logo
27 NİSAN 2024

MHP Milletvekilinden emeklilere: Su satın, simit satın

MHP milletvekili Ramazan Kaşlı, yerel bir televizyon kanalına çıktı, emeklilere geçim tavsiyesi verdi. Kaşlı, devletten beklemek yerine, emeklilerin ek gelir elde etmesi gerektiğini söyledi.
26.03.2024 08:49:00 / Haber Merkezi
Emekliler, maaş zammı beklentileri boşa çıkarken, iktidar cephesinden gelen "ek gelir" önerileri şaşkınlık yarattı. MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı'nın "Domates mi alır satarız, 10 bin lira ek gelir lazım" dedi.

Kaşlı, Kanal 68 TV'deki programda, emeklilerin ve memurların geçim sıkıntısına karşı ek iş yapmalarını önerdi. 80'li yıllarda öğretmenlerin mesai sonrası simit satarak geçimlerini sağladığını hatırlatan Kaşlı, "Bir şeyler yapmamız lazım. Domates mi alır satarız, 10 bin lira ek gelir lazım..." ifadelerini kullandı.

Kaşlı, “Bizim de bir şey yapmamız lazım. Domates mi alır mı satarız, 10 bin lira ek gelir getirecek… Daha önce ben biliyorum, öğretmen okul bittikten sonra simit satıyordu, su satıyordu. Çünkü o zamanlar 100 lira maaş, 50 lira kiraydı. O dönemleri de yaşadık 80’li yıllarda. Vatandaşımızdan da aile ekonomisine katkı sağlayacak bir şeyler bulmasını, uğraşmasını isteriz sadece devletten beklemek yerine…” şeklinde konuştu.

logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.