logo
05 ŞUBAT 2026

Fener'e ağır ceza...

26.04.2006 00:00:00
Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), V.Manisa maçı sonrası sarı lacivertli taraftarların yapılan anons sonrası tribünlerde olay çıkarması nedeniyle, Fenerbahçe'ye 1 maç seyircisiz oynama cezası verdi. 

PFDK, lig lideri Fenerbahçe'ye Vestel Manisaspor maçında çıkan olaylar nedeniyle 1 maç seyircisiz oynama cezası verirken, yine sarı-lacivertli kulübü, Denizlispor maçında seyircilerinin çirkin ve kötü tezahüratı nedeniyle 10 bin YTL para cezasına çarptırdı.Bu cezaya göre Fenerbahçe Turkcell Süper Lig'in 33. haftasında sahasında oynayacağı son maç olan Kayseri Erciyesspor karşılaşmasını seyircisiz oynayacak.

Sarı-lacivertliler, ligin 30. haftasında Vestel Manisaspor deplasmanında 5-3 mağlup olmuş, maçın bitiminde stat hoparlörlerinden yapılan "Lay Lay Fenerbahçe, olamazsın şampiyon" tezahüratının ardından Fenerbahçeli taraftarlar olay çıkarmıştı.2 bin kişilik kale arkası tribünü dolduran taraftarlar tribündeki koltukları sahaya atmış, kendilerine müdahale eden güvenlik güçleriyle çatışmıştı.Olaylar sonrası Vestel Manisa ve Fenerbahçe PFDK'ya sevkedilmiş, anonsu yapan kişi ise gözaltına alınmıştı.

KUPA FİNALİ İZMİR'DEFenerbahçe ile Beşiktaş arasında yapılacak Fortis Türkiye Kupası final maçı İzmir Atatürk Stadı'nda oynanacak.

FENERBAHÇE'YE HİNDİ TEPKİSİFenerbahçe'nin Galatasaray'ı 4-0 yendiği maçtan sonra Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda hindi gezdirilmesi, hayvanseverleri kızdırdı. Doğayı Hayvanları Koruma Derneği (DOHAYKO) Genel Sekreteri ve Hayvan Hakları Türkiye Aktif Güçbirliği Platformu (HAYTAP) Dönem Sözcüsü Nesrin Çıtırık, derbi maçtan sonra hindinin kanatlarından tutularak sahada gezdirilmesine tepki göstererek, hindiyi gezdiren görevliler hakkında dava açılması gerektiğini söyledi. Nesrin Çıtırık, bu konuda sorumlular hakkında Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'dan gerekli kanuni işlemlerin yapılmasını sağlamasını istediklerini de kaydetti.

Erdoğan devreye girmişti... FB, Kante'nin maliyetini açıkladı

Fenerbahçe, Fransız orta saha N'Golo Kante transferinin detaylarını açıkladı

05.02.2026 00:23:00
İhlas Haber Ajansı
Erdoğan devreye girmişti... FB, Kante'nin maliyetini açıkladı
Erdoğan devreye girmişti... FB, Kante'nin maliyetini açıkladı
Fenerbahçe, Fransız orta saha N'Golo Kante transferinin detaylarını açıkladı.

Sarı-lacivertli kulüpten Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu N'Golo Kante'nin transferi konusunda kulübü Al-Ittihad Club ve kendisi ile anlaşmaya varılmıştır.

Futbolcuya 14.400.000 Euro tutarında imza parası ödenecek olup, ayrıca 2025-2026 sezonu için 5.500.000 Euro, 2026-2027 ve 2027-2028 futbol sezonları için ise sezon başına 11.000.000 Euro ücret ödenecektir" denildi.

Konyaspor'da, Çağdaş Atan ile yollar ayrıldı

Konyaspor Teknik Direktör Çağdaş Atan ile yollarını ayırdı

04.02.2026 23:22:00
İhlas Haber Ajansı
Konyaspor'da, Çağdaş Atan ile yollar ayrıldı
Konyaspor'da, Çağdaş Atan ile yollar ayrıldı
Konyaspor Teknik Direktör Çağdaş Atan ile yollarını ayırdı.

Trendyol Süper Lig'de bu sezon aldığı kötü sonuçlarla alt sıralarda yer alan Konyaspor'da bir ayrılık yaşandı.

Ligde son oynanan maçta Beşiktaş'a 2-1 mağlup olan yeşil-beyazlılar, Teknik Direktör Çağdaş Atan ile yolların ayrılması kararı aldı.

Çağdaş Atan, Süper Lig'de Konyaspor'un başında çıktığı 9 maçta 5 beraberlik, 4 mağlubiyet aldı. Konyaspor bu maçlarda 6 gol atarken, kalesinde ise 15 gol gördü.

Çağdaş Atan'ın Konyaspor'u Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur maçında Muş Spor'u 4-1 mağlup etti. Grup maçlarında ise Antalyaspor'u 1-0, Bodrum FK'yı da 2-1 mağlup etti.

Beşiktaş'ın anlaşmaya vardığı futbolcu İstanbul'a geldi

Beşiktaş'ın prensip anlaşmasına vardığı Güney Koreli futbolcu Hyeon-Gyu Oh, transfer görüşmelerini sürdürmek ve sağlık kontrolünden geçmek üzere İstanbul'a geldi

04.02.2026 14:15:00
İhlas Haber Ajansı
Beşiktaş'ın anlaşmaya vardığı futbolcu İstanbul'a geldi
Beşiktaş'ın anlaşmaya vardığı futbolcu İstanbul'a geldi
Transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek isteyen Beşiktaş, çalışmalarına devam ediyor. Siyah-beyazlılar bu doğrultuda Güney Koreli santrfor Hyeon-Gyu Oh ve kulübü Genk ile prensip anlaşmasına vardı.

24 yaşındaki futbolcu, transfer görüşmelerini noktalamak üzere İstanbul'a geldi. Hyeon-Gyu Oh, siyah-beyazlı yetkililerle birlikte kendisini bekleyen araca binerek İstanbul Havalimanı'ndan ayrıldı.

Güney Koreli futbolcu, sağlık kontrollerinden geçtikten sonra kendisini siyah-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza atacak.

Karim Benzema, Al Hilal’de

Suudi Arabistan'ın Al Hilal takımı, Fransız futbolcu Karim Benzema'yı kadrosuna kattığını duyurdu

04.02.2026 11:25:00
AA
Karim Benzema, Al Hilal’de
Karim Benzema, Al Hilal’de
Suudi Arabistan'ın Al Hilal takımı, Fransız futbolcu Karim Benzema'yı kadrosuna kattığını duyurdu.

Kulüpten yapılan açıklamada, Al Ittihad forması giyen 38 yaşındaki futbolcuyla 1,5 yıllık sözleşme imzalandığı kaydedildi.

Benzema, 2023 yılında transfer olduğu Al Ittihad ile 83 maça çıktı ve 54 gol attı.

Darwin Nunez ve Ruben Neves'in de formasını giydiği Al Hilal, Suudi Arabistan Ligi'nde 47 puanla liderlik koltuğunda oturuyor.

Kupada Fenerbahçe yarın Erzurumspor FK'yi konuk edecek

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası C Grubu 3. maçında yarın Trendyol 1. Lig temsilcisi Erzurumspor FK'yi konuk edecek

04.02.2026 11:22:00
AA
Kupada Fenerbahçe yarın Erzurumspor FK'yi konuk edecek
Kupada Fenerbahçe yarın Erzurumspor FK'yi konuk edecek
Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası C Grubu 3. maçında yarın Trendyol 1. Lig temsilcisi Erzurumspor FK'yi konuk edecek.

Chobani Stadı'nda oynanacak müsabaka, saat 20.30'da başlayacak. Ömer Faruk Turtay'ın yöneteceği mücadelede Esat Sancaktar ve Sabri Öğe, yardımcı hakem olarak görev yapacak.

Kupada ilk maçında sahasında Beşiktaş'a 2-1 mağlup olan sarı-lacivertli takım, ikinci müsabakasında Beyoğlu Yeni Çarşı'yı deplasmanda 1-0 mağlup etmişti. 3 puanı bulunan Fenerbahçe, 8 takımlı grupta 5. sırada yer alıyor.

Fenerbahçe'de 4 eksik



Fenerbahçe, Erzurumspor FK maçında 4 oyuncusundan yararlanamayacak.

Sakatlıkları bulunan Archie Brown, Levent Mercan ve Jhon Duran'ın yanı sıra tedbirli olarak PFDK'ye sevk edilen kaptan Milan Skriniar, yarın kadroda yer alamayacak.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.