logo
08 AĞUSTOS 2026

2021'de hedef şampiyonluk

Milli otomobil yarışçısı Ayhancan Güven, 2020 yılının yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınından dolayı zor geçtiğini belirterek, 2021'de en büyük hayali olan Super Cup şampiyonluğunu kazanmak istediğini söyledi

31.12.2020 15:00:00
 
2021'de hedef şampiyonluk
2021'de hedef şampiyonluk
Red Bull sporcusu Ayhancan, 2020 yılında sportif açıdan beklentilerin altında kaldığını belirterek, "Son 2-3 senedir Avrupa çapında yükselen grafik vardı. Her sene yeni unvanlar elde ediyorduk, bu sene elimdeki 2 unvanı da geliştiremedim." dedi.
Porsche Super Cup'ta ikinci olan Ayhancan, "Takımım, taraftarlar benden memnun. Büyük hayal kırıklığı olmasa da 2020 beklentinin altında geçti. Daha fazlasını bekliyordum." ifadelerini kullandı.
Salgının herkesi etkilediğini vurgulayan Ayhancan, sözlerini şöyle sürdürdü: "Sağlıklı bir şekilde yılı atlattım. Pandemi sportif açıdan bizi etkiledi. Sezonumuz geç başladı, test planlarımız geç başladı. Antrenmanlar için Almanya'ya Belarus üzerinden gitmek zorunda kaldım. Son uçakla ve havalimanı kapanmadan kendimi Avrupa'ya attım. Maceralı bir yolculuk oldu. Seyircisiz yarışlar bizi etkiledi. Lojistik açıdan yarışlar arasındaki seyahatler zor geçti. Zor bir yıldı. En önemlisi sağlıklı şekilde yılı atlatabildik. Bu konuda çok dikkat ettim ve kendimi şanslı hissediyorum."
Kovid-19 vakalarının Türkiye'de artmasıyla yurt dışına gidip gitmemek konusunda bir karar vermesi gerektiğine dikkati çeken Ayhancan, "Burada kalsaydım yarış kaçırmayacaktım ama hazırlık kamplarını ve testleri kaçıracaktım. Gitmeyi tercih ettim. Benim için sportif konu öncelik taşıyor. Kariyerim ve hayallerim açısından önemli sezondu. Her şeyi göze alıp Belarus üzerinden gittim. Belarus'ta da Avrupa'ya giriş konusunda sıkıntı oldu. Bir şekilde kendimi Almanya'ya attım. Almanya'daki Türk konsolosluğunda çalışanlar nasıl geldiğimi sordular. Belarus'ta da beni uçağa almadılar. Türk konsolosluğu ve Dışişleri Bakanlığı beni adeta kurtarma operasyonuyla Almanya'ya soktu." değerlendirmesinde bulundu.
Yılın zor geçmesinin 2021 yılında daha iyi çalışmak için motivasyon sağladığını anlatan Ayhancan, "Daha güçlü şekilde hayallerimi, hedeflerimi gerçekleştirmek istiyorum. Pandemi ileri seviyeye gelmezse ve yarışmaya devam edersek en büyük hayalim olan Super Cup şampiyonluğunu 2021'de kazanmak istiyorum." diye konuştu.
Sezon içinde salgına rağmen hep Avrupa'da kaldığını belirten Ayhancan, "Karantina kısıtlamalarından Türkiye'ye dönemedim. Hem de çok seyahat etmek istemedim. Uçaklarda hastalığı kapma riski olabilirdi. Ailemden uzak bir sezon geçirdim." değerlendirmesinde bulundu.
"Benim için de değişik sezondu"
Yılı çoğunlukla Almanya'daki takım evinde geçirdiğini hatırlatan Ayhancan, şunları söyledi: "Hollanda, Macaristan, Avusturya, İtalya, İspanya ve Fransa, neredeyse her yerdeydim. İngiltere'ye gittim. Yarış ve kamp neredeyse orada kalıyordum ama gittiğim yerde de fazla hareket etmiyordum. İki antrenman arasında 10 gün olsa bile o ülkede kalıyordum. Göçebe gibi yaşadım. Benim için de değişik sezondu."
Porsche takımı adına yarışan Ayhancan, takımıyla olan sözleşmesini uzattığını hatırlatarak, 2021'de Almanya şampiyonasında da yarışacağını dile getirdi.
Fransa şampiyonasını iki kez kazandıklarına dikkati çeken Ayhancan, Red Bull sporcusu olması konusunda ise "Red Bull ile ikinci sezona başlayacağız. Red Bull sporcusu olmak dünya çapında anlam ifade ediyor. Sportif açıdan avantajlar da çok fazla. Gelecek sezon Red Bull kaskıyla Super Cup şampiyonluğu kovalayacağım." diye konuştu.
2020'nin kendisi için değişik bir sezon olduğunu kaydeden Ayhancan, sözlerini şöyle sürdürdü: "Değişik bir konumdaydık. Önceden gittiğimizde kimsenin beklentisi olmayan, herkesi şaşırtan pilot konumundaydık. Bu sene ise herkesin beni favori görmesi gibi bir durum vardı. Bakış açısı değişti. Artık 'Ayhancan'ı yenmeliyiz' diye geliyorlar. Bu sporda elde ettiğimiz yerin uzun vadede kalıcı olduğunu gösteriyor."
Elde ettiği başarıların ardından yeni hedeflerini değerlendiren Ayhancan, şunları söyledi: "Hedefimde değişiklik yok. Motorsporları kazanmak üzerine kurulu. Kazandıktan sonra önünüze imkanlar çıkar, doğru kararı vermek gerekiyor. Çok farklı imkanlar çıkabiliyor, farklı yollara gidebiliyorsunuz. Kısa vadede Super Cup'ı kazanmak istiyorum. Eminim değişik imkanlar ve fırsatlar çıkacaktır. Yeni mücadeleye açığım, her türlü seviyede yarışmaya açığım. Dünya değişiyor. Elektrikli otomobiller geliyor, sanal alem büyüyor. Gelecek 10 seneyi kestiremiyorum, 3-4 senesini kestirebilirim."
"Tutuna tutuna geldik"
Formula 1 yarışlarına katılma hayaliyle ilgili soruyu yanıtlayan Ayhancan, "Formula 1 hayali olan sporcuydum. Yıllar içinde imkansızlıklar adım atmamı çok engelledi. Hiçbir zaman Formula 1 aracıyla test imkanı veya antrenman yapma fırsatı bulamadım." diye konuştu.
Türkiye'de elde ettiği başarıların ardından yurt dışında yarışma fırsatı bulduğuna dikkati çeken Ayhancan, "Tutuna tutuna geldik. Şu an tırmanış devam ediyor. Formula 1 büyük bütçeler ve destekler isteyen bir yer. Pilotlar genç yaşta bir noktaya geliyor. Biz tırmanırken onlar roketle gönderiliyor. İmkan olursa ve o noktaya ulaşabilirsem tabii ki Formula 1'de olmak isterim. Formula 1 için başka dinamikler var. O dinamiklere sahip olmadığımız için yakın vadede hedefim yok." değerlendirmesinde bulundu.
İstanbul'da gerçekleştirilen Formula 1 yarışlarını canlı izleme fırsatı bulamadığını anlatan Ayhancan, şunları söyledi: "Avrupa'dakilerin hepsini canlı izlememe rağmen Türkiye'de olmadığım için canlı izleyemedim. Yine de yakından takip ettim, güzel hafta sonu oldu. O gün de sosyal medya hesabımdan yazmıştım. 'Yılın en iyi yarışı' demiştim. Yılın en iyi yarışı seçilmesi sürpriz olmadı. Uzun zamandır izleyen biriyim. Artık düşen rekabetle beraber startını, özetini izleme durumuna geldikten sonra Türkiye'deki yarış hiç bitmesin diye izledim. İnşallah pistin daha aktif kullanılması ve Formula 1'in tekrar gelmesi için sinerji yaratır."
Salgının ardından Türkiye'nin stratejik bir konuma geldiğine dikkati çeken Ayhancan, "İnşallah yarış kalıcı olur. Pist daha aktif kullanılırsa büyük yarışların da gelmesi sağlanır. En büyük hayallerimden biri halkımın önünde yarış kazanmak." ifadelerini kullandı.
Intercity İstanbul Park pistinin teknik açıdan çok iyi olduğunu kaydeden Ayhancan, "Sadece Formula 1 takviminde olmadığı için unutulmuştu. Yarışın yapılmasıyla dünya motorsporları için de bir hatırlatma oldu. Formula 1 uzun seneler kalırsa başka yarışlar da gelecektir." şeklinde konuştu.
Yeni jenerasyonun başarıları
Yüzme, motorsporları ve cimnastikte yeni neslin elde ettiği başarılara değinen Ayhancan, "Yüzmede, cimnastikte, okçulukta başarılı olmamız çok önemli. Türkiye'de spor sadece futboldan ibaret değil. Bizim başarılarımızla beraber başka sporların popülerliği de artıyor. Bu sayede o branşlarda da daha çok sporcu yetişecektir." ifadelerini kullandı.
Motorsporlarının teknolojik bir branş olduğuna dikkati çeken Ayhancan, "Yerli araba yapıyoruz. İleride motorsporlarında da olacağımızı varsayarsak bu gelişmelerin bizler için önemli olduğunu düşünüyorum. Türkiye'de motorsporlarında önemli isimler var." diyerek sözlerini tamamladı.

Altay Bayındır, Celta Vigo'da

İngiltere Premier Lig ekibi Manchester United, milli kaleci Altay Bayındır'ın İspanya La Liga temsilcisi Celta Vigo'ya satın alma opsiyonuyla birlikte kiralandığını resmen açıkladı

07.08.2026 13:00:00
Haber Merkezi
 
Altay Bayındır, Celta Vigo'da
Altay Bayındır, Celta Vigo'da
İngiltere Premier Lig ekibi Manchester United, milli kaleci Altay Bayındır'ın İspanya La Liga temsilcisi Celta Vigo'ya satın alma opsiyonuyla birlikte kiralandığını resmen açıkladı.

Kulüpten yapılan resmi açıklamada, 28 yaşındaki eldivenin 2026/27 sezonu sonuna kadar kiralık olarak İspanyol ekibinin formasını giyeceği belirtildi.

İngiliz devi Manchester United, transferi sosyal medya hesaplarından "Altay'a yeni macerasında başarılar dileriz" ifadeleriyle duyurdu. Transferi resmileştiren Celta Vigo ise sosyal medya üzerinden Türk futbolseverlerin yakından tanıdığı fenomen Bilal Göregen'in yer aldığı yaratıcı bir tanıtım videosu paylaştı. İspanyol ekibi paylaşımında, "Vigo'dan selamlar, Türk kardeşlerim" mesajına yer vererek milli file bekçisine "Hoş geldin" dedi.

Yapılan anlaşmaya göre Altay Bayındır, sezon sonuna kadar kiralık olarak İspanya'da forma giyecek. Sözleşmede yer alan satın alma opsiyon bedeli ise 4 milyon Euro olarak belirlendi.

Bu bedel, milli kalecinin sahaya çıkacağı maç sayısına bağlı olarak yukarı yönlü değişiklik gösterebilecek. Diğer yandan, 2023 yılında Fenerbahçe'den Manchester United'a transfer olan Altay'ın sözleşmesindeki madde gereği, Celta Vigo'nun satın alma opsiyonunu kullanması durumunda sarı-lacivertli kulüp bu bedel üzerinden yüzde 20 pay, yani 800 bin Euro elde edecek.

Teknik direktör Claudio Giraldez yönetimindeki Celta Vigo, geçtiğimiz sezonu La Liga'da 6. sırada tamamlayarak UEFA Avrupa Ligi'ne katılma hakkı kazanmıştı. Düzenli oynayabileceği bir takıma gitmek isteyen tecrübeli kalecinin, İspanyol ekibinin İtalya'daki sezon öncesi hazırlık kampına doğrudan katılacağı; Sassuolo ve Napoli ile oynanacak hazırlık maçlarında kadroda yer alacağı bildirildi.

Büyükşehir Belediyesi'nden forma kampanyası açıklaması

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç tarafından Trabzonspor'a destek amacıyla başlatılan 6 bin 661 forma kampanyasına yönelik, "Formaların bedeli belediye bütçesinden mi karşılandı'" şeklinde yapılan eleştirilere Büyükşehir Belediyesi'nden cevap geldi

06.08.2026 17:10:00
İhlas Haber Ajansı
 
Büyükşehir Belediyesi'nden forma kampanyası açıklaması
Büyükşehir Belediyesi'nden forma kampanyası açıklaması
Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç tarafından Trabzonspor'a destek amacıyla başlatılan 6 bin 661 forma kampanyasına yönelik, "Formaların bedeli belediye bütçesinden mi karşılandı'" şeklinde yapılan eleştirilere Büyükşehir Belediyesi'nden cevap geldi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada "Öncelikle vurgulamak gerekir ki; belediye bütçesinden profesyonel spor kulüplerine bu şekilde maddi destek sağlanması yasal olarak mümkün değildir. Bu nedenle kampanya kapsamında alınan formaların belediye bütçesinden karşılandığı yönündeki iddialar tamamen gerçek dışıdır.

Başkanımız Ahmet Metin Genç'in yaptığı, yıllardır uyguladığı bir dayanışma modelidir. Başkanımız, Trabzonspor sevdalısı iş insanlarına, dostlarına ve hatırının geçtiği hemşehrilerimize ulaşarak Trabzonspor'a destek olmalarını rica etmekte, forma, kombine ve loca satın alarak kulübe katkı sunmalarına vesile olmaktadır. Bu uygulama ilk kez yapılan bir çalışma da değildir. Başkanımız her yıl benzer destek kampanyaları düzenlemektedir ve nasıl bir yöntem izlendiğini de defalarca kamuoyuyla paylaşmıştır. Buna rağmen her kampanya sonrasında aynı soruların yeniden gündeme getirilmesi ve kamuoyunda farklı bir algı oluşturulmaya çalışılması üzüntü vericidir' denildi.

Açıklamada, Trabzonspor'un şehrin en büyük markası, en önemli ortak değeri ve dünyaya açılan yüzü olduğu belirtilerek "Trabzonspor'un başarısı yalnızca sahadaki sonuçlardan ibaret değildir. Kulübümüz; şehrimizin tanıtımına, ekonomisine, turizmine ve marka değerine önemli katkılar sunmaktadır. Bu nedenle Trabzonspor'a sahip çıkmak, bu şehrin her ferdinin ortak sorumluluğudur.

Ahmet Metin Genç de, bu şehrin bir evladı ve belediye başkanı olarak Trabzonspor'a destek verilmesine öncülük etmeyi görev kabul etmektedir. Başkanımızın şimdiye kadar tüm kampanyalarda yaptığı şey, şehrimizin ortak değerine gönüllü destek vermek isteyen ve ekonomik imkanı olan hemşehrilerimizle Trabzonspor'umuzu buluşturmaktır.

Özetle, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Metin Genç, Trabzonspor için dayanışmaya öncülük etmekte ve her çağrısı teşekkürü fazlasıyla hak eden binlerce hemşehrimizden olumlu karşılık bulmaktadır. Bu vesileyle Başkanımız Ahmet Metin Genç'in başlattığı kampanyaya destek veren tüm iş insanlarımıza, esnafımıza ve hemşehrilerimize şükranlarımızı sunuyor, Trabzonspor'umuza destek olmak isteyen herkesi bu dayanışmaya katkı sunmaya davet ediyoruz" ifadelerine yer verildi.

Salah'ın resmi fiyatı açıklandı

Trabzonspor: "Mohamed Salah'a her bir futbol sezonu için, 10.000.000 Euro yıllık ücret ve 7.000.000 Euro imza ücreti olmak üzere toplam 17.000.000 Euro garanti ücret ödenecektir

06.08.2026 17:05:00
İhlas Haber Ajansı
 
Salah'ın resmi fiyatı açıklandı
Salah'ın resmi fiyatı açıklandı
Trabzonspor: "Mohamed Salah'a her bir futbol sezonu için, 10.000.000 Euro yıllık ücret ve 7.000.000 Euro imza ücreti olmak üzere toplam 17.000.000 Euro garanti ücret ödenecektir.

Anlaşma kapsamında oyuncuya ayrıca, her bir futbol sezonu için şarta bağlı bonuslar ödenecektir. Yine oyuncu ile yapılan imaj hakları sözleşmesi kapsamında, mağazacılık şirketimizde 'Mohamed Salah' özelinde satılacak ürünlerden oyuncuya %20 pay verilecektir. Menajerlik hizmet bedeli olarak, oyuncuya ödenecek brüt ücret tutarının %5'i oranında ödeme yapılacaktır.

Samsunspor, Drapinski ile 5 yıllık sözleşme imzaladı

Samsunspor, Polonya Ekstraklasa ekiplerinden Piast Gliwice forması giyen Polonyalı stoper Igor Drapinski ile 5 yıllık sözleşme imzaladı

06.08.2026 16:53:00
İhlas Haber Ajansı
 
Samsunspor, Drapinski ile 5 yıllık sözleşme imzaladı
Samsunspor, Drapinski ile 5 yıllık sözleşme imzaladı
Samsunspor, Polonya Ekstraklasa ekiplerinden Piast Gliwice forması giyen Polonyalı stoper Igor Drapinski ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.

Samsunspor, Piast Gliwice'de top koşturan Polonyalı savunmacı Igor Drapinski'yi 2031 yılına kadar renklerine bağladı. 22 yaşındaki futbolcu, 2025-2026 sezonunda Piast Gliwice formasıyla çıktığı 30 resmi karşılaşmada 2 gol ve 4 asistlik performans sergiledi.

İmza töreni, Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım'ın katılımıyla İstanbul'da gerçekleştirildi.

Kulüpten transferle ilgili yapılan açıklamada, "Igor Drapinski'ye büyük Samsunspor ailemize hoş geldin diyor, şanlı kırmızı-beyazlı formamız altında başarılarla dolu bir kariyer diliyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Futbol kariyerine Wisla Plock'ta başlayan Drapinski, Polonya alt yaş milli takımlarında da forma giymesinin yanı sıra ülkesinin A Milli Takımı geniş kadro havuzunda da yer alıyor.
Igor Drapinski, bu sezon Antoine Sekongo, Elliot Watt, Bilal Beyazıt, Samed Onur ve Fatih Kaya'nın ardından Samsunspor'un 6. transferi oldu.

Talisca'dan 3 maçta 3 gol

Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Anderson Talisca, Sturm Graz karşısında da golünü attı ve bu sezonki 3 resmi maçta da ağları buldu

06.08.2026 00:20:00
İhlas Haber Ajansı
 
Talisca'dan 3 maçta 3 gol
Talisca'dan 3 maçta 3 gol
Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Anderson Talisca, Sturm Graz karşısında da golünü attı ve bu sezonki 3 resmi maçta da ağları buldu.

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu ilk maçında Fenerbahçe, evinde karşılaştığı Sturm Graz'ı 2-0 mağlup etti. Sarı-lacivertlileri öne geçiren gol, 10. dakikada Brezilyalı futbolcu Anderson Talisca'dan geldi. Kerem Aktürkoğlu'nun pasında sırtı dönük topla buluşan tecrübeli oyuncu, yüzünü kaleye dönüp sol çaprazdan yaptığı vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi.

Böylelikle Fenerbahçe'nin bu sezonki ilk 3 resmi maçında da sahne alan Talisca, gollerini sürdürdü. 32 yaşındaki hücumcu, 3 maçta 3 gole ulaştı.

Fenerbahçe tur kapısını araladı

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu ilk maçında Fenerbahçe, sahasında Avusturya temsilcisi Sturm Graz'ı 2-0 yendi

05.08.2026 23:17:00
AA
 
Fenerbahçe tur kapısını araladı
Fenerbahçe tur kapısını araladı
UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu ilk maçında Fenerbahçe, sahasında Avusturya temsilcisi Sturm Graz'ı 2-0 yendi.

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu ilk maçında Fenerbahçe'nin Avusturya temsilcisi Sturm Graz'ı konuk ettiği mücadelenin ilk yarısı, sarı-lacivertlilerin 2-0 üstünlüğüyle sonuçlandı.

10. dakikada Fenerbahçe golü buldu. Asensio'nun pasında topla buluşan Kerem, ceza sahası içinde pasını Talisca'ya aktardı. Bu oyuncunun sol çaprazdan şutunda, meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 1-0.



45. dakikada Fenerbahçe farkı 2'ye çıkardı. Sağ taraftan kazanılan köşe atışında Asensio'nun ceza sahası dışına yerden pasında Greenwood topla buluştu. Bu futbolcunun yakın direğe sert şutunda, meşin yuvarlak filelere gitti: 2-0.

Sakatlıklar nedeniyle karşılaşma sık sık dururken ilk yarıyı sarı-lacivertli takım, 2-0 önde bitirdi.

59. dakikada Fenerbahçe gole yaklaştı. Asensio ve Greenwood, verkaçlarla ceza sahası içine girdi. Greenwood'un önünde kalan topa vuruşunda, meşin yuvarlak kalecide kaldı.



60. dakikada Skriniar'ın savunma arkasına uzun pasına hareketlenen Kerem Aktürkoğlu, topu kontrol ettikten sonra kaleciyle karşı karşıya kaldı. Kerem'in dokunuşunda kaleciden seken top, Talisca'nın önünde kaldı. Brezilyalı oyuncunun boş kaleye şutunda savunmadan seken top tekrar Kerem'e geldi. Yardımcı hakem, Kerem'e gelen son pozisyonu ofsayt olarak değerlendirdi.

67. dakikada Asensio'nun savunma arkasına pasında topu göğsüyle kontrol eden Talisca'nın uzak direğe sert şutunda, kaleci meşin yuvarlağı kornere çeldi.

68. dakikada sağdan kullanılan köşe atışında Asensio, meşin yuvarlağı penaltı noktasına doğru gönderdi. Skriniar'ın kafa vuruşunun ardından son dokunuşu Talisca yaparken kaleci Khudiakov, gole izin vermedi.

90+1. dakikada Fenerbahçe gole yaklaştı. Sol kanattan topu taşıyan ve ceza alanına giren Oğuz Aydın, meşin yuvarlağı yerden içeriye çevirdi. Talisca'nın müdahale edemediği top, penaltı noktasının sağındaki İrfan Can Kahveci'nin önünde kaldı. İrfan'ın şutunda, meşin yuvarlak savunmaya çarparak uzaklaştı.

Mücadele, Fenerbahçe'nin 2-0 üstünlüğüyle sona erdi.

Trabzon'da Salah çılgınlığı

Trabzonspor'un yeni transferi dünyaca ünlü Mısırlı futbolcu Muhammed Salah bugün akşam saatlerinde özel uçakla Trabzon'a geldi

05.08.2026 21:55:00
İhlas Haber Ajansı
 
Trabzon'da Salah çılgınlığı
Trabzon'da Salah çılgınlığı
Trabzonspor'un yeni transferi dünyaca ünlü Mısırlı futbolcu Muhammed Salah bugün akşam saatlerinde özel uçakla Trabzon'a geldi.

Mısırlı yıldızın şehre gelişinde karşılamak üzere binlerce taraftar Trabzon Havalimanı'na akın ederken, bordo-mavili taraftarlar kendisine yoğun sevgi gösterisinde bulundu.
Kulüp Başkanı Ertuğrul Doğan ile birlikte Muhammed Salah, havalimanı VIP salonu bölümünden taraftarların bulunduğu bölüme giderek onlarla buluştu.



Ardından Muhammet Salah, basın mensuplarına kısa bir açıklama yaptı. Gördüğü ilgi karşısında büyük şaşkınlık yaşayan Mısırlı oyuncu, "Bu inanılmaz ortamda bulunmaktan çok mutluyum. 25 bin kişi var burada. Duygularımı kelimelere dökmekte zorlanıyorum. Daha önce böyle bir şey inanın yaşadım mı ben de hatırlamıyorum. Böylesine bir sevgiyi ve ilgiyi görmek beni çok mutlu ediyor. Ligde ve Avrupa'da başarılı olmak için çok çalışacağım" dedi.

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan ise taraftarlara teşekkür ederek "Dünya yıldızı nasıl karşılanır, taraftarımız herkese gösterdi" ifadelerini kullandı.

Muhammed Salah, Trabzonspor formasını giydi

Trabzonspor'un İngiltere'nin Liverpool takımından transferi dünyaca ünlü Mısırlı futbolcu Muhammed Salah özel uçakla İstanbul'a geliyor

05.08.2026 11:26:00
İhlas Haber Ajansı
 
Muhammed Salah, Trabzonspor formasını giydi
Muhammed Salah, Trabzonspor formasını giydi
Trabzonspor'un İngiltere'nin Liverpool takımından transferi dünyaca ünlü Mısırlı futbolcu Muhammed Salah özel uçakla İstanbul'a geliyor. 34 yaşındaki futbolcu bordo-mavili formayı sırtına ilk kez giyerek poz verdi.

Trabzonspor Kulübü'nün kendisine gönderdiği özel uçakla tatilini geçirdiği Yunanistan'dan yola çıkan Mısırlı yıldız, uçakta bordo-mavili formayı sırtına geçirdi.

Bordo-mavili kulübün sosyal medya hesabından paylaşılan görüntülerde 61 numaralı formayı giyen Salah, "Trabzon hazır mısın' Çok yakında görüşürüz. Bize her yer Trabzon" diyerek taraftarlara mesaj yolladı.

Fenerbahçe'den Şampiyonlar Ligi kadrosuna kritik ekleme


 
Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi kadrosunda değişikliğe gitti. Sarı-lacivertliler, Bartuğ Elmaz'ın yerine Fransız orta saha oyuncusu N'Golo Kante'yi listeye ekledi.

05.08.2026 00:38:00
Haber Merkezi
 
 Fenerbahçe'den Şampiyonlar Ligi kadrosuna kritik ekleme
 Fenerbahçe'den Şampiyonlar Ligi kadrosuna kritik ekleme

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi kadrosunda değişiklik yaptı.
Sarı-lacivertli kulüp, UEFA'ya bildirdiği kadrodan Bartuğ Elmaz'ı çıkarırken Fransız orta saha oyuncusu N'Golo Kante listeye eklendi.

Fenerbahçe'nin Sturm Graz maçı için UEFA'ya bildirdiği kadro şöyle:

Tarık Çetin, Ederson, Mert Günok, Çağlar Söyüncü, Yiğit Efe Demir, Nathan Ake, Mert Müldür, Jayden Oosterwolde, Nelson Semedo, Milan Skriniar, Archie Brown, İsmail Yüksek, Matteo Guendouzi, Fred, İrfan Can Kahveci, Oğuz Aydın, N'Golo Kante, Anderson Talisca, Kerem Aktürkoğlu, Marco Asensio, Mason Greenwood, Vedat Muric, Anthony Musaba, Sidiki Cherif.

Kadroda 15 yabancı, 9 da Türk futbolcu bulunuyor. 

Salah, Çarşamba akşam Trabzon'da


 
 
Trabzonspor'un transfer görüşmelerine başladığı Muhammed Salah, Çarşamba günü akşam saatlerinde Trabzon'da olacak. 

05.08.2026 00:34:00 / Güncelleme: 05.08.2026 00:53:28
Haber Merkezi
 
Salah, Çarşamba akşam Trabzon'da
Salah, Çarşamba akşam Trabzon'da

Trabzonspor Kulübü, transfer görüşmelerine başladığı Mısırlı yıldız futbolcu Muhammed Salah'ın bugün (5 Ağustos) kente geleceğini duyurdu.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, transfer görüşmelerine başladığı profesyonel futbolcu Muhammed Salah'ın bugün saat 12.00'de İstanbul Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali'nde olacağı belirtilerek, "Oyuncunun aynı gün akşam saatlerinde Trabzon'a ulaşması planlanmaktadır.

Tam saat ilerleyen dakikalarda belli olacak

Trabzon'daki karşılama programına ilişkin saat ve diğer detaylar gün içerisinde kulübümüzün resmi iletişim kanalları aracılığıyla kamuoyuyla paylaşılacaktır" ifadelerine yer verildi.

Gol makinesi

Salah, Premier Lig'de attığı 193 golle tüm zamanlarda 4. sırada yer alıyor. İlk 3 sırada Alan Shearer (260 gol), Harry Kane (213 gol), Wayne Rooney (208) bulunuyor.

 
Trabzonspor'dan özel video
 
Trabzonspor, Salah için kısa bir de video hazırladı. Videoda  Mısır piramitlerinden Papara Park Stadyumuna geçiş yer alıyor. Videoyu aşağıda izleyebilirsiniz. 
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.