Konyaspor'da, Çağdaş Atan ile yollar ayrıldı
Konyaspor Teknik Direktör Çağdaş Atan ile yollarını ayırdı
04.02.2026 23:22:00
İhlas Haber Ajansı
Konyaspor Teknik Direktör Çağdaş Atan ile yollarını ayırdı.
Trendyol Süper Lig'de bu sezon aldığı kötü sonuçlarla alt sıralarda yer alan Konyaspor'da bir ayrılık yaşandı.
Ligde son oynanan maçta Beşiktaş'a 2-1 mağlup olan yeşil-beyazlılar, Teknik Direktör Çağdaş Atan ile yolların ayrılması kararı aldı.
Çağdaş Atan, Süper Lig'de Konyaspor'un başında çıktığı 9 maçta 5 beraberlik, 4 mağlubiyet aldı. Konyaspor bu maçlarda 6 gol atarken, kalesinde ise 15 gol gördü.
Çağdaş Atan'ın Konyaspor'u Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur maçında Muş Spor'u 4-1 mağlup etti. Grup maçlarında ise Antalyaspor'u 1-0, Bodrum FK'yı da 2-1 mağlup etti.
Beşiktaş'ın anlaşmaya vardığı futbolcu İstanbul'a geldi
Beşiktaş'ın prensip anlaşmasına vardığı Güney Koreli futbolcu Hyeon-Gyu Oh, transfer görüşmelerini sürdürmek ve sağlık kontrolünden geçmek üzere İstanbul'a geldi
04.02.2026 14:15:00
İhlas Haber Ajansı
Transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek isteyen Beşiktaş, çalışmalarına devam ediyor. Siyah-beyazlılar bu doğrultuda Güney Koreli santrfor Hyeon-Gyu Oh ve kulübü Genk ile prensip anlaşmasına vardı.
24 yaşındaki futbolcu, transfer görüşmelerini noktalamak üzere İstanbul'a geldi. Hyeon-Gyu Oh, siyah-beyazlı yetkililerle birlikte kendisini bekleyen araca binerek İstanbul Havalimanı'ndan ayrıldı.
Güney Koreli futbolcu, sağlık kontrollerinden geçtikten sonra kendisini siyah-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza atacak.
Fenerbahçe’den, Erdoğan'a Kante teşekkürü
Fenerbahçe Kulübü, Fransız futbolcu N'Golo Kante'nin transfer sürecinde verdiği destekten dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür etti
04.02.2026 11:16:00
AA
Fenerbahçe Kulübü, Fransız futbolcu N'Golo Kante'nin transfer sürecinde verdiği destekten dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür etti.
Sarı-lacivertli kulüpten başkan Sadettin Saran imzasıyla yapılan açıklamada, Fransız futbolcu N'Golo Kante'nin transfer sürecinin başarıyla tamamlandığı duyurulurken, bu transferin gerçekleşmesindeki katkılarından dolayı Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür edildi.
Açıklamada şunlar kaydedildi:
"Kulübümüz, dünya futbolunun önemli isimlerinden N'Golo Kante'nin transfer sürecini başarıyla tamamlamıştır. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, hem Fenerbahçe'mizin hem de Türk futbolunun gelişimine katkı sağlayacak bu sürecin olumlu şekilde neticelenmesi noktasında verdikleri önemli destekler dolayısıyla şahsım ve kulübüm adına teşekkürlerimi sunarım.
Bilinmelidir ki bu süreç boyunca büyük Fenerbahçe taraftarının kulübüne olan inancı, gösterdiği güçlü destek ve yanımızda hissettirdiği güven, bizler için en büyük motivasyon ve güç kaynağı olmuştur. Şimdi o gücü sahaya taşıma, takımımızın yanında olma zamanı. Birlikte inanacak, birlikte mücadele edecek ve birlikte başaracağız."
Deneyimli oyuncunun bu akşam İstanbul'a gelmesi bekleniyor.
Junior Olaitan, Beşiktaş'ın ilk Beninli futbolcusu oldu
Beşiktaş'ın, Göztepe'den kadrosuna kattığı Junior Olaitan, siyah-beyazlıların tarihindeki ilk Beninli futbolcu oldu.
04.02.2026 10:36:00
İhlas Haber Ajansı
Beşiktaş'ın, Göztepe'den kadrosuna kattığı Junior Olaitan, siyah-beyazlıların tarihindeki ilk Beninli futbolcu oldu.
Beşiktaş, Göztepe'nin 23 yaşındaki futbolcusu Junior Olaitan'ı renklerine bağladı. Siyah-beyazlılar şimdiye kadar 55 farklı ülkeden 195 yabancı futbolcuyla sözleşme imzalamıştı. Olaitan da Kartal'ın 196. yabancı oyuncusu oldu.
Aynı zamanda Olaitan ile birlikte Beşiktaş'ta ilk kez bir Beninli futbolcu da forma giymiş olacak.
Fransa'da profesyonel oldu
Fransa'da Chamois Niortais B takımı ile profesyonel futbol hayatına adım atan Olaitan, ardından A takıma yükseldi. Daha sonra Troyes B takımına transfer olan Beninli oyuncu, ardında burada da ortaya koyduğu performansla A takıma çıktı. 2024-2025 sezonunda Grenoble Foot 38'e transfer olan Junior Olaitan, sezon başında ise Göztepe'nin yolunu tuttu.
İzmir temsilcisi ise 17'si Süper Lig, 1'i de Türkiye Kupası olmak üzere 18 mücadeleye çıkan 23 yaşındaki futbolcu, ligde 2 gol kaydetti.
Benin Milli Takımı'nda 38 maça çıktı
Junior Olaitan, Benin Milli Takımı'nın formasını 38 kez sırtına geçirdi. 2021 yılından bu yana milli takımı için ter döken Olaitan, 5 gol ve 6 asistle Benin'e katkı sağladı.
Kış transfer döneminin üçüncü transferi
Olaitan, kış transfer döneminde Beşiktaş'ın üçüncü transferi oldu. Siyah-beyazlıların ilk transferini Aston Villa'dan 19 yaşındaki stoper Yasin Özcan ile gerçekleştirmişti. Kara Kartal, bu transferin ardından da Inter'den kiralık olarak Kristjan Asllani'yi renklerine bağladı.
Siyah-beyazlı ekip 6 Şubat tarihinde sona erecek transfer döneminde eksiklerini gidermek için çalışmalarına devam ediyor.Kasımpaşa, Galatasaray'dan Eyüp Aydın'ı transfer etti
Kasımpaşa, Galatasaray'dan Eyüp Aydın'ı kiralık olarak kadrosuna kattı
04.02.2026 00:16:00
İhlas Haber Ajansı
Kasımpaşa, Galatasaray'dan Eyüp Aydın'ı kiralık olarak kadrosuna kattı.
Trendyol Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa, ara transfer döneminde çalışmalarını sürdürürken, Eyüp Aydın ile sözleşme imzaladı.
Kulüpten yapılan açıklamada, "Yeni transferimiz Eyüp Aydın, Kemerburgaz Tesislerimizde Kulüp CEO'muz Ceyhun Kazancı'nın da hazır bulunduğu imza töreninde kendisini Kasımpaşamıza bağlayan sözleşmeye imza attı. Yeni transferimiz Eyüp'e hoş geldin diyor, başarılar diliyoruz" denildi.
21 yaşındaki futbolcu, bu sezon kiralık olarak forma giydiği Samsunspor'da 6 maçta görev aldı.