logo
21 TEMMUZ 2026

Sumsunspor'da yüzler gülüyor

13.10.2003 00:00:00
 
Samsunspor Basın Sözcüsü Ercan İnce, "Oynadığımız son iki maç yükselişimizin göstergesidir" dedi. İnce, Elazığspor maçıyla başladıkları yükselişi Diyarbakırspor karşılaşmasıyla pekiştirdiklerini söyledi. İnce, gelecek hafta sonu kendi sahalarında Gaziantepspor ile yapacakları maçı mutlak kazanacaklarını ve ligdeki yükselişlerini sürdüreceklerini belirten İnce, şöyle konuştu: "Artık yüzümüz gülmeye başladı. Yeni teknik direktörümüz Erdoğan Arıca, takımda yeni olmasına rağmen büyük işler başardı. Tecrübesi sayesinde puan almaya başladık. Umarım bu gidiş devam eder. Oynadığımız son iki maç bizim yükselişimizin göstergesidir."

Dünya Kupası bitti Avrupa Kupaları başlıyor

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu ilk maçında yarın konuk edeceği Gornik Zabrze maçının hazırlıklarını yaptığı antrenmanla tamamladı

20.07.2026 21:00:00
İhlas Haber Ajansı
 
Dünya Kupası bitti Avrupa Kupaları başlıyor
Dünya Kupası bitti Avrupa Kupaları başlıyor
Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu ilk maçında yarın konuk edeceği Gornik Zabrze maçının hazırlıklarını yaptığı antrenmanla tamamladı.

Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde Teknik Direktör İsmail Kartal yönetiminde ilk 15 dakikası basına açık gerçekleştirilen idman, ısınma hareketleriyle başladı. Koordinasyon ve çabukluk çalışmasıyla devam eden antrenmanda daha sonra 3 grup halinde 5'e 2 top kapma çalışması yapıldı.



Hafif ağrıları bulunan Yiğit Efe Demir tedbir amaçlı bireysel çalışmalarını sürdürdü. Salonda bireysel kuvvet çalışması uygulayan Vedat Muriqi, daha sonra sahaya çıkarak takımdan ayrı düz koşu yaptı.

Antrenmanın basına kapalı bölümünde ise Gornik Zabrze maçının taktiği üzerinde duruldu.

Fenerbahçe - Gornik Zabrze maçı ne zaman, saat kaçta?



21 Temmuz 2026 Salı

Saat: 21.00

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi

Maçın Hakem: Manfredas Lukjancukas (Litvanya)

Kadıköy'de oynanacak bu kritik karşılaşma, tv100 ekranlarından canlı ve şifresiz olarak futbolseverlerle buluşacak

Devlet başkanlarının yapamadığını yaptı

2026 FIFA Dünya Kupası finalinde Arjantin’i devirerek şampiyonluğa ulaşan İspanya’nın madalya töreni, tarihi bir ana sahne oldu

20.07.2026 09:41:00
Haber Merkezi
 
Devlet başkanlarının yapamadığını yaptı
Devlet başkanlarının yapamadığını yaptı
2026 FIFA Dünya Kupası finalinde Arjantin'i devirerek şampiyonluğa ulaşan İspanya'nın madalya töreni, tarihi bir ana sahne oldu.

Turnuvanın genç yıldızı Lamine Yamal ile ABD Başkanı Donald Trump arasında protokol tribününde yaşanan anlar, dünya basınına ve sosyal medyaya damga vurdu.

Elini Geri Çekti, Mesafe Koydu

MetLife Stadyumu'ndaki kupa takdimi sırasında podyuma çıkan İspanyol futbolcular, protokol üyeleriyle selamlaştı. Sıra Donald Trump'a geldiğinde ise kameralara ilginç bir an yansıdı.

19 yaşındaki Lamine Yamal'ın, Trump'ın kendisine elini uzattığı esnada elini geriye doğru çektiği ve Trump'ı pas geçerek hızla yoluna devam ettiği görüldü. Genç futbolcunun Trump'ın yanından oldukça mesafeli ve soğuk bir ifadeyle geçmesi gözlerden kaçmadı.

Görüntülerin internete düşmesiyle birlikte dünya genelinde "Yamal, Trump'ı protesto etti" yorumları yapıldı.

Trump podyumdan çıkmak istemedi

Kupa törenindeki tek hareketlilik bu selamlaşma anı değildi. İspanya kaptanı Rodri'nin kupayı kaldıracağı esnada, Donald Trump'ın şampiyonluk fotoğraf karesinde yer almak için podyumun merkezinde uzun süre kalması kriz yarattı.

FIFA Başkanı Gianni Infantino'nun, İspanyol futbolcuları rahat bırakması adına Trump'ı kolundan nazikçe tutarak podyumun dışına doğru yönlendirmeye çalıştığı anlar da kameralar tarafından anbean kaydedildi.

Yaşanan bu "tokalaşma krizi" spor dünyasının bir numaralı gündem maddesi haline gelirken, Lamine Yamal veya İspanya Futbol Federasyonu cephesinden konuya ilişkin henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Fransa'ya 6 gol atan İngiltere, Dünya üçüncüsü

2026 FIFA Dünya Kupası'nda İngiltere, Fransa'yı 6-4 mağlup ederek, turnuvayı üçüncü sırada bitirdi

19.07.2026 10:26:00
İhlas Haber Ajansı
 
Fransa'ya 6 gol atan İngiltere, Dünya üçüncüsü
Fransa'ya 6 gol atan İngiltere, Dünya üçüncüsü
2026 FIFA Dünya Kupası'nda İngiltere, Fransa'yı 6-4 mağlup ederek, turnuvayı üçüncü sırada bitirdi.

2026 FIFA Dünya Kupası üçüncülük maçında Fransa ile İngiltere, Miami Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Venezuelalı hakem Jesus Valenzuela'nın yönettiği mücadeleye İngilizler hızlı başladı. 3. dakikada Declan Rice ile 1-0 öne geçen İngiltere, 18. dakikada Konsa, 37 ve 45+1. dakikalarda Saka'nın golleriyle soyunma odasına 4-0 üstün girdi.

İkinci yarıya etkili başlayan taraf ise Fransa oldu. 48. dakikada Mbappe ile gol perdesini aralayan Horozlar, 54. dakikada Barcola'nın golüyle farkı 2'ye indirdi. 66. dakikada bir kez daha sahneye çıkan Mbappe, skoru 4-3'e getirdi. 85. dakikada Saka, penaltıdan attığı golle hat-trick yaparken, İngiltere 5-3 üstünlük sağladı. 90+6. dakikada Dembele'nin fileleri havalandırmasıyla Fransa umutlansa da 90+8. dakikada Bellingham son sözü söyledi ve İngiltere sahadan 6-4 galip ayrıldı. Bu sonuçla İngiltere, turnuvayı üçüncü sırada tamamlarken, Fransa ise dördüncü oldu.

Kylian Mbappe, Messi'yi geride bıraktı ve tarihe geçti



Fransa Milli Takımı'nın kaptanı Kylian Mbappe, İngiltere maçında Dünya Kupası tarihine adını yazdırdı. İngiltere karşısında attığı 2 golle Dünya Kupası tarihinde 22 gole ulaşan Fransız oyuncu, 21 gollü Lionel Messi'yi geride bırakarak zirveye yerleşti. 27 yaşındaki oyuncu bu seneki turnuvada da 10 kez fileleri havalandırarak gol krallığı yarışında ilk sıraya yükseldi.

Trabzonspor, Cabral'ına kavuştu


 
 
Trabzonspor, Yeşil Burun Adaları formasıyla Dünya Kupası'nda harika iş çıkaran yeni transferleri Sidny Lopes Cabral'ına kavuştu. Cabral, akşam saatlerinde Trabzon'a geldi. 

18.07.2026 02:24:00
AA
 
Trabzonspor, Cabral'ına kavuştu
Trabzonspor, Cabral'ına kavuştu

Trabzonspor'un 5 yıllığına renklerine bağladığı Yeşil Burun Adalı savunma oyuncusu Sidny Lopes Cabral, Trabzon'a geldi. Bordo-mavili takımın Benfica Kulübünden transfer ettiği Cabral, Trabzon Havalimanı'nda taraftarlar tarafından çiçeklerle karşılandı.

Cabral, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, Trabzonspor'un kendisi için doğru adım olduğunu düşündüğünü belirterek "Kulübün bana sunduğu plan, benimle yapılan konuşmaları ve diyaloglar beni bu karara iten şeylerden bir tanesiydi. Trabzonspor'da çok gelişeceğimi, çok ilerleyeceğimi düşünüyorum. Trabzonspor'u da iyi yerlere taşıyacağımıza inanıyorum" dedi.

Taraftarlar harika

Trabzonspor'a gelmeden önce bordo-mavili oyuncu Wagner Pina ile görüştüğünü anlatan Cabral, "Trabzon'a gelmeden önce ona çok soru sordum. Çok iyi şeyler söyledi. Kulübün güzel olduğunu, kulübün içindeki insanların çok iyi insanlar olduğunu ve taraftarların harika olduğunu söyledi. Oraya gitmem ve bu kararı almam gerektiğini söyledi. O da bu kararı almamda önemli bir etken oldu" diye konuştu.

Dünya Kupası'ndaki performansını değerlendiren Cabral, "Dünya Kupası'nda iyi bir iş çıkardık. Performansımızdan dolayı mutluyuz. Çok gururluyum. İyi sonuçlar aldığımızı düşünüyorum. İyi bir performans gösterdik, iyi bir iş çıkardık" ifadelerini kullandı.

Cabral, bordo-mavili takımdaki kariyeri için heyecanlı olduğunu vurgulayarak "Trabzonspor'da ilk maçıma çıkmak, Trabzonspor'la olan bu yolculuğuma başlamak için sabırsızlanıyorum. Stadyumda ilk maçıma çıkmayı, takım arkadaşlarımla birlikte oynamak için dört gözle bekliyorum." şeklinde konuştu.

Kendisini sol bek pozisyonunda en iyi hissettiğini dile getiren Cabral, bordo-mavili takımda 55 numaralı formayı giyeceğini kaydetti. Taraftarlara üçlü çektiren Cabral, daha sonra kendisini bekleyen araca binerek havalimanından ayrıldı.

Yedek Galatasaray, Ümraniyespor'u gole boğdu


 
Galatasaray, yeni sezon hazırlıkları kapsamındaki ilk hazırlık maçında konuk olduğu Ümraniyespor'u 5-1 yendi.

18.07.2026 01:39:00
HABER MERKEZİ/AA
 
 Yedek Galatasaray, Ümraniyespor'u gole boğdu
 Yedek Galatasaray, Ümraniyespor'u gole boğdu

Galatasaray, yeni sezon hazırlıkları kapsamındaki ilk hazırlık maçında konuk olduğu Ümraniyespor'u 5-1 yendi.

Sarı-kırmızılı ekip, Ümraniye Belediyesi Şehir Stadı'ndaki karşılaşmaya Jankat Yılmaz, Ali Turap Bülbül, Arda Ünyay, Eyüp Aydın, Kazımcan Karataş, Gabriel Sara, Renato Nhaga, Can Armando Güner, İlkay Gündoğan, Berat Luş ve Ada Yüzgeç ilk 11'i ile sahaya çıktı.

Ümraniyespor ise Cihan Topaloğlu, Oğuz Yıldırım, Mustafa Eser, Tomislav Glumac, Ali Yaşar, Atalay Babacan, Serkan Göksu, Andrej Djokanovic, Cebio Soukou, Yusuf Deniz Şaş ve Melih Bostan 11'iyle karşılaşmaya başladı.

Ev sahibi ekip, 13. dakikada Mustafa Eser'in golüyle karşılaşmada 1-0 öne geçti. Sarı-kırmızılılar ise 35. dakikada Ada Yüzgeç'in rakip fileleri havalandırmasıyla durumu 1-1'e getirdi. Galatasaray, sonrasında 42. dakikada Kazımcan Karataş'ın golüyle öne geçerek soyunma odasına 2-1 önde gitti.

İkinci devreye hızlı başlayan sarı-kırmızılılar, 60. dakikada Can Armando Güner'in frikik golüyle ve 62. dakikada Berat Luş'un ağları sarsmasıyla skoru 4-1'e getirdi. Mücadelenin 70. dakikasında sonradan oyuna giren Arda Tagay ile durumu 5-1 yapan sarı-kırmızılı takım, sahadan 5-1'lik galibiyetle ayrıldı.

İkinci yarıda sarı-kırmızılı oyunculardan Lucas Torreira, Yusuf Sivaslıoğlu, Lesley Ugochukwu, Eyüp Can Karasu, Arda Tagay, Furkan Koçak, Dağhan Kahraman, Yalın Dilek, Berat Yılmaz ve Oğulcan Yançel oyuna dahil oldu.
Galatasaray'ın genç oyuncusu Ada Yüzgeç, attığı gol sonrası yakın zamanda sarı-kırmızılılardan ayrılan Arjantinli yıldız Mauro Icardi ile özdeşleşen gol sevincini yaptı.

Lesley Ugochukwu, ilk maçına çıktı

Sarı-kırmızılıların yeni transferi Lesley Ugochukwu, Galatasaray formasıyla ilk kez hazırlık maçında görev aldı. Fransız oyuncu, karşılaşmanın 63. dakikasında oyuna dahil oldu.

Trabzonspor futbol tarihini yeniden yazıyor

Trabzonspor, transfer piyasasında gerçekleştirdiği devasa oyuncu satışlarıyla Türk futbol tarihinin en büyük ekonomik rekorunu kırmaya hazırlanıyor

17.07.2026 20:40:00
Haber Merkezi
 
Trabzonspor futbol tarihini yeniden yazıyor
Trabzonspor futbol tarihini yeniden yazıyor
Trabzonspor, transfer piyasasında gerçekleştirdiği devasa oyuncu satışlarıyla Türk futbol tarihinin en büyük ekonomik rekorunu kırmaya hazırlanıyor.

Bordo-mavili kulüp, şu ana kadar kesinleşen ayrılıklar ve geçmiş transferlerden gelen bonuslarla kasasına 33,5 milyon Euro koymayı şimdiden garantiledi. Kadronun parlayan iki genç yıldızı Christ Inao Oulai ve Chibuike Nwaiwu'nun da beklenen astronomik rakamlarla Avrupa'ya transfer olması durumunda, Trabzonspor bu yaz döneminde toplamda 93,5 milyon Euro'yu aşan tarihi bir gelire ulaşacak.

Karadeniz ekibi bu hamlesiyle, bir sezonda en yüksek oyuncu satış geliri elde eden Türk takımı unvanını alarak Süper Lig rekorunu kırmış olacak.

Garanti Gelir 33.5 Milyon Euro'yu Buldu



Trabzonspor'da şu ana kadar resmiyet kazanan operasyonlarda en büyük pay, 20 milyon Euro karşılığında Rus ekibi Zenit'e transfer olan Felipe Augusto'ya ait.

Kulüp ayrıca Oleksandr Zubkov'un satışından 4 milyon Euro, Mathias Løvik'ten 2,5 milyon Euro, Arif Boşluk'tan 550 bin Euro ve Serdar Saatçı'dan 500 bin Euro bonservis geliri elde etti.

Bu rakamlara ek olarak, geçmiş dönemde satılan oyunculardan Uğurcan Çakır'ın sözleşmesindeki bonus maddesinden 3 milyon Euro, Abdülkadir Ömür'ün Hull City'deki başarı bonuslarından ise 2,5 milyon Euro ek gelir sağlandı.

Oulai ve Nwaiwu'dan 60 Milyon Euro'luk Dev Paket


Kulübün kasasını tamamen dolduracak olan 60 milyon Euro'luk dev paket ise Christ Oulai ve Chibuike Nwaiwu ikilisinden gelecek. İtalyan ekibi Fiorentina ile Christ Inao Oulai transferi için 26 milyon Euro net ve 4 milyon Euro bonus olmak üzere toplam 30 milyon Euro üzerinden prensip anlaşması sağlandı.

İngiltere Premier Lig ekibi Fulham ise Nijeryalı orta saha Chibuike Nwaiwu için yine 30 milyon Euro'luk resmi teklifle masada yer alıyor.

Türk Futbol Tarihinde Bir İlk

Sadece 11 milyon Euro maliyetle kadroya katılan bu iki oyuncunun muhtemel satışıyla birlikte Trabzonspor, Türk futbol tarihinin en büyük oyuncu ihracatına imza atmış olacak.

Karadeniz fırtınası elde edeceği bu dev bütçeyle hem finansal yapısını tamamen rahatlatacak hem de şampiyonluk yolunda güçlü bir kadro kurmak için önemli bir kaynak yaratmış olacak.

Trabzonspor, Cenk Özkacar için bastırıyor


 
Trabzonspor, Valencia ile Cenk Özkacar konusunda pazarlık yapıyordu. Bordo-Mavililer'in şu anda bir diğer talip olan Schalke'nin teklifini geride bıraktığı belirtildi.
 

17.07.2026 17:06:00
Haber Merkezi
 
Trabzonspor, Cenk Özkacar için bastırıyor
Trabzonspor, Cenk Özkacar için bastırıyor

Sol ayaklı stoper arayan Trabzonspor, Valencia'dan Cenk Özkacar konusunda bir süredir temaslarda bulunuyordu. 25 yaşındaki futbolcunun olası transferi, yerli havuzunu da güçlendirecek. Bordo-Mavililer'in şu anda Schalke'nin yaptığı teklifi geçtiği öğrenildi. Tarafların kaç paralık önerilerde bulunduğu henüz net değil. Fakat İspanya'dan gelen haberler, Fırtına'nın ciddi anlamda öne geçtiği yönünde... Beşiktaş'ın da 25 yaşındaki futbolcuyla ilgilendiği konuşuluyordu. Kartal'ın bugün itibarıyla resmi teklif yapmadığı belirtildi.

Valencia, 5 milyon Euro bonservis vermişti

İlerleyen günlerde Siyah-Beyazlılar'dan bir hamle gelip gelmeyeceği ise belli değil... Valencia Cenk'in tapusunu 2023 yazında Lyon'dan aldı. O dönemde 5 milyon Euro bonservis bedeli ödediler. Oyuncu sonraki dönemde Valladolid ve Köln gibi takımlarda kiralık olarak forma giydi. 30 Haziran 2028'e kadar sözleşmesi var.

Bolusporlu 4 eski yönetici bahis soruşturmasında gözaltında

Bahis şikesi soruşturması kapsamında, görev yaptıkları dönemde Boluspor maçlarına rakip takım lehine sonuç ve gol bahisleri oynadıkları iddia edilen 4 eski kulüp yöneticisi, düzenlenen operasyonla gözaltına alındı

17.07.2026 11:57:00
İhlas Haber Ajansı
 
Bolusporlu 4 eski yönetici bahis soruşturmasında gözaltında
Bolusporlu 4 eski yönetici bahis soruşturmasında gözaltında
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturmada, Türkiye'de faaliyet gösteren yasal bahis sitelerinden futbol kulübü yöneticilerine ait 2020-2026 yılları arasındaki veriler temin edilerek inceleme yapıldı.

Yapılan incelemelerde, kulüplerde yönetici olarak görev yaptıkları dönemlerde kendi takımlarının karşılaşmalarına ilişkin rakip takım lehine sonuç, gol sayısı ve futbolculara yönelik bahis türlerinde kupon oluşturduğu öne sürülen kişiler tespit edildi. Soruşturma kapsamında, İstanbul merkezli 10 ilde belirlenen 19 şüphelinin yakalanması için eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonlarda 17 şüpheli gözaltına alınırken, 2 şüphelinin yurt dışında olduğu belirlendi. MASAK tarafından temin edilen finansal verilerin de incelendiği soruşturmada, şüphelilerin bahis hareketlerine ilişkin tespitler dosyaya girdi.

Boluspor'dan 4 isim listede

Soruşturma kapsamında hakkında işlem yapılan şüpheliler arasında, Boluspor'da geçmiş dönemlerde yöneticilik yapan Murat Şabablı, Ali Şen, Halil İbrahim Yavaş ve Ali Gürsoy'un da bulunduğu belirtildi. Murat Şabablı'nın, yöneticilik yaptığı dönemde Boluspor'un maçlarında rakip takım lehine sonuç veya gol bahislerine yönelik 13 kupon oynadığı tespit edildi. Yapılan incelemelerde, Ali Şen'in aynı nitelikte 61, Halil İbrahim Yavaş'ın 28, Ali Gürsoy'un ise 22 bahis kuponunun bulunduğu belirlendi. Soruşturma çok yönlü olarak yürütülürken işlemler devam ediyor.

Fatih Tekke: ‘Transferde son bir iki hamlemiz daha olacak’

Trabzonspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, transferde hızlı hareket ettiklerini ve yeni gelişmelerin olacağını söyledi

17.07.2026 08:53:00
Haber Merkezi
 
Fatih Tekke: ‘Transferde son bir iki hamlemiz daha olacak’
Fatih Tekke: ‘Transferde son bir iki hamlemiz daha olacak’
Trabzonspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, transferde hızlı hareket ettiklerini ve yeni gelişmelerin olacağını söyledi.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde gazetecilere açıklamada bulunan Tekke, kamp çalışmalarına 10 gün önce başladıklarını hatırlattı.

Cabral ve Pina'nın kısa sürede takıma katılacağını belirten Tekke, Oulai'nin durumuyla ilgili olarak, "Kalacak mı, gidecek mi görüşmeler devam ediyor. Bu konuda yazılıp çizilenler de var. Özellikle transferde hızlı hareket ettik. Bence gayet iyi işler yaptık. Son bir iki hamlemiz daha olacak. Başkanımız, yönetim kurulumuz ve ekibimiz bunun için çalışmalarını sürdürüyor." diye konuştu.

"Daha heyecanlıyız"



Tekke, takıma katılan oyuncuların oyun anlayışına ve formasyonlara alışmasının önemli olduğuna işaret ederek sözlerini şöyle sürdürdü:

"Önümüzde çok uzun bir süre olduğunu söyleyemem. Fiziksel ve taktiksel çalışmaları bir arada yürütmek kolay değil. Başlangıç açısından zor bir süreç bekliyoruz ama transfer açısından bence gayet iyi gidiyoruz. Tüm koşulları değerlendirdiğimizde daha heyecanlıyız. Gerçekler eninde sonunda kendini ortaya çıkarır, gizlenemez."

Metehan Mimaroğlu: Bütün özverimi sahaya yansıtacağım



Trabzonspor'un yeni transferlerinden sol kanat oyuncusu Metehan Mimaroğlu ise Karadeniz ve Trabzon'u yakından tanıdığını, kendini bölgenin bir parçası olarak gördüğünü belirtti.

Rize'de doğduğunu ifade eden Metehan, "Babam ve ailem de bu bölgede doğup büyüdü. Burayı, insanını ve insanların sıcakkanlılığını çok seviyorum. Bölgenin havasına oldukça hakimim. İnşallah bizi güzel günler bekliyor." diye konuştu.

Genç ve tecrübeli oyunculardan oluşan bordo-mavili takımda forma rekabetine değinen 32 yaşındaki sol kanat, "Bu rekabetten en çok Trabzonspor yararlanacak. Hepimiz forma rekabetinde mücadele edeceğiz. Tek düşüncemiz de Trabzonspor'a katkı vermek." dedi.

Metehan, hayatında hiçbir zaman mücadeleyi bırakmadığına işaret ederek şunları kaydetti:

"Hayat böyle. Ne iş yaparsanız yapın, mücadeleyi bırakmamanız gerekiyor. Çok takımda oynadım ve her ligde tecrübem var ama burası çok özel benim için. Burada göstereceğim performans bugüne kadarki tecrübelerimden beni daha mutlu edecek. Buraya katkı verebilmek için elimden gelen her şeyin fazlasını yapacağım. Çok mutluyum."

Başakşehir'in Konferans Ligi turundaki rakibi Inter Turku

UEFA Konferans Ligi 2. eleme turunda Başakşehir'in rakibi Finlandiya temsilcisi Inter Turku oldu

17.07.2026 08:46:00 / Güncelleme: 17.07.2026 08:49:46
Haber Merkezi
 
Başakşehir'in Konferans Ligi turundaki rakibi Inter Turku
Başakşehir'in Konferans Ligi turundaki rakibi Inter Turku
UEFA Konferans Ligi 2. eleme turunda Başakşehir'in rakibi Finlandiya temsilcisi Inter Turku oldu.

Inter Turku, birinci eleme turu ilk maçında deplasmanda 1-1 berabere kaldığı Bosna Hersek ekibi Sarajevo ile rövanşta karşı karşıya geldi.

Sarajevo, 22. dakikada Francis Kyeremeh'in kaydettiği golle ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı. Finlandiya ekibi, 58. dakikada Alie Conteh ve 87. dakikada Clinton Jephta'nın attığı gollerle mücadeleyi 2-1 kazandı ve ikinci eleme turuna yükseldi.

UEFA Konferans Ligi'nde Başakşehir ile Inter Turku arasındaki ilk maç 22 Temmuz'da İstanbul'da saat 20.45'te, rövanş ise 30 Temmuz'da Finlandiya'da TSİ 19.00'da oynanacak.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.