logo
17 ŞUBAT 2026


Matador boğa avında

30.11.2006 00:00:00
UEFA Kupası (H) Grubu'nda bugün deplasmanda İspanya'nın Celta Vigo takımıyla karşılaşacak olan Fenerbahçe'de hedef zorlu maçtan mutluk puanla ayrılarak gruptan çıkma şansını artırmak. Ancak Celta Vigo da kazanmak zorunda

Fenerbahçe, UEFA Kupası (H) Grubu'nda bugün deplasmanda İspanya'nın Celta Vigo takımıyla yapacağı maç için Vigo'ya gitti. Sarı-lacivertliler, Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkan özel bir uçakla Vigo'ya gitti. Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili ve Basın Sözcüsü Nihat Özdemir, zorlu İspanya deplasmanında puan veya puanlar almayı hedeflediklerini söyleyerek, "'Her iki takım da gruptan çıkmak istiyor. Eğer puanla dönme şansını yakalayabilirsek gruptan çıkma şansımızı çok artırırız'' şeklinde konuştu.PUAN DURUMUTakımlar            O    G    B    M    A   Y    P1-M.United        3     3    -     -     4   1   9 2-Fenerbahçe   2     1    -     1    3   1   3 3-Palermo         3     1    -     2    2   5   3 4-Celta Di Vigo  2     -    1     1    2   3   1 5-E.Frankfurt    2     -     1     1    2   3   1 İspanyolları korku sardıUEFA Kupası H Grubu'nda bugün oynanacak maçta Fenerbahçe'nin rakibi olan İspanyol Celta Vigo takımının orta saha oyuncusu Borja Oubina, ''Eğer kazanmazsak herşey biter'' dedi. İspanyol basınına açıklama yapan Oubina, gruptan çıkabilme umudu için Fenerbahçe maçının ''karar verici'' bir anlam taşıdığını söyledi. Oubina, ''Henüz matematiksel olarak kafamızda hiçbir şey yok. Aklımızda olan sadece kazanmak. Eğer kaybedersek sanırım UEFA'dan eleniriz'' değerlendirmesinde bulundu. Celta Vigo son 1 aydır sahasında oynadığı maçlarda galibiyet alamazken, Fenerbahçe ile bu gidişi durdurmak istiyor.Muhtemel 11Volkan, Önder, Lugano, Edu, Uğur Boral, Deniz, Appiah, M.Yozgatlı, (Aurelio), TuncayAlex, KezmanSaat: 21.45Hakem: G.Tomas (Romanya)Stat: Belaidos Vigo

Ziraat Türkiye Kupası'nda 4. hafta programı açıklandı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Ziraat Türkiye Kupası 4. hafta müsabakalarına ilişkin programı açıkladı

17.02.2026 00:10:00
İhlas Haber Ajansı
Ziraat Türkiye Kupası'nda 4. hafta programı açıklandı
Ziraat Türkiye Kupası'nda 4. hafta programı açıklandı
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Ziraat Türkiye Kupası 4. hafta müsabakalarına ilişkin programı açıkladı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Ziraat Türkiye Kupası 4. hafta maçlarının programını duyurdu. TFF'den yapılan açıklamaya göre, gruplarda birbirini ilgilendiren maçlar aynı gün ve saatlerde planlandığı belirtildi.
Kupada 4. hafta programı şöyle:

3 Mart Salı

13.00 Fethiyespor - Fatih Karagümrük
15.30 İstanbulspor - Boluspor
20.30 Corendon Alanyaspor - Galatasaray
20.30 Başakşehir - Trabzonspor

4 Mart Çarşamba

14.30 Erzurumspor FK - Ankara Keçiörengücü
20.30 Gaziantep FK - Fenerbahçe
20.30 Beşiktaş - Çaykur Rizespor
20.30 Beyoğlu Yeni Çarşı - Kocaelispor

5 Mart Perşembe

20.30 Antalyaspor - Samsunspor
20.30 Eyüpspor - Konyaspor
20.30 Aliağa Futbol - Gençlerbirliği
20.30 Bodrum FK - Iğdır FK

Beşiktaş - Galatasaray derbisinin tarihi açıklandı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Trendyol Süper Lig'de 24. ve 25. hafta müsabakalarına ilişkin program açıkladı. Beşiktaş-Galatasaray derbisi 7 Mart Cumartesi günü oynanacak

17.02.2026 00:10:00
İhlas Haber Ajansı
Beşiktaş - Galatasaray derbisinin tarihi açıklandı
Beşiktaş - Galatasaray derbisinin tarihi açıklandı
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Trendyol Süper Lig'de 24. ve 25. hafta müsabakalarına ilişkin program açıkladı. Beşiktaş-Galatasaray derbisi 7 Mart Cumartesi günü oynanacak.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Trendyol Süper Lig'de 24. ve 25. hafta maçlarının programını duyurdu. TFF'den yapılan açıklamaya göre, birbirini ilgilendiren müsabakaların aynı gün ve saatlerde oynanacağı Ziraat Türkiye Kupası 4. Grup müsabakaları ve Avrupa kupalarında mücadele eden kulüplerin tur atlayacakları hesaba katılarak planlandığı belirtildi.

Bununla birlikte, Ramazan ayında oynanacak olan müsabakalarda maç saatleri, iftar vakitleri de dikkate alınarak 13.30, 16.00 ve 20.00 olarak belirlendi.
Trendyol Süper Lig'de 24. ve 25. hafta programı şöyle:

24. hafta



27 Şubat Cuma

20.00 Rams Başakşehir - Konyaspor
20.00 Trabzonspor - Fatih Karagümrük

28 Şubat Cumartesi

13.30 Kasımpaşa - Çaykur Rizespor
16.00 Kocaelispor - Beşiktaş
20.00 Göztepe - Eyüpspor
20.00 Galatasaray - Corendon Alanyaspor

1 Mart Pazar

16.00 Gençlerbirliği - Kayserispor
20.00 Samsunspor - Gaziantep FK
20.00 Antalyaspor - Fenerbahçe

25. hafta

7 Mart Cumartesi
16.00 Rams Başakşehir - Göztepe
20.00 Beşiktaş - Galatasaray

8 Mart Pazar

13.30 Gaziantep FK - Fatih Karagümrük
13.30 Çaykur Rizespor - Antalyaspor
16.00 Konyaspor - Kasımpaşa
20.00 Fenerbahçe - Samsunspor

9 Mart Pazartesi

16.00 Eyüpspor - Kocaelispor
20.00 Corendon Alanyaspor - Gençlerbirliği
20.00 Kayserispor - Trabzonspor

Galatasaray, Juventus maçı hazırlıklarını tamamladı

Galatasaray, yarın evinde İtalyan ekibi Juventus ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla tamamladı

16.02.2026 15:24:00
İhlas Haber Ajansı
Galatasaray, Juventus maçı hazırlıklarını tamamladı
Galatasaray, Juventus maçı hazırlıklarını tamamladı
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 play-off turu ilk maçında yarın evinde İtalyan ekibi Juventus ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla tamamladı.

Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri'nde Teknik Direktör Okan Buruk yönetimindeki antrenmanın ilk 15 dakikası basın mensuplarına açık olarak gerçekleştirildi. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman iki grup halinde top kapma çalışmasıyla devam etti. Antrenmanın basına kapalı bölümünde ise Juventus maçının taktiği üzerinde duruldu.

Merih Demiral her gün 800 kişilik iftar sofrası kuracak

Al-Ahli'de forma giyen milli oyuncu Merih Demiral, memleketi Karamürsel'de Ramazan ayı boyunca her gün 800 kişilik iftar sofrası kuracak

16.02.2026 11:49:00
İhlas Haber Ajansı
Merih Demiral her gün 800 kişilik iftar sofrası kuracak
Merih Demiral her gün 800 kişilik iftar sofrası kuracak
Al-Ahli'de forma giyen milli oyuncu Merih Demiral, memleketi Karamürsel'de Ramazan ayı boyunca her gün 800 kişilik iftar sofrası kuracak.

Suudi Arabistan Pro Lig takımlarından Al-Ahli'de forma giyen Türk Milli Takımı'nın defans oyuncusu Merih Demiral, Ramazan ayı boyunca memleketinde hayırlı bir işe imza atacak.

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde doğan milli futbolcu, hemşehrilerine her akşam 800 kişilik iftar verecek.

19 Şubat Perşembe günü başlayacak olan ramazan ayı boyunca toplam 29 günde 23 bin 200 kişilik iftar sofrası kurmuş olacak.

Nuri Şahin'e, Sergen Yalçın'ın sözleri hatırlatıldı

Başakşehir Teknik Direktörü Nuri Şahin, Beşiktaş maçının ardından zor bir rakiple iyi mücadele ettikleri bir müsabakayı geride bıraktıklarını ve maçın hakkının beraberlik olduğunu söyledi

16.02.2026 11:43:00
İhlas Haber Ajansı
Nuri Şahin'e, Sergen Yalçın'ın sözleri hatırlatıldı
Nuri Şahin'e, Sergen Yalçın'ın sözleri hatırlatıldı
Başakşehir Teknik Direktörü Nuri Şahin, Beşiktaş maçının ardından zor bir rakiple iyi mücadele ettikleri bir müsabakayı geride bıraktıklarını ve maçın hakkının beraberlik olduğunu söyledi.

Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında Başakşehir, konuk ettiği Beşiktaş'a 3-2 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Başakşehir Teknik Direktörü Nuri Şahin, "Maça çok iyi başladık ve iyi oynayarak öne geçtik. Bireysel hatadan dolayı beraberlik geldi. İkinci yarıda daha iyi başladık.

Bu tarz maçlarda anları doğru oynayacaksınız. Son anlarda yine bireysel hatadan gol yedik. Maçın hakkı beraberlikti. Çok üzgünüm. Bazen acı oluyor ama öğreniyoruz. Önümüzdeki maçı kazanarak yeniden yarışa girmek istiyoruz" diye konuştu.

Geçmiş dönemde Sergen Yalçın'ın kendisi hakkında yaptığı yorumların hatırlatılması üzerine Şahin, "Ben futbolun güzelliği için uğraşıyorum. Hiç alanım olmayan yerler bunlar. Beni yüzde 1 bile motive etmedi. Beşiktaş gibi büyük bir takıma karşı takımımı hazırladım. Tamamen işime odaklıyım. Futbolun güzelliğinin peşindeyim. Herkes Türkiye ligini konuşsun, bunun peşindeyim" şeklinde cevap verdi.

Para Atletizm Milli Takımı'ndan tarihi başarı

Türkiye Para Atletizm Milli Takımı, 10-13 Şubat 2026 tarihleri arasında Birleşik Arap Emirlikleri'nde düzenlenen 17. Dubai World Para Athletics Grand Prix organizasyonunda tarihi bir başarıya imza attı

16.02.2026 10:44:00
İhlas Haber Ajansı
Para Atletizm Milli Takımı'ndan tarihi başarı
Para Atletizm Milli Takımı'ndan tarihi başarı
Türkiye Para Atletizm Milli Takımı, 10-13 Şubat 2026 tarihleri arasında Birleşik Arap Emirlikleri'nde düzenlenen 17. Dubai World Para Athletics Grand Prix organizasyonunda tarihi bir başarıya imza attı.

Türkiye'nin toplamda 3 sporcu ile katıldığı bu prestijli organizasyonda milliler; 3 Altın, 1 Gümüş ve 1 Bronz madalya kazanarak Dubai'de İstiklal Marşını üç kez dinlettiler.



Hamide Doğangün (T53): 400 metre yarışında Altın Madalyanın sahibi olurken, 100 metrede de Gümüş Madalya kazandı.



Hamid Haydari (F57): Hem Cirit Atma hem de Gülle Atma branşlarında rakiplerini geride bırakarak çifte Altın Madalya ile organizasyona damga vurdu.

Zübeyde Süpürgeci (T54): 100 metrede sergilediği hırslı mücadeleyle Bronz Madalyayı Türkiye'ye kazandırdı.

Ahmet Karadağ: "Dubai'de gücümüzü gösterdik"



Türkiye Atletizm Federayonu Başkanı Ahmet Karadağ, şampiyona sonrası yaptığı açıklamada, "Dünya Şampiyonası sonrası ilk önemli sınavımızda gücümüzü gösterdik. Sezonun başlangıcı olması nedeniyle performansların henüz gelişim aşamasında olmasına rağmen elde ettiğimiz 5 madalya, doğru yolda olduğumuzu göstermektedir.

Mevcut performans düzeyimizi sezon başı için normal ve ümit verici görüyoruz. İnanıyorum ki olimpiyat kotası sürecinde, önümüzdeki müsabakalarda çok daha yüksek derecelerle halkımızı gururlandırmaya devam edeceğiz. Potansiyelimize güvenimiz tamdır" diyerek sporcuları tebrik etti.

Beşiktaş'ın golcüsü Oh 2'de 2 yaptı

Beşiktaş'ın Güney Koreli santrforu Hyeon-Gyu Oh, geçtiğimiz haftanın ardından Başakşehir karşında da ağları havalandırarak, ikinci maçında ikinci golünü kaydetti

16.02.2026 00:25:00
İhlas Haber Ajansı
Beşiktaş'ın golcüsü Oh 2'de 2 yaptı
Beşiktaş'ın golcüsü Oh 2'de 2 yaptı
Beşiktaş'ın Güney Koreli santrforu Hyeon-Gyu Oh, geçtiğimiz haftanın ardından Başakşehir karşında da ağları havalandırarak, ikinci maçında ikinci golünü kaydetti.

Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında deplasmanda Başakşehir ile karşılaşan Beşiktaş, sahadan 3-2 galip ayrıldı.



Siyah-beyazlıların devre arasında kadrosuna kaydettiği Hyeon-Gyu Oh, geçtiğimiz hafta oynadıkları Alanyaspor müsabakasının ardından bu hafta da rakip fileleri havalandırdı. 24 yaşındaki golcü, siyah-beyazlı formayla çıktığı 2 maçta da gol sevinci yaşadı.

Mücadeleye 11'de başlayan Hyeon-Gyu Oh, 86. dakikada yerini Mustafa Hekimoğlu'na bıraktı.

Kocaelispor, sahasında Gaziantep FK'yi 3-0 mağlup etti

Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında Kocaelispor, sahasında Gaziantep FK'yi 3-0 mağlup etti

15.02.2026 22:17:00
AA
Kocaelispor, sahasında Gaziantep FK'yi 3-0 mağlup etti
Kocaelispor, sahasında Gaziantep FK'yi 3-0 mağlup etti
Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında Kocaelispor, sahasında Gaziantep FK'yi 3-0 mağlup etti.

Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında Kocaelispor ile Gaziantep FK, Turka Araç Muayene Kocaeli Stadyumu'nda karşılaştı.

İlk yarı
Trendyol Süper Lig'in 22. haftasındaki maçta Kocaelispor, Gaziantep FK karşısında ilk yarıyı 1-0 önde bitirdi.

2. dakikada Tayfur Bingöl'ün ara pasıyla topla buluşan Agyei'nin şutunda kaleci Zafer Görgen, meşin yuvarlağı kornere çeldi.

10. dakikada sağdan Sorescu'nun yaptığı ortada, ceza sahasının sol çaprasında Arda Kızıldağ'ın kafa vuruşunda kaleci Gökhan Değirmenci topu kornere gönderdi.

20. dakikada Kocaelispor gole yaklaştı. Petkovic'in pasıyla savunmanın arkasında topla buluşan Tayfur Bingöl'ün şutunda, kaleci Zafer Görgen'in müdahale ettiği top üst direğe çarparak kornere gitti.

36. dakikada Kocaelispor 1-0 öne geçti. Sol kanatta Haidara'nın pasıyla ceza sahasında topla buluşan Agyei, savunma oyuncularından sıyrıldıktan sonra kaleci ile karşı karşıla kaldı. Agyei, yaptığı vuruşla meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu.

45+1. dakikada sağ kanattan Sorescu'nun yaptığı ortada, ceza sahasında Kozlowski'nin kafa vuruşunda top direkten döndü.

Kocaelispor, maçın ilk yarısını 1-0 önde tamamladı.

İkinci yarı



47. dakikada Gaziantep FK, 10 kişi kaldı. Nazım Sangare, savunma arkasına gönderilen pasa hareketlenen Tayfur Bingöl'e yaptığı müdahale sonrası doğrudan kırmızı kartla oyun dışına gönderildi.

60. dakikada Keita'nın pasında Tayfur Bingöl ceza sahasında topla buluştu. Kalecinin öne çıktığı gören Tayfur, müsait durumdaki Serdar Dursun'a pas verdi. Serdar'ın yakın mesafeden şutunda, savunmadan seken top kalecide kaldı.

76. dakikada Kocaelispor farkı 2'ye çıkardı. Churlinov'un pasıyla ceza sahasında kaleciyle karşı karşıya kalan Serdar Dursun, topu ağlara gönderdi: 2-0

81. dakikada Kocaelispor bir gol daha buldu. Sol kanatta Churlinov'un yerden ortasında arka direkte Rivas, meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu: 3-0

Kocaelispor, karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı.

Göztepe ile Kayserispor berabere kaldı

Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında Göztepe ile Zecorner Kayserispor arasında oynanan maç, golsüz berabere tamamladı

15.02.2026 22:14:00
AA
Göztepe ile Kayserispor berabere kaldı
Göztepe ile Kayserispor berabere kaldı
Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında Göztepe ile Zecorner Kayserispor arasında oynanan maç, golsüz berabere tamamladı.

Stoilov: Kesinlikle daha fazla pozisyon üretmemiz ve bunları değerlendirmemiz gerekiyordu

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Göztepe'de teknik direktör Stanimir Stoilov, galip gelememenin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.

Genel anlamda hırs, agresiflik ve organizasyon anlamında iyi olduklarını aktaran Stoilov, şöyle devam etti:

"Gol anlamında, pozisyon anlamında üretken olamadık. Kesinlikle daha fazla pozisyon üretmemiz ve bunları değerlendirmemiz gerekiyordu. Aynı zamanda orta bölgede nedensiz yere çok fazla top kaybı yaptık. Orada daha fazla kenarları kullanmamız, oradan ortalar yapmamız gerekiyordu.

Duran topları da istediğimiz gibi değerlendiremedik. Bunlarla beraber tabii ki çok fazla eksik oyuncumuz vardı, sakatlıklar vardı. Bu genel anlamda rekabet gücümüzü maç içerisinde düşürdü. Daha fazla oyuncuyu öne alabilirdik. Bunu da yapamadık. Tabii ki puan kaybından ötürü çok üzgünüz."

Deplasmanda oynayacakları Beşiktaş maçına kadar sakat oyuncuların dönmesini umduğunu vurgulayan Stoilov, "Böylece yeterince değişiklik yapabiliriz. Çünkü bunu maalesef bu maçta yapamadık. Öncelikle dönen oyuncuların durumunu göreceğiz.

Onlara göre organizasyonumuzu yapacağız ama Beşiktaş'a karşı daha önce maçlar oynadık, başarılı olduk. Çok büyük değişikliklere gerek olduğunu düşünmüyorum. Dönen oyuncularımızın durumuna göre tabii ki değerlendirmelerde bulunacağız." diye konuştu.

Antunes'in birkaç antrenmana katıldıktan sonra bugün takımda yer aldığını belirten Stoilov, Arda Okan Kurtulan'ın da birkaç antrenmanla maça çıktığını sözlerine ekledi.

Türkmen: Puanla dönmek çok kıymetli

Zecorner Kayserispor'un teknik sorumlusu Muhammed Türkmen, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, çok zor bir maç olduğunu ve Türkiye'nin en zorlu deplasmanına çıktıklarını söyledi.

Puanla dönmenin çok kıymetli olduğunu belirten Türkmen, sezon başından bu yana taraftarların üzüldüğü bir tablodan dolayı özür diledi.

Kayserispor'un, içinde bulunduğu durumdan taraftarının desteğiyle çıkacağını vurgulayan Türkmen, "O yüzden önümüzdeki hafta kendi sahamızda oynayacağımız çok önemli bir maç var. Taraftarımızın desteğini inşallah arkamıza alıp orada da güzel bir sonuç alarak içinde bulunduğumuz durumdan çıkmak istiyoruz." dedi.

Göztepe'nin karşısında iyi baskı, kademe ve denge unsuruyla puan almayı başardıklarını ifade eden Türkmen, "Orta sahada önce 4'lü başladık. Bu 4'lü alanı daraltarak kaptığımız toplarda belki 2 tane hızlı oyuncumuzla 'rakibin 3'lü savunma üçlüsünün arasında bir pozisyon bulabilir miyiz' diye düşündük.

İlk yarı aslında bu iyi oldu ama oyuncularımızın da fiziksel olarak biraz bu tempoya, baskıya dayanmaları mümkün değildi. Tekrar orta sahada 3'lüye döndük. Sonrasında çift santrforla devam ettik. Çünkü o baskıyı kırıp bizim kullanacağımız direkt toplarda belki bir gol bulabilirdik. Bunu öngördük. Pozisyonlarımız da vardı. Göztepe'nin de pozisyonları vardı ama baktığımız zaman iki taraf da gol atamadı." ifadelerini kullandı.

Memik Yılmaz: "Gaziantep bu kadar sahipsiz değil"

Gaziantep FK Başkanı Memik Yılmaz, Kocaelispor maçındaki hakem kararlarına tepki göstererek, "Gaziantep nasıl olsa sesini çıkarmıyor diye bu kadar bir kulübün üzerine gelinmez. Gaziantep bu kadar sahipsiz değil" dedi

15.02.2026 18:26:00
İhlas Haber Ajansı
Memik Yılmaz: "Gaziantep bu kadar sahipsiz değil"
Memik Yılmaz: "Gaziantep bu kadar sahipsiz değil"
Gaziantep FK Başkanı Memik Yılmaz, Kocaelispor maçındaki hakem kararlarına tepki göstererek, "Gaziantep nasıl olsa sesini çıkarmıyor diye bu kadar bir kulübün üzerine gelinmez. Gaziantep bu kadar sahipsiz değil" dedi.
Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında Gaziantep FK deplasmanda karşılaştığı Kocaelispor'a 3-0 mağlup oldu. Gaziantep FK Başkanı Memik Yılmaz, maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Yılmaz, futbolda kazanmanın ve kaybetmenin doğal olduğunu vurgulayarak, adalet çağrısında bulundu. Başkan Yılmaz, "Bu futbol; biri kazanacak sevinecek, biri üzülecek ama ortada bir haksızlık varsa kimse kimsenin hakkını yemesin diye mücadele ediyoruz. Biz de bir Anadolu takımıyız, bizim de bir camiamız var" ifadelerini kullandı.

"Hakemlerin arkasında en çok duran anadolu kulüpleri başkanıyım"
Hakemlere bugüne kadar destek verdiğini belirten Memik Yılmaz, "Başkanlıkta 5. yılım. Hakemlerin arkasında en çok duran Anadolu kulüpleri başkanıyım. Ancak üzülüyorum; 2 yıldır Süper Lig'de geldiği 2 maç var, 1'i Kasımpaşa, 1'i Kocaelispor maçımız. Azıcık futbol bilgisi olan herkes bu maçta Gaziantep FK'nin nasıl doğrandığını görür" şeklinde konuştu.

"Kocaeli büyük bir camia"
Kocaeli camiasına da ayrı bir parantez açan Yılmaz, "Kocaeli büyük bir camia, futbolu seven bir şehir. Keşke Türk futbolunda böyle birkaç tane daha şehir olsa. Kocaelispor camiasına 3 puan hayırlı olsun. Gözümüz yok. Onlar da bizim gibi bir Anadolu takımı" diye konuştu.

"Bizim tek istediğimiz adalet"
Son haftalarda hakem kararlarından mağdur olduklarını savunan Başkan Memik Yılmaz, "3-4 maçtır hakemlerden çok çekiyoruz, yazık. Bu hangi takım olursa olsun doğru değil. Sahada yenersiniz ya da yenilirsiniz ama bu şekilde olmaz. Bizim tek istediğimiz adalet, kimsenin hakkı yenmesin. Konuşmakla da bir şeyin değişeceğini zannetmiyorum. Zannetmesinler ki Gaziantep de bu kadar sahipsiz" diyerek sözlerini tamamladı.İHA
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.