logo
19 MART 2024

70 kilometre dönüş kuyruğu

70 kilometrenin üstündeki kuyruk Gerede Gişeleri'ne kadar uzadı

24.07.2021 21:30:00 /
İstanbul’u Karadeniz'e bağlayan ve 21 ilin geçiş noktası olan Karabük’ün Kemikli Rampaları'nda bayram dönüşü yoğunluğu devam ediyor. Çankırı il sınırından başlayıp Karabük ve Bolu’nun Gerede ilçesindeki otoban gişelerine kadar uzanan yaklaşık 70 kilometrenin üzerinde araç kuyruğu drone ile havadan görüntülendi.  

9 günlük Kurban Bayramı tatili sonrası ulaşımda dönüşler devam ediyor. İstanbul’un Karadeniz’e bağlantısının sağlandığı Karabük’ün Eskipazar ilçesinde yer alan D-100 Karayolu 1325 rakımlı Kemikli Rampaları'nda trafik yoğunluğunda araçlar yavaş yavaş ilerliyor. Özelikle Karadeniz illerinden İstanbul’a dönüşe geçen binlerce aracın Karabük, Çankırı ve Bolu il sınırlarını kapsayan 70 kilometrenin üzerindeki kısımda uzun kuyruklar oluştu.

Dün akşam saatlerinden itibaren dönüşlerin devam ettiği yolda, yoğun trafik Gerede otoban gişelerine kadar uzun kuyruklar oluşturdu.                 



logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.