logo
01 OCAK 2026


Suçlu şirretliği

12.03.2013 00:00:00
"Biz her türlü milliyetçiliği, ayaklarının altına almış bir iktidarız!" (BOP Eş Başkanı Başbakan).
Lâ havle velâ kuvvete illâ billâhil aliyyül azîm!  
Ayağımıza basma Müslüman! Önce şu ayetlere bir dikkat et lütfen!   
"Ey insanlar! Biz sizi, bir erkekle bir kadından yarattık. Hem sizi birbirinizle tanışasınız diye topluluklar ve kabileler haline getirdik. Haberiniz olsun ki Allah katında en değerli olanınız, O'na karşı gelmekten en çok sakınanınızdır." (Hucûrat-13)  
"O'nun (varlığının) delillerinden bir başkası da göklerin ve yerin yaratılması, dillerinizin ve renklerinizin farklı faklı oluşudur." (Rûm-22)
"Biz yalnız Nuh'un soyunu kalıcı kıldık." (Saffat-77)
Olur ya! Çok biliyordur! İmam hatipli, hâfız-ı Kur'ândır ya!
Biliyor ve biliyoruz ki şeytân da çok biliyor ve kıyâmete kadar da saptırmak için izinli!
Olur ya! Arap'dan fazla Baasçı, Emevistlerden fazla Kureyşçi olabilir!
Pensilvanya'da Haçlı'nın kucağında oturup Kur'ân hükümlerini tenkîde; Kelime-i Şehâdeti düzeltmeğe cesâret eden Ilımlı İslamcı, Diyalogcu bir kılavuz, kendilerini ve yanındakileri şaşırtmış olabilir!
Hani şeytan da cennetten rübâiler okur ya!
Çok bilen çok yanılır! Olur ya, kurnazlar, kendi kazdıkları kuyuya düşerler ya! Biz yine de; ikrârını duyduğumuz için dindaşımız sayıp atlamış olabileceği ihtimaliyle uyarı görevimizi yerine getirelim!
"Biz bir ülkeyi helâk etmek istediğimizde, o ülkenin zenginlik sebebiyle şımarmış elebaşlarına/kodamanlarına/zenginlerine (iyilikleri) emrederiz; buna rağmen onlar orada kötülük işlerler. Böylece o ülke, helâke müstehâk olur." (İsrâ-16)
Adam, 21.yy.'ın Nemrûd'u, Firâvun'u zannediyor galiba kendini!
Yandaşları, yalakaları, vuvuzelaları da; "Dokunmak bile ibâdetten sayılır" diyerek kutsuyorlar ya! Müslümanım diyerek bir elinde imanmetre, diğer elinde takvâmetre milletin imanını, takvâsını ölçmek için Haçlı'ının gölgesine sığınan bir gölgesiz olduğu halde "Dünya Lideri!" sıfatıyla alkışlanıyor ya!
Hevâ ve hevesine tutsak olarak şaşırmış olabilir ya!
"Hakkında bilgin bulunmayan şeyin ardına düşme." (İsrâ-36)
"Yeryüzünde böbürlenerek dolaşma." (İsrâ-37) İlâhi uyarılarını da atlamış olabilir diye, yanıltılmış, aldatılmış olabilir diye bir dindâş olarak uyarı görevimizi yapalım!
Sapmayan, sapıtmayan; şaşmayan, şaşırmayan bir Müslüman; "Sizin en hayırlınız kavminin zulüm ve haksızlıklarını destekleme gibi bir günah işlemeden kendi soyunu müdafaa eden kimsedir." Peygamber öğretisine rağmen, "Aslını inkâr eden haramzâdedir" diyen Hz. Ali (r.a.)'ye rağmen; "Her türlü milliyetçiliği ayakları altına almış bir iktidarız!" diyebilir mi?
Allah rızası için kulak ver Müslüman!
Sen ve seni alkışlayanlar yüzünden; "Rabbim! ...Şimdi bizi, içimizdeki o beyinsizlerin yaptıkları yüzünden helâk mi edeceksin? ..." (A'raf-155) Âyetindeki gibi Hz. Mûsa nazı ile Allah'a sığındık biliyor musun?
Mahkeme, kadıya mülk olmaz bilmiyor musun? Yeryüzünde kibirlenerek, böbürlenerek dolaşanların hasmı Allah'tır unuttun mu?
Hz. Peygamber(s.a.v.)'in; "Ben onların isimlerini, babalarının isimlerini, hatta (harp meydanlarında) binmiş oldukları atların renklerini dahi pekala biliyorum. Onlar o dehşetli günlerde yeryüzünün en hayırlı süvarileridir." (Hz. Peygamber'in Hadislerinde Türkler, II. Kitap, s. 4) diye tarif ettiği, sayısız methiyesine mazhâr bir milletin milliyetçiliğini ayaklarının altına aldıran Haçlı, yemîn olsun ki seni işleri bittiği anda "deliğe" süpürecekler!
"Her türlü miliyetçiliğe karşıyım" derken Baasçılık yapma! Kureyşçilik yapma! Emevistlik yapma! Dilimizle, dînimizle, Türk Milletinin gururuyla oynama kardeşim!
"Oturmuş, çökmüş vaziyette sanki bir arslan gibi avının üstüne atlamak için bekleyip duran Türkler size dokunmadıkça siz de onlara sakın ilişmeyiniz!" diyen Hz. Peygamber (s.a.v.), sana bir şey söylemiyor mu?
"Hadiste; 'Türkler size dokunmadıkça siz de Türklere dokunmayınız' buyurulmuştur. Hadd-i zatında bu hadis Hz. Peygamber'in bütün Araplara bir nevi vasiyeti mahiyetindedir. Akl-ı selim için yol, bizim Türklerle mütareke halinde yaşamamızdır. Bir millet ki, Zü'l-Karneyn bile bütün yeryüzüne bir kasırga gibi harp ve kılıçla hakim olduktan sonra onlarla harb etmekten çekinmiş ve Türkler için; 'Onları bırakınız! Onlara Türk deyiniz!' diyerek Türklere hiç dokunmamıştır. Şimdi siz, böyle bir milleti ne zannediyorsunuz?" (El-Cahız, Fezailü'l-Etrak, I. s. 76) şeklindeki El-Cahız'ın tarihi uyarısından da mı haberin yok?
Erzurum'dan on bir yıldır, "inadına" size destek veren biz gazeteci Selahattin Şener de Dadaş TV'den; "Vatandaş burnundan soluyor arkadaş… Bu şerefli milletin her ferdi… Türk’ü, Kürdü vs… Bizden söylemesi… AK Parti’ye de bir uyarı… ... Billahi neye uğranıldığını anlayamazsınız… Bugüne kadar AK Parti’ye ve Başbakan’a destek veren birisi bunu söylüyor… ... Sakın ha! Sinop’taki, Samsun’daki gösterileri küçük bir grup bellemeyin… Yediden yetmişe herkesin duygu dünyası bu hal üzeredir! Aman… Ola ki, yanlış bir adım atılmasın… Bizden söylemesi…" diye uyarıyor! Duyururuz vesselâm...
"Bizi sen sevgisiz, susuz, havasız
Ve vatansız bırakma Allah'ım!" (Arif Nihat ASYA)
Selâm, sevgi, duâ...
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--
 
Mustafa Aslan / diğer yazıları
İsviçre'de kayak merkezinde patlama
Çok sayıda ölü ve yaralı var
İsrail, Gazze'nin geleceğini de yok etti
2025'te 7 bin 903 öğrenci ve eğitim personelini öldürdü
Zekenkskiy anlaşma için şartını açıkladı
"Biz savaşın sona ermesini istiyoruz ama Ukrayna'nın bitmesini istemiyoruz"
İstanbul'da kar yağışı hayatı olumsuz etkiliyor
Sarıyer ve Arnavutköy'de etkisini artırdı
Somaliland'ın lideri İsrail'e gidecek
Abraham Anlaşmalarına katılmayı planlıyor
Yılın son saatlerinde İstiklal Caddesi
Taksim’de oluşan kalabalık dron ile görüntülendi
AB'den Rusya'ya suçlama!
Dikkat dağıtma taktiği...
Tarladan markete havucun fiyatı 4.2 kat arttı
Markette en fazla zamlanan ürün ise limon oldu
MSB'den Suriye açıklaması
'Türkiye destek olacaktır'
DEAŞ'a karşı 25 ilde operasyon
125 şüpheli daha yakalandı
'Bataklıkta sinek avlayarak olmaz'
BTP'den dikkat çekici açıklama
Kasım ayı dış ticaret verileri belli oldu
11 aylık açık 82.6 milyar dolar
Yoksulluk sınırı 100 bine dayandı
Açlık sınırı 30 bin lirayı geçti
Şehit Yasin Koçyiğit'e hüzünlü veda
Şehit polis Ankara'da toprağa verildi
Türkiye şehitlerine ağladı
Şehit Turgut Külünk Düzce'de defnedildi
İsviçre'de kayak merkezinde patlama
Çok sayıda ölü ve yaralı var
İsrail, Gazze'nin geleceğini de yok etti
2025'te 7 bin 903 öğrenci ve eğitim personelini öldürdü
Zekenkskiy anlaşma için şartını açıkladı
"Biz savaşın sona ermesini istiyoruz ama Ukrayna'nın bitmesini istemiyoruz"
İstanbul'da kar yağışı hayatı olumsuz etkiliyor
Sarıyer ve Arnavutköy'de etkisini artırdı
Somaliland'ın lideri İsrail'e gidecek
Abraham Anlaşmalarına katılmayı planlıyor
Yılın son saatlerinde İstiklal Caddesi
Taksim’de oluşan kalabalık dron ile görüntülendi
AB'den Rusya'ya suçlama!
Dikkat dağıtma taktiği...
Tarladan markete havucun fiyatı 4.2 kat arttı
Markette en fazla zamlanan ürün ise limon oldu
MSB'den Suriye açıklaması
'Türkiye destek olacaktır'
DEAŞ'a karşı 25 ilde operasyon
125 şüpheli daha yakalandı
'Bataklıkta sinek avlayarak olmaz'
BTP'den dikkat çekici açıklama
Kasım ayı dış ticaret verileri belli oldu
11 aylık açık 82.6 milyar dolar
Yoksulluk sınırı 100 bine dayandı
Açlık sınırı 30 bin lirayı geçti
Şehit Yasin Koçyiğit'e hüzünlü veda
Şehit polis Ankara'da toprağa verildi
Türkiye şehitlerine ağladı
Şehit Turgut Külünk Düzce'de defnedildi
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.