logo
02 MAYIS 2026

Kezman Ada yolcusu!

15.01.2008 00:00:00
Fenerbahçe'ye geldiği günden bu yana yaptığı her hareketle sürekli gündemde olan Mateja Kezman'ın, talipleri olan İngiliz kulüpleri ile Sarı-lacivertliler arasında bonservis konusunda pazarlık yaşanıyor.

Kezman'ı Atletico Madrid'ten 8 milyon Euro bonservis bedeli ile alan Fenerbahçe, bu bedel ile Kezman'ı satmayı düşünüyor. Ancak Kezman'ı isteyen 2 İngiliz kulübü ise bu bonservis bedelini aşağı çekmeye çalışıyor.

Menajerler aracılığı ile gerçekleşen görüşmelerde 1-2 gün içinde İngiliz ekiplerinin son tekliflerini yapacağı ifade edildi.

Öte yandan sakatlığı sebebiyle Hollanda'da tedavi gördükten sonra İstanbul'a dönen ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a karşı forma giymeyen Mateja Kezman'ın, Çarşamba günü oynanacak olan Fortis Türkiye Kupası mücadelesinde oynayacağı ifade edildi.

 

Okan Buruk, Fatih Terim ile farkı kapatıyor

Trendyol Süper Lig'de yarın deplasmanda Samsunspor ile karşılaşacak Galatasaray'ın teknik direktörü Okan Buruk, Türk futbol tarihinin en çok şampiyon olan ikinci teknik direktörü ünvanını almaya çalışacak

02.05.2026 10:42:00
AA
Okan Buruk, Fatih Terim ile farkı kapatıyor
Okan Buruk, Fatih Terim ile farkı kapatıyor
Trendyol Süper Lig'de yarın deplasmanda Samsunspor ile karşılaşacak Galatasaray'ın teknik direktörü Okan Buruk, Türk futbol tarihinin en çok şampiyon olan ikinci teknik direktörü ünvanını almaya çalışacak.

Süper Lig'de 32. haftaya en yakın takipçisi Fenerbahçe'nin 7 puan önünde giren sarı-kırmızılı ekip, yarın Samsunspor mücadelesini kazanması durumunda rakiplerinin alacağı sonuçlara bakmadan şampiyonluğu garantileyecek.

Galatasaray, Samsun'dan istediği sonuçla dönmesi halinde ligde üst üste 4, toplamda ise 26. kez ipi önde göğüsleyecek. Okan Buruk da teknik direktörlük kariyerinde şampiyonluk apoleti sayısını 5'e çıkaracak.

Daha önce İstanbul Başakşehir'in başında 2019-2020 sezonunda şampiyon olan Buruk, Galatasaray'ın başında ise 2022-2023, 2023-2024 ve 2024-2025 sezonlarında kupayı kaldırdı.

Fatih Terim zirvede

Süper Lig'de 8 kez şampiyonluk yaşayan teknik direktör Fatih Terim, bu alanda rekoru elinde bulunduruyor.

Tecrübeli teknik adam, dört dönem çalıştığı Galatasaray'da 1996-1997, 1997-1998, 1998-1999, 1999-2000, 2011-2012, 2012-2013, 2017-2018 ve 2018-2019'da şampiyonluk sevinci yaşadı.

Ligde Terim'in ardından en fazla şampiyonluk yaşayan teknik adamlar ise dörder kez ile Ahmet Suat Özyazıcı ve Okan Buruk oldu. Özyazıcı, Trabzonspor ile 1975-1976, 1976-1977, 1979-1980 ve 1983-1984 sezonlarında şampiyonluk ipini göğüsledi.

Üst üste 4, toplamda ise 5. şampiyonluğuna ilerleyen Okan Buruk, bunu başarması durumunda Özyazıcı'yı geride bırakarak ikinci sırada tek başına kalacak.

Süper Lig tarihinde Mustafa Denizli, Gordon Milne, Brian Birch ve Christoph Daum'un üçer şampiyonluğu bulunuyor.

Üst üste 4 kez şampiyon olan 2. teknik adam olmak istiyor

Okan Buruk, Süper Lig'de üst üste 4 kez şampiyonluk yaşayan ikinci teknik direktör ünvanını almaya hazırlanıyor.

Sarı-kırmızılı ekibi son 3 sezonda şampiyonluğa taşıyan Buruk, bu yıl da ligi kazanırsa 1996-2000 arasında 4 sezon üst üste şampiyonluk kazanarak rekoru elinde bulunduran Fatih Terim'i yakalayacak.

Şampiyonluk rekoru Okan Buruk'ta

Okan Buruk, Süper Lig'de futbolcu ve teknik adam olarak toplamda en fazla şampiyonluk yaşayan isim konumunda.

Ligde bu sezona kadar futbolcu (7) ve teknik adamlık (4) kariyerinde en fazla şampiyonluk gören isim olan Okan Buruk'un toplamda 11 şampiyonluğu bulunuyor. Buruk, bu sezon da şampiyon olarak bu sayıyı artırmaya çalışacak.

Sergen Yalçın: 'Bugün en önemli şey 3 puandı'

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, deplasmanda 2-0 galip bitirdikleri Gaziantep Futbol Kulübü maçının ardından, "Bugün en önemli şey 3 puandı" dedi

02.05.2026 10:17:00
İhlas Haber Ajansı
Sergen Yalçın: 'Bugün en önemli şey 3 puandı'
Sergen Yalçın: 'Bugün en önemli şey 3 puandı'
Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, deplasmanda 2-0 galip bitirdikleri Gaziantep Futbol Kulübü maçının ardından, "Bugün en önemli şey 3 puandı" dedi.

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında deplasmanda Gaziantep Futbol Kulübü ile karşılaştı. Siyah-beyazlılar, zorlu karşılaşmayı Djalo ve Asllani'nin golleriyle 2-0 galip bitiren Beşiktaş, ligde puanını 59'a yükseltti.

Gaziantep FK ise 37 puanda kaldı. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulunan Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, galibiyet ve oynanan futbolun kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Yalçın, "Maçla ilgili en önemli şey alınması gereken 3 puandı. Artık ligin sonu geldi. Oyuncularımızın konsantrasyonunda zorlanıyoruz. Önümüzde salı günü en önemli maçlarımızdan bir tanesi var. Kupada yarı finalde Konya ile oynayacağız. Bütün konsantrasyonumuzu o maça veriyoruz. Bugün en önemli şey 3 puandı" ifadelerini kullandı.

Süper Lig tarihinin 78. takımı bugün belli olacak

Normal sezon heyecanının tamamlanacağı Trendyol 1. Lig'de, Erzurumspor FK'den sonra Süper Lig'e yükselecek ikinci ekip Amed Sportif Faaliyetler veya Esenler Erokspor'dan biri olacak

02.05.2026 00:12:00
AA
Süper Lig tarihinin 78. takımı bugün belli olacak
Süper Lig tarihinin 78. takımı bugün belli olacak
Normal sezon heyecanının tamamlanacağı Trendyol 1. Lig'de, Erzurumspor FK'den sonra Süper Lig'e yükselecek ikinci ekip Amed Sportif Faaliyetler veya Esenler Erokspor'dan biri olacak.

6 müsabaka saat 16.00'da başlayacak. Son haftada Süper Lig'e yükselecek ikinci ekip ile play-off oynayacak son takımın yanı sıra play-off eşleşmeleri netleşecek.

Erzurumspor FK'nin ardından Süper Lig'e yükselecek ikinci ekip son haftaya aynı puanda giren Amed Sportif Faaliyetler veya Esenler Erokspor'dan biri olacak.

Esenler Erokspor'un Atko Grup Pendikspor'u konuk edeceği son haftada Amed Sportif Faaliyetler de aynı saatte Alagöz Holding Iğdır FK ile deplasmanda karşılaşacak.

Ligde İstanbul'daki maçta Esenler Erokspor'u 2-1 mağlup eden Amed Sportif Faaliyetler, Diyarbakır'da golsüz berabere kaldığı rakibine karşı sezon sonunda olası puan eşitliğinde rakibini geride bırakacak.

Süper Lig'in 78. Takımı



Tarihinde 77 ekibin yer aldığı Süper Lig'de iki takım da daha önce mücadele etmedi.

Diyarbakır temsilcisi Amed Sportif Faaliyetler, 2009-2010'dan beri Süper Lig'den uzak olan kentin hasretini bitirmek istiyor.

Esenler Erokspor, Süper Lig vizesi alması durumunda 20. İstanbul temsilcisi olacak.

Play-off'ta son takım belli olacak

Arca Çorum FK, Sipay Bodrum FK ve Atko Grup Pendikspor'un play-off'u garantilediği ligde play-off'un son takımı Emre Gökdemir İnşaat Ankara Keçiörengücü veya Özbeyli Bandırmaspor olacak.

İkinci gibi play-off'un son sırasını averaj belirleyebilir. 57 puanı bulunan iki ekipten Ankara temsilcisinin Eminevim Ümraniyespor deplasmanında puan arayacağı son haftada Bandırma ekibi ise Özbelsan Sivasspor'u konuk edecek.

Sezon içinde Balıkesir'de rakibiyle 1-1 berabere kalan Keçiörengücü, Ankara'da rakibini 3-1 mağlup ettiği için olası puan eşitliğinde Özbeyli Bandırmaspor'u geride bırakacak.

Adana Demirspor, Atakaş Hatayspor, Sakaryaspor ve Serikspor'un lige veda etmesi daha önce kesinleşmişti.

Diagne'nin rekor kırması için 2 gole ihtiyacı var

Ligde 28 golü bulunan ve 2 maçtır gol atamayan Amed Sportif Faaliyetler'in golcüsü Mbaye Diagne'nin 2001-2002'den beri en fazla gol atan isim olması için 2 gol kaldı.

Diagne, Alagöz Holding Iğdır FK ile yapılacak maçta iki gol atması halinde 2018-2019'da Altay formasıyla 29 golü bulunan Marco Paixao'nun rekorunun sahibi olacak.

Kartal deplasmandan 3 puanla dönüyor

Trendyol Süper Lig'in 32. haftasındaki Gaziantep FK-Beşiktaş maçı konuk ekibin 2-0 üstünlüğüyle sona erdi.

01.05.2026 22:21:00
AA
Kartal deplasmandan 3 puanla dönüyor
Kartal deplasmandan 3 puanla dönüyor
Trendyol Süper Lig'in 32. haftasındaki Gaziantep FK-Beşiktaş maçı konuk ekibin 2-0 üstünlüğüyle sona erdi.

Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında Gaziantep FK ile Beşiktaş, Gaziantep Büyükşehir Stadı'nda karşılaştı.

İlk yarı



4. dakikada Camara'nın ceza yayı üzerinden yaptığı sert vuruşta top savunmaya çarparak kornere gitti.

8. dakikada Beşiktaş öne geçti. Asllani'nin soldan kullandığı korner atışında ceza sahasında iyi yükselen Djalo'nun kafa vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 0-1.

18. dakikada Cengiz Ünder'in sağ çaprazdan içeri girerek yaptığı sert vuruş kaleci Zafer Görgen de kaldı.

21. dakikada Cengiz Ünder'in savunma arkasına gönderdiği topla buluşan Jota Silva, kaleci Zafer Görgen'in müdahalesiyle yerde kaldı. Hakem Abdullah Buğra Taşkınsoy penaltı noktasını gösterdi.

22. dakikada topun başına geçen Asllani meşin yuvarlağı kaleci Zafer Görgen'in sağından filelerle buluşturdu: 0-2.

35. dakikada Cengiz Ünder'in savunma arkasına gönderdiği pasla buluşan Jota Silva'nın şutunda top, kaleci Zafer Görgen de kaldı.

41. dakikada Maxim'in pasıyla buluşan Bayo'nun yaptığı sert vuruşta top auta çıktı.

Karşılaşmanın ilk yarısı siyah-beyazlı ekibin 2-0 üstünlüğüyle tamamlandı.

İkinci yarı



51. dakikada Camara'nın ceza yayı üzerinden yaptığı sert vuruşta top kaleci Ersin Destanoğlu'nda kaldı.

58. dakikada Jota Silva'nın ceza sahası dışından yaptığı sert vuruşta top kaleci Zafer Görgen de kaldı.

63. dakikada Kozlowski'nin pasıyla buluşan Bayo'nun şutunda meşin yuvarlağı kaleci Ersin Destanoğlu uzaklaştırdı.

88. dakikada Sorescu'nun pasına bekletmeden vuran Draguş'un şutunda Ersin Destanoğlu'ndan dönen top tekrar Draguş'un önünde kaldı. Bu oyuncunun bekletmeden yaptığı vuruşta meşin yuvarlak ağlarla buluştu. Hakem Abdullah Buğra Taşkınsoy, VAR'dan gelen uyarıyla Draguş'un topu elle kontrol ettiği gerekçesiyle golü iptal etti.

Karşılaşmanın siyah-beyazlı ekibin 2-0 üstünlüğüyle sona erdi.

Fenerbahçe, yarın Başakşehir'i konuk edecek

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında yarın RAMS Başakşehir'i konuk edecek.

01.05.2026 10:43:00
AA
Fenerbahçe, yarın Başakşehir'i konuk edecek
Fenerbahçe, yarın Başakşehir'i konuk edecek
Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında yarın RAMS Başakşehir'i konuk edecek.

Chobani Stadı'nda oynanacak müsabaka saat 20.00'de başlayacak. Karşılaşmayı hakem Oğuzhan Aksu yönetecek.

Ligde 31 maçta 19 galibiyet, 10 beraberlik ve 2 mağlubiyet yaşayan sarı-lacivertliler, 67 puanla 2. sırada bulunuyor. Ligde oynadığı son maçta Galatasaray'a deplasmanda 3-0 yenilerek bitime 3 hafta kala zirvenin 7 puan gerisinde kalan Fenerbahçe'de teknik direktör Domenico Tedesco'yla yollar ayrıldı. Sarı-lacivertli takım, ligde kalan 3 maça Zeki Murat Göle yönetiminde çıkacak.

Fenerbahçe, kalan 3 lig maçında kayıp yaşamayarak sezonu UEFA Şampiyonlar Ligi potasında tamamlamayı hedefliyor.

Fenerbahçe'de 5 eksik

RAMS Başakşehir mücadelesi öncesinde Fenerbahçe'de 5 eksik bulunuyor.

Uzun süreli sakatlığının ardından takımla çalışmalara başlayan Edson Alvarez, yarınki maçta forma giyemeyecek.

Galatasaray deplasmanında kırmızı kart gören, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından da ayrıca 3 maç ceza verilen kaleci Ederson'un yanı sıra sarı kart cezaları bulunan Matteo Guendouzi, Mert Müldür ve Archie Brown da takımlarını yalnız bırakacak.

Sakatlığı bulunan Dorgeles Nene ve bireysel çalışmalarını sürdüren Marco Asensio'nun durumu ise belirsiz.

Kongre gündemiyle kalan maçlarını yapacak

Fenerbahçe'de teknik direktör Domenico Tedesco'yla yolların ayrılmasının yanı sıra başkan Sadettin Saran, daha önce açıkladığı olağanüstü seçimli genel kurul kararının tarihini duyurdu.

Başkan Saran, aday olmayacağı genel kurulun 6-7 Haziran'da yapılacağını belirtti.

Fenerbahçe, ligde kalan 3 maçını kongre gündeminde oynayacak.

18 yaş altına ücretsiz bilet

RAMS Başakşehir mücadelesi öncesinde kulüp, bilet uygulamasında değişikliğe gitti.

Sarı-lacivertliler, 18 yaşın altındaki taraftarların yarınki mücadeleyi ücretsiz izleyebileceğini açıkladı.

Fenerbahçe seride 2-0 öne geçti

Fenerbahçe Beko, Euroleague play-off serisi ikinci maçında sahasında Litvanya ekibi Zalgiris Kaunas'ı 86-74 mağlup ederek seride durumu 2-0'a getirdi ve Final Four yolunda önemli bir avantaj elde etti.

01.05.2026 10:25:00
İhlas Haber Ajansı
Fenerbahçe seride 2-0 öne geçti
Fenerbahçe seride 2-0 öne geçti
Fenerbahçe Beko, Euroleague play-off serisi ikinci maçında sahasında Litvanya ekibi Zalgiris Kaunas'ı 86-74 mağlup ederek seride durumu 2-0'a getirdi ve Final Four yolunda önemli bir avantaj elde etti.

Salon: Ülker Spor ve Etkinlik



Hakemler: Miguel Angel Perez (İspanya), Juan Carlos Garcia (İspanya), Milos Koljensic (Sırbistan)
Fenerbahçe: Tarık Biberovic 15, Nicolo Melli 17, Devon Hall 3, Talen Horton Tucker 2, Khem Birch 5, Mikael Olli Axel Jantunen 13, Wade Baldwin 11, Nando De Colo 16, Bonzie Colson, Chris Silva 4

Başantrenör: Sarunas Jasikevicius

Zalgiris Kaunas: Sylvain Francisco 11, Azoulas Tubelis 16, Nigel Williams-Goss 7, Moses Wright 16, Arnas Butkevicius, Edgaras Ulanovas 8, Maodo Lo 3, Dustin Sleva 3, Laurynas Birutis 6, Ignas Brazdeikis 2, Dovydas Giedraitis 2

Başantrenör: Tomas Masiulis

1. Periyot: 26-14

Devre: 51-33

3. Periyot: 66-47




Nottingham Forest evinde Aston Villa'yı devirdi

UEFA Avrupa Ligi yarı final ilk maçında Nottingham Forest, Aston Villa'yı 1-0 mağlup etti

01.05.2026 10:23:00
İhlas Haber Ajansı
Nottingham Forest evinde Aston Villa'yı devirdi
Nottingham Forest evinde Aston Villa'yı devirdi
UEFA Avrupa Ligi yarı final ilk maçında Nottingham Forest, Aston Villa'yı 1-0 mağlup etti.

UEFA Avrupa Ligi yarı final ilk maçında Vitor Pereira'nın çalıştırdığı Nottingham Forest, sahasında Aston Villa'yı konuk etti. İlk yarı golsüz eşitlikle sona ererken, 71. dakikada Chris Wood'un penaltıdan attığı golle ev sahibi ekip 1-0 öne geçti.



İlerleyen bölümlerde iki takımın da atakları sonuçsuz kalınca Pereira'nın öğrencileri sahadan 1-0 galip ayrıldı.

Gecenin diğer maçında ise Portekiz ekibi Sporting Braga, Almanya temsilcisi Freiburg'u 2-1 mağlup etti. Ev sahibi ekibin gollerini 8. dakikada Ege Tıknaz ve 90+2. dakikada Mario Dorgeles atarken, Freiburg'un golünü ise 16. dakikada Vincenzo Grifo kaydetti. UEFA Avrupa Ligi yarı final rövanş maçları 7 Mayıs'ta oynanacak.

Ederson sezonu kapattı

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), son oynanan Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde yaşanan olaylara ilişkin kararlarını açıkladı

01.05.2026 00:04:00
Haber Merkezi
Ederson sezonu kapattı
Ederson sezonu kapattı
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), son oynanan Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde yaşanan olaylara ilişkin kararlarını açıkladı. Kurul, Fenerbahçe'nin Brezilyalı kalecisi Ederson'a, sportmenliğe aykırı hareketleri nedeniyle ağır bir yaptırım uyguladı.

Saha içindeki tavırları pahalıya patladı

Mücadele sırasında çift sarı kart görerek oyun dışında kalan tecrübeli kalecinin, ihraç sonrası sergilediği disiplin dışı davranışlar hakem ve temsilci raporlarına yansıdı. PFDK, yapılan incelemeler sonucunda Ederson'un "sportmenliğe aykırı hareketleri"nin sabit olduğuna karar vererek oyuncuya 3 resmi müsabakadan men cezası verdi.

Para cezası da kesildi

Men cezasının yanı sıra Ederson'a finansal bir yaptırım da uygulandı. Kurul, ihlalin niteliği gereği başarılı file bekçisinin 480 bin TL para cezası ödemesine hükmetti. Bu kararla birlikte Ederson, ligin kritik haftalarında kalesini takım arkadaşlarına devretmek zorunda kalacak.

Fenerbahçe yönetimi, Ederson için de savunma hazırlığına başladı. Sarı-lacivertli kulübün, cezanın süresini kısaltmak adına görüntü kayıtlarıyla birlikte Tahkim Kurulu'na başvuracağı öğrenildi.

Finalin yeri ve tarihi belli oldu

TFF, daha önce 24 Mayıs olarak planlanan finalin tarihini öne aldı. Akdeniz’in modern stadı, kupanın finaline ev sahipliği yapacak

29.04.2026 18:42:00
Haber Merkezi
Finalin yeri ve tarihi belli oldu
Finalin yeri ve tarihi belli oldu
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 2025-26 sezonu Ziraat Türkiye Kupası finalinin yerini ve tarihini duyurdu. Final müsabakası, 22 Mayıs 2026 Cuma günü saat 20.45'te Corendon Airlines Park Antalya Stadı'nda oynanacak.

TFF'nin resmi açıklamasında şu ifadelere yer verildi: 

"Ziraat Türkiye Kupası'nın final müsabakası Corendon Airlines Park Antalya Stadı'nda oynanacaktır. Bununla birlikte daha önce 24 Mayıs Pazar günü oynanacağı duyurulan final müsabakasının tarihi 22 Mayıs Cuma günü olarak değiştirilmiştir. Müsabakanın başlangıç saati ise 20.45 olarak belirlenmiştir."

Daha önce 24 Mayıs olarak planlanan final, UEFA Avrupa Ligi Finali'nin Beşiktaş Park'taki etkisi ile öne alındı. Antalya Stadı, modern altyapısı, yüksek kapasitesi ve geçmiş kupa final organizasyonlarındaki tecrübesiyle tercih edildi.

Yarı Final eşleşmeleri

Finale giden yolda yarı final maçları 12-13-14 Mayıs 2026 tarihlerinde tek maç eleme usulüyle oynanacak. Güncel yarı final eşleşmeleri şöyle: 

- Gençlerbirliği - Trabzonspor 

- Konyaspor - Beşiktaş

Finalin Antalya'da oynanması, Akdeniz Bölgesi'ndeki futbolseverler için büyük bir fırsat yaratırken, iki finalist takımın taraftarlarına da eşit tribün tahsisi bekleniyor. Bilet satışları ve organizasyon detayları önümüzdeki günlerde netleşecek.

Bu karar, sezonun zirve maçına heyecan kattı. Finalde kupa şampiyonu, 2026 Süper Kupa'da yer alma ve UEFA Avrupa Ligi play-off hakkı kazanacak.

Tedesco, futbolcularla vedalaştı

Fenerbahçe'nin yollarını ayırdığı Teknik Direktör Domenico Tedesco, tesislerde futbolcularla vedalaştı

29.04.2026 15:31:00
İhlas Haber Ajansı
Tedesco, futbolcularla vedalaştı
Tedesco, futbolcularla vedalaştı
Fenerbahçe'nin yollarını ayırdığı Teknik Direktör Domenico Tedesco, tesislerde futbolcularla vedalaştı.

Fenerbahçe'nin geçtiğimiz günlerde ayrılık kararını açıkladığı Teknik Direktör Domenico Tedesco, takıma veda etti.

Sarı-lacivertli kulübün resmi internet sitesinden konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Sezon başında futbol takımımızın teknik direktörlük görevine getirilen, geçtiğimiz günlerde ise kulübümüzle yolları ayrılan Teknik Direktör Domenico Tedesco, bugün Fenerbahçe Can Bartu Tesislerimize gelerek futbolcularımızla vedalaştı. Duygularını paylaşan teknik adam, ardından oyuncularımıza başarı dileklerini iletti. Domenico Tedesco ve ekibine kulübümüze yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür eder; bundan sonraki kariyerlerinde başarılar dileriz" denildi.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.