Maçtan 23 saat önce özellikle taraflı kaleci seçimiyle Türkiye'nin açık ara en iyi kalecisi Altay Bayındır'ı yedek bırakacağını öğrendiğim Şenol Hoca'nın yine renkli Trabzon gözlüğü takıp yanlış oyuncu seçimleri yaptığını görünce Hollanda'dan 5 yeriz diye tweet attım.
Uğurcan 6 yedi sağolsun.
Düşünsenize Türkiye'nin en iyi kalecisi Altay Bayındır yedek kulübesinde.
Bu şuna benziyor kadronda Messi var ama sen Gustavo'yla oynuyorsun.
Şenol Hoca kusura bakma ama eline hazır iyi bir kadro verilmezse girdiğin yeri batırıyorsun.
Üstelik inatçı ve taraflı seçimlerinle 80 milyon insanı üzüyorsun.
İstifa et ve git artık Milli takım senin işin değil.
Hazırcı hocalar Milli takımda başarılı olamaz, hele taraflı olup burnunun ucunu göremeyip de, kendini kaf dağında zannedenler hiç olamaz.
Maç içindeki teknik, taktik, oyuncu seçimi hatalarından bahsetmeye hiç gerek bile görmüyorum.
Milli Takımın başına acilen Milli takımı götürebilecek bir hoca geçmeli.
Bu işi götürebilecek tek hoca da Aykut Kocamandır.
Her ne kadar kendisi defans futbolu oynatan sevmediğim tarz bir hoca olsa da şu gerçeği göz ardı edemeyiz: Milli takımın şu anki pozisyonu itibari ile saldıran değil önce durduran sonra vuran bir yapıya bürünmeye ihtiyacı var.
İyi ama Erol Bulut da olur diyenleri duyar gibiyim.
Buyursun gelsin Şenol hoca dan iyi yapacağını düşünüyorum.
Peki Emre Belözoğlu?
Olmaz demiyorum Ama Emre'ye çok zaman lazım.
Sergen Hoca başarılı olur mu diyorsunuz duyuyor ve cevaplıyorum.
Olabilir ama ona da zaman lazım.
Emre ve Sergen gibi hocalar yeni oyuncular bulur kendi takımlarını yavaş yavaş kurarlar.
Hücum oynatırlar o yüzden bu kadroyla işleri zor olur.Ama zamanla olmaz mı olur.
Peki Milli takımın zamanı var mı? YOK!
Bazen kangren olmuş bacağı kesmeniz gerekir.
O yüzden Trabzon plakasını (6-1) skor tabelasına yazdıran sevgili Şenol Hoca Uğurcan'ı da alıp Milli takımı rahat bırak ki bizde rahat rahat maç izleyelim.
Her maçta bugün kaç yeriz diye düşünmeyelim.
Federasyon'a da buradan sesleniyorum. Bu bileti Avrupa Şampiyonas'ından sonra kesmeniz gerekirdi.
Hala uyumaya devam mı edeceksiniz?
Birde şu var; Uğurcancı tayfa diyor ki; Uğurcan çok pozisyon kurtarıyor istatistiklere göre çok iyi.
Allah aşkına siz kör müsünüz yahu!
Üzerine gelen topları dedem de kurtarır. Üstelik 6 yiyip 36 kurtarınca başarılı kaleci olmuş olmuyor.
Şu at gözlüklerini ve Fenerbahçe düşmanlığını bırakın artık.
Sadece kendinizi kandırıyorsunuz.Hindi başını kuma gömünce saklandığını zanneder ya sizinki o hesap.
Bilgisi olan ama yetkisi olmayan adam derki "Kalpler kör oldu mu gözlerin görmesinde bir fayda yoktur"
Allah cümlenize akıl fikir ve idrak versin.
Versin ki: Kalpleriniz açılsın dünyanız değişsin.
Gereksiz düşmanlık ve kin duygularınızdan sizi kurtarsın diyorum sizi Allah'a havale pardon emanet ediyorum.