logo
08 MAYIS 2024

Ekrem İmamoğlu'na Anıtkabir'de müdahale

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul'un CHP'li ilçe belediye başkanları ile birlikte Anıtkabir'i ziyaret etti. İmamoğlu, Aslanlı Yol'da eşi Dilek İmamoğlu ile yürürken konuşma yaptığı sırada engellendi.
06.04.2024 12:09:00 / Haber Merkezi
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul'daki 26 CHP'li ilçe belediye başkanı ile birlikte Mustafa Kemal Atatürk'ün huzruna çıktı.

İmamoğlu ve başkanlar 31 Mart'ta seçilmelerinin ardından Anıtkabir'i ziyaret etti. İmamoğlu'na eşi Dilek İmamoğlu da eşlik etti. Ziyarette CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik de yer aldı. 

"İZİN ALMANIZ GEREKİYOR" UYARILARI

İmamoğlu, eşi ve CHP'li başkanlarla Aslanlı Yol'dan Anıtkabir'e doğru yürüdüğü sırada, kendisini çeken kameraya kısa bir açıklama yapmak istedi. Kısık sesle konuşarak Ata'nın huzuruna çıktıklarını ifade eden İmamoğlu'na o sırada bir görevli tarafından müdahale edildi.

Görevlilerin "Bunun için izin alınması gerekiyor" diyerek araya girmesiyle İmamoğlu ve beraberindekiler duraksadı. Daha sonra konuşmasını yarıda kesen İmamoğlu, konuşma için izin alınması gerektiği yönündeki uyarıların ardından "Tamam peki, tamam" diyerek yürüyüşüne devam etti.

İmamoğlu, son olarak "İnşallah layıkıyla görevimiz hep birlikte yapacağız, geleneksel ziyaretimizi birlikte yapıyoruz" ifadelerini kullandı.




 
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.