kadın olarak zorluklarla, iftiralarla, tehditlerle karşılaştım. Her devrin fırsatçılarıyla, ahlaksızlarıyla, zalimleriyle mücadele ettim. Ama içtenlikle söylüyorum ki, zihnim de vicdanım da hep rahat oldu. Çünkü kişisel bir hesabım olmadı, utanacak bir yaram, vicdanımı susturabilecek bir güç olmadı. Tehdite, baskıya, zorbalığa eyvallahım olmadı. Allah şahit, toz zerresi kadar korkum da olmadı. Çünkü ecel, ne bir nefes evvel, ne bir nefes sonradır; buna iman etmişim.

"Yeri geldi herkes sustuğunda bile milleti sesini haykıran oldum"

Rabbime şükürler olsun ki, bugüne kadar verdiğim tüm kararların, aldığım tüm tutumların, üstlendiğim tüm sorumlulukların hep arkasında durdum, bugün de durmaya devam ediyorum. Hani derler ya; hakla batılın arasındaki farkı tarih belirlermiş. nitekim ben de buna hep şahit oldum. Ne zaman kısa vadede olmasa da zaman beni en nihayetinde her zaman haklı çıkardı. Mesela; 28 Şubat'ta herkes korkudan susup otururken, ölümle tehdit edilmeme rağmen, vesayetçilere karşı tutum aldım ve haklı çıktım. Mesela; 2001 yılında herkes makam-mevki hayalleri kurarken, Türk demekten imtina edenlerle yol yürünmez diyerek bir karar aldım, yıllarca sürecek bir iktidarın parçası olmamayı ben daha yolun başında seçtim. devletle milleti barıştıracağız diye gelenlerin, milleti birbirine küstüreceklerini ben daha en başında gördüm ve haklı çıktım. mesela 2010 yılında herkes yetmez ama evet diyerek demokrasi havarisi havalarında ortalıkta gezinirken, Türkiye göz göre göre ateşe atılmasın diye, iktidarın en tepesi de dahil olmak üzere önde gelenlerine bizzat gittim söyledim; yapmayın, etmeyin, bu garabet sizi de vuracak dedim, sonucunda ise maalesef ki milletimiz devletini sokaktan, köprüden toplamak zorunda kaldı ve haklı çıktım. Mesela; 2017 yılında devletimizin kerim anlayışını ortadan kaldıran, milletimiz de ucube bir sisteme mahkum eden partili cumhurbaşkanlığı sistemi referandumuna hayır demek için il il gezdim. Bu sistem Türkiye'yi uçuruma sürükler dedim ve maalesef haklı çıktım. 2018'de, 2019'da, 2020'de ve nihayetinde 2023 yılında da milletle inatlaşılmaz diyerek, hem iktidarı hem de ana muhalefeti defalarca uyardım. Cumhuriyetimizin 100. yılında Türkiye'ye nefes aldırmak için yeri geldi feragatte, yeri geldi fedakarlıkta bulundum, yeri geldi herkes sustuğunda bile milleti sesini haykıran oldum. Çok değil, daha geçen yıl söylediklerimi o günlerde hararetle reddedenler, şahsıma her türlü hakareti, iftirayı, hatta küfrü edenler, bugün benimle aynı şeyleri söylemeye başladılar. Hatta bazıları, kısık sesle de olsa, 'haklıymış' diyorlarmış, öyle diyorlar. Ne diyeyim; sabah şerifleriniz hayrolsun.

Rahmetli İnönü'nün bir sözü var; Tarih kürsüsünden halinizi seyrediyorum... İşte ben de bugün bu arkadaşları acıyarak seyrediyorum. Benim meselem, benim haklı çıkmam değildi, milletimizin çırak çıkmamasıydı. Adaletsizliğin, hukuksuzluğun 5 yıl daha hüküm sürmemesiydi, Türkiye'nin 5 yılını daha kaybetmemesiydi.

"Bedel ödeme sırasında da en önde, karşınızda duruyorum"

Gelelim bugüne... Bildiğiniz gibi 31 Mart seçimlerine hür ve müstakil olarak girdik. Bu karar aslında bizim için fabrika ayarlarımıza dönmek demekti. Çünkü bir, İYİ Parti'yi, iki kutba mahkum edilen Türk siyasetinin yaşam odası olması için kurduk. Çünkü biz, İYİ Parti'yi milletimize yeni bir seçenek kurmak için kurduk. Çünkü biz, İYİ Parti'yi biz kişiye, bir zümreye ya da başka bir partiye kaldıraç olması, imkan sağlaması, kariyer basamağı olması için değil, ülkenin, milletin, memleketin istikbali için kurmuştuk. Dolayısıyla hem kendimin hem de partimin bu kararının da arkasında durdum. Ne kadar zorlu bir yola çıktığımızın farkındaydım. İftiralarla, karalamalarla, çirkin oyunlarla üzerimize gelineceğinin farkındaydım. Satın alınmışlara karşı yürekten inanmışların mücadelesini yürüttüğümüzün farkıdnaydım. Taşın altına elini, gövdesini koyanların farkında olduğum gibi, o taşın bizi ezmesi için çalışanların da iştahla el ovuşturanların da elbette farkındaydım.

Ez cümle aldığımız riskin elbette farkındaydım. İşte bu yüzden, bugüne kadar olduğu gibi bugün de Türkiye'nin alıştırılmış normallerinin dışında, sadece söz söyleme sırasında değil, bedel ödeme sırasında da en önde, karşınızda duruyorum. Bugüne kadar olduğu gibi, kimseden bir beklentim olmaksızın bedel ödemeyi bildi. Bundan dolayı da asla pişman olmadım. Bugün de pişman değilim. Çünkü, haklılığımızın elbet bir gün anlaşılacağını biliyorum. Ve bugün, üzerime düşen her şeyi yapmış olmanın huzuruyla son kez karşınızdayım. Hiçbir hesaba, hiçbir pazarlığa, hiçbir sahtekarlığa girmeden, milletin sesini duyurmuş olmanın mutluluğuyla son kez karşınızdayım. İYİ Parti olarak, varlığımızı, onurumuzu, duruşumuzu pazarlık masalarına meze ettirmemiş olmanın gururuyla son kez karşınızdayım.

Bu partiyi kurarken, size bir şey söylemiştim: "Nereden ve nasıl geldiğimizi unutmayın!" demiştim.

İyi niyetimize, vatan sevgimize ve hasletlerimize rağmen; Nasıl zulme uğradığımızı unutmayın!


Nasıl taarruz altına alındığımızı unutmayın! Yokluklar içinde bir araya gelip, nasıl ayakta kaldığımızı unutmayın! Sırf bize oy veriyor diye, ekmeğiyle oynanan, standı basılan; Ve hatta, şiddete maruz kalan, kardeşlerimizi unutmayın! Ben, hiçbir zaman unutmadım. O yüzden de, şahit olduğum bin bir emeğe; Dil uzatanların diline; el uzatanların eline, mani oldum. Yağmur nereye yağarsa, tarlasını oraya çekenlere mani oldum. İYİ Parti'nin ve İYİ Partilinin fedakârlığını, taşıyamayanlara mani oldum. "Tek kişi kalsam da, bu mücadeleden vazgeçmeyeceğim." dedim; asla da vazgeçmedim. "Gerekirse bedelini ödeyeceğim." dedim; Ve bugün de karşınızda; aziz milletime ve sizlere karşı, bir kez daha söylemek isterim ki; Ben, bu bedeli ödemeye razıyım. Türkiye'nin iyi ve cesur evlatları; Kennedy'nin, çok meşhur bir sözü vardır; "Zaferin bin babası vardır, mağlubiyet yetimdir." der.

"İYİ Parti'yi, sizlere bir ev, bir yuva yaptım"

İşte ben, o bin babanın, kaçıştığı yerde; O yetim mağlubiyeti, öksüz bırakmadım! Haksız olduğumuz için değil; söz verdiğim için bırakmadım! Başarısızlığı ben aldım; Artık başarıyı, siz yakalayacaksınız!

Bedeli ben ödedim; Artık hesabı, siz tutacaksınız!Kiminiz "abla", kiminiz "kardeş", kiminiz "anne" diye geldiniz. Benden bir ev, bir yuva istediniz. Ben de İYİ Parti'yi, sizlere bir ev, bir yuva yaptım.

Ocağını tüttürdüm, içini ısıttım, sofrasını kurdum, bahçesini genişlettim. Yıkmak isteyenlere, dağıtmak isteyenlere, çökmek isteyenlere, müsaade etmedim. Ama bugünden sonra artık; bu evi, siz koruyacaksınız! Bu evi, artık, siz ayakta tutacaksınız! Bu eve, artık, siz bakacaksınız!Şairin de dediği gibi;"Bizdik o hücumun, bütün aşkıyla kanatlı;Bizdik o sabah, ilk atılan safta yüz atlı…Dünyâya vedâ ettik; atıldık dolu dizgin…En son koşumuzdur bu; Asırlarca bilinsin!.."Bu vesileyle, Genel başkan adaylarımıza başarılar diliyor; Kurultayımızın, milletimiz, memleketimiz ve partimiz için;hayırlara vesile olmasını diliyorum.Yolunuz, bahtınız açık olsun. Allahaısmarladık."

Büyük sahtekarlığa tepki gösterdi
Kürsüde tulumlu eylem
'Konut alana değil gerçek yatırım yapana verilmeli'
ASO Başkanından vatandaşlık önerisi
Kutsal topraklara yolculuk başladı
İlk hac kafilesi dualarla uğurlandı
İmamoğlu kapıyı göstermişti, Özel ziyaret etti
'Başkanımızın her anlamda arkasındayız'
İsrail Maliye Bakanı'ndan küstah çağrı
"Refah kenti tamamen işgal edilsin"
BM: Filistinliler yeni bir göçe maruz kaldı
80 bin kişi Refah'ı terk etti
'Enflasyon mayıs ayında zirveyi görecek'
TCMB enflasyon tahminini yükseltti
İlan sitelerinin ücretleri tercihleri değiştirdi
Araç satışında eskiye dönüş
47 ilaç geri ödeme listesine alındı
8'i yenilikçi kanser ilacı
Kızını taciz edip şantaj yaptığını söylediği genci öldürdü
'Daha fazla kaldıramadım'
'Çözüm üretmeyen diyalogun itibarı yoktur'
Cicim ayları ne kadar sürer?
O görüşmeyi bu sözlerle savundu
"Bire birde bana 'abi' der"
Biden'den İsrail'e Refah uyarısı
'Silah göndermeyi durdururum'
Milsiz eğitim
Trabzonspor finale yükseldi
Beşiktaş ile kupa için mücadele edecek
Büyük sahtekarlığa tepki gösterdi
Kürsüde tulumlu eylem
'Konut alana değil gerçek yatırım yapana verilmeli'
ASO Başkanından vatandaşlık önerisi
Kutsal topraklara yolculuk başladı
İlk hac kafilesi dualarla uğurlandı
İmamoğlu kapıyı göstermişti, Özel ziyaret etti
'Başkanımızın her anlamda arkasındayız'
İsrail Maliye Bakanı'ndan küstah çağrı
"Refah kenti tamamen işgal edilsin"
BM: Filistinliler yeni bir göçe maruz kaldı
80 bin kişi Refah'ı terk etti
'Enflasyon mayıs ayında zirveyi görecek'
TCMB enflasyon tahminini yükseltti
İlan sitelerinin ücretleri tercihleri değiştirdi
Araç satışında eskiye dönüş
47 ilaç geri ödeme listesine alındı
8'i yenilikçi kanser ilacı
Kızını taciz edip şantaj yaptığını söylediği genci öldürdü
'Daha fazla kaldıramadım'
'Çözüm üretmeyen diyalogun itibarı yoktur'
Cicim ayları ne kadar sürer?
O görüşmeyi bu sözlerle savundu
"Bire birde bana 'abi' der"
Biden'den İsrail'e Refah uyarısı
'Silah göndermeyi durdururum'
Milsiz eğitim
Trabzonspor finale yükseldi
Beşiktaş ile kupa için mücadele edecek

İlk hac kafilesi dualarla uğurlandı

Kutsal topraklara gidecek ilk hacı adayı kafilesi, Esenboğa Havalimanı'nda dualar ve gözyaşlarıyla uğurlandı. Kurada 14 yıl sonra ismi çıkan Haydar Arslantaş, duygularını tarif edecek kelimeler bulamadığını belirtti
09.05.2024 13:32:00 / Güncelleme: 09.05.2024 13:37:52
AA
İlk hac kafilesi dualarla uğurlandı
İlk hac kafilesi dualarla uğurlandı
Diyanet İşleri Başkanlığının organizasyonuyla kutsal topraklara gidecek ilk hacı adayı kafilesi, Esenboğa Havalimanı'nda dualar ve gözyaşlarıyla uğurlandı. Hac kafilesinin hareketi öncesinde Esenboğa Havalimanı Gidiş Terminali'nde düzenlenen törene, hacı adayları ve yakınları katıldı.

Hacı adayı Necla Yağız yaptığı açıklamada, 14 yıldır hacca gitmek için beklediğini, bugün yola çıktığı için büyük sevinç yaşadığını söyledi. Hazreti Muhammed ve sahabelerin yaşadığı yerleri ziyaret edeceklerini aktaran Yağız, "Çok heyecanlıyım, çok mutluyum. Herkesin gitmesini tavsiye ediyorum" dedi.

Kurada 14 yıl sonra ismi çıkan Haydar Arslantaş, duygularını tarif edecek kelimeler bulamadığını belirtti.

Yaklaşık 2,5 milyon kişi arasında kurada ismi çıktığı için duyduğu mutluluğu dile getiren Arslantaş, "İnşallah sağ salim gider geliriz. Şu an Gazze'de, Filistin'de ve dünyanın başka yerlerinde Müslüman kardeşlerimizin çektiği acılar inşallah hacıların dualarıyla son bulur." temennisinde bulundu.

Hacı adaylarından Meryem Ay, kutsal topraklara gideceği için çok heyecanlı ve meraklı olduğunu ifade ederek, "Şimdi hacca gidiyorum. Allah nasip etti. Allah hacı olarak dönmeyi nasip etsin" değerlendirmesini yaptı. Şerife Cesur, hacca gitme heyecanının, büyük bir mutluluk olduğunu ve bunu aktaracak kelime bulmakta zorlandığını söyledi.

Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan uğurlama törenin ardından ilk kafiledeki hacı adayları ve diyanet görevlileri, pasaport kontrolü ve işlemlerin tamamlanmasının ardından dualar ve gözyaşlarıyla uğurlandı.

Hedef gösterilen Akademisyen Girayalp Karakuş suç duyurusunda bulundu

Amasya Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Girayalp Karakuş, Bengütürk ve Kampüs Haber portalları hakkında suç duyurusunda bulundu.
09.05.2024 13:23:00 / Güncelleme: 09.05.2024 13:37:10
Atakan Akbal
Hedef gösterilen Akademisyen Girayalp Karakuş suç duyurusunda bulundu
Hedef gösterilen Akademisyen Girayalp Karakuş suç duyurusunda bulundu
Amasya Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Girayalp Karakuş, MHP'ye yakınlığı ile bilinen Bengütürk ve Kampüs adlı haber portalları hakkında kendisine yönelik hedef gösterme ve asılsız iddialardan dolayı Amasya Cumhuriyet Başsavcılığında suç duyurusunda bulundu.

Bengütürk ve Kampüs adlı haber portalı Dr. Girayalp Karakuş'un derste konu dışı komünizm düşüncesini anlattığını ve ülkücü bir öğrenciyi darp ettiğini iddia etmişti.

Yapılan araştırmalarda Dr. Girayalp Karakuş'un derste komünizm düşüncesini değil, Hume, Platon, Marx, Rousseau, Sokrates gibi dünyaca ünlü filozofları anlattığı için soruşturma geçirdiğini ve yapılan soruşturmada böyle bir konu anlatmadığı için ceza almadığını ortaya çıkardı.



Ayrıca "Amasya Üniversitesi Ülkücüleri" adlı grubun palalı saldırısına uğrayan Karakuş'a üniversite yönetimi tarafından verilen kınama cezası Samsun Bölge İdare Mahkemesi tarafından hukuksuz bulunarak iptala edilmişti.


İkinci el araç piyasasında geleneksel yönteme dönülüyor

İkinci el araç piyasasında yaşanan durgunluk ve ilan sitelerindeki sınırlı gün verilen ilan hakları, araç sahiplerini geleneksel yöntemlere yönlendirdi. Aracını satmak isteyen birçok vatandaş, eski yöntem cam ilanları ile alıcı bulmaya çalışıyor.
09.05.2024 11:03:00 / Güncelleme: 09.05.2024 11:10:09
İhlas Haber Ajansı
İkinci el araç piyasasında geleneksel yönteme dönülüyor
İkinci el araç piyasasında geleneksel yönteme dönülüyor
İstanbul'da birçok araç sahibi eski yönteme geri dönerek, araç özelliklerini kağıda yazıp araç camına yapıştırarak satışlarını gerçekleştiriyorlar. Bir süredir devam eden ikinci el araç piyasasındaki durgunluk ve etkileşimi düşük ilanlar vatandaşları alternatif yöntemlere itiyor. İlan sitelerinde bir aylık ücretsiz ilanların etkileşiminin düşük olması ve bir aydan sonraki dönemde artan ilan maliyetleri eski yöntemlerden biri olan 'cam ilanları'nın tekrar popülerlik kazanmasına neden oldu.

Öte yandan, uygulama içinde algoritma tarafından ilanları daha görünür hale getiren sistemler de ücretli olarak sunuluyor.



'Eski sisteme dönerek aracımın camına ilan yapıştırdım'

Otomobilini araç camına ilan yapıştırarak satışa çıkardığını belirten Orhan Akkaya, 'Araç satış sitelerinde araçlar sınırlı süre ile ücretsiz bir şekilde ilanda kalıyor. İkinci kez attığın zaman ise ücret ödüyorsun. O yüzden bende eski sisteme dönerek aracımın camına ilan yapıştırdım. Ayrıca sitelerde ilanı öne çıkartmak içinde ayrı bir ücret ödüyorsun. Araç camına ilan yapıştırarak daha fazla kişiye ulaşmış oluyorum. Normal sitelere göre aranma imkanı da fazla oluyor. Sitelerde görüntüleme ve aranma sayısı sınırlı oluyor. Trafikte giderken bile araç camındaki ilanı daha fazla kişi görüyor. Ben bu tarz ilanları yollarda da çok fazla görmeye başladım. Bunun nedeni de sitelerde olan fiyatlardan kaynaklı olduğunu düşünüyorum' ifadelerini kullandı.



'Araç satış sitelerindeki ücret nedeniyle aracımın camına ilan yapıştırdım'

Yaklaşık 1,5 aydır aracını satmaya çalıştığını belirten Zafer Kıran, 'İlk aracımı siteye koymuştum. Bir ay sonunda ikinci ay için site ücret talep etti. Ben de bu yüzden eski sisteme dönerek aracımın camına ilan yapıştırdım. Bu şekilde arayan soran daha çok olmaya başladı. Ben yollarda da çok fazla görmeye başladım. İnsanlar bu şekilde aracı canlı görmüş oluyor ve ona göre numaradan arayabiliyorlar' şeklinde konuştu.İ

SGK'nin geri ödeme listesine 47 ilaç daha alındı

SGK bedeli ödenen ilaçlar listesine 8'i yenilikçi kanser ilacı olmak üzere 47 ilaç daha eklendi

 
09.05.2024 10:18:00 / Güncelleme: 09.05.2024 10:24:07
AA
SGK'nin geri ödeme listesine 47 ilaç daha alındı
SGK'nin geri ödeme listesine 47 ilaç daha alındı

Sosyal Güvenlik Kurumunun (SGK) bedeli ödenen ilaçlar listesine 8'i yenilikçi kanser ilacı olmak üzere 47 ilaç daha eklendi.

"Sosyal Güvenlik Kurumu Sağlık Uygulama Tebliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ" Resmi Gazete'de yayımlandı.

Buna göre, SGK tarafından bedeli ödenen ilaçlar listesine "akıllı ilaç" olarak da bilinen 8'i yenilikçi kanser ilacı, 21'i alerji aşısı, 2'si büyüme hormonu, 3'ü dirençli uyuz ilacı, 3'ü atopik dermatit ilacı, 2'si diyabet ilacı ve 3'ü psikoleptik/antidepresan olmak üzere 47 ilaç daha eklendi.

Ayrıca 12 kanser ilacının ödeme alanı genişletilerek yeni tedavi seçeneği olarak hastaların erişimine sunuldu.

İlaçlardan 10'unun yerli üretim olduğu belirtildi.

Yapılan değişiklikle, vatandaşların meme kanseri, mesane kanseri, prostat kanseri, akciğer kanseri, Dirençli Akut Myeloid Lösemi (AML), Kronik Lenfositik Lösemi (KLL), Multiple Myelom (MM) tedavilerinde kullanılan yenilikçi ilaçlara erişiminin sağlandığı bildirildi. 

logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.