logo
15 AĞUSTOS 2026

10 numara düğümü çözülecek mi?

Galatasaray, Lokomotiv Moskova'nın 21 yaşındaki 10 numarası Aleksey Batrakov için sözlü pazarlıklara devam ediyor. Oyuncunun en geç salı gününe kadar İstanbul'a getirilmesi planlanıyor.
 

15.08.2026 12:19:00
Haber Merkezi
 
10 numara düğümü çözülecek mi?
10 numara düğümü çözülecek mi?
Mutko Protiv'in haberine göre; Lokomotiv Genel Direktörü Boris Rotenberg, Batrakov ile görüştü. Takımda kalmak isteyip istemediğini sordu. Batrakov, Galatasaray'ı tercih etti. Rotenberg, oyuncunun bu isteğine karşılık Galatasaray'a transferi için görüşmeler yapacağını söyledi.






ARTIK BELLİ OLACAK

Şu anda iki takım arasındaki sözlü temaslar sürüyor. Her şey yolunda giderse, pazartesi veya en geç salı günü resmi açıklamanın yapılabileceği öğrenildi. Bu durumda genç yeteneğin de en geç salı günü İstanbul'a getirilmesi planlanıyor. Bilindiği üzere şu anda Galatasaray'ın mevcut kadrosunda asıl yeri 10 numara olan kimse yok...






DEVLER LİGİ FAKTÖRÜ

21 yaşındaki futbolcu, Türkiye Futbol Federasyonu'nun belirlediği "genç" yabancı kriterini karşılıyor. Aleksey Batrakov, Şampiyonlar Ligi faktörü sebebiyle Galatasaray'a gelmek istiyor. Bu sayede adını dünya futbolunda daha fazla duyurmayı hedefliyor. Lokomotiv'e son olarak 28 milyon euroluk teklif iletildi. Ödeme planında sıkıntı çıkmazsa bu teklifin kabul edilmesi bekleniyor.

Vlahovıc ile Beşiktaş para basacak

Beşiktaş, Sırp golcü Dusan Vlahovic’in forma satış gelirlerinin %10’unu UNICEF’e bağışlama kararı alarak hem Türk futbolunda devrim niteliğinde bir sosyal sorumluluk adımına imza attı hem de mali ve ticari açıdan kusursuz bir strateji geliştirdi

15.08.2026 12:24:00
Haber Merkezi
 
Vlahovıc ile Beşiktaş para basacak
Vlahovıc ile Beşiktaş para basacak
Beşiktaş, Sırp golcü Dusan Vlahovic'in forma satış gelirlerinin %10'unu UNICEF'e bağışlama kararı alarak hem Türk futbolunda devrim niteliğinde bir sosyal sorumluluk adımına imza attı hem de mali ve ticari açıdan kusursuz bir strateji geliştirdi.

Hatırlanacağı üzere Beşiktaş, daha önce Mohamed Salah transferi sürecinde yaşanan forma satış payı anlaşmazlıkları nedeniyle Mısırlı yıldızın transferinden vazgeçmek zorunda kalmıştı.







Ancak Siyah-Beyazlı yönetim forma satış payını Dusan Vlahovic transferinde büyük bir avantaja çevirdi. Sırp golcünün yapıcı tutumu ve UNICEF gönüllü elçisi olması, yönetime ilham verdi ve forma gelirlerinin %10'unun çocuklara aktarılması kararlaştırıldı.






FORMA SATIŞLARINI KATLAYACAK HAMLE

Bu stratejik hamle, Beşiktaş'a mali açıdan ciddi bir nefes aldıracak. Türkiye'deki Vergi Usul Kanunu ve Gelir/Kurumlar Vergisi Kanunu uyarınca kamu yararına çalışan kurumlara yapılan bağışlar, Kurumlar Vergisi matrahından düşülebiliyor.







Siyah-beyazlılar, devlete ödeyeceği muhtemel vergi yükünün bir kısmını bu yolla hayır kurumuna aktararak vergi matrahını indirecek. Ayrıca "aldığım formanın %10'u çocuklara gidiyor" bilincine sahip olan taraftarların forma satışlarını katlaması ve Kartal Yuvası cirolarını rekor seviyeye çıkarması bekleniyor.






VİZYONER KULÜP İMAJI YARATILACAK

UNICEF gibi uluslararası bir devle adını yan yana yazdıran Beşiktaş, Avrupa ve dünya basınında "sosyal sorumlu ve vizyoner kulüp" olarak geniş yer bulacak.

Zaten UNICEF elçisi olarak çocukların ve gençlerin ruh sağlığına yönelik projeler yürüten Dusan Vlahovic ise yeni kulübünün bu adımı sayesinde hem saha dışındaki duyarlı profilini pekiştirecek hem de Siyah-Beyazlı taraftarlarla daha ilk günden sarsılmaz bir gönül bağı kurmuş olacak.

Dursun Özbek gözünü kararttı

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, transfer eleştirilerine yanıt vererek dikkat çeken açıklamalarda bulundu

15.08.2026 12:20:00
Haber Merkezi
 
Dursun Özbek gözünü kararttı
Dursun Özbek gözünü kararttı
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, transfer eleştirilerine yanıt vererek dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Özbek, Rafael Leão ve Rodrigo Mora transferlerinde rakamların düştüğünü belirterek sarı-kırmızılı taraftarlara güvence verdi.

Sosyal medyada yükselen "Transferler nerede?" eleştirilerine sert tepki gösteren Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, kulübün geleceğini ve mali yapısını korumak adına stratejik bir transfer politikası yürüttüklerini vurguladı.

Kimsenin kendisinden fazla Galatasaray'ı düşünemeyeceğini belirten Özbek, teknik direktör Okan Buruk'a 5. şampiyonluk ve Şampiyonlar Ligi'nde geçen sezonun üzerinde bir başarı hedefi doğrultusunda tam teşekküllü bir kadro sunacaklarının sözünü verdi.







LEAO 30-35'E KADAR DÜŞTÜ

Transfer piyasasındaki yüksek rakamların zamanla makul seviyelere gelmeye başladığına dikkat çeken belirten Başkan Dursun Özbek, hedeflenen yıldız isimlerle ilgili somut rakamlar paylaştı.

AC Milan forması giyen Rafael Leão'yu 1.5-2 ay önce kadroya katmak istemeleri halinde 60 milyon Euro talep edildiğini hatırlatan Özbek, bu rakamın güncel şartlarda 30-35 milyon Euro seviyelerine gerilediğini aktardı.







MORA 10 MİLYON EURO'YA KİRALIK

Rodrigo Mora transferinde de benzer bir tablo olduğunu dile getiren sarı-kırmızılı kulübün lideri, 1 ay önce 60-70 milyon Euro civarında olan bonservis beklentisinin 10 milyon Euro peşin ve 40 milyon Euro opsiyonla tamamlanabilecek noktaya geldiğini, hatta zorunlu satın alma opsiyonu olmadan bu imzayı atabileceklerini kaydetti.







OSIMHEN ÜZERİNDEN İRONİ YAPTI

Takıma kazandırılmak istenen diğer isimler Noa Lang, Gabriel Martinelli ve Ethan Nwaneri ile ilgili de değerlendirmelerde bulunan Özbek, Noa Lang için sezon bitiminde istenen 28 milyon Euro'luk bonservisin bugün 15 milyon Euro masaya konması halinde kabul göreceğini ifade etti.







Victor Osimhen ve Premier Lig kulüplerinin tekliflerine de değinen Özbek, "Martinelli için 65 milyon Euro, nwaneri için 40 milyon Euro diyorlardı... Osimhen'in üstüne bu ikisi artı para veriyorlar. Hani Osimhen'i 65+10 milyon euro'ya Tottenham'asatmak istyordum…" diyerek ironi yapmayı ihmal etmedi






LEAO VE MORA'YA 40 MİLYON EURO

Başkan Dursun Özbek sözlerini,"Bugün istesem Leao ve Mora'yı 40 milyon Euro'ya bitiririm. Bu sayede kısa vadede 45, uzun vadede ise 60 milyon Euro kâr ettiririm. Ancak ben bu rakamların daha da ineceğini biliyorum. Bana güvenin" diyerek tamamladı.

Beşiktaş'ı Orkun’la şampiyon yapmaya geliyor

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Orkun Kökçü'nün de tavsiyesiyle Feyenoord'daki şampiyonluk ortağı Quentin Timber için düğmeye bastı

15.08.2026 12:13:00
Haber Merkezi
 
Beşiktaş'ı Orkun’la şampiyon yapmaya geliyor
Beşiktaş'ı Orkun’la şampiyon yapmaya geliyor
Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Orkun Kökçü'nün de tavsiyesiyle Feyenoord'daki şampiyonluk ortağı Quentin Timber için düğmeye bastı.

Transfer sihirbazı Eduard Graf'ın yürüttüğü operasyonla Marsilya'nın Hollandalı yıldızını kadroya katmak isteyen siyah-beyazlılar, dev transferde vites yükseltti.







Süper Lig'de şampiyonluk hedefine kilitlenen Beşiktaş, orta sahasına dünya çapında bir dinamizm kazandırmak için harekete geçti. Leandro Trossard, Alexander Nübel ve Dusan Vlahovic gibi önemli hamlelerle adından söz ettiren siyah-beyazlı yönetimin yeni hedefi Marsilya biçimindeki Quentin Timber.

2022-2023 sezonunda Feyenoord formasıyla şampiyonluğuna ulaşan Orkun Kökçü ile Quentin Timber ikilisi, bu kez Beşiktaş'ın başarısı için bir araya gelmeye oldukça yakın. Orkun'un oyunu yönlendiren vizyonu ile Timber'ın baskı kıran fiziksel gücü ve top taşıma becerisi, siyah-beyazlıların yeni sezondaki en büyük kozu olmaya aday.







MARSİLYA'DA İŞLER İYİ GİTMİYOR

Fransız ekibi Marsilya'da ise işler Beşiktaş'ın lehine gelişiyor. Pierre-Emile Højbjerg ve Nayef Aguerd'in takımdan ayrılış süreçlerinin gerçekleşmemesi üzerine kulüp sahibi Frank McCourt, sıcak para akışı sağlamak adına kadrodan isimlerin satışına onay verdi.

Teknik direktör Bruno Genesio, sahada gösterdiği etkili performans nedeniyle Timber'ı kadroda tutmak istese de kulübün içinde bulunduğu finansal zorunluluklar oyuncunun gözden çıkarılmasına neden oldu. Fransız basınına yansıyan haberlere göre Marsilya, gelen cazip teklifleri değerlendirmeye hazır.







PORTO'NUN DA BİR İLGİSİ SÖZ KONUSU

Transfer hattında sıcak saatler yaşanırken Beşiktaş, Hollandalı orta saha için masadaki en ciddi adaylardan biri konumunda. Siyah-beyazlıların önümüzdeki günlerde Marsilya'ya 12 milyon euro seviyelerinde resmi bir teklif sunması bekleniyor.

Diğer taraftan Portekiz temsilcisi Porto da 15-18 milyon euro bandında bir bütçeyle devrede yer alıyor. Ancak Beşiktaş yönetiminin ve transfer operasyonunu yürüten Eduard Graf'ın, Orkun Kökçü faktörünü de kullanarak oyuncuyu ikna etme konusunda kritik görüşmelerini sürdürdüğü öğrenildi.







ROTTERDAM'DA BAŞLAYAN ARKADAŞLIK

Quentin Timber ve Orkun Kökçü arasındaki bağ, sadece sahadaki rollerine değil, Hollanda altyapısından bu yana gelen güçlü bir dostluğa dayanıyor.







Orkun'un Benfica'ya transferinin ardından Feyenoord orta sahasındaki liderlik bayrağını devralan Timber, eski kaptanıyla yeniden aynı formada buluşmaya sıcak bakabilir. İki oyuncunun hem soyunma odasında hem de saha içinde yakaladığı mükemmel sinerji, Beşiktaş'ın orta sahasını Süper Lig'in en domine edici hatlarından biri yapmaya hazırlanıyor.

Galatasaray da artık masada

Alman ekibi Borussia Dortmund, Kızılyıldız Kulübü ile Vasilije Kostov için pazarlık yapıyordu. 18 yaşındaki Sırp 10 numara konusunda Galatasaray'ın da harekete geçtiği öğrenildi

14.08.2026 17:41:00
Haber Merkezi
 
Galatasaray da artık masada
Galatasaray da artık masada
Galatasaray'da genç bir 10 numara hedefleniyor. Aslında bu bölgeye iki takviye yapılması planlanıyor. Bu 2 futbolcu da farklı yerlerde görev yapabilen ancak asıl yerleri 10 numara olan isimler olacak. Gündeme gelen son seçeneklerden biri; Kızılyıldız'dan Vasilije Kostov...

FAZLASIYLA KARŞILIYOR

Belirtmeye gerek var mı bilinmez ama 18 yaşındaki genç yetenek, Türkiye Futbol Federasyonu'nun belirlediği "genç" yabancı kriterini fazlasıyla karşılıyor. Kızılyıldız altyapısından çıkan Vasilije Kostov, A takımda toplam 56 karşılaşmaya çıktı. 18 gol ve 8 asist üretti.






YÜKSEK PARALAR BEKLİYORLAR

1.76 boyundaki futbolcu için Borussia Dortmund'un girişimleri bulunuyordu. Alınan bilgilere göre; Galatasaray da ciddi bir teklifle masaya oturdu. 10 numara haricinde merkez orta saha ve sağ kanatta görev yapabilen Vasilije Kostov'la ilgili çok sıcak gelişmeler yaşanabilir. Kızılyıldız Yönetimi, 30 Haziran 2028'e kadar sözleşmesi bulunan Vasilije Kostov için yüksek paralar bekliyor. Vasilije Kostov, Sırbistan Milli Takımı'nın da bir parçası...

Dünya şampiyonu Galatasaray'a

Galatasaray daha önce Barcelona'dan Dani Olmo konusunda girişimlerde bulunmuştu. Ancak oyuncu cephesi ikna edilemedi. Şu anda konuyla ilgili 2. dalga geldi. Eğer 28 yaşındaki 10 numaranın fikri değişirse, resmi imzalar atılabilir

14.08.2026 13:55:00
Haber Merkezi
 
Dünya şampiyonu Galatasaray'a
Dünya şampiyonu Galatasaray'a
İspanya ile Dünya Şampiyonluğu yaşayan Dani Olmo'nun yolu Türkiye'ye düşebilir. Galatasaray daha önce 28 yaşındaki 10 numara konusunda temaslarda bulunmuştu. Barcelona Yönetimi hem para kazanmak hem de oyuncunun maaş yükünden kurtulmak için Sarı-Kırmızılılar'ın teklifine sıcak baktı.

ARACILAR VASITASIYLA

Fakat Olmo, kariyerinin bu döneminde Türkiye seçeneğine sıcak bakmadığı söylemişti. Doğal olarak frene basıldı. Ancak şu anda konuyla ilgili yeniden hareketlilik yaşanıyor. Galatasaray'ın bazı aracılar vasıtasıyla İspanyol yıldızın fikrini değiştirmeye çalıştığı öğrenildi.






60 MİLYON SEVİYELERİNDE

Eğer bunu başarabilirlerse Barcelona'yla tekrar temasa geçilecek. 1.79 boyundaki futbolcunun tahmini piyasa değeri 60 milyon euro seviyelerinde... Dani Olmo, La Liga temsilcisinden senelik 14 milyon euro kazanıyor (bonuslarla birlikte). Mukavelesi ise 30 Haziran 2030'a kadar sürüyor.

Galatasaray'a "Hagi'den daha iyi" diye önerdi

Romanya futbolunun yeni yıldız adayı Stefan Baiaram transferinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Türk futbolunu yakından tanıyan ünlü menajer Giovanni Becali, Universitatea Craiova'nın 23 yaşındaki 10 numarasını Galatasaray'a teklif ettiğini doğruladı

13.08.2026 13:44:00
Haber Merkezi
 
Galatasaray'a "Hagi'den daha iyi" diye önerdi
Galatasaray'a "Hagi'den daha iyi" diye önerdi
Galatasaray'a transfer teklifinde bulunduğunu açıklayan menajer Giovanni Becali, genç yeteneğin potansiyeline dikkat çekerek Rumen futbolunun efsane ismi Gheorghe Hagi'den daha yetenekli bir isimle karşı karşıya olunduğunu öne sürdü.

Türk futbolunu ve Süper Lig dinamiklerini çok iyi bilen Becali, 23 yaşındaki Stefan Baiaram'ın Galatasaray formasıyla büyük bir çıkış yakalayabileceğini ve sarı-kırmızılı yönetimden gelecek resmi yanıtı beklediklerini ifade etti.






AVRUPA TAKIMLARININ TAKİBİNDE

Universitatea Craiova forması giyen 10 numara Stefan Baiaram, bu sezon hem Romanya Süper Ligi'nde hem de Avrupa arenasında sergilediği performansla dikkatleri üzerine çekiyor. Skorer kimliği, hücum hattındaki yaratıcılığı ve yüksek formuyla yabancı kulüplerin radarına giren genç oyuncu, Avrupa'nın önde gelen liglerinden yetenek avcılarının da takibinde.






5-6 MİLYON EURO'YA BİTEBİLİR

Transfer şartları da netleşmeye başladı. Universitatea Craiova'nın sahibi Mihai Rotaru'nun, oyuncunun mevcut piyasa değerine paralel olarak yaklaşık 5-6 milyon Euro civarında bir bonservis bedeli talep ettiği öğrenildi.

Rotaru, 2021 yılında Cicâldău'yu 6,5 milyon avro bonservis bedeliyle Galatasaray'a sattı. Eylül 2024'te ise oyuncuyu Galatasaray'dan 1,5 milyon avro karşılığında bonservisiyle geri transfer etti.






GALATASARAY HENÜZ CEVAP VERMEDİ

Galatasaray yönetiminin bu öneri karşısında nasıl bir yol haritası izleyeceği merak konusu olurken, menajer Becali'nin B planı da hazır. Rumen menajer, Galatasaray'dan net bir yanıt beklerken, bu ölçekteki ve potansiyeldeki bir transfer için İtalya Serie A kulüplerinin de ideal bir adres olabileceğine inanıyor.

Trabzonspor'da Darwin Nunez umudu

Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, Darwin Nunez hamlesi için Osimhen sürecinin netleşmesini bekliyor 

13.08.2026 13:30:00
Haber Merkezi
 
Trabzonspor'da Darwin Nunez umudu
Trabzonspor'da Darwin Nunez umudu
Süper Lig'de transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, Darwin Nunez hamlesi için Victor Osimhen sürecinin netleşmesini bekliyor. Mohamed Salah ile Uruguaylı golcüyü yeniden buluşturmayı hedefleyen Bordo-Mavililer, Al-Hilal'in Galatasaray'a yaptığı dev teklife rağmen dev transfer için umudunu koruyor.






Hücum hattına dünya çapında bir takviye yapmak isteyen Trabzonspor, transfer gündemin ilk sırasına Darwin Nunez'i aldı. Bordo-Mavililer, Mohamed Salah ile Uruguaylı yıldızı yeniden aynı takımda bir araya getirmek amacıyla yoğun bir mesai harcıyor. Pazartesigünü ikinci başkan İbrahim Çetinkaya, Suudi Arabistan'a giderek operasyonu tamamlayacaktı. Öyle ki Nunez de Salah ile yeniden birlikte oynama fikri nedeniyle Fenerbahçe ve Beşiktaş'tan gelen teklifleri geri çevirmişti.






OSIMHEN İÇİN TAKAS ÖNERİSİ

Ancak Şahinkaya'nın uçağı Al-Hilal'in, Victor Osimhen'e olan ilgisini nedeniyle sekteye uğradı... Trabzonspor'un bekleyişi sürerken Suudi Arabistan cephesinden süreci karmaşıklaştıran hamle geldi.






Victor Osimhen'i kadrosuna katmak isteyen Al-Hilal, Galatasaray'ın kapısını çaldı. Suudi temsilcisinin, Nijeryalı golcüye karşılık sarı-kırmızılı kulübe 55 milyon euro nakit para ile birlikte Darwin Nunez'in bonservisini teklif ettiği kaydedildi.






DARWIN, SALAH'I İSTİYOR

Al-Hilal'in bu devasa takas teklifine rağmen Darwin Nunez'in Salah'la birlikte oynamaya sıcak bakması Trabzonspor'un iştahını henüz kapatmadı. Uruguaylı forvetin bu kararı sonrası bordo-mavili yönetim bekleyişini sürdürürken, Osimhen transferinde yaşanacak nihai gelişmelere göre Nunez hamlesini resmiyete dökmeyi hedefliyor.






Osimhen'in bir süredir takımdan ayrılmak için baskı yapması nedeniyle sarı-kırmızılı yönetimin transferde de eli kolu bağlandı.

Fenerbahçe transferde uçtu

Romelu Lukaku transferiyle hücum hattında adeta dünya karması oluşturan Fenerbahçe, her pozisyonda 3 üst düzey alternatife ulaştı. Sarı-lacivertlilerin 3. tercihleri bile Süper Lig ve Avrupa kulvarlarında fark yaratacak güce sahip.
 

13.08.2026 13:18:00
Haber Merkezi
 
Fenerbahçe transferde uçtu
Fenerbahçe transferde uçtu
Yaz transfer döneminde kadrosunu dünyaca ünlü isimlerle takviye eden Fenerbahçe, hücum organizasyonunda eşine az rastlanır bir kadro derinliği yakaladı.

Santrfor, sağ kanat, sol kanat ve 10 numara pozisyonlarının her birinde üçer kaliteli oyuncuya sahip olan sarı-lacivertliler, hem Süper Lig hem de Avrupa kulvarındaki yoğun maç takvimine hazır bir yapı oluşturdu.






10 NUMARAYA İNANILMAZ İSİMLER

Forvet hattını Romelu Lukaku transferiyle perçinleyen Fenerbahçe'de santrfor rotasyonu Vedat Muriqi ve Sidiki Cherif ile tamamlanıyor. Sağ kanatta Mason Greenwood, Dorgeles Nene ve İrfan Can Kahveci rekabet ederken; sol kulvarda Kerem Aktürkoğlu, Oğuz Aydın ve Musaba rakiplere gözdağı veriyor. Oyun kurucu mevkisinde ise Talisca ve Marco Asensio gibi iki dev ismin yanında Mert Hakan Yandaş yer alıyor.






TÜM KULVARLARI ZORLAYACAK İSİMLER

Kadro kalitesinin ulaştığı noktayı en net özetleyen detay ise yedeklerin yedeği konumundaki isimler oldu. İsmail Kartal'ın elindeki Sidiki, İrfan Can Kahveci, Musaba ve Mert Hakan Yandaş'tan oluşan 3'üncü tercih hattı dahi Süper Lig'de zirve mücadelesi verebilecek ve Avrupa kupalarında tur atlayabilecek nitelik taşıyor.
Bu geniş kadro rotasyonu, sarı-lacivertlilerin sezon boyunca tüm kulvarlardaki en büyük kozu olmaya aday.

Icardi'ye şok teklif

Galatasaray'da geçirdiği başarılı sezonların ardından transfer dönemi bilmecesi devam eden Mauro Icardi, Lazio'dan gelen teklifle adeta şoke oldu. Sarı-kırmızılıların 6 milyon Euro'luk yenileme teklifini geri çeviren Arjantinli yıldıza, İtalyan ekibinden beklenmedik bir rakam önerildi.
 

13.08.2026 13:16:00
Haber Merkezi
 
Icardi'ye şok teklif
Icardi'ye şok teklif
Transfer döneminin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Mauro Icardi için İtalya'dan sürpriz bir iddia ortaya atıldı. İtalyan basınında yer alan haberlere göre, Serie A ekibi Lazio, bonservisi elinde bulunan Arjantinli yıldız golcü ile temasa geçti. Hücum hattını tecrübeli bir isimle güçlendirmek isteyen Lazio yönetiminin, Icardi'nin temsilcileriyle ilk görüşmeyi gerçekleştirdiği kaydedildi.






Lazio'nun Icardi transferinde masaya koyduğu rakam ise futbol kamuoyunda şaşkınlık yarattı. Galatasaray'ın sözleşme uzatmak adına gözden çıkardığı yıllık 6 milyon Euro'luk teklifi geri çeviren Arjantinli santrfora, İtalyan ekibinin yalnızca 2 milyon Euro maaş önerdiği öne sürüldü. Sarı-kırmızılı kulüpte son dönemde yıllık 10 milyon Euro seviyelerinde kazanan eski Inter kaptanı için bu teklifin kabul edilmesinin imkansız olduğu değerlendiriliyor.






Sky Sport kaynaklı haberlerde, taraflar arasında önümüzdeki günlerde yeni görüşmelerin yapılacağı belirtilse de müzakerelerin sonuca ulaşması hiç kolay görünmüyor. Transferin tıkanmasındaki ilk neden, Icardi'nin önümüzdeki sezon mutlaka UEFA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden bir kulüpte forma giyme isteği. Lazio'nun Devler Ligi vizesi alamamış olması İtalyan ekibini yarışta saf dışı bırakıyor. İkinci ana neden ise oyuncunun yüksek maaş beklentisinin mevcut Avrupa piyasasında karşılanmasının oldukça zor olması.






Öte yandan serbest statüde yer alan Arjantinli golcü için Türkiye'den de şaşırtıcı iddialar gelmeye devam ediyor. Trendyol 1. Lig ekiplerinden Amedspor ve Çorum FK'nın da tecrübeli yıldızın durumunu yakından takip ettiği ve teklif götüren kulüpler arasında yer aldığı biliniyor. Geleceği henüz netlik kazanmayan Mauro Icardi'nin kariyerine nerede devam edeceği merakla bekleniyor.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.