Bolu'da anne ayı ve iki yavrusu, çimenlik alanda görüntülendi.
15.06.2026 11:27:00 / İHA
Bolu'da anne ayı ve iki yavrusu, çimenlik alanda görüntülendi.
Gerede ilçesine bağlı Toklar Yaylası'nda dolaşan anne ayı ve iki yavrusu, Ayhan Bayer ile muhtar Enes Çetin tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
Çimenlik alanda bir süre vakit geçiren anne ayı ve yavrularının doğal davranışları kameralara yansıdı. Görüntülerde yavru ayıların annelerinin peşinden ilerlediği ve çevrede dolaştığı görüldü.
Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.