logo
19 OCAK 2026

'Dur' ihtarına uymayan sürücü polis aracına çarptı

'Dur' ihtarına uymayan sürücü polis aracına çarptı, 2'si polis 3 yaralı: Sürücü tutuklandı

12.01.2026 11:40:00 / İhlas Haber Ajansı
Ordu'nun Altınordu ilçesinde polisin ‘dur' ihtarına uymayarak kaçan alkollü sürücü, takip sırasında ekip aracına çarptı. Olayda 2 polis hafif yaralanırken, yakalanan şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
 
Edinilen bilgiye göre, polis ekipleri, gece saatlerinde seyir halindeki bir araçtan şüphelenerek ‘dur' ihtarında bulundu. İkaz ve uyarıya rağmen kaçan sürücü, kısa süreli kovalamaca sonucu Altınordu ilçesi Cumhuriyet Mahallesi'nde polis aracına çarptı. Çarpmanın etkisiyle 2 polis memuru ile sürücü Y.E.Y. hafif şekilde yaralandı. Sürücünün olay yerinde yapılan ölçümünde 1.08 promil alkollü olduğu tespit edildi.
 
Gözaltına alınan Y.E.Y., ‘görevi yaptırmamak için direnme', ‘taksirle yaralama', ‘trafik güvenliğini tehlikeye sokma' ve ‘mala zarar verme' suçlarından adliyeye sevk edildi. Adli mercilerce tutuklanan sürücü, cezaevine gönderildi.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.