logo
06 ŞUBAT 2026

Ülker Malaga'dan fark yedi: 70-57

10.11.2005 00:00:00
Basketbolda ULEB Erkekler Avrupa Ligi (C) Grubu'nda mücadele eden Ülkerspor, gruptaki ikinci maçında İspanya'nın Unicaja Malaga takımına 70-57 yenilerek ikinci yenilgisini aldı.

Jose Martin Carpena Salonu'nda yapılan karşılaşmanın ilk çeyreğinde Garbajosa ve Santiago ile etkili olan Unicaja Malaga, bu periyodu 25-13 önde geçti.

2. periyoda iyi başlayan Ülkerspor, ilk 3 dakika içinde yakaladığı6-0'lık seriyle skoru 25-19'a getirdi. Ülkerspor'un hücumda ve savunmada yaptığı hataları iyi değerlendiren evsahibi takım, periyodunbitimine 1 dakika kala farkı 9 sayıya (40-31) kadar çıkardı ve devreyi40-33 önde tamamladı.

Ülkerspor, 3. çeyreğe etkili başladı. Trepagnier'in sayılarıyla oyunun kontrolünü eline geçiren Türk temsilcisi, farkı 4 sayıya kadar indirdi: 42-38. Karşılaşmada pek fazla etkili olamayan Stefanov'un basketiyle uzun bir aradan sonra 44-43'lük skorla öne geçen Ülkerspor,Marcus Brown'u durduramayınca Malaga yeniden skor üstünlüğünü ele geçirdi: 50-46. Garbajosa'nın dış şutlarına bir türlü çözüm üretemeyenÜlkerspor, bu çeyreği de 55-51 geride bitirdi.

Son periyotta pota altını kullanmak isteyen Ülkerspor, bu isteğinde başarılı olamadı. Ülkerspor, üst üste 4 hücumdan boş dönüncefarkı yeniden açıldı ve 34. dakika 61-53 Unicaja Malaga lehine geçildi. Marcus Brown'un bon çeyrekteki başarılı oyunuyla oyunun kontrolünü elinde tutan İspanyol temsilcisi, karşılaşmadan 70-57 galipayrıldı. Ülkerspor'da Mirsad Türkcan ve Trepagnier, karşılaşmayı 13 sayıylatamamlarken, sahanın en skorer oyuncusu 19 sayı atan Unicaja Malagalı Garbajosa oldu.  (C) Grubu'nda puan durumu şöyle:  TAKIMLAR                        O   G   M    A    Y   P ----------------------------------------------------- 1-Real Madrid                 2   2   -   157  127  4 2-Panathinaikos Atina    2   2   -   174  148  4 3-Pau-Orthez                  2   1   1   132  126  3 4-Unicaja Malaga            2   1   1   147  145  3 5-Siena                           1   1   -    74   69  2 6-CSKA Moskova             2   -   2   151  166  2 7-Ülkerspor                     2   -   2   123  152  2 8-Partizan Belgrad          1   -   1    57   82  1

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi kadrosu resmileşti

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek kadrosunu açıkladı

06.02.2026 14:34:00
İhlas Haber Ajansı
Galatasaray, Şampiyonlar Ligi kadrosu resmileşti
Galatasaray, Şampiyonlar Ligi kadrosu resmileşti
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek kadrosunu açıkladı.

Bu sezon Türkiye'yi UEFA Şampiyonlar Ligi'nde temsil eden Galatasaray, güncel kadro listesini UEFA'ya bildirdi. Kış transfer döneminde kadroya dahil olan oyunculardan Noa Lang, Yaser Asprilla ve Sacha Boey kadroda yer alırken Renato Nhaga'ya yer verilmedi.



Sarı-kırmızılı ekibin UEFA Şampiyonlar Ligi kadrosu şu isimlerden oluşuyor:

"Uğurcan Çakır, Ismail Jakobs, Davinson Sanchez, Roland Sallai, Gabriel Sara, Mauro Icardi, Leroy Sane, Yunus Akgün, Batuhan Şen, Eren Elmalı, Günay Güvenç, İlkay Gündoğan, Ahmed Kutucu, Yaser Asprilla, Kaan Ayhan, Lucas Torreira, Abdülkerim Bardakcı, Victor Osimhen, Barış Alper Yılmaz, Noa Lang, Wilfried Singo, Sacha Boey ve Mario Lemina."

Samsunspor'un hedefi galibiyet

Trendyol Süper Lig'de uzun süren galibiyet hasretini sona erdiren Samsunspor, Karadeniz derbisinde Trabzonspor'u mağlup ederek çıkışını sürdürmek istiyor

06.02.2026 11:02:00
İhlas Haber Ajansı
Samsunspor'un hedefi galibiyet
Samsunspor'un hedefi galibiyet
Trendyol Süper Lig'de uzun süren galibiyet hasretini sona erdiren Samsunspor, Karadeniz derbisinde Trabzonspor'u mağlup ederek çıkışını sürdürmek istiyor.

Kırmızı-beyazlı ekip, geçen hafta Kasımpaşa karşısında aldığı galibiyetle 7 maçlık kazanamama serisini sonlandırdı. Bu karşılaşmanın ardından Trabzonspor maçı hazırlıklarına başlayan Samsunspor, derbi öncesi son taktik antrenmanını bugün gerçekleştirdi.



Samsunspor'da Trabzonspor karşılaşması öncesinde sakatlıkları bulunan Bedirhan Çetin, Ali Diabate, Afonso Sousa, Emre Kılınç ve Tanguy Coulibaly'nin forma giymesi beklenmiyor. Kırmızı-beyazlı ekipte ayrıca Toni Borevkovic, Antoine Makoumbou, Emre Kılınç, Tanguy Coulibaly, Marius Mouandilmadji ve Carlo Holse üçer sarı kartla ceza sınırında yer alırken, Teknik Direktör Thomas Reis de kart sınırında bulunuyor.



Yarın saat 20.00'de oynanacak Karadeniz derbisi öncesinde Samsunspor'un ligde 20 maçta topladığı 30 puan bulunurken, Trabzonspor ise 42 puanla karşılaşmaya çıkacak. Samsunspor cephesinde alınacak bir galibiyet, ilk 5 hedefi açısından büyük önem taşıyor. İki ekip arasında oynanan son 4 lig maçında Samsunspor 2 kez sahadan galibiyetle ayrılırken, 2 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı.

Selçuk İnan ve başkan Recep Durul hastaneye koştu

Kocaelispor-Beşiktaş maçında maraton üst tribünden alt bölüme geçmek isterken yaklaşık 10 metreden düşüp hayatını kaybeden 20 yaşındaki taraftarın ölüm haberini alan Kocaelispor Teknik Direktörü Selçuk İnan ile kulüp başkanı Recep Durul hastaneye gitti

06.02.2026 10:37:00
İhlas Haber Ajansı
Selçuk İnan ve başkan Recep Durul hastaneye koştu
Selçuk İnan ve başkan Recep Durul hastaneye koştu
Kocaelispor-Beşiktaş maçında maraton üst tribünden alt bölüme geçmek isterken yaklaşık 10 metreden düşüp hayatını kaybeden 20 yaşındaki taraftarın ölüm haberini alan Kocaelispor Teknik Direktörü Selçuk İnan ile kulüp başkanı Recep Durul hastaneye gitti.



Ziraat Türkiye Kupası Grup maçında Kocaelispor ile Beşiktaş arasında oynanan karşılaşmanın 38. dakikasında, Maraton Doğu Üst tribününden alt bloğa inmek isteyen 20 yaşındaki Harda Kaçmaz'ın yaklaşık 10 metreden tribün boşluğuna düştü.



Olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından genç taraftar, hastaneye kaldırıldı. 3 kez kalbi duran Harda Kaçmaz tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Askere gitmeye hazırlandığı öğrenilen Harda Kaçmaz'ın üzücü haberini alan Kocaelisporlular ve Hodri Meydan Taraftar Derneği Başkanı Enver Güler maçı bırakıp hemen hastaneye koştu.



Genç taraftarın naaşı, özel hastaneden alınarak Kocaeli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Maçtan sonra taraftarın düştüğü bilgisini alan Kocaelispor Kulüp Başkanı Recep Durul ve Kocaelispor Teknik Direktörü Selçuk İnan da takımın tesislere ulaşmasının ardından hastaneye giderek taraftarını yalnız bırakmadı.

Kulüp başkanı Recep Durul'un hastanede taraftara başsağlığı diledikten sonra konuyu Kocaeli Valisi İlhami Aktaş'a ilettiği, bloklar ve tribünler arası geçişi engelleyecek ilave önlemler alınmasını istediği öğrenildi. Diğer yandan Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün gerekli inceleme yapacağı ve ardından ciddi tedbirler uygulanacağı ifade edildi.

Şenol Güneş, Milli Takım hakkında konuştu

Türk futbolunun efsane teknik direktörlerinden Şenol Güneş, A Milli Futbol Takımı'nın FIFA Dünya Kupası'na katılma yolunda büyük bir şansa sahip olduğunu söyledi

06.02.2026 00:18:00
AA
Şenol Güneş, Milli Takım hakkında konuştu
Şenol Güneş, Milli Takım hakkında konuştu
Türk futbolunun efsane teknik direktörlerinden Şenol Güneş, A Milli Futbol Takımı'nın FIFA Dünya Kupası'na katılma yolunda büyük bir şansa sahip olduğunu söyledi.

Tecrübeli teknik adam, Kadıköy'de katıldığı bir etkinliğin ardından basın mensuplarına açıklamada bulundu.

Yaklaşık bir senedir takım çalıştırmadığını anlatan Güneş, "Teknik direktörlüğe devam eder miyim, bilmiyorum. Onunla ilgili kararım yok. Beklentim de yok. Yapay zekaya soruyorum. İtibarımı zedelemeyecek bir iş yapmalıyım. Ben şu anda dinlenmeden yanayım. Futbol hayatımla ilgili kitap ve belgesel hazırlıyorum. Teknik direktörlükle ilgili henüz net bir kararım yok." ifadelerini kullandı.



Galatasaray, Fenerbahçe ve Samsunspor'un Avrupa kupalarındaki performanslarına değinen Güneş, "Avrupa kupalarında mart ayını görüyoruz. Bu çok güzel. Yatırımlar çok büyük. Daha da iyi sonuçlar bekliyoruz. Samsunspor'un başarısını tebrik ediyorum. Tecrübeleri yok ama gayet iyi gidiyorlar. Galatasaray ve Fenerbahçe'nin tecrübeleri var. Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'nde şansı var. Lig aşamasında biraz aşağıda kaldı ama tekrar yukarıya çıkabilir. Juventus maçının iyi geçeceğini düşünüyorum. Fenerbahçe'nin de UEFA Avrupa Ligi'nde iyi işler çıkartabileceğini düşünüyorum. Bütün takımlara başarılar diliyorum." diye konuştu.

A Milli Futbol Takımı ile ilgili soruyu da yanıtlayan tecrübeli çalıştırıcı, "Dünya Kupası için genel olarak çok büyük şansımız var. 'Garanti' demek doğru değil. Kağıt üzerinde Romanya, Slovakya ve Kosova'yı geçebiliriz. Takımın iyi bir ambiyansı var. İyi bir hocamız var. Yönetim ve Türkiye çok heyecanlı. Bizim dönemimizde yarım asır sonra Dünya Kupası'na katılmıştık. Şimdi de çeyrek asır sonra katılma şansımız var. İnşallah Dünya Kupası'na katılırız." değerlendirmesinde bulundu.

Şenol Güneş, Süper Lig'deki şampiyonluk yarışıyla ilgili de şunları kaydetti:

"Kağıt üzerinde Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'un ligde iddiası var. Galatasaray-Fenerbahçe rekabeti, biraz ön plana çıkıyor. Bu hem Galatasaray'a hem de Fenerbahçe'ye zarar veriyor. Zirvede 5-6 takım mücadele etse futbolda daha adaletli bir yarışma olur. Takım sayısı azaldıkça iki kulüp arasındaki rekabet, kavgaya dönüşüyor. Hak edenin kazanacağı bir yarış olması için kaybettiğin zaman karşı tarafa saygı duymalısınız. Şu anda böyle olmuyor. Kazanmak için hakem ve federasyon suçlanıyor. Bu dört takım, Türkiye'nin lokomotifi. Diğer takımlar da bu kulüpleri örnek alıyor. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor, diğer takımlara örnek olmalılar."

Rekor fiyata satılmıştı… Sacha Boey geri döndü

Galatasaray, Bayern Münih forması giyen eski oyuncusu Sacha Boey'i satın alma opsiyonuyla kiralık olarak kadrosuna kattı

06.02.2026 00:13:00
AA
Rekor fiyata satılmıştı… Sacha Boey geri döndü
Rekor fiyata satılmıştı… Sacha Boey geri döndü
Galatasaray, Bayern Münih forması giyen eski oyuncusu Sacha Boey'i satın alma opsiyonuyla kiralık olarak kadrosuna kattı.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Sacha Boey ve kulübü FC Bayern München AG ile futbolcunun 2025-2026 sezonunun kalan kısmı için şirketimizin yazılı talebine bağlı zorunlu olmayan satın alma opsiyonlu geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Satın alma opsiyonu, şirketimizin tek taraflı ve yazılı talebine bağlı olup, bu talep olmaksızın herhangi bir yükümlülük doğmayacaktır." ifadeleri kullanıldı.

Açıklamada ayrıca, Bayern Münih'e net 500 bin avro tutarında kiralama bedeli, Boey'e ise 2025-2026 sezonu için net 1 milyon 750 bin avro garanti ücret ödeneceği kaydedildi.

Türkiye'den yurt dışına en yüksek bonservis bedeliyle giden futbolcu rekorunu kırmıştı



Galatasaray'ın 2021-2022 sezonu başında 1 milyon 150 bin avro bonservis bedeli karşılığında kadrosuna kattığı 25 yaşındaki futbolcu, 2024 yılı ocak ayında 30+5 milyon avro karşılığında Bayern Münih'e transfer olmuştu.

Fransız futbolcu, 2021-2024 yıllarında 2,5 sezon görev yaptığı sarı-kırmızılı takımda 83 resmi maça çıkarken, 4 de gol kaydetti.

Boey, Türkiye'den yurt dışına en yüksek bonservis bedeliyle giden futbolcu rekorunu kırmıştı.

Fransız oyuncu, bu sezon Bayern Münih'te tüm kulvarlarda 15 maça çıktı.

Selçuk İnan kırmızı kart gördü

Kocaelispor Teknik Direktörü Selçuk İnan, Ziraat Türkiye Kupası'nda Beşiktaş ile oynadıkları maçta kırmızı kart gördü. İnan, pazartesi günü ligde oynayacakları Kayserispor maçında takımının başında sahaya çıkamayacak

06.02.2026 00:01:00
İhlas Haber Ajansı
Selçuk İnan kırmızı kart gördü
Selçuk İnan kırmızı kart gördü
Kocaelispor Teknik Direktörü Selçuk İnan, Ziraat Türkiye Kupası'nda Beşiktaş ile oynadıkları maçta kırmızı kart gördü. İnan, pazartesi günü ligde oynayacakları Kayserispor maçında takımının başında sahaya çıkamayacak

Ziraat Türkiye Kupası C Grubu'nun 3. haftasında Kocaelispor, Beşiktaş'ı konuk etti. Karşılaşmanın 87. dakikasında Kocaelispor Teknik Direktörü Selçuk İnan, hakemin penaltı kararına yaptığı yoğun itiraz sırasında doğrudan kırmızı kart görerek sahadan atıldı.

İnan, pazartesi günü deplasmanda oynanacak Kayserispor maçında takımının başında sahaya çıkamayacak.

Volkan Kazak: "Tutarlı ve adaletli yönetim istiyoruz"



Kocaelispor Yardımcı Antrenörü Volkan Kazak, Beşiktaş ile berabere kaldıkları kupa maçının ardından, "Herkes için adaletli ve tutarlı yönetim istiyoruz" dedi.

Ziraat Türkiye Kupası C Grubu'nun 3. haftasında Kocaelispor, Beşiktaş ile 1-1 berabere kaldı. Kocaelispor Teknik Direktörü Selçuk İnan'ın maç içinde kırmızı kart görmesinden dolayı basın toplantısına yardımcı antrenör Volkan Kazak katıldı.

Kocaelispor Yardımcı Antrenörü Volkan Kazak, "Trük futbolunun iyiliği, oyuncuların emeği ve kamu vicdanı adına herkes için adaletli ve tutarlı yönetim istiyoruz. Sezonun başından beri iyi oynuyor ve iyi mücadele ediyoruz" açıklamasında bulundu.

Statta yüksekten düşen ve yoğun bakımda yaşam mücadelesi veren taraftarlarının olduğunu öğrenen Kazak, "Taraftarımıza acil şifalar diliyoruz. Şimdi öğrendim. Böyle bir şey olunca, insan hayatı söz konusu olunca her şey geride kalıyor" diye konuştu.

Fenerbahçe ikinci yarıda bulduğu gollerle 3 puana uzandı

Ziraat Türkiye Kupası C Grubu üçüncü maçında Erzurumspor FK'yi ikinci yarıda bulduğu gollerle 3-1 mağlup eden Fenerbahçe, puanını 6'ya çıkardı

05.02.2026 22:46:00
AA
Fenerbahçe ikinci yarıda bulduğu gollerle 3 puana uzandı
Fenerbahçe ikinci yarıda bulduğu gollerle 3 puana uzandı
Ziraat Türkiye Kupası C Grubu üçüncü maçında Erzurumspor FK'yi ikinci yarıda bulduğu gollerle 3-1 mağlup eden Fenerbahçe, puanını 6'ya çıkardı.

13. dakikada ani gelişen atakta Nene'nin ara pasıyla sağ çaprazda kaleciyle karşı karşıya kalan Fred, kaleciden sıyrılmak istedi. Kalecinin müdahalesinin ardından meşin yuvarlak Nene'nin önünde kaldı. Bu oyuncunun boş kaleye şutunda savunma topu çizgiden çıkardı.

40. dakikada Erzurumspor FK öne geçti. Mert Günok'un uzaklaştırmak istediği top savunmaya çarpıp ceza sahası dışı sağ çaprazında Mustafa Fettahoğlu'nun önünde kaldı. Bu futbolcu, meşin yuvarlağı boş kaleye gönderdi: 0-1.

53. dakikada Fenerbahçe beraberliği yakaladı. Sağdan Yiğit Efe'nin pasında ceza sahası içi sağ çağrazda rakibinden sıyrılan ve sıfıra inen Nene'nin yerden pasında altıpas önünden Asensio'nun şutunda top filelere gitti: 1-1.



70. dakikada Fenerbahçe öne geçti. Soldan topla hareketlenen Kerem Aktürkoğlu, ceza sahasına koşu yapan Talisca'yı gördü. Brezilyalı oyuncunun sol çaprazdan karşı karşıya durumda kalecinin üzerinden şık aşırtmasında top ağlarla buluştu: 2-1.

76. dakikada Fenerbahçe penaltı kazandı. Mert Müldür'ün pasında ceza sahası içinde topla buluşan Talisca, rakibinden sıyrılırken Ömer Arda Kara'nın müdahalesiyle yerde kalınca hakem Ömer Faruk Turtay, beyaz noktayı gösterdi.

78. dakikada sarı-lacivertliler farkı 2'ye çıkardı. Penaltı atışı için topun başına geçen Talisca, meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu: 3-1.

90. dakikada sağdan Mert Müldür'ün ortasında altıpasın solunda Kerem Aktürkoğlu'nun kafa vuruşunda kaleci meşin yuvarlağı çizgi üzerinden son anda çıkardı.

İkinci yarıda bulduğu gollerle rakibini 3-1 yenen sarı-lacivertliler, grupta ikinci galibiyetini alıp puanını 6'ya çıkardı.

Fenerbahçe, gruptaki son maçında Gaziantep FK ile deplasmanda karşılaşacak.

Değişiklikler galibiyeti getirdi




İlk yarıda rakibine birçok pozisyon veren Fenerbahçe, ikinci yarıda maça ağırlığını koydu.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Domenico Tedesco, ikinci yarıya 4 değişiklik yaparak başladı. Edson Alvarez, Anthony Musaba, Oğuz Aydın ve İsmail Yüksek kenara gelirken bu isimlerin yerine Matteo Guendouzi, Marco Asensio, Mert Müldür ve Anderson Talisca dahil oldu.

Sarı-lacivertliler 52. dakikada Asensio'yla eşitliği yakalarken, 70. dakikada ise Anderson Talisca'yla öne geçti.

Anderson Talisca, 19. golünü attı



Fenerbahçe'nin Brezilyalı oyuncusu Anderson Talisca, Erzurumspor FK karşısında kaydettiği 2 golle bu sezonki gol sayısını 19'a yükseltti.

Ziraat Türkiye Kupası'nda ikinci maçına çıkan Talisca, iki maçta 3 kez fileleri havalandırmayı başardı. Ligde 11, UEFA Şampiyonlar Ligi Elemeleri'nde 1, UEFA Avrupa Ligi'nde 4, Turkcell Süper Kupa'da da 1 golü bulunan 32 yaşındaki futbolcu, bu sezon forma giydiği 33'üncü resmi maçta 19 kez fileleri havalandırdı.

Asensio, kupada ikinci kez golle buluştu

Erzurumspor FK karşısında beraberliği getiren golü kaydeden İspanyol futbolcu Marco Asensio, Ziraat Türkiye Kupası'nda ikinci gol sevincini yaşadı.

Kupada ilk maçta Beşiktaş karşısında penaltıdan fileleri havalandıran Asensio, Beyoğlu Yeni Çarşı'yla oynanan mücadelede kadroda yer almamıştı.

Asensio, Süper Lig'de forma giydiği 16 maçta ise 9 gol kaydederken bu sezon resmi maçlarda 11 gole ulaştı.

Kupa’da Kocaelispor ve Beşiktaş yenişemedi: 1-1

Ziraat Türkiye Kupası C Grubu üçüncü maçında Kocaelispor ile Beşiktaş 1-1 berabere kaldı

05.02.2026 20:49:00
AA
Kupa’da Kocaelispor ve Beşiktaş yenişemedi: 1-1
Kupa’da Kocaelispor ve Beşiktaş yenişemedi: 1-1
Ziraat Türkiye Kupası C Grubu üçüncü maçında Kocaelispor ile Beşiktaş 1-1 berabere kaldı.

9. dakikada Serdar Dursun'un ara pasında Tayfur Bingöl ceza sahasında topla buluştu. Tayfur'un şutu, kaleci Ersin Destanoğlu'nda kaldı.

15. dakikada Keita'nın şutuna, ceza sahası içindeki Ndidi'nin yaptığı müdahale sonrasında oyun durdu.

VAR'dan gelen uyarıyla saha kenarındaki monitörde pozisyonu izleyen hakem Direnç Tonusluoğlu, Ndidi'nin ceza sahası içinde topa eliyle müdahale ettiği gerekçesiyle penaltı noktasını gösterdi.

18. dakika penaltıyı kullanan Serdar Dursun, takımını öne geçiren golü attı: 1-0.



33. dakikada Kartal Kayra Yılmaz'ın ceza sahası dışından attığı şutu, kaleci Gökhan Değirmenci kornere çeldi.

41. dakikada Kocaelispor etkili bir atak gerçekleştirdi. Tayfur Bingöl'ün ara pasında ceza alanında meşin yuvarla buluşan Churlinov'un yakın mesafeden şutu, kaleci Ersin Destanoğlu'nda kaldı.

Mücadelenin ilk yarısı Kocaelispor'un 1-0'lık üstünlüğüyle tamamlandı.

55. dakikada Kartal Kayra Yılmaz'ın sol taraftan kullandığı kornerde ceza sahasında karambol yaşandı. Meşin yuvarlağı önünde bulan Mustafa Erhan Hekimoğlu'nun şutunu savunma uzaklaştırdı.

57. dakikada sağ kanatta Agyei yerden ortaladı. Serdar Dursun'un bekletmeden vuruşunda topu, kaleci Ersin Destanoğlu çeldi. Üst direğe çarpan meşin yuvarlağı Beşiktaş savunması kornere gönderdi.

61. dakikada El Bilal Toure'nin pasında ceza sahasındaki Ndidi'nin şutu kalecide kaldı.

85. dakikada kullanılan kornerde, Samet Yalçın ile Uduokhai arasında yaşanan mücadelede hakem Direnç Tonusluoğlu penaltı noktasını gösterdi.

87. dakikada Orkun Kökçü penaltı vuruşunu gole çevirdi: 1-1

Karşılaşma 1-1'lik eşitlikle sona erdi.

Galatasaray, Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarına başladı

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında Çaykur Rizespor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına yaptığı antrenmanla başladı. Sarı-kırmızılılarda yeni transfer Renato Nhaga da takımla birlikte idmanına çıktı

05.02.2026 15:16:00 / Güncelleme: 05.02.2026 15:19:21
İHA
Galatasaray, Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarına başladı
Galatasaray, Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarına başladı
Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri'nde Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde dinamik ısınmayla başlayan antrenman topa sahip olma çalışmasıyla devam etti.



Antrenman, savunma ve hücum çalışmasının ardından çift kale maçla sona erdi.



Sarı-kırmızılılar yarın saat 11.00'de yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.





Yusuf Demir yeniden Rapid Wien'de

Galatasaray'dan ayrılan 22 yaşındaki futbolcu Yusuf Demir, altyapısından yetiştiği Rapid Wien ile 2027 yılına kadar sözleşme imzaladı

05.02.2026 14:48:00 / Güncelleme: 05.02.2026 14:51:13
İHA
Yusuf Demir yeniden Rapid Wien'de
Yusuf Demir yeniden Rapid Wien'de
Galatasaray'ın yollarını ayırdığı Yusuf Demir'in yeni adresi eski takımı oldu. Avusturya ekibi Rapid Wien, sosyal medya hesabından konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Demir ile 2027 yılına kadar sözleşme imzalandığını duyurdu.



22 yaşındaki futbolcu, kulübün internet sitesine yaptığı açıklamada, Rapid'de tekrar oynama şansı bulduğu için mutlu olduğunu ifade etti.

Yusuf Demir, Avusturya temsilcisinde 22 numaralı formayı giyecek.



Öte yandan Yusuf, Rapid'de kardeşi Furkan Demir ile birlikte oynayacak.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.