logo
28 MAYIS 2026

Diyar puan peşinde

26.03.2004 00:00:00
D.Bakır, deplasmanda oynayacağı A.Gücü maçının hazırlıklarını mutlak galibiyet parolasıyla sürdürüyor. Seyrantepe Kompleksi'nde Özberk yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, düz koşu ve kültür fizik hareketlerinin ardından dar ve geniş alanda pas çalışması yaptı. Daha sonra yeşil-kırmızılılar, basına kapalı taktik ağırlıklı çift kale maç yaptı.

Zor maçlar bizi bekliyor

Teknik Direktör Sakıp Özberk, UEFA Kupası'na katılma şanslarının az da olsa sürdüğünü belirterek, "Bu şansı lig sonuna kadar kovalayacağız. UEFA şansımızı sürdürmemiz için Ankaragücü maçından galibiyetle dönmeliyiz" dedi. Kendi sahalarında geçen hafta Beşiktaş karşısında aldıkları galibiyetle futbolcuların moral ve motivasyonlarının en yüksek seviyeye çıktığını ifade eden Özberk, "Bundan sonra bizi zor maçlar bekliyor. Biz kalan maçlarımıza da aynı önemi vereceğiz. Bu maçlarda kazanabiliriz de, mağlup olabiliriz de. Biz bu hafta Ankaragücü maçından puan veya puanlarla dönmeyi hedefliyoruz" diye konuştu.

Göztepe, Lille ile Juan için görüşüyor

Fransız ekibi Lille, Göztepe'nin Brezilyalı futbolcu Juan için İzmir ekibiyle yeniden görüşmelere başladı

28.05.2026 14:30:00
İhlas Haber Ajansı
Göztepe, Lille ile Juan için görüşüyor
Göztepe, Lille ile Juan için görüşüyor
Fransız ekibi Lille, Göztepe'nin Brezilyalı futbolcu Juan için İzmir ekibiyle yeniden görüşmelere başladı.

Trendyol Süper Lig'de sezonun sona ermesiyle birlikte Göztepe'de yeni sezon planlamaları doğrultusunda transfer çalışmaları hız kazandı. İzmir temsilcisi, ilk olarak Heliton ile yollarını ayırırken ardından Efkan Bekiroğlu'nun sözleşmesini uzattı. Kadro yapılanmasını sürdüren sarı-kırmızılı ekip, savunmadaki boşluğu ise Yunanistan temsilcisi Aris forması giyen Noah Sonko Sundberg ile doldurmak için önemli mesafe katetti.



Göztepe ara transfer döneminde de görüşmeler gerçekleştirdiği Lille ile Juan transferi için yeniden masaya oturdu. Fransız temsilcisinin, sezonun tamamlanmasının hemen ardından İzmir takımıyla tekrar temas kurduğu öğrenildi. Ara transfer döneminde Lille'den gelen 18 milyon euroluk teklifi geri çeviren sarı-kırmızılıların, bu kez daha yüksek bir bonservis bedeli talep ettiği ifade edildi.

Lille cephesinin henüz net bir yanıt vermediği ancak görüşmelerin sürdüğü belirtilirken, Fransız temsilcisinin teklifini 20 milyon euro seviyelerine çıkarması halinde transferin gerçekleşmesinin beklendiği kaydedildi.

Brezilyalı futbolcu, bu sezon Göztepe formasıyla ligde 32 maça çıkarken, 11 gol ve 4 asistlik performans sergiledi.

Mehmet Topal'a Belçika, Romanya ve Makedonya'dan teklif var

Teknik Direktör Mehmet Topal, Avrupa'nın çeşitli liglerinden gelen teklifleri değerlendirmeye aldı

28.05.2026 14:27:00
İhlas Haber Ajansı
Mehmet Topal'a Belçika, Romanya ve Makedonya'dan teklif var
Mehmet Topal'a Belçika, Romanya ve Makedonya'dan teklif var
Teknik Direktör Mehmet Topal, Avrupa'nın çeşitli liglerinden gelen teklifleri değerlendirmeye aldı.

İki sezondur farklı dönemlerde Romanya Süper Lig ekibi Petrolul Ploieşti'yi çalıştıran Teknik Direktör Mehmet Topal'a buradaki başarılı performansının ardından Avrupa'nın farklı liglerinden teklifler geliyor.

Son olarak ligde kalma play-off'larında göreve gelen ve Petrolul'ü ligde tutmayı başaran Mehmet Topal gelecek sezon için henüz kararını vermedi. Topal daha önce de takımı UEFA Konferans Ligi elemelerine taşımayı başarmıştı. Romanya'nın farklı takımları, Belçika Ligi ve Makedonya Ligi'nden teklifler alan genç teknik adam, kararını FIFA Dünya Kupası'ndan sonra verecek. Petrolul Ploieşti'nin de Mehmet Topal'ı takımda tutmak için yoğun çaba sarf ediyor.



Mehmet Topal kısa bir süre önce Romanya basınına yaptığı açıklamada, "Petrolul benim teknik direktörlüğe başladığım yer. Petrolul ile kopmaz bir gönül bağım oldu. Zor günlerde de yanlarında oldum ve ligde tuttum. Romanya Ligi artık benim bildiğim bir lig" ifadelerini kullandı.

40 yaşındaki teknik adam öte yandan UEFA Pro Lisans eğitimi tamamlayarak lisansın sahibi oldu.

Dünya Kupası'nı takip edecek

Futbolculuk kariyerinde Galatasaray, Valencia, Fenerbahçe, Başakşehir ve Beşiktaş gibi takımlarda forma giyen Mehmet Topal, 2026 FIFA Dünya Kupası'nı yerinde takip ederek izlenimlerde bulunacak. Topal, Dünya Kupası'ndan sonra gelecekle ilgili kararını verecek.

Mehmet Topal, farklı dönemlerde göreve geldiği Petrolul Ploieşti ile 38 maça çıkarken, 13 galibiyet, 16 beraberlik ve 9 mağlubiyet yaşadı.

7 Haziran'daki seçimin vaadi Victor Osimhen!


 
Fenerbahçe ile Real Madrid aynı gün yeni başkanını seçecek... Sarı-lacivertlilerde efsane Başkan aziz Yıldırım'ın rakibi Hakan Safi. Real Madrid'de de efsane başkan 79 yaşındaki Florentino Perez'in rakibi 37 yaşındaki Enrique Riquelme. Fenerbahçe'de iki başkan santrfor transferi için sözler verirken, Riquelme'nin santrfor sözü ise Galatasaray'ın yıldızı Victor Osimhen oldu.

28.05.2026 14:12:00 / Güncelleme: 28.05.2026 14:21:54
Haber Merkezi
7 Haziran'daki seçimin vaadi Victor Osimhen!
7 Haziran'daki seçimin vaadi Victor Osimhen!

Real Madrid'de gelecek hafta sonu yapılacak seçim öncesi kulisler yanıyor. Florentino Perez'e karşı başkanlık yarışına giren Enrique Riquelme, seçim projesinin merkezine Galatasaray'ın yıldız forveti Victor Osimhen'i koydu.
Riquelme, mevcut başkan Perez'e karşı elini güçlendirmek ve kulüp üyelerini harekete geçirmek için Nijeryalı golcüyü kilit figür olarak kullanmayı kararlaştırdı.







Osimhen seçim vaadi

Seçim kampanyasındaki ana mesaj ise net: Kulübün acil hedeflerine ulaşması için yüksek etki yaratacak bir yönetim anlayışı. Real Madrid'in hücum hattındaki santrafor ihtiyacı uzun süredir spor kamuoyunda tartışma konusuydu. Riquelme'ye göre Osimhen, tam da bu tartışmaları bitirecek profil. Riquelme, Osimhen'le taraftara "büyük düşünen ve agresif hamleler yapabilen" bir yönetim vaat ediyor.







100 milyon Euro nakit koyacak

Nijeryalı golcüyü kadrosuna katmak için daha önce önemli bir yatırım yapan Galatasaray, oyuncusunu ucuza bırakmaya kesinlikle niyetli değil. Bizzat Başkan Dursun Özbek açıkladı. İddialara göre Riquelme, sarı-kırmızılı yönetimi ikna etmek için masaya 90 ila 100 milyon Euro'yu nakit olarak koyarak işi bitirecek.
Riquelme'nin bu büyük vaadi, Real Madrid'in mevcut finansal gerçekliğiyle çelişebilir. Bu büyüklükte bir transferin gerçekleşmesi; maaş bütçesi istikrarı, kadro derinliği sınırları ve ertelenmiş ödeme yapısı gibi çok titiz bir finansal yönetimi zorunlu kılıyor.







Riquelme'nin işi zor

Ancak seçimi kazanmak Enrique Riquelme için madalyonun sadece ilk yüzü. Bu kalibredeki bir forvet için yarış sadece Real Madrid ile sınırlı değil. İngiltere'nin dev kulüpleri (Chelsea, Asenal vb...) Osimhen'in durumunu yakından izliyor. Osimhen'in önündeki projeleri, sunulan rekabet avantajlarını değerlendirerek en doğru fırsatı bekleyeceği belirtiliyor. Riquelme'nin şirketi Cox Energy, dünyanın önde gelen güneş enerjisi şirketlerinden biri olarak dikkat çekiyor.
Eğer Riquelme seçimi kazanırsa, sadece kulüp üyelerine verdiği sözü tutmakla kalmayacak; aynı zamanda Premier Lig devlerinin de dahil olduğu son derece rekabetçi bir ortamda Galatasaray ile çetin bir pazarlık masasına oturacak.







Real'in başkanı olmak kolay değil

Riquelme, dünyanın en zengin kulübü Real Madrid'in tüzüğünde belirtilen ve Perez'in başkanlığı döneminde sıkılaştırılan zorlu şartları yerine getirmek zorundaydı.
Başkan adaylarının İspanyol vatandaşı ve en az 20 yıldır kulüp üyesi olması ve kulüp bütçesinin yüzde 15'i değerinde bir banka garantisi sağlaması gerekiyordu.
2025-26 sezonu için bu garanti, Real Madrid'in 1 milyar 248 milyar Euro'luk rekor harcama bütçesine dayanarak 187.2 milyon Euro olarak belirlendi. Konuyla ilgili bilgi sahibi bir kaynağa göre, Riquelme bu garantiyi Katalonya merkezli Andbank aracılığıyla sağladı.
Forbes'a göre inşaat grubu ACS'nin başkanı olarak 6.8 milyar dolarlık bir servet biriktiren Perez, 2000 yılında Lorenzo Sanz'ı yenerek Real Madrid'in başına geçtiğinden beri iki dönem boyunca Real Madrid'i yönetti. 2009'da tek aday olarak geri döndü ve o zamandan beri rakipsiz olarak art arda beş seçim kazandı.

Beşiktaş'a 'ayı' gibi sol bek! Operasyonu Adalı yürütüyor

Vlachimidos ve Pavlidis hamleleri için İspanya’ya giden Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı, Sevilla forması giyen ve güçlü fiziği nedeniyle "Oso" (Ayı) lakabıyla anılan 22 yaşındaki sol bek Joaquín Martínez Gauna için resmen devreye girdi

28.05.2026 12:07:00
Haber Merkezi
Beşiktaş'a 'ayı' gibi sol bek! Operasyonu Adalı yürütüyor
Beşiktaş'a 'ayı' gibi sol bek! Operasyonu Adalı yürütüyor
Vlachimidos ve Pavlidis hamleleri için İspanya'ya giden Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı, Sevilla forması giyen ve güçlü fiziği nedeniyle "Oso" (Ayı) lakabıyla anılan 22 yaşındaki sol bek Joaquín Martínez Gauna için resmen devreye girdi. Fransız Strasbourg'un da peşinde olduğu genç yetenek için bonuslar hariç 5 milyon Euro'luk bir teklif sunulurken, transferin kaderini oyuncunun sözleşmesindeki boşluk belirleyecek.






Yeni sezon kadro yapılanması doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, savunmanın solunu yetenekli ve potansiyel bir isimle güçlendirmek için harekete geçti. Siyah-beyazlı yönetim, Sevilla forması giyen ve güçlü fiziği nedeniyle "Oso" (Ayı) lakabıyla anılan 22 yaşındaki Joaquín Martínez Gauna'yı gündemine aldı.






5 MİLYON EURO'LUK TEKLİF

Sol bek pozisyonunu uzun yıllar güvence altına almak isteyen Beşiktaş, genç oyuncu için kesenin ağzını açtı. Siyah-beyazlıların, Sevilla kulübüne bonuslar hariç net 5 milyon Euro değerinde resmî bir teklif ilettiği iddia edildi. Kulübüyle 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunan İspanyol sol bek için Fransa'nın Strasbourg kulübünün de devrede olduğu ve transfer piyasasında ciddi bir rekabetin yaşandığı iddia edildi.






SCOUT VE MENAJER TAVSİYESİ

Operasyonun perde arkasındaki detaylar da netleşmeye başladı. Alınan bilgilere göre transferi bizzat Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı yürütüyor. Vlachimidos ve Pavlidis transferlerine nokta koymak adına İspanya'ya çıkarma yapan Başkan Adalı, burada önemli bir scout ve menajer tavsiyesi aldı.






SÖZLEŞMESİNDE YER ALAN BOŞLUK

Adalı'ya eşlik eden menajerin, Oso'nun sergilediği üstün performansın yanı sıra sözleşmesinde yer alan hukuki bir boşluktan bahsetmesi üzerine siyah-beyazlılar harekete geçti. Bu fırsatı kaçırmak istemeyen Başkan Adalı, oyuncunun şartlarını masaya yatırarak Sevilla ile ilk resmî temasları kurdu.

Galatasaray'dan TFF'yi devirecek plan! Fenerbahçe ve Beşiktaş'la

Şampiyonluk kupasının kurye ile gönderilmesi ile büyüyen krizde Galatasaray, TFF'ye karşı Türk futbol tarihinin en büyük operasyonu için düğmeye bastı. 7 Haziran'daki Mali Genel Kurul öncesi diplomasi trafiği yürüten sarı-kırmızılı yönetim, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ı da yanına çekerek dev bir "İbra Koalisyonu" kurmaya çalışıyor

28.05.2026 11:32:00
Haber Merkezi
Galatasaray'dan TFF'yi devirecek plan! Fenerbahçe ve Beşiktaş'la
Galatasaray'dan TFF'yi devirecek plan! Fenerbahçe ve Beşiktaş'la
Galatasaray ile İbrahim Hacıosmanoğlu başkanlığındaki TFF arasındaki gerilim farklı bir boyuta evrilmek üzere... şampiyonluk gecesinde sarı-kırmızılı camiaya yaşatılan "kurye krizini" kurumsal onura yapılmış bir saygısızlık olarak nitelendiren Dursun Özbek yönetimi, bu durumu sadece bir protestoyla geçiştirmeyi düşünmüyor.






FENERBAHÇE VE BEŞİKTAŞ'A MESAJ
 
Kulislerden sızan bilgilere göre sarı-kırmızılı kulüp, TFF'yi köşeye sıkıştıracak iki aşamalı bir stratejiyi masaya yatırdı. TFF'yi devirecek bir erken seçim dalgası yaratmak için diplomasi trafiği başlattı. Hakem kararlarından, kurulların işleyişinden ve 10+4 yabancı kuralından uzun süredir rahatsız olan diğer Süper Lig kulüpleriyle (başta Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor olmak üzere) temas kuran sarı-kırmızılı kurmaylar, sandıkta blok halinde "red" oyu kullanılması için nabız yokluyor.







ANADOLU KULÜPLERİYLE İŞ BİRLİĞİ
 
TFF yönetiminin mali yönden ibra edilmemesi için genel kurul salonunda hazır bulunan delegelerin salt çoğunluğunun oyuna ihtiyaç var. Kulüpler Birliği'ni tek bir cephe altında toplamayı amaçlayan Galatasaray, eğer Anadolu kulüplerini de ikna ederek TFF'yi ibra etmeyecek matematiksel güce ulaşırsa salona tam kadro çıkarma yapacak. Amaç TFF yönetiminin meşruiyetini bitirmek.







GENEL KURULA KATILIM OLMAYABİLİR
 
Ancak kulis çalışmalarında ibra için gereken mutlak çoğunluk sağlanamaz ve TFF yönetiminin bir şekilde ibra edileceği netleşirse, Galatasaray "Plan B"yi devreye sokacak.
 
Sarı-kırmızılı yönetim, TFF ile lobi savaşında yalnız kalma riski görürse, federasyonu meşru bir muhatap olarak kabul etmediğini göstermek adına Mali Genel Kurul'a katılmama kararı alacak.
 
BOYKOT PLANININ İÇERİĞİ
 
Kurulduğu günden bu yana TFF'nin mali kongrelerini eksiksiz takip eden ve hiçbirini kaçırmayan Galatasaray, salona adım atmayarak kulüp tarihinde bir ilke imza atacak. Camia içinden gelen sesler, yönetimin bu duruşunu net bir dille özetliyor:
 
- Ya salona gidip o masayı TFF'nin başına yıkacağız ya da gücümüz yetmiyorsa o masayı tamamen yok sayıp tarihin en büyük boykotunu gerçekleştireceğiz.

Filipe Luis bahane, Serdar Topraktepe şahane

Beşiktaş’ta teknik direktörlük koltuğu için Filipe Luís ile dirsek teması devam ediyor. Madalyonun diğer tarafında ise yasal ve bürokratik gerçekler var

28.05.2026 11:19:00
Haber Merkezi
Filipe Luis bahane, Serdar Topraktepe şahane
Filipe Luis bahane, Serdar Topraktepe şahane
Beşiktaş'ta teknik direktörlük koltuğu için Filipe Luís ile dirsek teması devam ediyor. Madalyonun diğer tarafında ise yasal ve bürokratik gerçekler var.

Bu da siyah-beyazlıların öz evladı Serdar Topraktepe'yi bir kez daha kilit bir figür haline getirdi. Brezilyalı hocanın UEFA Pro Lisansı olmaması işleri Topraktepe ile çözülmesine neden olacak.

Beşiktaş'ta teknik direktör arayışları baş döndüren bir trafiğe sahne oluyor. Siyah-beyazlılar, Avrupa futbolunda adı sıkça anılan Filipe Luís'i takımın başına getirmek istiyor. İddialara göre; Beşiktaş Futbol Direktörü Önder Özen ve ünlü menajer Ahmet Bulut, Portekiz'de Brezilya teknik adamla bir araya geldi.







BAZI GÜVENCELER VERİLMESİNİ İSTİYOR

Avrupa kariyerine Beşiktaş gibi köklü bir camiada başlamaya sıcak bakan Filipe Luis iddialara göre siyah-beyazlıların projesine "evet" demeye yakın. Transferin resmiyete dökülmesi için geriye kalan tek kriter; yönetimin Luís ile aynı vizyonda buluşması ve iddialı bir kadro yapılanması için güvence vermesi.







TFF'YE GÖRE TÜRKİYE'DE ÇALIŞAMAZ

Son dönemde adı Chelsea, Leverkusen, Strasbourg, Benfica ve ezeli rakip Fenerbahçe ile de anılan Filipe Luís'in Avrupa piyasasındaki değeri her geçen gün katlanıyor. Görüşmeler olumlu yönde ilerlese de tarafların önünde ciddi bir yasal engel var.

Filipe Luís'in elinde şu anda Güney Amerika Futbol Konfederasyonu'na ait CONMEBOL A Lisansı var. TFF talimatlarına göre ise, Süper Lig'de teknik direktör olarak kulübede yer alabilmek için UEFA Pro Lisans şartı aranıyor.







TFF'YE TOPRAKTEPE İSMİ VERİLECEK

Beşiktaş yönetimi, bu lisans krizini son dönemde sık sık takımın başına geçen Serdar Topraktepe ile çözmeyi planlıyor.  TFF'ye resmi teknik direktör olarak UEFA Pro Lisans sahibi Serdar Topraktepe bildirilecek. Filipe Luís ise kağıt üzerinde farklı bir statüyle (danışman, menajer veya antrenör) kulübede yer alarak takımı fiilen yönetecek.







SERGEN YALÇIN A TAKIMDAN GÖNDERDİ

Son dönemde Beşiktaş'a gelen tüm yabancı teknik adamların ekibinde yer alan ve kulüp yapısını en iyi bilen isimlerden biri olan Topraktepe, bu projenin kilit figürü konumunda.

Geçmişte teknik direktör Sergen Yalçın tarafından A takım teknik heyetinden çıkarılan ancak kulüp bünyesinde farklı görevlerde çalışmaya devam eden Topraktepe, yeni dönemde Filipe Luís'in en büyük yardımcısı ve köprüsü olacak.

Beşiktaş İspanyolları dondurdu! Sevilla kolunu kımıldatamadı

Beşiktaş, Yunanistan Milli Takımı'nın dünyaca ünlü kalecisi Odysseas Vlachodimos için İspanya’ya çıkarma yaptı

28.05.2026 11:09:00
Haber Merkezi
Beşiktaş İspanyolları dondurdu! Sevilla kolunu kımıldatamadı
Beşiktaş İspanyolları dondurdu! Sevilla kolunu kımıldatamadı
Beşiktaş, Yunanistan Milli Takımı'nın dünyaca ünlü kalecisi Odysseas Vlachodimos için İspanya'ya çıkarma yaptı. Siyah-beyazlı kurmayların milyon euro'luk dev sözleşmeyle yürüttüğü operasyon karşısında Sevilla adeta donakaldı.

Başarılı eldivenin haklarını elinde bulunduran Premier Lig ekibi Newcastle United'a da resmi teklifi sunan Beşiktaş, uyguladığı agresif stratejiyle Endülüs ekibini devre dışı bıraktı.

Beşiktaş transfer piyasasında ses getirecek bir operasyon için tam gaz çalışıyor. Siyah-beyazlılar, Yunanistan Milli Takımı'nın dünyaca ünlü kalecisi Odysseas Vlachodimos'u kadrosuna katmak için İspanya'ya çıkarma yaptı, Sevilla'nın tüm planlarını altüst etti.

İspanyol VamosMiSevillaFC.'nin doğruladığı bilgilere göre; Beşiktaş'ın bu agresif hamlesi sonrası Sevilla, başarılı eldiveni takımda tutma ümidini tamamen kesti.







MENAJERİ VE KALECİYLE ANLAŞILDI

Kalede dünyaca ünlü bir isim görmek isteyen Beşiktaş, transferi bitirmek için beklememe kararı aldı. Siyah-beyazlıların temsilcileri, Vlachodimos'un menajerleriyle yüz yüze görüşmek üzere acilen Sevilla'ya gitti. İspanya'da gerçekleşen bu kritik zirvede, Beşiktaş yönetiminin tecrübeli kaleciyi ikna etmek adına milyon euro'luk göz kamaştırıcı bir sözleşme teklifi sunduğu bildirildi.







NEWCASTLE'A DA TEKLİF YAPILDI

Beşiktaş ayrıca transferin Sevilla ayağını tamamen devre dışı bırakacak usta işi bir strateji izliyor. Oyuncu şu anda kiralık statüsünde olduğu için, siyah-beyazlı yönetim Vlachodimos'un haklarını elinde bulunduran Premier Lig ekibi Newcastle United'a da satın alma teklifi sundu. Bu bitirici hamleyle birlikte, Sevilla'nın başarılı kaleciyi elinde tutmak için yapabileceği tüm manevra şansı ortadan kaldırıldı.







SERGEN YALÇIN VETO ETTİ

Beşiktaş'ın bu gövde gösterisi ve bitirici hamleleri karşısında havlu atan Sevilla ise kaleci arayışlarında B planına geçmek zorunda kaldı. Endülüs ekibi, devre arasında teknik direktör Sergen Yalçın'ın transferini veto ettiği Leeds United'ın kalecisi Illan Meslier'i kadrosuna katmak için yeniden çalışmalara başladı.

Talisca özel jetine ismini yazdırdı

Fenerbahçe'nin yıldızı Talisca, saha içindeki futbol kimliğinin ötesine geçerek saha dışındaki müzik yaşamıyla ezberleri bozmaya devam ediyor

28.05.2026 11:07:00
Haber Merkezi
Talisca özel jetine ismini yazdırdı
Talisca özel jetine ismini yazdırdı
Fenerbahçe'nin yıldızı Talisca, saha içindeki futbol kimliğinin ötesine geçerek saha dışındaki müzik yaşamıyla ezberleri bozmaya devam ediyor.

Yoğun geçen sezonun ardından eşi Carolaine Freitas ile birlikte lüks bir tatile çıkan golcü oyuncu, havaalanına geldiği 500 bin dolarlık ultra lüks aracı ve isminin baş harfleriyle bezeli özel jetiyle kendisinden söz ettirmeyi başardı.

Talisca sezonun sona ermesinin ardından tatile çıktı. Sosyal medyada büyük yankı uyandıran lüks tatil görüntüleriyle dikkat çeken yıldız Fenerbahçeli futbolcu, saha dışındaki çok yönlü kariyeriyle de adından söz ettiriyor.

Eşi Carolaine Freitas ile tatile çıkan Talisca, sosyal medyada dolaşıma giren bir videosuyla gündeme oturdu.







500 BİN DOLAR'LIK LÜKS ARAÇ

Görüntülerde havaalanına yaklaşık 500 bin dolar değerindeki lüks bir araçla vardığı, ardından kendisi için hazırlanan özel bir jete doğru ilerlediği görülüyor. Uçağın yan tarafında yer alan ve sporcunun baş harflerinden oluşan özel tasarım görsel kimlik detayı dikkatlerden kaçmıyor.

ASKERİ DİSİPLİNLE ÇALIŞIYOR

Son yıllarda bir hobiden öteye geçerek dijital platformlarda düzenli yayınlar yapan yapılandırılmış bir faaliyete dönüşen bu ikinci kariyerinde yıldız oyuncu, "Spark" sahne adını kullanıyor. Boş zamanlarını şarkı kaydetmek, söz yazmak ve yeni albümler planlamak için kullanan sporcu, rutinini adeta askeri bir disiplinle yönetiyor.







YENİ EP'Sİ YAYINLANDI

Maç dönemlerinde tamamen Fenerbahçe ile antrenmanlara, maçlara ve seyahatlere odaklanıyor. Tatil dönemlerinde evindeki özel stüdyosuna ayırdığı zamanı artırıyor; kayıt seanslarına ağırlık veriyor.







Spark, geçtiğimiz ay "Ciclos" (Döngüler) adını taşıyan yeni EP'sini müzikseverlerin beğenisine sundu. Çağdaş R&B çizgilerini taşıyan albümün prodüktörlüğünü, Spark'ın sık sık birlikte çalıştığı TX ve destek ekibi üstlendi.

Kupa finalistleri PFDK'ye sevk edildi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Ziraat Türkiye Kupası finalinde karşılaşan Trabzonspor ve TÜMOSAN Konyaspor'u, Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk etti

28.05.2026 10:24:00
AA
Kupa finalistleri PFDK'ye sevk edildi
Kupa finalistleri PFDK'ye sevk edildi
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Ziraat Türkiye Kupası finalinde karşılaşan Trabzonspor ve TÜMOSAN Konyaspor'u, Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk etti.

TFF'nin açıklamasına göre Trabzonspor ve Konyaspor, çirkin ve kötü tezahürat, saha olayları ve 6 oyuncunun sarı kart görmesi nedeniyle takım halinde sportmenliğe aykırı hareket gerekçeleriyle disipline gönderildi.

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut'un PFDK'ye sevki ise sportmenliğe aykırı hareket, talimatlara aykırı hareket ve tedbire uymama gerekçeleriyle yapıldı.

Vedat Muriqi tercihini yaptı: Fenerbahçe mi, Galatasaray mı?

Transfer derbisi için geri sayım başladı... hem Fenerbahçe hem de Galatasaray'ın kadrosuna katmak istediği Vedat Muriqi'den Türkiye'yi sallayacak açıklamalar geldi

27.05.2026 12:59:00
Haber Merkezi
Vedat Muriqi tercihini yaptı: Fenerbahçe mi, Galatasaray mı?
Vedat Muriqi tercihini yaptı: Fenerbahçe mi, Galatasaray mı?
Transfer derbisi için geri sayım başladı... hem Fenerbahçe hem de Galatasaray'ın kadrosuna katmak istediği Vedat Muriqi'den Türkiye'yi sallayacak açıklamalar geldi! La Liga'da Kylian Mbappe'nin hemen arkasından gol krallığı yarışını domine eden Kosovalı golcü Türkiye'ye ancak "yıldız" statüsünde döneceğinin altını çizdi. Ayrıca Okan Buruk'un kendisini Victor Osimhen ile yan yana oynatma projesini ilginç bulduğu bildirildi.






Transfer kulisleri Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki Vedat Muriqi derbisiyle sallanıyor. Adı ezeli rakiplerle anılan golcü oyuncu, geleceğine dair adeta bomba etkisi yaratacak ifadeler kullandı. Kalitesinden ve başarılarından ödün vermeyen deneyimli santrfor, Türkiye'ye sadece sıradan bir transfer olarak değil, gerçek bir "yıldız" olarak döneceğinin sinyalini verdi.






LA LIGA'DA MBAPPE'NİN ENSESİNDEYDİ

Kosovalı forvet, Avrupa'nın en zorlu liglerinden birinde rüştünü ispatladığının altını çizerek şunları söyledi:

- Ben Kylian Mbappe'nin hemen arkasında La Liga'nın gol krallığı yarışında zirveye oynadım. Bunu Avrupa'nın en büyük 5 liginden biri olan La Liga'da başardım. Aynı zamanda Kosova Milli Takımı'nın kaptanıyım. Eğer Türkiye'ye döneceksem, buraya doğrudan 'yıldız' olarak geleceğim.






BURUK'UN SUNDUĞU PLAN DAHA DEĞERLİ

Muriqi'in transferinde ezeli rakipler arasındaki en büyük farkı ise teknik adamların taktiksel planları belirliyor. Golcü oyuncunun, Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un kendisine sunduğu projeye çok daha sıcak baktığı öğrenildi.

Buruk'un, Muriqi'i Victor Osimhen ile birlikte çift forvet oynatma fikri, Kosovalı yıldızın kararında belirleyici rol oynuyor. Dünyaca ünlü bir isimle partner olmak ve hücum hattında ana planın parçası haline gelmek Muriqi'in iştahını kabartıyor.






FENERBAHÇE'NİN AS TERCİHİ DEĞİL

Fenerbahçe'nin de masada olduğu bilinirken, sarı-lacivertlilerin planı Muriqi'i ikna etmeye yetmedi. Başkan adaylarının Serhou Guirassy ya da o tarzda dünyaca ünlü, baskın bir "yıldız" forvet daha almayı planlaması, transferin önünü tıkadı.

Böyle bir senaryoda kulübede beklemeyi ya da ikinci planda kalmayı kesinlikle kabul etmeyen Muriqi'in, Guirassy gibi bir forvetin arkasında yedek beklemeye sıcak bakmadığı bildirildi.






ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE RESMİYET KAZANIR

Hücumda doğrudan ilk 11'i ve liderliği hedefleyen Vedat Muriqi'in, taktiksel roller ve kendisine verilen değer nedeniyle transferde Galatasaray'a çok daha sıcak baktığı ve rotasını sarı-kırmızılılara çevirdiği öğrenildi.
Dev transferde önümüzdeki günlerde resmi adımların atılması bekleniyor.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.