Sevgili takipçilerim 34 sezondur olduğu gibi bu sezonda zirvede olan Fenerbahçe düşmanlığı ve kirli düzen aynen şöyle işliyor; Eğer Galatasaray önde ve iyiyse kirli düzen Fenerbahçe hariç tüm takımlara birbirine yakın sıkıntılar yaşatıyor.
Lakin Fenerbahçe iyiyse Fenerbahçe şampiyon olmasın da kim olursa olsun anlayışı üstteki takımları destekliyor.
Tıpkı bu sene Fenerbahçe'nin haksızlıklara uğratılarak onlarca puanının çalındığı Beşiktaş'ın ise desteklendiği gerçeği gibi.
Bu gerçeği görmek istemeyenler bize Beşiktaş'ın ne kadar iyi takım olduğu masallarını anlatıyor.
Fenerbahçe, Kayseri maçında görüldü ki ligin en iyi takımı Fenerbahçe, lakin kirli düzeni yenecek kadar iyi değil.
Transferle o seviyeye gelir mi bilmem ama Beşiktaşlı taraftarları uyarayım; sizi ligin tepesinde tutan irade, güçlü kulüp olan Galatasaray düzeldiği an çeşitli oyunlarla sizi oradan tekme tokat indirecektir.
Tıpkı aynı iradenin geçen yıl Trabzonspor'u indirdiği gibi. Gerçi Trabzonspor'u en büyük dostu gibi görünen Galatasaray için indirmeye çalıştılar ama iş başkasına yaradı.
Fenerbahçe formasıyla ilk maçına çıkan Szalai, Youtube Fenerbahçe kanalında çıktığı programa adil ve tarafsız yayın istiyoruz tişörtüyle çıktı.
Bu ne kadar güzel bir mesaj olsa da kirli düzenin müntesipleri kibarlıktan anlamıyor.
Ali Koç'un son konuşmasına Beinsport muhabirlerinin katılmasına ve yayın yapmalarına izin verilmemesi de artık kirli düzenle Fenerbahçe arasında büyük bir savaşın patlak verdiğini gösteriyor.
Öte yandan ligin ilk yarısının kapanış maçında Beşiktaş, Göztepe ile oynadı ve ne hikmetse Fenerbahçe, Hatay ve diğer maçlardaki talihsizlikler Göztepe'nin de başına geliverdi.
Beşiktaş'ı zirvede Fenerbahçe'yi geride tutmak adına Göztepe'nin de penaltısı verilmedi.
Her zamanki gibi yanlışlıkla puanı çalınmış hakkı gasp edilmiş olsa gerek. Kirli düzene bugüne kadar Ali Koç tarzında kibar ama etkili başkaldıran olmadığı için canavar iyice büyüdü.
VAR sistemini bile kendi çıkarlarına kullanan kirli düzen; yayıncı kuruluşunda iplerini iyice eline aldı.
Kirli düzen medyası da "Bu hafta hakemler çok başarılıydı" algısı oluşturma görevlerini hakkıyla yerine getirdiler.
Zalimin ve zalimden yana olanın ne korkusu, ne utanması, ne arlanması kalmış yazık.
Lakin çekirge bir sıçrar iki sıçrar... sonrasını bilirsiniz.
Kirli düzenin de bir gün sonu gelecek herkes ettiğini bulacak.
Şimdi birileri bu yazıya hadi oradan diyebilir. Çünkü insan nefsi asla tarafsız olmak, objektif olmak ve doğru olmak istemez.
Eğer yazdıklarım sadece bir komplo teorisi ve haksız itham ise ne ala ama değilse Allah taraflı ve yalan konuşan herkesin hakkettiğini versin.
Bilgisi olan ama yetkisi olmayan Adam der ki; "Cahillik ne güzel şey herkesi biliyorsun"
Hz. Ali efendimizin şu sözü de bu cümlenin tamamlayıcısı olsun; "Kalpler kör oldu mu gözlerin görmesinde bir fayda yoktur."
Maalesef kıskançlık insanın fıtratında, hırsta doğasında var. İkisi birleşince kimse gerçekleri kabul etmek istemiyor.
Bir diğer ilginç konuda şu ki: Bu ülkede Fenerbahçe düşmanlığı ile Atatürk düşmanlığı at başı gidiyor.
Sebebini de birbiri içinde aramak gerek. Atatürk'e düşman olan yapıyla Fenerbahçe'ye düşman olan yapı ne kadarda paralel fark ettiniz mi?
Bazılarınız fark ediyor, bazılarınız ise fark etmeden yanlış tarafa geçiyor.
Millet olarak ne çektiysek Atatürk'e düşman olan bu yapı ve zihniyetten çekiyoruz. Bu ekonomide de böyle, siyasette de, futbolda da.
Artık elinizi vicdanınıza koyun demek isterdim ama hangi vicdan?
Ey kirli düzen bir gün hesap vereceksin, elini neye attıysan oradan çekeceksin.
Kirli düzenin hizmetkarları da cezalarını çekecek.
Tüm Fenerbahçe düşmanlarına Haydar Baba'nın en sevdiğim cümlelerinden biriyle sesleniyorum; "Kafanıza akıl koyun! Ya göremiyor,ya da görmek istemiyorsunuz. Kirli düzenin oyunlarına alet olmayın. Bu kadar kolay kandırılmayın çünkü her koyun kendi bacağından asılmayacak."
Maç analizine gelince; Maç çok iyiydi çünkü her şey ligin başından beri yapılması gerekenleri söylediğim noktaya geldi.
Ne tesadüftür ki her şey benim söylediğim gibi çıktı. Çıkmaya devam ediyor. Sanırım devam da edecek.
Kendi gözleri görmeyenler bizim gözümüz gördüğü için kıskançlıktan çatlıyor. Ama ne yapalım; Kıskananlar çatlasın!
Erol Bulut, bir şekilde benim istediklerimi yapıyor. Şimdilik her şey iyi gidiyor. Gizliden de olsa beni takip etmeye ve sözlerime kulak vermeye devam et Erol Bulut. Tebrikler.
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Orçun Baysal / diğer yazıları
- F.Bahçe'nin yeni hocası bir yetenek avcısı olmalı / 27.12.2021
- F.Bahçe 9 kişilik rakibini yenemedi çünkü... / 23.12.2021
- Fenerbahçe Beşiktaş'ı ezdi / 20.12.2021
- Eziyet-i Gustavo Galib-i / 14.12.2021
- Sayın Ali Koç'a açık mesaj / 06.12.2021
- Fenerbahçe kazandı, Terim çıldırdı / 22.11.2021
- Şenol Güneş'in göremedikleri / 14.11.2021
- Tebrikler Kayseri, yazıklar olsun Pereira / 08.11.2021
- Gustavo'suz Fenerbahçe daha iyi / 05.11.2021
- Bu gemi limana inmez sayın Koç / 31.10.2021
- F.Bahçe 9 kişilik rakibini yenemedi çünkü... / 23.12.2021
- Fenerbahçe Beşiktaş'ı ezdi / 20.12.2021
- Eziyet-i Gustavo Galib-i / 14.12.2021
- Sayın Ali Koç'a açık mesaj / 06.12.2021
- Fenerbahçe kazandı, Terim çıldırdı / 22.11.2021
- Şenol Güneş'in göremedikleri / 14.11.2021
- Tebrikler Kayseri, yazıklar olsun Pereira / 08.11.2021
- Gustavo'suz Fenerbahçe daha iyi / 05.11.2021
- Bu gemi limana inmez sayın Koç / 31.10.2021