HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 08 MAYIS 2021, CUMARTESİ

Halil İbrahim Sofrası

29.06.2001 00:00:00
Cevizli taze fasulye

MALZEMELER

* 50 Gr ceviz içi

*500 Gr taze fasulye

* 1 Adet orta boy soğan

* 4 Çorba kaşığı zeytinyağı

* 3 Çorba kaşığı sirke

* 1 Çay kaşığı hardal

* Tuz

* Karabiber

HAZIRLANIŞI

Taze fasulyeleri ayıklayıp yıkadıktan sonra az tuzlu kaynar suda haşlayın.

Suyunu süzüp soğumaya bırakın.

Soğanı ince ince doğrayın.

Derin bir kabın içerisine soğan, sirke, tuz, karabiber ve hardalı koyun.

Çırparak yavaş yavaş zeytinyağını üzerine dökün.

Fasulye ve cevizleri bir salata kabına alın.

Hazırladığınız sosu üzerine dökün ve servis yapın.
Megadentist



logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 425 10 66
Faks: (212) 424 69 77
E-posta: [email protected]


WhatsApp haber: (0542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2021

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez.