logo
19 HAZİRAN 2026

İstanbul'da boks şöleni

28.04.2002 00:00:00
17. Uluslararası Ahmet Cömert Boks Turnuvası, bugün İstanbul'da başlayacak. 2 Mayıs Perşembe günü sona erecek ve ilk kez bayanlar kategorisinde müsabakaların da yer aldığı turnuvaya 40 ülkeden yaklaşık 400 sporcunun katılımının beklendiği belirtildi. Turnuvaya Türkiye'nin ise erkeklerde 3, bayanlarda 2 takımla olmak üzere toplam 54 sporcuyla katılacağı ifade edildi.

Ücretsiz seyredilebilecek

Turnuvada müsabakalar bugün saat 13.00'de başlayacak. 2 ringdeki karşılaşmalar her gün saat 13.00 ve 19.00 olmak üzere 2 seansta gerçekleştirilecek. Finaller ise 2 Mayıs Perşembe günü saat 10.30'da başlayacak. Seyirciler turnuvayı ücretsiz olarak izleyebilecekler

İlgi çok büyük

AIBA Başkanı Prof.Dr.Anwar Chowdhry, turnuvanın her geçen yıl dahada büyüdüğüne dikkati çekerek, "Bu biçimde büyümi sürdürürse ileride katılıma sınır koymak zorunda kalacağız." diye konuştu. Boks Federasyonu Başkanı Caner Doğaneli ise, "Hiçbir ülkede bu kadar geniş tabanlı bir turnuva göremezsiniz. İnşallah 3 büyük futbol takımının transfer haberlerine takılmaz da basında hak ettiğimiz kadar yer alırız" dedi.

Milli Takım, Paraguay maçı için San Jose'de


 
A Milli Futbol Takımı, Paraguay maçının oynanacağı San Jose'ye ulaştı.

18.06.2026 04:35:00
AA
 Milli Takım, Paraguay maçı için San Jose'de
 Milli Takım, Paraguay maçı için San Jose'de

2026 FIFA Dünya Kupası D Grubu ikinci maçında Paraguay ile karşılaşacak A Milli Futbol Takımı, ABD'nin Kaliforniya eyaletindeki San Jose kentine geldi. Arizona'daki kamp merkezinden özel uçakla San Jose Havalimanı'na inen kafile, yoğun güvenlik önlemleri altında kamp yapacağı otele ulaştı.

Millileri, bölgede yaşayan Türk vatandaşları tezahüratlar ve bayraklarla karşıladı. Otobüsten inen teknik ekip ve futbolcular otele girerken milli futbolcu Kenan Yıldız, taraftarlara imza verip fotoğraf çektirdi.

Türkiye-Paraguay müsabakası 20 Haziran Cumartesi TSİ 06.00'da oynanacak.

Ronaldo ve arkadaşları şaşkın

2026 FIFA Dünya Kupası K Grubu'nun açılış maçında Portekiz, Demokratik Kongo Cumhuriyeti ile 1-1 berabere kaldı

17.06.2026 22:11:00
İhlas Haber Ajansı
Ronaldo ve arkadaşları şaşkın
Ronaldo ve arkadaşları şaşkın
2026 FIFA Dünya Kupası K Grubu'nun açılış maçında Portekiz, Demokratik Kongo Cumhuriyeti ile 1-1 berabere kaldı.

2026 FIFA Dünya Kupası K Grubu'nun ilk maçında Portekiz ile Demokratik Kongo Cumhuriyeti, Houston Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Katarlı hakem Abdulrahman Al Jassim'in yönettiği mücadeleye hızlı başlayan Portekiz, 6. dakikada Joao Neves'in golüyle 1-0 öne geçti.



İlk yarının bu skorla tamamlanması beklenirken, 45+5. dakikada 45+5 Yoane Wissa'nın fileleri havalandırmasıyla takımlar soyunma odasına 1-1'lik eşitlikle girdi. İkinci yarıda iki takımın da ataklarından gol sesi çıkmayınca maç 1-1 sona erdi.

Öte yandan Fenerbahçe'nin Portekizli oyuncusu Nelson Semedo, 72. dakikada Nuno Mendes'in yerine oyuna dahil oldu.

Bu sonuçla birlikte Demokratik Kongo Cumhuriyeti, Dünya Kupası tarihindeki ilk puanını elde etmiş oldu.



K Grubu'nun ikinci haftasında Portekiz, Özbekistan ile karşılaşacak. Demokratik Kongo Cumhuriyeti ise Kolombiya ile kozlarını paylaşacak.

Beşiktaş'ın, Avrupa Ligi 2. Eleme Turu'ndaki rakibi Danimarka'dan

Süper Lig'de geride kalan sezonu 4. sırada tamamlayarak Avrupa vizesi alan Beşiktaş, gerçekleştirilen kura çekiminde 1. Grup'ta yer aldı

17.06.2026 14:19:00 / Güncelleme: 17.06.2026 14:25:29
İhlas Haber Ajansı
Beşiktaş'ın, Avrupa Ligi 2. Eleme Turu'ndaki rakibi Danimarka'dan
Beşiktaş'ın, Avrupa Ligi 2. Eleme Turu'ndaki rakibi Danimarka'dan
Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi 2. Eleme Turu'nda Danimarka ekibi FC Midtjylland ile eşleşti. İsviçre'nin Nyon kentindeki UEFA merkezinde gerçekleştirilen kura çekimine seri başı olmadan katılan siyah-beyazlı temsilcimiz, ilk ciddi Avrupa sınavını Danimarka'nın dişli ekiplerinden Midtjylland karşısında verecek.

Beşiktaş, turun ilk ayağını kendi seyircisi önünde oynama avantajıyla açacak. Karşılaşmaların takvimi ise şu şekilde belirlendi: İlk Maç 23 Temmuz 2026 tarihinde İstanbul Tüpraş Stadyumu'nda, rövanş maçı ise 30 Temmuz 2026'da Danimarka'daki MCH Arena'da oynanacak.

Süper Lig'de geride kalan sezonu 4. sırada tamamlayarak Avrupa vizesi alan Beşiktaş, gerçekleştirilen kura çekiminde 1. Grup'ta yer aldı.

Seri başı takımlar arasından siyah-beyazlıların karşısına çıkan FC Midtjylland, Danimarka Ligi'ni geçen sezon ikinci sırada tamamlayan, son yıllarda Avrupa kupalarında adından sıkça söz ettiren, dinamik ve disiplinli bir takım olarak dikkat çekiyor. Ayrıca Danimarka ekibinde, Türk futbolseverlerin yakından tanıdığı ve milli takım forması giyen Aral Şimşir de mücadele ediyor.

Temsilcimiz Beşiktaş, Midtjylland'ı elemesi durumunda adını UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Turu'na yazdıracak. Siyah-beyazlılar, bu turda elenmesi halinde ise yoluna UEFA Konferans Ligi 3. Ön Eleme Turu'ndan devam edecek.

Real Madrid, Bernardo Silva'yı kadrosuna kattı

İspanya La Liga ekiplerinden Real Madrid, Manchester City forması giyen İspanyol orta saha Bernardo Silva ile sözleşme imzaladı

17.06.2026 12:56:00
İhlas Haber Ajansı
Real Madrid, Bernardo Silva'yı kadrosuna kattı
Real Madrid, Bernardo Silva'yı kadrosuna kattı
İspanya La Liga ekiplerinden Real Madrid, Manchester City forması giyen İspanyol orta saha Bernardo Silva ile sözleşme imzaladı.

Real Madrid yeni sezon öncesi kadrosunu Bernardo Silva ile güçlendirdi. Eflatun-beyazlılar transferle ilgili resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada Portekizli oyuncu ile 30 Haziran 2028'e kadar sözleşme imzalandığı belirtildi.



2017 yılından beri Manchester City forması giyen Bernardo Silva, İngiliz ekibinde 1'i UEFA Şampiyonlar Ligi olmak üzere 19 kupa kaldırma başarısı gösterdi.

2026 Dünya Kupası: Irak: 1 - Norveç: 4

2026 Dünya Kupası I Grubu ilk hafta maçında Norveç, Irak'ı 4-1 mağlup ederek averajla liderliğe yükseldi

17.06.2026 10:47:00
İhlas Haber Ajansı
2026 Dünya Kupası: Irak: 1 - Norveç: 4
2026 Dünya Kupası: Irak: 1 - Norveç: 4
2026 Dünya Kupası I Grubu ilk hafta maçında Norveç, Irak'ı 4-1 mağlup ederek averajla liderliğe yükseldi.

2026 Dünya Kupası I Grubu ilk haftasında Irak ile Norveç, ABD'nin Boston şehrinde bulunan Gillette Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Gabonlu hakem Pierre Atcho'nun yönettiği maçta gol perdesini 29. dakikada Erling Haaland açtı ve Norveç'i 1-0 öne geçirdi.

39. dakikada Irak, Eymen Hüseyin'in golüyle eşitliği yakalarken, 43. dakikada Haaland bir kez daha fileleri havalandırarak skoru 2-1'e getirdi ve ilk yarı Norveç'in üstünlüğü ile sona erdi.



İkinci yarıda Norveç etkili oyunu sürdürürken, 78. dakikada Leo Ostigard ve 90+7. dakikada Thorstved'in kaydettiği gollerle Stale Solbakken'in öğrencileri sahadan 4-1 galip ayrıldı.
Grubun diğer maçında Fransa, Senegal'i 3-1 mağlup etti.

Norveç, grubun ikinci maçında Senegal ile Irak ise Fransa ile karşılaşacak.

Fransa, Senegal'i 3-1 mağlup etti

2026 FIFA Dünya Kupası I Grubu ilk maçında Fransa, Senegal'i 3-1 mağlup etti.

17.06.2026 10:22:00
AA
Fransa, Senegal'i 3-1 mağlup etti
Fransa, Senegal'i 3-1 mağlup etti
2026 FIFA Dünya Kupası I Grubu ilk maçında Fransa, Senegal'i 3-1 mağlup etti.

Dünya Kupası finaline de ev sahipliği yapacak ABD'deki New York New Jersey Stadı'nda oynanan karşılaşmada, 2018 şampiyonu ve 2022 finalisti Fransa, Senegal ile karşı karşıya geldi.

Taraftarlar, takımlarının gol yollarında etkisiz kalması nedeniyle maçın ilk 20 dakikanın ardından Meksika dalgası yapmaya başladı.

Karşılaşmanın 25. dakikasında Diouf, savunmanın arkasına sarkan Jackson'a ara pasla topla buluşturdu. Jackson'ın sol ayağıyla yakın köşeye şutunda top, ilk önce direğe ardından kaleci Maignan'ın ayağına çarparak kornere çıktı.

45+7. dakikada Senegal'den Mane'nin pasında topla buluşan Sarr'ın vuruşunda meşin yuvarlak direğin üstünden auta gitti.

Maçta 2. yarıya 0-0 eşitlikle girildi.



Fransa, 66. dakikada 1-0 öne geçti. Olise'nin defansın arasına pasında topla buluşan Mbappe, meşin yuvarlağı filelere gönderdi.

Etkili ataklarını sürdüren Fransa, 82. dakikada farkı ikiye çıkardı. Rabiot'un savunma arkasına pasında topla buluşan Barcola, dibine girerek yaptığı vuruşla meşin yuvarlağı, kaleci Mendy'nin üstünden filelerle buluşturdu.

Senegal, maçın uzatma bölümünde farkı bire indirdi. Ndiaye'nin pasıyla ceza sahasına giren Mbaye, 90+5'te sağ ayağıyla uzak köşeye vurdu ve Maignan'ın çıkaramadığı top ağlara gitti: 2-1.

Mbaye'nin golünden sonraki santranın ardından Mbappe, 90+6'da ceza sahası dışından sert bir şutla ağları havalandırdı: 3-1.

Fransa, maçtan 3-1 galip ayrıldı.

Arjantin, Cezayir'i 3-0 mağlup etti

2026 FIFA Dünya Kupası J Grubu'ndaki ilk maçta Arjantin, Cezayir'i 3-0 mağlup etti.

17.06.2026 10:20:00
AA
Arjantin, Cezayir'i 3-0 mağlup etti
Arjantin, Cezayir'i 3-0 mağlup etti
2026 FIFA Dünya Kupası J Grubu'ndaki ilk maçta Arjantin, Cezayir'i 3-0 mağlup etti.

Arjantinliler 5. dakikada Messi'nin attığı golle sevinirken, Cezayirliler 9. dakikada Chaibi'nin filelere giden topuyla sevindi ancak iki gol de ofsayt gerekçesiyle sayılmadı. Arjantin'in topun kontrolünü alıp rakip yarı alana yerleşerek oynadığı maçta kilidi açan isim Lionel Messi oldu.



Süper yıldız, ceza sahası dışından attığı şık golle takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarının son bölümlerinde Cezayir, Arjantin ceza sahası etrafında kendini daha çok gösterse de Güney Amerika temsilcisi soyunma odasına 1-0 önde gitti.

İkinci yarıya daha cesur başlayan Cezayir, hücumda daha çok kendisini gösterse de 60. dakikada Messi yakaladığı fırsatı gole çevirerek Arjantin'i 2-0 öne geçirdi. Arjantin'in kaptanı, 76. dakikada bir kez daha ülkesini sevince boğarak takımının üçüncü golünü kaydetti. Dünya Kupası'nın son şampiyonu Arjantin, Cezayir'i 3-0 yenerek 2026'ya galibiyetle başladı.

Galatasaray, orta sahaya dinamo peşinde


 
17 Haziran Perşembe günü açıklanacak limitler öncesi Galatasaray'da nefesler tutuldu! Başkan Dursun Özbek’in sır gibi sakladığı transfer operasyonunun şifreleri çözüldü. Cenk Ergün, Londra’da gizlice buluştuğu menajer Philippe Boaz'la; Okan Buruk'un da ısrarcı olduğu Wolves'tan Andre ile sosyal medyanın da gündemine düşen Joao Gomes için bir görüşme gerçekleştirdi.
 

16.06.2026 17:13:00
Haber Merkezi
 Galatasaray, orta sahaya dinamo peşinde
 Galatasaray, orta sahaya dinamo peşinde

Galatasaray'da yeni sezonun transfer haritasını belirleyecek en kritik viraja girildi. TFF'nin Perşembe günü açıklayacağı harcama limitleri öncesinde Başkan Dursun Özbek, teknik direktör Okan Buruk'u 16 Haziran Salı günü kritik bir transfer toplantısı yapmaya davet etti.







Limitler netleşiyor

Limitlerin resmiyet kazanmasının ardından Cuma günü transfer taarruzuna net olarak start verilmesi planlanırken, tüm sürecin başında bizzat yer alan ve ser verip sır vermeyen Başkan Özbek, bu dönemde gayrı resmi olarak görevlendirdiği Cenk Ergün ile çok yakın bir mesai harcıyor.







Özbek için gizlilik önemli

Zirvenin en dikkat çeken yönlerinden biri ise yönetim içindeki dengeler olacak. Hatırlanacağı üzere, transferin önemli isimlerinden Abdullah Kavukçu ilk toplantıya çağrılmamış ve ardından yönetim kurulu toplantısına da katılmamıştı. Bugün yapılacak kritik zirveye Kavukçu'nun katılıp katılmayacağı hala meçhul... kulislerde bu sezon transfer operasyonlarının tamamen Başkan Özbek'in kontrolünde ve gizlilik içinde yürütüleceği konuşuluyor.







Cenk Ergün de işin içinde

Gündemdeki isim taraftarı heyecanlandıracak cinsten. İddialara göre Başkan Özbek, Ocak ayında tüm yönetimden bağımsız olarak İstanbul'a gelen ve Talisca'nın sözleşmesini uzatmak için görüşmeler yapan menajer Phillipe Boaz ile temasların kesilmemesini istedi. İşin en çarpıcı boyutu ise geçtiğimiz hafta Londra'da yaşandı. Başkan Özbek'in danışmanı Cenk Ergün'ün İngiltere'de Boaz ile bir görüşme gerçekleştirdiği iddia edildi.







Gomes için zemin yoklanıyor

Londra'daki bu gizli operasyonun merkezindeki ana hedefin ise Premier Lig'den düşen Wolves forması giyen Andre olduğu belirtiliyor. Hem Wolves'lu Andre transferinin ekonomik şartları hem de aynı takımda forma giyen ve sosyal medyaya da düşen Joao Gomes için yürütülen arka plan diplomasisi, bugün Okan Buruk ile yapılacak zirvede masaya yatırılarak nihai karara bağlanacak.

Italiano 'eski yıldız'ını istiyor


 
 
Beşiktaş’ta Vincenzo Italiano'nun transfer listesindeki BİR numaralı çılgın hedefi ortaya çıktı: Nico Gonzalez! Floransa’da birlikte tarih yazan ikili, bu kez siyah-beyazlı formayla destan yazmak için buluşmak istiyor. 
 

16.06.2026 16:47:00
Haber Merkezi
Italiano 'eski yıldız'ını istiyor
Italiano 'eski yıldız'ını istiyor

Vincezo Italiano'nun gelişiyle birlikte Beşiktaş'ta transfer kulisleri hareketlendi. Italiano'nun imzasının ardından, Fiorentina döneminde birlikte harikalar yarattığı ve kariyer zirvesini yaşattığı eski "prensi" Nico Gonzales siyah-beyazlıların radarına girdi.







Fiorentina'nın yıldızı

İkilinin Floransa'da geçirdiği 3 sezonda kurduğu sarsılmaz bağ, İtalyan basınında da Beşiktaş'ın transfer stratejisine dair güçlü iddiaları beraberinde getirdi.
Fiorentina döneminde İtalyan hocanın sahada mutlak taktiksel özgürlük tanıdığı Nico González, Italiano'nun 4-3-3 sisteminde adeta bir lokomotif görevi üstlenmişti.







Her zaman çok beğendi

Italiano, her fırsatta "O bu takımın itici gücü, kalitesiyle onu sahadan çıkarmak imkansız" diyerek Arjantinliyi el üstünde tutarken, Premier Lig'den gelen dev tekliflere karşı da oyuncusuna siper olmuştu.
Nico Gonzalez de Italiano'nun hücum odaklı felsefesi sayesinde bitiriciliğini bir üst seviyeye taşıdığını belirterek, hocasına olan bağlılığını her röportajında dile getirmişti.







İlk temas kuruldu

Şu sıralar Juventus ile sezonu kiralık geçirdiği Atletico Madrid arasındaki bonservis pazarlıklarının odağında olan Nico Gonzalez'in menajeri ile ilk temas kuruldu. Şu an için bu temas ilgi seviyesinde... Eğer iki Avrupa devi arasında net bir anlaşma sağlanamazsa siyah-beyazlılar, Juventus'a resmi teklif yapacak.
Beşiktaş, İtalyan hocanın agresif, baskılı ve yüksek tempolu oyun felsefesine doğrudan uyum sağlayacak Nico gibi "tanıdık" yıldızları kadrosuna katarak şampiyonluk yarışında rakiplerine gözdağı vermeyi hedefliyor.

Oğuz Çetin ilk fırçasını yedi: 1.80'lik stoper mi olur?

Mazbatayı alıp işe koyulan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, futbol aklı Oğuz Çetin ve scout ekibinin önüne getirdiği dünyaca ünlü Nathan Ake'nin boyuna takıldı! Trabzonspor’un dev forveti Paul Onuachu’yu hatırlatan efsane başkan, kurmaylarına ilk ciddi fırçasını attı. Çetin'in Milan Škriniar'ın yanına düşündüğü kusursuz sol ayak için Başkan Aziz Yıldırım'ın ikna edilmesinin çok zor olduğu haberleri geliyor

16.06.2026 16:03:00
Haber Merkezi
Oğuz Çetin ilk fırçasını yedi: 1.80'lik stoper mi olur?
Oğuz Çetin ilk fırçasını yedi: 1.80'lik stoper mi olur?
Fenerbahçe'de mazbatasını alarak resmen yeni dönemi başlatan Başkan Aziz Yıldırım, transfer çalışmalarına kendi sert felsefesiyle damga vurmaya başladı. Futbol aklı Oğuz Çetin ve scout ekibinin önüne getirdiği dünyaca ünlü sol stoper Nathan Ake'nin bir stoper için kısa olan boyunu gören Yıldırım eski günlerini aratmayan bir tepkiyle cevap verdi.






UCHE VE HÖGH GİBİ STOPER İSTİYOR

Geçmişte Uche, Högh, Lugano ve Kjaer gibi "duvar" stoperle çalışan efsane başkan, 1.80'lik Ake yüzünden kurmaylarına ilk ciddi fırçasını attı.

İddialara göre Çetin'in listesinde Manchester City'nin Hollandalı stoperi Nathan Aké de yer alıyordu. Oyuncunun 1.80'lik boyunu görünce kızan Yıldırım, Süper Lig'in sert fiziğine ve Trabzonspor'un dev forveti Paul Onuachu'ya da gönderme yaparak, "emin misiniz?" diyerek imalı bir sorgulama yaptı.






31 YAŞINDAKİ AKE İSTENMEYEN ADAM

Teknik heyetin Nathan Aké ısrarının arkasında ise tamamen modern futbolun taktiksel şifreleri yatıyor. Manchester City'nin Pep Guardiola sonrası bütçe açmak için bırakmaya sıcak baktığı 31 yaşındaki yıldız, tam bir oyun kurucu.






10.7 MİLYON DOLAR MAAŞI VAR

Kurmaylar, sert ve kesici olan Milan Škriniar'ın yanına; geriden kusursuz oyun kuran, sol bek melezliği olan ve elit liglerde kupalar kaldırmış Aké'nin "temiz sol ayağıyla" ilaç olacağı raporunu sundu.

Ancak bu transferin önünde tek engel Aziz Yıldırım'ın "boy ve sertlik" kriteri değil; oyuncunun haftalık 160 bin Sterlin (yıllık yaklaşık 10.7 milyon Dolar) bulan devasa maaşı da zorluyor.






logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.