logo
29 MAYIS 2026

Dünya takviminden çıkarıldı

Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu, dünya takviminde yer almadı

27.06.2019 00:00:00
Dünya takviminden çıkarıldı
Dünya takviminden çıkarıldı
Uluslararası Bisiklet Birliğinin (UCI) 2020 Dünya Turu (WorldTour) takviminde, Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'na yer verilmedi.

UCI tarafından yapılan açıklamada, son iki yıl içinde düzenlenen  Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu yarışlarında, gerekli olan Dünya Turu seviyesinde 10 takım katılımının sağlanamaması gerekçesiyle, organizasyonun takvimden çıkarıldığı belirtildi.

Açıklamada, Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun önemi gerekçesiyle gelecek yıl başlayacak UCI ProSeries kategorisinde yer bulabileceği ifade edildi.

İlk kez "Marmara Turu" adıyla 1963 yılında düzenlenen organizasyon, 1965'te uluslararası statü kazandı. Organizasyon, 1966 yılından itibaren ise Cumhurbaşkanlığı himayesine alındı. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu, UCI tarafından 2008'de "2.1" kategorisine, 2010'da da "2. HC" seviyesine yükseltildi. Tur, 2017'den itibaren en üst kategori olan Dünya Turu takviminde yer aldı.

 



Fenerbahçe gerçekten Igor Thiago için devrede mi? UEFA tehlikesi ne durumda?

Fenerbahçe’de tarihi kongre öncesi mali gerçekler ile ortaya atılan transfer iddiaları arasındaki uçurum ilginç bir yere doğru gidiyor 

28.05.2026 17:50:00
Haber Merkezi
Fenerbahçe gerçekten Igor Thiago için devrede mi? UEFA tehlikesi ne durumda?
Fenerbahçe gerçekten Igor Thiago için devrede mi? UEFA tehlikesi ne durumda?
Fenerbahçe'de 6-7 Haziran'daki tarihi kongre öncesi mali gerçekler ile ortaya atılan transfer iddiaları arasındaki uçurum ilginç bir yere doğru gidiyor. Başkan adayı Aziz Yıldırım bir yandan "Harcama limitleri çok ciddi, hataya devam edilirse UEFA puan silme ve küme düşme cezası verir" diyor... Diğer yandan da Premier Lig'de Haaland'la kapışan 80 milyon Euro'luk dünya yıldızı Igor Thiago için "Arkadaşlar inceliyor" ifadelerini kullanabiliyor.






Fenerbahçe'de 6-7 Haziran'da yapılacak seçim öncesinde transfer iddiaları ilginç yerlere doğru gitmeye başladı. Kulübün üzerinde dolaşan mali kara bulutlara rağmen piyasada konuşulan isimler büyük çelişkileri barındırıyor.

UEFA'nın limit aşımı nedeniyle Haziran ayının ilk haftasında Fenerbahçe'ye 15 milyon Euro seviyesinde ceza açıklayacağı iddiaları sıcaklığını korurken, Premier Lig'in süper yıldızı Igor Thiago isminin "normalmiş" gibi mmanşetleri süslemesi kafaları karıştırıyor.






YILDIRIM'A GÖRE İNCELENİYOR

Başkan adaylarından olan Aziz Yıldırım, geçtiğimiz günlerde katıldığı canlı yayında Thiago'ya dair çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Kendisine yöneltilen "Igor Thiago ismine ne diyorsunuz, incelediğiniz oyunculardan biri galiba?" sorusuna deneyimli futbol adamı şu yanıtı verdi:

- Onu birisi söylüyor da, söylemeyeyim burada ayıp olur... Ben incelemiyorum. Veriyorum görevli arkadaşlara, onlar bakıyorlar.






MALİ TABLOYU KİMSE KONUŞMUYOR

Yıldırım, her ne kadar topu teknik ekibe atsa da, kulislerde yeni sezonun "bomba santrforu" olarak bu operasyon için nabız yoklandığı iddiaları yer alıyor. Ancak madalyonun diğer yüzündeki mali tablo, bu transferin önündeki en büyük bariyer.

PREMIER LİG DEVLERİ PEŞİNDE

Brentford formasıyla Premier Lig'de müthiş bir çıkış yakalayan ve gol krallığı yarışında Erling Haaland'ın hemen ardında yer alarak dikkatleri üzerine çeken Brezilyalı golcü için adeta savaş yaşanıyor. Oyuncunun talipleri çok güçlü.

Forvet rotasyonunu güçlendirmek isteyen Chelsea ve hücum hattında istikrar arayan Manchester United, 24 yaşındaki golcü için bütçe planlaması yapıyor.






80 MİLYON EURO'LUK BONSERVİS

Diego Simeone'nin fizik gücü yüksek forvet profiline hayran olduğu Atletico Madrid'in yanı sıra İtalya Serie A'nın iki devi; AC Milan ve Juventus da scout ekipleriyle devrede.

Premier Lig ekibi Brentford, bu yoğun ilgi karşısında kapıyı 60 milyon Sterlin (yaklaşık 80 milyon Euro) civarında bir bonservis bedeliyle açtı.






YILDIRIM KENDİSİ SÖYLEMİŞTİ

Aziz Yıldırım'ın geçtiğimiz günlerde bizzat yaptığı "Hataya devam ederseniz UEFA'dan küme düşme, puan silme cezası alırsınız, harcama limitleri çok ciddi" uyarıları hafızalardayken, Fenerbahçe'nin transferde bu denli rahat hareket edip edemeyeceği büyük bir soru işareti.

Torreira'dan Galatasaray'a soğuk duş: Güney Amerika'da oynamak istiyorum

Galatasaray'ın yıldızı Torreira, tatil için gittiği Uruguay'da çok konuşulacak açıklamalara imza attı

28.05.2026 17:30:00
Haber Merkezi
Torreira'dan Galatasaray'a soğuk duş: Güney Amerika'da oynamak istiyorum
Torreira'dan Galatasaray'a soğuk duş: Güney Amerika'da oynamak istiyorum
Galatasaray'ın Uruguaylı yıldızı Lucas Torreira, tatil için gittiği Uruguay'da hem milli takım kariyeri hem de geleceğine dair çok konuşulacak açıklamalara imza attı. Deneyimli orta saha oyuncusu "Dünya Kupası kadrosuna alınmadığımı kabul ediyorum" itirafı ve Güney Amerika'da oynama arzusu sarı-kırmızılı camiada geniş yankı uyandırdı.

Galatasaray'ın başarılı orta saha oyuncusu Lucas Torreira, Uruguay Milli Takımı Teknik Direktörü Marcelo Bielsa tarafından 2026 Dünya Kupası kadrosuna dahil edilmemesiyle ilgili ilk kez konuştu.






2026 Dünya Kupası kadrosunda yer almayacağını doğrulayan 30 yaşındaki futbolcu, yerel basın organı Impacto Noticias'a yaptığı açıklamada durumu olgunlukla karşıladığını belirtti:

- Dünya Kupası kadrosundan çıkarıldığımı kabul ediyorum. Milli takımda çok olumlu dört yıl geçirdim, elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım ama bu futbol ve yolumuza devam etmeliyiz.






BIELSA'NIN TORREIRA İTİRAFI

Bielsa'nın göreve gelmesinden bu yana Uruguay milli takımında düzenli şans bulamayan Torreira, sadece Haziran 2025'teki Dünya Kupası Elemeleri maçlarında bir kez kadroya çağrıldı. Daha sonrasında kadroya alınmaması üzerine Torreira'nın Bielsa'yı eleştiren bir mektup yazdığı iddia edildi.

Bielsa gelen eleştiriler üzerine, kadroda Valverde ve Bentancur gibi isimlerin bulunduğunu hatırlatarak, Torreira'yı takımda tutabilmek için "elinden gelenin en iyisini yaptığını" savundu.






"GALATASARAY'DA ŞAMPİYONLUK ALIŞKANLIK"

Galatasaray ile kazandığı kupalara da değinen Uruguaylı futbolcu, sarı-kırmızılı ekipteki başarı grafiğinden duyduğu mutluluğu şu sözlerle aktardı:






- Galatasaray'da şampiyonluk kazanmak bizim için neredeyse bir alışkanlık haline geldi.

- Ancak her şampiyonluğun ardında çok fazla çalışma ve fedakarlık var. Dördüncü şampiyonluğumuzu kazandık ve çok mutluyum.






TRANSFER İDDİALARINA CEVAP VERDİ

Güney Amerika'nın köklü kulüpleri Boca Juniors ile Nacional'i ziyaret eden Torreira, transfer dedikodularına da açıklık getirdi:

- Güney Amerika'da oynamak istediğimi her zaman dile getirdim, ancak Galatasaray ile iki yıl daha geçerli bir sözleşmem var ve kulübüme saygı duymalıyım. Şu an için biraz kafamı dinlendirmem, bir süreliğine futbolu unutmam ve ailemle geçirdiğim zamandan faydalanmam gerekiyor.

Icardi'nin eli Türkiye'ye mahkum! Cuma günü büyük gün

Wanda Nara ile son perdeye gelinirken, Icardi’nin kızlarının tam velayetini alarak Türkiye’ye getirmek için mahkemeye sunduğu plan ortaya çıktı 

28.05.2026 17:16:00
Haber Merkezi
Icardi'nin eli Türkiye'ye mahkum! Cuma günü büyük gün
Icardi'nin eli Türkiye'ye mahkum! Cuma günü büyük gün
Wanda Nara ile velayet savaşında son perdeye gelinirken, Mauro Icardi'nin kızlarının tam velayetini alarak Türkiye'ye getirmek için mahkemeye sunduğu planın detayları ortaya çıktı. Cuma günü hakim onay verirse, Arjantinli golcü China Suarez ile birlikte İstanbul'da yeni bir hayat kurmak ve Galatasaray'da kalabilmek adına maaşında %40 indirime gitmek zorunda kalacak. Aksi takdirde menajeri Pino'nun görüştüğü Hakan Safi'nin masaya getireceği teklif ya da gündemi sarsan Amedspor iddiası devreye girecek.






Mauro Icardi'nin sözleşme süreci yeşil sahalardan çok adliye koridorlarında şekillenecek gibi duruyor. Wanda Nara ile sancılı bir boşanma ve velayet süreci yaşayan golcü oyuncu için 29 Mayıs Cuma günü çok kritik... çünkü iki tarafın avukatlarının karşı karşıya geleceği bu kritik duruşma, sadece Icardi'nin özel hayatını değil, Galatasaray hatta Türkiye kariyerini de doğrudan etkileyecek.






CUMA GÜNÜ MAHKEMEDE NETLEŞECEK

Arjantinli gazeteci Guido Záffora'nın haberine göre Icardi, mahkemeden kızlarının tam velayetini talep etti. Çocuklarının Türkiye'ye taşınmasını ve burada yaşamasını isteyen Icardi, mahkemeye gerekli tüm resmi evrakları sundu. Davanın en çarpıcı hamlesi de China Suárez'in Arjantinli golcü lehine ifade vermesi oldu. Eğer mahkeme Icardi'nin sunduğu Türkiye planını onaylarsa, yıldız futbolcu China Suarez ve kızlarıya beraber Türkiye'de yaşamak durumunda kalacak.






YÜZDE 40 İNDİRİMLE GALATASARAY'DA KALMAK

Cuma günü mahkemeden çıkacak hukuki ve maddi kararların ardından, Mauro Icardi'nin transfer piyasasındaki haritası da netleşecek.

Mahkemenin ekonomik yükümlülükleri ve Türkiye planını onaylaması halinde, Icardi Galatasaray'da kalmak için fedakarlık yapmak zorunda kalacak. Yıldız oyuncu, sarı-kırmızılı yönetimle masaya oturarak %40'lık bir maaş indirimini kabul edip parçalıyı giymeye devam edebilir.






HAKAN SAFİ'DEN GELECEK RESMİ TEKLİF

Icardi'nin menajeri Elio Pino, gizli bir transfer operasyonu yürütüyordu. Pino'nun dirsek temasında olduğu Fenerbahçe başkan adayı Hakan Safi de, cuma günkü duruşma ve gelecek pazar günü yapılacak seçimin ardından Icardi'ye resmi bir teklif sunabilir.






UÇUK AMEDSPOR İDDİASI GÜÇLENEBİLİR

Kulislerde kulaktan kulağa yayılan ve ilk başta "imkansız" gözüyle bakılan Amedspor iddiası da, mahkeme sonrasındaki kaos ortamına göre çok daha yüksek sesle konuşulmaya başlanabilir. Küme düşme veya yükselme dinamikleri içinde bu uçuk iddia, transfer döneminin en büyük sansasyonu olmaya aday.

Mehmet Topal'a Belçika, Romanya ve Makedonya'dan teklif var

Teknik Direktör Mehmet Topal, Avrupa'nın çeşitli liglerinden gelen teklifleri değerlendirmeye aldı

28.05.2026 14:27:00
İhlas Haber Ajansı
Mehmet Topal'a Belçika, Romanya ve Makedonya'dan teklif var
Mehmet Topal'a Belçika, Romanya ve Makedonya'dan teklif var
Teknik Direktör Mehmet Topal, Avrupa'nın çeşitli liglerinden gelen teklifleri değerlendirmeye aldı.

İki sezondur farklı dönemlerde Romanya Süper Lig ekibi Petrolul Ploieşti'yi çalıştıran Teknik Direktör Mehmet Topal'a buradaki başarılı performansının ardından Avrupa'nın farklı liglerinden teklifler geliyor.

Son olarak ligde kalma play-off'larında göreve gelen ve Petrolul'ü ligde tutmayı başaran Mehmet Topal gelecek sezon için henüz kararını vermedi. Topal daha önce de takımı UEFA Konferans Ligi elemelerine taşımayı başarmıştı. Romanya'nın farklı takımları, Belçika Ligi ve Makedonya Ligi'nden teklifler alan genç teknik adam, kararını FIFA Dünya Kupası'ndan sonra verecek. Petrolul Ploieşti'nin de Mehmet Topal'ı takımda tutmak için yoğun çaba sarf ediyor.



Mehmet Topal kısa bir süre önce Romanya basınına yaptığı açıklamada, "Petrolul benim teknik direktörlüğe başladığım yer. Petrolul ile kopmaz bir gönül bağım oldu. Zor günlerde de yanlarında oldum ve ligde tuttum. Romanya Ligi artık benim bildiğim bir lig" ifadelerini kullandı.

40 yaşındaki teknik adam öte yandan UEFA Pro Lisans eğitimi tamamlayarak lisansın sahibi oldu.

Dünya Kupası'nı takip edecek

Futbolculuk kariyerinde Galatasaray, Valencia, Fenerbahçe, Başakşehir ve Beşiktaş gibi takımlarda forma giyen Mehmet Topal, 2026 FIFA Dünya Kupası'nı yerinde takip ederek izlenimlerde bulunacak. Topal, Dünya Kupası'ndan sonra gelecekle ilgili kararını verecek.

Mehmet Topal, farklı dönemlerde göreve geldiği Petrolul Ploieşti ile 38 maça çıkarken, 13 galibiyet, 16 beraberlik ve 9 mağlubiyet yaşadı.

Okan Buruk, rotayı Muriqi'den Virgili'ye çevirdi


Okan Buruk'un Vedat Muriqi bekleyişi sürerken, Mallorca'nın küme düşmesiyle Galatasaray'ın teknik direktörünü heyecanlandıran bir oyuncu daha ortaya çıktı. Buruk, Osimhen'in yanına düşündüğü Kosovalı golcüden bile önce serbest kalma bedeli 30 milyon Euro'dan 12 milyon Euro'ya düşen 19 yaşındaki Jan Virgili'yi ilk sıraya aldı. TFF'nin yabancı kuralına da uyan İspanyol yıldız adayı için resmi temaslara başlandı.

28.05.2026 14:22:00
Haber Merkezi
Okan Buruk, rotayı Muriqi'den Virgili'ye çevirdi
Okan Buruk, rotayı Muriqi'den Virgili'ye çevirdi

Galatasaray'ın hocası Okan Buruk, Rizespor döneminden öğrencisi Vedat Muriqi'yi kadrosunda görmeyi arzuluyor. Deneyimli çalıştırıcının ana hedefi, Kosovalı golcüyü Victor Osimhen ile bir araya getirerek durdurulamaz bir çift forvet hattı oluşturmak. Ancak bu transfer sürecinde acele etmeyen Muriqi'nin önceliği, sürekli forma giyebileceği bir projede yer almak. Eski kulübü Fenerbahçe de kendisiyle ilgileniyor.







Jan Virgili de kim?

Muriqi için bekleyiş sürerken Buruk'u heyecanlandıran bir başka Mallorcalı oyuncu daha var. Turizm cenneti ada takımının küme düşmesiyle 19 yaşındaki Jan Virgili bir anda Okan Buruk'un radarına girdi. İspanyol ekibiyle bu sezon 31 maça çıkan ve 2 gol, 6 asistlik performansıyla dikkatleri üzerine çeken genç yetenek, geleceğin en parlak isimleri arasında gösteriliyor.







Serbest kalma bedeli düştü

Transferi asıl cazip kılan ve Okan Buruk'u harekete geçiren detay ise oyuncunun sözleşmesindeki özel madde oldu. 2006 doğumlu Jan Virgili'nin (TFF'nin 2004 ve sonrası yabancı oyuncu kuralına uygun) normal şartlarda 30 milyon Euro olan serbest kalma bedeli, Mallorca'nın küme düşmesiyle birlikte otomatik olarak 12 milyon Euro'ya geriledi.







Öncelik genç oyuncuda

Bu finansal fırsatı kaçırmak istemeyen Galatasaray yönetimi, teknik heyetin talebi doğrultusunda düğmeye bastı. Sarı-kırmızılılar, Vedat Muriqi transferinden bile daha öncelikli hale gelen 19 yaşındaki kanat oyuncusu için İspanyol kulübüyle resmi temaslara başlamaya hazırlanıyor.

7 Haziran'daki seçimin vaadi Victor Osimhen!


 
Fenerbahçe ile Real Madrid aynı gün yeni başkanını seçecek... Sarı-lacivertlilerde efsane Başkan aziz Yıldırım'ın rakibi Hakan Safi. Real Madrid'de de efsane başkan 79 yaşındaki Florentino Perez'in rakibi 37 yaşındaki Enrique Riquelme. Fenerbahçe'de iki başkan santrfor transferi için sözler verirken, Riquelme'nin santrfor sözü ise Galatasaray'ın yıldızı Victor Osimhen oldu.

28.05.2026 14:12:00 / Güncelleme: 28.05.2026 15:14:35
Haber Merkezi
7 Haziran'daki seçimin vaadi Victor Osimhen!
7 Haziran'daki seçimin vaadi Victor Osimhen!

Real Madrid'de gelecek hafta sonu yapılacak seçim öncesi kulisler yanıyor. Florentino Perez'e karşı başkanlık yarışına giren Enrique Riquelme, seçim projesinin merkezine Galatasaray'ın yıldız forveti Victor Osimhen'i koydu.
Riquelme, mevcut başkan Perez'e karşı elini güçlendirmek ve kulüp üyelerini harekete geçirmek için Nijeryalı golcüyü kilit figür olarak kullanmayı kararlaştırdı.







Osimhen seçim vaadi

Seçim kampanyasındaki ana mesaj ise net: Kulübün acil hedeflerine ulaşması için yüksek etki yaratacak bir yönetim anlayışı. Real Madrid'in hücum hattındaki santrafor ihtiyacı uzun süredir spor kamuoyunda tartışma konusuydu. Riquelme'ye göre Osimhen, tam da bu tartışmaları bitirecek profil. Riquelme, Osimhen'le taraftara "büyük düşünen ve agresif hamleler yapabilen" bir yönetim vaat ediyor.







100 milyon Euro nakit koyacak

Nijeryalı golcüyü kadrosuna katmak için daha önce önemli bir yatırım yapan Galatasaray, oyuncusunu ucuza bırakmaya kesinlikle niyetli değil. Bizzat Başkan Dursun Özbek açıkladı. İddialara göre Riquelme, sarı-kırmızılı yönetimi ikna etmek için masaya 90 ila 100 milyon Euro'yu nakit olarak koyarak işi bitirecek.
Riquelme'nin bu büyük vaadi, Real Madrid'in mevcut finansal gerçekliğiyle çelişebilir. Bu büyüklükte bir transferin gerçekleşmesi; maaş bütçesi istikrarı, kadro derinliği sınırları ve ertelenmiş ödeme yapısı gibi çok titiz bir finansal yönetimi zorunlu kılıyor.







Riquelme'nin işi zor

Ancak seçimi kazanmak Enrique Riquelme için madalyonun sadece ilk yüzü. Bu kalibredeki bir forvet için yarış sadece Real Madrid ile sınırlı değil. İngiltere'nin dev kulüpleri (Chelsea, Asenal vb...) Osimhen'in durumunu yakından izliyor. Osimhen'in önündeki projeleri, sunulan rekabet avantajlarını değerlendirerek en doğru fırsatı bekleyeceği belirtiliyor. Riquelme'nin şirketi Cox Energy, dünyanın önde gelen güneş enerjisi şirketlerinden biri olarak dikkat çekiyor.
Eğer Riquelme seçimi kazanırsa, sadece kulüp üyelerine verdiği sözü tutmakla kalmayacak; aynı zamanda Premier Lig devlerinin de dahil olduğu son derece rekabetçi bir ortamda Galatasaray ile çetin bir pazarlık masasına oturacak.






Eski oyuncusu Tedesco'yu yerin dibine soktu

Belçika milli takımının golcüsü Romelu Lukaku, eski hocası Domenico Tedesco’nun taktik tercihlerini sert bir dille eleştirdi. Fenerbahçe'den ayrıldığında taraftarın göz yaşı döktüğü Alman hocanın oyun planları için "İşe yaramayacak bir planı vardı ve bunu sahada hissediyorduk; kadrodaki genç oyuncular ise yedek kulübesine gönderilme korkusuyla ses çıkaramadı" dedi.

28.05.2026 12:18:00
Haber Merkezi
Eski oyuncusu Tedesco'yu yerin dibine soktu
Eski oyuncusu Tedesco'yu yerin dibine soktu
Belçika milli takımının golcüsü Romelu Lukaku, La Dernière Heure gazetesine verdiği röportajda Fenerbahçe eski teknik direktörü Domenico Tedesco'yu yerden yere vurdu.

İlk ayrıldığı dönemde sarı-lacivertli taraftarların özel olarak veda törenleri tertiplediği, sonra da bir anda unuttuğu Tedesco için Lukaku'nun sözleri çok su kaldıracak cinsten.






DE BRUYNE'U ÖRNEK GÖSTERDİ

Euro 2024'te Roberto Martinez'in yerine göreve gelen Tedesco'nun taktik tercihlerini sert bir dille eleştiren Lukaku, turnuva boyunca takım içinde büyük bir memnuniyetsizlik olduğunu itiraf etti:

- Sizce ne düşünüyorduk? İşe yaramayacak bir taktik plan vardı. Oyuncu olarak bunu sahada hissedersiniz. İnanmıyorsanız Kev'e (Kevin De Bruyne) sorun.






FEDERASYONU DA ELEŞTİRDİ

- Kendi kendinize düşünürsünüz: 'Bu işe yaramayacak.' Kadromuzdaki genç oyuncuların çoğu da durumun farkındaydı. Ama yedek kulübesine gönderilme korkusuyla seslerini çıkaramadılar. Bu durum takımda büyük bir hayal kırıklığına neden oldu.






HENRY'Yİ İSTEDİKLERİNİ SÖYLEDİ

Martinez'in ayrılığının ardından oyuncu grubu olarak yardımcı antrenör Thierry Henry'nin göreve getirilmesini talep ettiklerini belirten Lukaku, federasyonun bu kararına sitem etti:

- Hırvatistan'a karşı alınan yenilgiden sonra Katar'da kendi aramızda konuştuk. Herkes, 'Bizim Thierry Henry'ye ihtiyacımız var' diyordu.

- Çünkü Henry bizi iyi tanıyordu ve hatalarımızdan ötürü bizi doğrudan sorumlu tutacak, yüzümüze söyleyecek biriydi. Başından beri kafamızda sorular vardı.






GARCIA'YA ÖVGÜLER DİZEN SÖZLER

Tedesco ile yolların ayrılmasının ardından Belçika milli takımının dümenine geçen Fransız teknik adam Rudi Garcia ise Lukaku'dan tam not aldı:

- Rudi Garcia'nın net fikirleri var. Önce bizlerle istişare ediyor, söylediklerimizi dikkate alıyor ve ardından son kararı kendisi veriyor. Oyuncular da artık Avrupa Şampiyonası'ndaki döneme kıyasla çok daha olgun.

Bu golcü seçim kaybettirir! Fenerbahçe'ye Fransa'dan santrfor

Fenerbahçe’de nefeslerin tutulduğu seçim öncesi kulisleri altüst edecek bir iddia ortaya atıldı. Büyük yıldız bekleyen camiada, adaylardan birinin listesindeki ikinci golcünün Ukraynalı Roman Yaremchuk olduğu öne sürüldü!

28.05.2026 12:01:00
Haber Merkezi
Bu golcü seçim kaybettirir! Fenerbahçe'ye Fransa'dan santrfor
Bu golcü seçim kaybettirir! Fenerbahçe'ye Fransa'dan santrfor
Fenerbahçe'de nefeslerin tutulduğu seçim öncesi kulisleri altüst edecek bir iddia ortaya atıldı. Büyük yıldız bekleyen camiada, adaylardan birinin listesindeki ikinci golcünün Ukraynalı Roman Yaremchuk olduğu öne sürüldü!
Ocak ayında sarı-lacivertlilerin kapısından dönüp Lyon forması giyen golcü için aracıların, 5 milyon Euro'luk serbest kalma bedelini ödemeye hazır olarak Olympiakos'la temasa geçtiği iddia edildi.






Fenerbahçe'de yaklaşan seçim öncesi başkan adaylarının transfer listelerine dair dedikodular kulisleri kaynatmaya devam ediyor. Ancak bu kez ortaya atılan iddia "kazandıracak" değil adeta "seçim kaybettirecek" cinsten. Başkan adaylarından birinin kadroya katmayı planladığı ikinci forvet adayının Ukraynalı golcü Roman Yaremchuk olduğu öne sürüldü.






OLYMPIAKOS'TAN LYON'A RED CEVABI

İddialara göre bazı aracılar, Ukraynalı santrforun kontratında yer alan 5 milyon Euro'luk serbest kalma bedelini ödemeye hazır olduklarını belirterek bonservisini elinde bulunduran Olympiakos kulübüyle temasa geçti. Fenerbahçe adına gelen bu hamle sonrası, şu anda oyuncuyu kadrosunda kiralık olarak bulunduran ve rakamı düşürmek isteyen Lyon'un Olympiakos'a yaptığı görüşme talebi Yunan kulübü tarafından reddedildi.






DEVRE ARASINDA DA KAPIDAN DÖNDÜ

Yaremchuk ile Fenerbahçe arasındaki bağın yeni olmadığı, oyuncunun ocak ayındaki ara transfer döneminde de sarı-lacivertli kulübün kapısından döndüğü iddia edildi. O dönem yapılan görüşmelerin tıkanması üzerine Ukraynalı forvetin rotasını Fransa'ya çevirerek Lyon'a kiralanmayı tercih ettiği belirtiliyor.






ÇOK YÜKSEK PERDEDEN İDDİALAR

Fenerbahçe başkan adaylarının seçim sürecinde çok yüksek perdeden, dünya çapında yıldız santrfor isimlerini telaffuz ettiği bir ortamda, Roman Yaremchuk'un listelerde yer alması spor kamuoyunda soru işaretlerini de beraberinde getirdi.






CİDDİ MEMNUNİYETSİZLİK YARATIR

Taraftarın ve camianın beklentisinin oldukça yüksek olduğu bu dönemde, Yaremchuk isminin herhangi bir adayın listesinde "ikinci forvet" olarak dahi yer almasının kulüp içinde ciddi bir memnuniyetsizlik ve sıkıntı yaratabileceği ifade ediliyor.

Beşiktaş İspanyolları dondurdu! Sevilla kolunu kımıldatamadı

Beşiktaş, Yunanistan Milli Takımı'nın dünyaca ünlü kalecisi Odysseas Vlachodimos için İspanya’ya çıkarma yaptı

28.05.2026 11:09:00
Haber Merkezi
Beşiktaş İspanyolları dondurdu! Sevilla kolunu kımıldatamadı
Beşiktaş İspanyolları dondurdu! Sevilla kolunu kımıldatamadı
Beşiktaş, Yunanistan Milli Takımı'nın dünyaca ünlü kalecisi Odysseas Vlachodimos için İspanya'ya çıkarma yaptı. Siyah-beyazlı kurmayların milyon euro'luk dev sözleşmeyle yürüttüğü operasyon karşısında Sevilla adeta donakaldı.

Başarılı eldivenin haklarını elinde bulunduran Premier Lig ekibi Newcastle United'a da resmi teklifi sunan Beşiktaş, uyguladığı agresif stratejiyle Endülüs ekibini devre dışı bıraktı.

Beşiktaş transfer piyasasında ses getirecek bir operasyon için tam gaz çalışıyor. Siyah-beyazlılar, Yunanistan Milli Takımı'nın dünyaca ünlü kalecisi Odysseas Vlachodimos'u kadrosuna katmak için İspanya'ya çıkarma yaptı, Sevilla'nın tüm planlarını altüst etti.

İspanyol VamosMiSevillaFC.'nin doğruladığı bilgilere göre; Beşiktaş'ın bu agresif hamlesi sonrası Sevilla, başarılı eldiveni takımda tutma ümidini tamamen kesti.







MENAJERİ VE KALECİYLE ANLAŞILDI

Kalede dünyaca ünlü bir isim görmek isteyen Beşiktaş, transferi bitirmek için beklememe kararı aldı. Siyah-beyazlıların temsilcileri, Vlachodimos'un menajerleriyle yüz yüze görüşmek üzere acilen Sevilla'ya gitti. İspanya'da gerçekleşen bu kritik zirvede, Beşiktaş yönetiminin tecrübeli kaleciyi ikna etmek adına milyon euro'luk göz kamaştırıcı bir sözleşme teklifi sunduğu bildirildi.







NEWCASTLE'A DA TEKLİF YAPILDI

Beşiktaş ayrıca transferin Sevilla ayağını tamamen devre dışı bırakacak usta işi bir strateji izliyor. Oyuncu şu anda kiralık statüsünde olduğu için, siyah-beyazlı yönetim Vlachodimos'un haklarını elinde bulunduran Premier Lig ekibi Newcastle United'a da satın alma teklifi sundu. Bu bitirici hamleyle birlikte, Sevilla'nın başarılı kaleciyi elinde tutmak için yapabileceği tüm manevra şansı ortadan kaldırıldı.







SERGEN YALÇIN VETO ETTİ

Beşiktaş'ın bu gövde gösterisi ve bitirici hamleleri karşısında havlu atan Sevilla ise kaleci arayışlarında B planına geçmek zorunda kaldı. Endülüs ekibi, devre arasında teknik direktör Sergen Yalçın'ın transferini veto ettiği Leeds United'ın kalecisi Illan Meslier'i kadrosuna katmak için yeniden çalışmalara başladı.

Talisca özel jetine ismini yazdırdı

Fenerbahçe'nin yıldızı Talisca, saha içindeki futbol kimliğinin ötesine geçerek saha dışındaki müzik yaşamıyla ezberleri bozmaya devam ediyor

28.05.2026 11:07:00
Haber Merkezi
Talisca özel jetine ismini yazdırdı
Talisca özel jetine ismini yazdırdı
Fenerbahçe'nin yıldızı Talisca, saha içindeki futbol kimliğinin ötesine geçerek saha dışındaki müzik yaşamıyla ezberleri bozmaya devam ediyor.

Yoğun geçen sezonun ardından eşi Carolaine Freitas ile birlikte lüks bir tatile çıkan golcü oyuncu, havaalanına geldiği 500 bin dolarlık ultra lüks aracı ve isminin baş harfleriyle bezeli özel jetiyle kendisinden söz ettirmeyi başardı.

Talisca sezonun sona ermesinin ardından tatile çıktı. Sosyal medyada büyük yankı uyandıran lüks tatil görüntüleriyle dikkat çeken yıldız Fenerbahçeli futbolcu, saha dışındaki çok yönlü kariyeriyle de adından söz ettiriyor.

Eşi Carolaine Freitas ile tatile çıkan Talisca, sosyal medyada dolaşıma giren bir videosuyla gündeme oturdu.







500 BİN DOLAR'LIK LÜKS ARAÇ

Görüntülerde havaalanına yaklaşık 500 bin dolar değerindeki lüks bir araçla vardığı, ardından kendisi için hazırlanan özel bir jete doğru ilerlediği görülüyor. Uçağın yan tarafında yer alan ve sporcunun baş harflerinden oluşan özel tasarım görsel kimlik detayı dikkatlerden kaçmıyor.

ASKERİ DİSİPLİNLE ÇALIŞIYOR

Son yıllarda bir hobiden öteye geçerek dijital platformlarda düzenli yayınlar yapan yapılandırılmış bir faaliyete dönüşen bu ikinci kariyerinde yıldız oyuncu, "Spark" sahne adını kullanıyor. Boş zamanlarını şarkı kaydetmek, söz yazmak ve yeni albümler planlamak için kullanan sporcu, rutinini adeta askeri bir disiplinle yönetiyor.







YENİ EP'Sİ YAYINLANDI

Maç dönemlerinde tamamen Fenerbahçe ile antrenmanlara, maçlara ve seyahatlere odaklanıyor. Tatil dönemlerinde evindeki özel stüdyosuna ayırdığı zamanı artırıyor; kayıt seanslarına ağırlık veriyor.







Spark, geçtiğimiz ay "Ciclos" (Döngüler) adını taşıyan yeni EP'sini müzikseverlerin beğenisine sundu. Çağdaş R&B çizgilerini taşıyan albümün prodüktörlüğünü, Spark'ın sık sık birlikte çalıştığı TX ve destek ekibi üstlendi.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.