logo
17 MAYIS 2024

Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkılı video hakkında konuştu

Partisinin grup toplantısında konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur’lu paylaşım hakkında açıklama yaptı. Bahçeli, “Cumhur İttifakı sonuna kadar var olacaktır ve ayakta kalacaktır” ifadelerini kullandı.
30.04.2024 12:41:00 / Anadolu Ajansı
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM'deki grup toplantısında konuştu. 

Sosyal medya hesabından yayınladığı ve arka planda Ferdi Tayfur'un şarkısının çaldığı videoyu, 'Cumhur İttifakı'nda çatlak' şeklinde değerlendirenlere de yanıt veren Devlet Bahçeli, "'Bahçeli Erdoğan'a savaş açtı', balans ayarı çekti, MHP-AKP savaşı yükleniyor. MHP AKP'ye atanmış bir kayyumdur. Bu iddia sahiplerinin hepsi baltayı taşa vurmuştur. Cumhur İttifakı sonuna kadar var olacaktır ve ayakta kalacaktır" dedi.

Benzer yorumları yapan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'na da seslenen Bahçeli "Senin de klinik bir vaka olduğunu söylüyor ve toplum adına tedavi altına alınmanı tavsiye ediyorum" ifadesini kullandı.


logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.