Can uzun nasıl bu hale geldi?
Transfer döneminde adı devlerle anılan ancak kulübünün 60 milyon Euro istemesiyle Frankfurt'ta kalan Can Uzun, milli takımdaki kötü performansıyla tedirginlik yarattı
01.10.2026 13:00:00
Haber Merkezi
Yaz boyunca Galatasaray, AC Milan ve Premier Lig devlerinin radarındaydı... Frankfurt'un kapıyı 60 milyon Euro'dan açmasıyla hayalleri yıkıldı. Transfer çıkmazının gölgesinde sezona giren ve milli takımın Fransa ile İtalya karşılaşmalarındaki performansıyla hayal kırıklığı yaratan Can Uzun'un rakamları herkesi tedirgin etti.

Yaz aylarında Can Uzun'u Galatasaray başta olmak üzere AC Milan ve Premier Lig takımları istedi... Ancak Frankfurt çıtayı tepeye dikti; 60 milyon Euro istedi. Doğal olarak hem sarı-kırmızılılar hem de diğer talipler arkasına bakmadan kaçtı. Günün sonunda Can Uzun istenen ama gidemeyen oyuncu olmasından mıdır bilinmez ama 2026-27 sezonuna kötü başladı.

CAN UZUN PERFORMANSIYLA ŞOK ETTİ
Fransa maçından sonra İtalya maçına da 11'de başlamasına rağmen çok kötü oynadı. "Can Uzun'a ne oldu?" soruları sorulmaya başlandı.

Can Uzun, Fransa ve İtalya maçlarında toplam 120 dakika (maç başına 60 dk.) süre almasına rağmen 0 gol ve 0 asist üretti. Üretilen gol beklentisi 0.09, asist beklentisi ise sadece 0.03'te kaldı.

Maç başına 34 top buluşması gerçekleştirirken ortalama 11 top kaybı yaptı. Pas isabet oranı %79'da kalsa da hücum bölgesinde belirleyici bir kilit pas (0.5) veya büyük şans yaratma (0) konusunda beklentilerin gerisinde kaldı.

İkili mücadele kazanma oranı %27 (3.0 kazanılan mücadele) gibi düşük bir seviyede seyretti. Ayrıca İtalya karşılaşmasında yenilen gole doğrudan etki eden hatası işin tuzu biberi oldu.

Can Uzun, Frankfurt'un geçiş oyunundaki serbest 10 numara rolüne karşın, milli takımın üst düzey rakiplere (Fransa ve İtalya) karşı oynadığı daha disiplinli ve fiziksel oyun yapısında ritim bulmakta zorlandı.
Milli takım için Sergen Yalçın lobisi faaliyette
İtalya yenilgisi sonrası Montella eleştirilirken, stadı terk eden TFF Başkanı Hacıosmanoğlu'nun kulağına Sergen Yalçın dahil bazı Türk teknik adamların fısıldandığı iddia edildi
01.10.2026 12:40:00
Haber Merkezi
İtalya maçının ilk yarısı 3-0 bitince Türk Milli Takımı yuhalandı. TFF Başkanı Hacıosmanoğlu, protokol tribününden ayrıldı. Montella "Hak ettik" dedi. Stadı terk eden Hacıosmanoğlu'nun kulağına Sergen Yalçın ve bazı teknik direktörlerin fısıldandığı iddia edildi. Şu anda Montella'nın ayrılığı söz konusu değil. Ancak bu olmayacak demek de değil.

Türk Milli Takımı'nda Montella'nın koltuğu sallanıyor mu? Hayır. TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, İtalyan teknik direktöre çok güveniyor.

Avustralya ya da Paraguay'a yenilen takımın hocasını kovmadı, Fransa ve İtalya'ya yenilen takımın hocasını da kovmayacaktır. Ancak bazı teknik direktörler yine de kendilerine yer yapmaya başladı.

TFF BAŞKANINA FISILDANAN İSİMLER
Gelen bilgilere göre, ilk yarı maç 3-0 olunca yükselen yuhalamalar yüzünden Bursa Atatürk Stadı'nı terk eden TFF Başkanı Hacıosmanoğlu'nun kulağına bazı isimler fısıldanmaya başlandı bile:

-Sergen Yalçın olsun.
-Aykut Kocaman hazır.
-Abdullah Avcı bekliyor.
-Şenol Güneş en iyisi.

TÜRKİYE KÜME DÜŞERSE MONTELLA GİDER
Hacıosmanoğlu'nun bunlara bir cevabı var mı yok mu ilerleyen dönemde belli olacak. Ancak eğer Türkiye A Ligi'nde şu anda olduğu gibi (Galler ile en kötü 2 dördüncüden birisi) devam edip küme düşerse belki Montella'nın koltuğu sallanır.

SERGEN YALÇIN "HAZIRIM" DİYE BAĞIRIYOR
O zaman da belki Sergen Yalçın'ın, "Sahip olduğumuz bu jenerasyon çok iyi bir jenerasyon. Bunu Montella ile heba etmeyin, yazık olur bu çocuklara." sözleri akıllara gelir.

HACIOSMANOĞLU NE KADAR DAYANABİLİR?
Peki Hacıosmanoğlu, Montella'yı kovarsa Türk bir teknik direktörü Montella'nın yerine getirir mi? Şu anda kulağına gelen fısıltıları duymamak için kulağının üzerine yattığını söyleyebiliriz. Ancak isyan dayanılmaz hale de gelebilir. İşte o zaman başka şeyler konuşulur.
Fenerbahçe "28 şampiyonluk" hakkında vazgeçmedi! Yeni hamle geliyor
Aziz Yıldırım, Fenerbahçe'nin 1959 öncesi şampiyonlukları için dev bir operasyonun düğmesine bir kez daha bastı. Yeni deliller, TFF nezdinde hukuki baskı ve kulüpler arası ortak cephe adımlarıyla 5 yıldız mücadelesinde yeni dönem başlıyor. Arşivleri güncelleyen Yıldırım; TFF komisyonunu toplamak, gerekirse konuyu uluslararası yargıya taşımak niyetinde
01.10.2026 12:36:00
Haber Merkezi
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım bir kez daha 1959 öncesi şampiyonluklar için harekete geçti... Başkan Yıldırım öncelikle 28 şampiyonluk konusunun kamuoyunda yeniden ana gündem maddesi olmasını sağlamayı amaçlıyor. Kendi döneminde başlatılan arşiv çalışmalarını yeni hukuki deliller ve belgesel niteliğindeki kaynaklarla zenginleştirmeye başladı bile. TFF yönetimi ve spor bürokrasisi nezdinde kulüp haklarının korunması adına görüşmeler başladı. Yönetimden bu konuda destek de buldu.
FENERBAHÇE HUKUK SAVAŞI BAŞLATIYOR
Bu süreçte Yıldırım, TFF'nin daha önce kuracağını açıkladığı ancak bir türlü ortada görünmeyen "1959 Öncesi Şampiyonluklar Komisyonu"nun hızla toplanması için hukuki baskıyı artırmak için adımlar atacak.
ULUSAL VE ULUSLARARASI BÜTÜN YOLLAR MASADA
TFF'den sonuç alınamaması veya sürecin uzatılması halinde konuyu Gençlik ve Spor Bakanlığı Tahkim Kurulu veya uluslararası spor hukuku mercilerine taşımak da Yıldırım'ın hamleleri arasında.
5 YILDIZLI AMBLEM
TFF tescil etmese dahi kulüp içi iletişimde, kulüp müzesinde ve resmi yayınlarda 28 şampiyonluk vurgusunu ve 5 yıldızlı amblemi fiili olarak kullanmaya devam edilmesi de bir başka plan.
DİĞER ŞAMPİYONLARLA İŞ BİRLİĞİ
1959 öncesi şampiyonlukları bulunan diğer kulüplerle (Göztepe, Gençlerbirliği, Ankara Demirspor vb.) ortak hareket ederek TFF üzerindeki kolektif baskıyı büyütmek de planlar arasında.
AZİZ YILDIRIM BAŞLATMIŞTI
1959 öncesi şampiyonlukların tescili fikri ilk olarak Aziz Yıldırım başkanlığı döneminde (2010'lu yılların ortalarından itibaren) kulüp arşivlerinde detaylı araştırmalarla olgunlaşmıştı.
Jakobs, Okan Buruk’u memnun edemedi! Sonucuna katlanacak
Ismail Jakobs'un sözleşmesi TFF'nin kayıtlarına göre 2027 yılında bitecek
01.10.2026 10:59:00
Haber Merkezi
Okan Buruk, Jakobs'ta fiziksel olarak güçlü, dinamik ve atletik bir sol bek bulsa da; kronikleşen sakatlık sorunları, hücumdaki tabela üretememe problemi (69 maçta 0 gol, 4 asist) ve maliyetinin karşılığını verememesi nedeniyle Senegallinin biletini kesti. Galatasaray'ın başarılı teknik adamı, yeni bekin sezonda 30-40 maç garantisi vermesini ve skora doğrudan katkı sağlamasını istiyor.

Ismail Jakobs'un sözleşmesi TFF'nin kayıtlarına göre 2027 yılında bitecek... Ancak Senegalli oyuncunun sözleşmesinde Galatasaray'ın istemesi durumunda uzatmayı içeren bir opsiyon var. Şu an için Jakobs'la yeni bir sözleşme yapılması düşünülmüyor. Bu yüzden ocak ayı için Sarı-kırmızılıların öncelikleri arasına sol bek transferi girmiş durumda. Eğer uygun şartlar oluşursa Jakobs satılacak.

OKAN BURUK'UN BEKLENTİSİ
Okan Buruk'un geçiş ve baskı odaklı futbol sisteminde sol bekin üç temel görevi var:
-Fiziksel Süreklilik ve Çizgi Koridoru
-Kenar Ortaları
-Defansif Dayanıklılık ve Süreklilik

JAKOBS BEKLENTİLERİ KARŞILAYAMADI
Jakobs toplamda 69 maç oynadı, sadece 4 asist yapabildi. İsabetli orta yüzdesi (%13 - %25 bandı) ve hücumda kilit pas üretkenliği Okan Buruk'un hücum beki standartlarının çok altında kaldı.

Maç başına topla buluşma sayıları (38-47 arası) ve kilit pas rakamları, Galatasaray'ın domine odaklı oyun yapısında sol kanadı etkili bir hücum silahına dönüştürmesini engelledi.
Sürekli sakatlanması, oyuncunun maç ritmi kazanmasına ve takımla oturan bir sistem parçası olmasına da zarar verdi.

Galatasaray gibi kapalı savunmaları açması gereken takımlarda beklerin skora katkısı hayati önem taşır. Jakobs ise aksine daha çok "defansif beke" yakın, skora katkısı minimal ve topla dikine katetme becerisi sınırlı bir profil çizdi. Bu yüzden de veda zamanı geldi.
Leao ne zaman Galatasaray taraftarını mutlu edecek?
AC Milan formasıyla zamanında İtalya’da fırtınalar estiren Rafael Leão, Galatasaray’daki başlangıcını ve efsaneleştiği günlerine ne zaman döneceğini değerlendirdi
01.10.2026 10:53:00
Haber Merkezi
AC Milan formasıyla zamanında İtalya'da fırtınalar estiren Rafael Leão, Galatasaray'daki başlangıcını ve efsaneleştiği günlerine ne zaman döneceğini değerlendirdi. Hücumda dominant olan ve kapanan rakiplere karşı oynayan Sarı-kırmızılıların Portekizli yıldızdan tam verim alabilmesi için ise bambaşka dokunuşlar gerekiyor.

Rafael Leão'ya AC Milan'daki zirve performansına (özellikle 2021-22 şampiyonluk sezonundaki fark yaratan oyun tarzına ve 2022-23 sezonunda sergilediği 15 gol, 8 asistlik Serie A istatistiklerine) Galatasaray forması altında yeniden ulaşıp ulaşamayacağı soruldu.

LEAO'DAN PERFORMANS İTİRAFI
Portekizli yıldız ise, "Her sezon farklıdır ama sahaya her çıktığımda en iyi halimi vermeye çalışıyorum. Şu an tamamen farklı bir ortamdayım ve sezon öncesi kampı geçiremediğim için hâlâ en iyi fiziksel formuma ulaşmaya çalışıyorum. Ancak bana güvenen bir hocam ve takımım olduğu sürece, maça ilk 11'de de başlasam yedekten de girsem benim için en önemli şey takıma yardımcı olmak." cevabını verdi.

OYNARSA GALATASARAY'I KİMSE TUTAMAZ
Leão; patlayıcı gücüne, ivmelenmesine ve fiziksel üstünlüğüne son derece bağımlı bir oyuncu. Tam fiziksel kapasitesine ulaştığında ve maç ritmini yakaladığında Süper Lig seviyesindeki savunmalar için durdurulması son derece zor bir profil çizebilir.

MİLAN BAŞKA CİMBOM BAŞKA
Ancak AC Milan'da sol kanatta geniş alanda bire bir kalabildiği, arkasında onu destekleyen ve koridor açan bek oyuncularıyla etkili oluyordu.

Galatasaray ise hücumda dominant olan, ön alanda yoğun baskı kuran ve kapanan rakiplere karşı oynayan bir takım. Bu nedenle Leão'nun dar alandaki yaratıcılığını ve ceza sahası koşularını geliştirmesi gerekecek.
Galatasaray, Singo'yu daha çok bekler
Her ne kadar "Barcelona maçından sonra döner" denilse de Galatasaray Sağlık Heyeti, Singo'nun kariyerini ve sezonun geri kalanını riske atmamak adına aceleci davranmıyor
30.09.2026 13:42:00
Haber Merkezi
Her ne kadar "Barcelona maçından sonra döner" denilse de Galatasaray Sağlık Heyeti, Singo'nun kariyerini ve sezonun geri kalanını riske atmamak adına aceleci davranmıyor. Bu doğrultuda Fildişili oyuncunun iyileşme ve sahaya adaptasyon sürecinin en az 1,5 - 2 ayı bulması oldukça muhtemel görünüyor.

Konunun uzmanlarının tanımına göe Galatasaray'ın teorik olarak olmasa da pratik olarak kronik sakat oyuncusu Wilfried Singo'nun durumu sabır taşırmaya başladı...

Kulübün duyurduğu tıbbi teşhis, oyuncunun sahalardan tahmin edilenden çok daha uzun süre uzak kalacağını gösteriyor. Bu biline bile Singo'nun Kasımpaşa ve Barcelona maçlarının ardından sahalara dönebileceğine dair dedikoduların yayılmasının arkasında ne var?

Galatasaray, Singo'nun sakatlığının sağ üst arka adale grubunda BAMIC 3C Strain yani ileri-orta düzey kas-fasya-tendon yaralanması olduğunu açıkladı. Bu açıklamaya göre kasta yüksek dereceli ve geniş çaplı bir yırtık var. Ayrıca yırtığın sadece kas lifleriyle sınırlı kalmadığı, kasın tendon içi yapısına da sirayet ettiği belgelendi.

3C sınıfı yaralanmalarda sahalara dönüş süresi ortalama 6 ila 12 hafta arasında değişmektedir. Bu durum, oyuncunun beklenenden çok daha uzun bir süre takımdan ayrı kalacağını gösteriyor. Bu yüzden ortaya atılan "Barcelona maçından sonra sahalara dönecek" iddiaları, 3C tipi yaralanmaların fizyolojik yapısıyla uyuşmuyor.
Gift Orban, Türk Milli Takımında oynayabilir mi?
Türk Milli Takımı’nın santrforsuzluğu akıllara alternatifleri getiriyor... Nijerya ve Togo kökenli olmasına rağmen iki ülkenin milli takımında da oynamayan Gift Orban ismi akıllara geldi... Ancak AmedSK formasıyla harikalar yaratan Orban için Cumhurbaşkanlığından izin çıksa bile FIFA'nın 5 yıl kuralı yine de ay-yıldızlı formayı giymesine engel.
30.09.2026 12:34:00
Haber Merkezi
Vincenzo Montella yüzümüze çarptı... 2019'dan beri Türk Milli Takımı'nın hiçbir santrforunun kendi takımında direkt 11'de oynamadığını söyledi. Önceki akşam İtalya'yı izlerken siyahi (Kayode ve Doumbia) oyuncular gözlerden kaçmadı. Akıllara "Biz de yetiştiremiyorsak neden devşirmiyoruz?" fikri geldi.

Çok kolay olmasa da Fotospor editörlerinin düşündüğü ilk isim, bu sezon Amed SK formasıyla 6 maçta 7 golle sezona fırtına gibi bir başlangıç yapan Gift Orban oldu.
"Nasıl yani?" demeyin... 24 yaşındaki Orban'ın kariyerinde Lyon, Verona ve Hoffenheim gibi ekipler olsa da şimdiye kadar alt yaş grupları dahil hiçbir milli takımın formasını giymedi.

Hem Nijerya hem de annesinin kökeni nedeniyle Togo vatandaşlığına sahip olduğu için iki ülkenin milli takımında da oynama hakkı var. Geçmişte Nijerya A Milli Takımı kadrosuna aday olarak davet edilmiş olsa da resmi veya dostluk müsabakalarında sahada süre almadı. Bu yüzden Orban, Türkiye için oynayabilir.

Türk Vatandaşlığı Kanunu'na göre; Türkiye'ye olağanüstü hizmeti geçen veya geçeceği düşünülen sporcular, Cumhurbaşkanı kararı ve TFF talebiyle istisnai yoldan Türk vatandaşı yapılabilir. Ancak FIFA Madde 7/d uyarınca, 18 yaşını doldurduktan sonra Türkiye'de kesintisiz 5 yıl yaşamadığı için Orban'ın Türk Milli Takımı'nda oynama şansı yok.
Okan Buruk'tan Davinson Sánchez sürprizi
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, yoğun milli takım takvimi nedeniyle yorgun düşecek Davinson Sánchez'i Kasımpaşa maçında dinlendirip Barcelona karşılaşmasına saklamayı planlıyor
30.09.2026 11:30:00
Haber Merkezi
Milli aradan sonra yenilgisiz Kasımpaşa ile karşılaşacak Galatasaray'da Okan Buruk'un gözü Davinson Sánchez'in üzerinde. Kolombiya Milli Takımı'ndaki yoğun maç ve seyahat takvimi nedeniyle yorgun düşmesi muhtemel olan yıldız stoper için Okan Buruk zorlu bir karar alabilir. Kolombiyalı savunmacıyı Galatasaray'ın Barcelona maçı öncesinde riske etmeyip kulübeye çekebilir.

Milli ara dönüşü Kasımpaşa maçı öncesi Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un canı sıkkın... Kolombiya Milli Takımı'nda kaptanlığa kadar yükselen Davinson Sánchez'in zorlu seyahat takvimi, Buruk'u kritik bir hamle yapmak zorunda bırakabilir. Kolombiyalıyı, Barcelona maçı öncesinde riske atmamak adına Kasımpaşa maçında kulübeye çekebilir.

7 Ekim'de Peru ile oynanacak karşılaşmada ilk 11'de sahada olması beklenen Sánchez'in, 8 Ekim'de maç biter bitmez yola çıkması halinde bile İstanbul'a ulaşması en iyi ihtimalle aynı gün olacak. Uzun uçak yolculuğu ve ciddi saat farkı nedeniyle Davinson Sánchez'in fiziksel olarak yıpranması kaçınılmaz.

Buruk, milli araya giden 14 futbolcunun dönüş tarihlerini ve maç yoğunluğunu yakından takip ederken Davinson'un dönüş takvimini "çok kritik" olarak ajandasına ekledi.

Buruk planlarını Kasımpaşa maçının ardından oynanacak Barcelona maçına göre yapıyor. Buruk, Kolombiyalı stoperi Kasımpaşa karşısında kulübeye çekerek dinlendirmeyi ve Şampiyonlar Ligi'ndeki Barcelona randevusuna yüzde 100 hazır bir şekilde çıkarmayı hedefliyor.
Trabzonspor'da Reis'e çifte müjde
Sakatlıkları sonunda geçen Batagov ve Folcarelli'nin dönüşü bordo-mavililerde sevinç yarattı. Trabzonspor'un çiçeği burnundaki teknik direktörü Thomas Reis, hem savunmada hata payını düşürme hem de orta sahada top kazanma sıklığını artırarak geçiş hücumlarını daha etkili başlatma imkânı tanıyacak bu ikiliyi hemen planlarına ekledi
29.09.2026 13:10:00
Haber Merkezi
İkili sayesinde Trabzonspor skoru koruma ve maç içi tempo kontrolünü sağlama kapasitesini artıracak. Trabzonspor'un geçen sezon yaşadığı başarıların arkasındaki en önemli güçler arasında yer alan Folcarelli ve Batagov'un dönüş için artık gün sayması Thomas Reis'in de elini güçlendirecek.

Maç başına 56.3 isabetli pas (%89 isabet) ve 5.7 isabetli uzun top (%65) ile savunmadan çıkışlarda ana aktör olan Batagov, geçen sezon maç başına 4.8 tehlike engelleme, 2.0 top çalma ve %72 ikili mücadele kazanma oranıyla geride oldukça sağlam bir duruş sergiledi.

Folcarelli ise maç başına 6.3 top geri kazanma, 2.4 top çalma ve 5.3 kazanılan ikili mücadele ile orta sahanın direncini artırmıştı. %90 pas isabeti, maç başına 1.0 başarılı çalım ve 3 asistlik katkısıyla topu savunmadan hücuma taşıma rolünü üstlenmişti.

Mevcut kadroda oyun kurulumu büyük oranda Savić üzerinden yürüyor. Batagov'un dönüşü (%89 pas isabeti ve %65 uzun top başarısı), savunma hattından geriden oyun kurarken rakip presi kırmayı kolaylaştıracaktır.
Şu an top çalma yükünü Fabinho (3.5/maç) ve katedilen mesafeyi Melih Kabasakal (10.9 km) çekiyor.

Folcarelli'nin top geri kazanma (6.3) ve pres gücü, orta sahanın fiziksel kapasitesini bir üst seviyeye çıkaracak.
Mohamed Salah, Ernest Muçi ve Aral Şimşir gibi yaratıcı oyuncuların savunma arkasına sarkarken ya da üretkenlik sağlarken arkalarında bıraktığı boşlukları Folcarelli'nin alan kapatma becerisi örtecek.
Aziz Yıldırım'ın Lukaku'ya inancı gözleri yaşarttı
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın Romelu Lukaku için söylediği sözler ve kendisine olan güveni merak uyandırdı. Başkan'ın güvendiği unsurun bir "mucize" değil; oyuncunun eksik olan yükleme antrenmanlarını tamamlaması, maç ritmini yakalaması ve taktiksel entegrasyonun tamamlanmasıyla birlikte dünya çapındaki kalitesini sahaya yansıtacağı beklentisi olduğu belirtildi. Gözler şimdi Sarı-lacivertlilerin Aston Villa deplasmanına ve Lukaku'nun performansına çevrildi
29.09.2026 13:04:00
Haber Merkezi
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım önceki gün kürsüye geldi... Herkesin "Neden alındı?" dediği Romelu Lukaku'ya sahip çıktı. Başkan kürsüden "3-4 hafta sonra Lukaku'yu hiçbiriniz tanıyamayacaksınız. İnanmazsam söylemem." dedi. Başta sarı-lacivertli taraftarlar olmak üzere herkesi bir merak aldı. Çünkü Yıldırım'ın işaret ettiği maç, milli maç dönüşü Rizespor karşılaşmasından sonra İngiltere'de oynanacak Aston Villa mücadelesi. "Başkan Yıldırım kimsenin göremediği neyi gördü de Belçikalı oyuncuya bu kadar sahip çıktı" minvalinde yorumlar yapılsa da taraftarın Belçikalı oyuncudan beklentisi yeniden tavan yaptı.
LUKAKU'NUN DURUMU
Bilindiği üzere Fenerbahçe'nin yeni golcüsü Lukaku sezon başı kampı yemedi. Kilo ve hız eksiği var; fiziksel ritim eksikliği en büyük etken. Başkan Aziz Yıldırım ve teknik ekip, oyuncunun bu süreçte ağır bir yükleme programından geçtiğine ve 3-4 haftalık milli ara antrenman periyodunun ardından gerçek patlayıcılığına ulaşacağına inanıyor.
AZİZ YILDIRIM DEVREDE
Bilindiği ve alışageldiği üzere Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, sezona yavaş başlayan veya uyum sorunu çeken yıldız isimlerle birebir görüşerek kriz çözme yöntemiyle bilinir. Benzer bir özel görüşme maratonu ve moral yüklemesi operasyonu yapmış olmalı ki bu kadar inançlı.
FENERBAHÇE'NİN OYUN SİSTEMİNDE DEĞİŞİKLİK
Süper Lig'de oynadığı 5 maçta toplamda yalnızca 13.2 kez topla buluşabilmesi, sorunun sadece oyuncunun bireysel formunda değil, takımın onu henüz ceza sahası içinde doğru besleyememesinde de yattığını gösteriyor. Teknik ekip de oyun sistemini Lukaku'nun servis alabileceği yapıya oturtacak.
ELEŞTİRİLERİ BİTİRME HAMLESİ
Fenerbahçe taraftarları, Lukaku'nun performansından şu ana kadar hiç memnun değil. Ancak Yıldırım tecrübeli bir yönetici... Camiada konuşulanlara göre Yıldırım'ın amacı; refleks olarak yüksek maliyetli transferlerin üzerindeki medya baskısını kendi üzerine çekerek oyuncuya zaman tanıdı. "İnanmasam söylemem" diyerek hem oyuncunun özgüvenini tazeliyor hem de taraftarın ve medyanın sabırsızlığını bastırmayı hedefliyor.