logo
27 ŞUBAT 2026


'3 saniyeyi hiç unutmadım'

Samsunspor kafilesinin 20 Ocak 1989 tarihinde geçirdiği trafik kazasında felç kalan ve 26 yıldır tekerlekli sandalyede yaşamını sürdüren Emin Kar, 3 saniyelik kaza anını unutamıyor

21.01.2015 00:00:00
Malatyaspor ile deplasmanda oynayacakları 1. Futbol Ligi maçına giderken 20 Ocak 1989'da bulundukları otobüsün kaza yapması sonucu   antrenör, 3 futbolcu ve şoförün hayatını kaybettiği Samsunspor kafilesinde futbolcu olarak yer alan ve kazada felç olan eski kulüp başkanı Emin Kar, 26  yıldır kaza anını unutamıyor.'Saniye saniye gördüm'Kaza sonucu felç olan ve 26 yıldır tekerlekli sandalyede yaşamını  sürdüren Emin Kar, Türk spor tarihine "Futbol Şehitleri" olarak  geçen 20 Ocak'taki kazayı anlattı. Samsunspor'un Malatya deplasmanına gitmek için her zamanki gibi yola  çıktığını belirten Kar, şöyle devam etti: "Sisli ve puslu bir havaydı, kar vardı. Otobüsün zincirini çıkarttık. Çünkü Havza'da zincirle gidecek kadar yerde kar yoktu. Şoförümüz rahmetli Asım Özkan ağabey, çok tecrübeli bir insandı. Karşıdan gelen kamyon şoförünün hatasıydı ve bize gelip çarptı. Diğer futbolcu arkadaşlarım uyuyordu ama ben en  arkadaki 4'lü koltukta yolu izliyordum. Kazayı saniye saniye gördüm. Özelikle son 3 saniyeyi 26 yıldır unutamadım. İnanılmaz bir panik vardı otobüsün içinde. Zaten  gözümü günler sonra hastanede açtım. Bir futbolcuyken artık tekerlekli sandalyede hayatımı sürdürüyorum. Eşimin ve çocuklarımın desteği sayesinde tekrar yaşamayı  öğrendim."'Samsun sevdam'Kar, Samsunspor aşkının kendisini hayatta tuttuğunu dile getirerek, şunları kaydetti: "Samsunspor benim sevdam. 26 yıldır tekerlekli sandalyede olmama rağmen sadece 3 maçını kaçırdım. 2,5 yıl önce 50 milyon lira borcu olan ve sadece 2 futbolcusu bulunan Samsunspor'a bin 500 lira maaşla başkanlık yaptım. Taraftarı olduğum kulüpte başkan olmak benim için büyük bir onur. Başkanlık sonrası da yine  taraftar olmaya devam ediyorum. Kentin de Samsunspor'a sahip çıkması lazım." 20 Ocak faciası Samsunspor kafilesi, kulüp otobüsüyle 20 Ocak 1989'da Malatyaspor ile oynayacağı 1. Futbol Ligi müsabakasına giderken, Havza ilçesinde kafileyi taşıyan otobüs, 61 AC 535 plakalı kamyonla çarpışmıştı. Samsunsporlu futbolcular Muzaffer Badalıoğlu, Mete Adanır, Zoran Tomic, teknik direktör Nuri Asan ve otobüs şoförü Asım Özkan hayatını kaybetmişti. Trafik kazasından sonra Samsunspor, kırmızı-beyaz olan  forma renklerine, kaybettiği isimlerin anısına "siyah" rengini de ekledi. 

Avrupa Ligi'nde son 16 turuna kalan takımlar

UEFA Avrupa Ligi'nde son 16 turunda mücadele edecek takımlar belli oldu.

27.02.2026 10:42:00
AA
Avrupa Ligi'nde son 16 turuna kalan takımlar
Avrupa Ligi'nde son 16 turuna kalan takımlar
UEFA Avrupa Ligi'nde son 16 turunda mücadele edecek takımlar belli oldu.

Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki iki numaralı organizasyonunun play-off etabı, 8 rövanş karşılaşmasıyla sona erdi.

Fenerbahçe, deplasmanda Nottingham Forest'ı 2-1 mağlup etti ancak ilk maçı 3-0 kazanan İngiliz ekibi, son 16 turuna adını yazdırdı.

Nottingham Forest, son 16'da Danimarka'nın Midtjylland ya da İspanya'nın Real Betis takımıyla eşleşecek.

Son 16 turuna kalan takımlar



Play-off turunda oynanan rövanş maçlarının ardından Ferencvaros, Stuttgart, Panathinaikos, Lille, Nottingham Forest, Bologna, Celta Vigo ve Genk, son 16 turuna yükseldi.

Avrupa Ligi'nde lig aşamasını ilk 8'de tamamlayan Olimpik Lyon, Aston Villa, Midtjylland, Real Betis, Porto, Braga, Freiburg ve Roma, doğrudan son 16 turuna kalmıştı.

Son 16 turu kura çekimi, bugün TSİ 15.00'te başlayacak. Bu turda maçlar, 12 ve 19 Mart'ta yapılacak.

UEFA Avrupa Ligi'ndeki eşleşmelerde iki maçta alınan sonuçlar şöyle:

Ferencvaros (Macaristan)-Ludogorets (Bulgaristan): 1-2, 2-0

Stuttgart (Almanya)-Celtic (İskoçya): 4-1, 0-1

Viktoria Plzen (Çekya)-Panathinaikos (Yunanistan): 2-2, 1-1 (penaltılarda 3-4)

Kızılyıldız (Sırbistan)-Lille (Fransa): 1-0, 0-2

Nottingham Forest (İngiltere) - Fenerbahçe: 3-0, 1-2

Bologna (İtalya)-Brann (Norveç): 1-0, 1-0

Genk (Belçika)-Dinamo Zagreb (Hırvatistan): 3-1, 3-3 (uzatmada)

Celta Vigo (İspanya)-PAOK (Yunanistan): 2-1, 1-0

Konferans Ligi'nde son 16 turuna kalan takımlar

Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki üç numaralı organizasyonunun play-off etabı, 8 rövanş karşılaşmasıyla sona erdi

27.02.2026 10:37:00
AA
Konferans Ligi'nde son 16 turuna kalan takımlar
Konferans Ligi'nde son 16 turuna kalan takımlar
Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki üç numaralı organizasyonunun play-off etabı, 8 rövanş karşılaşmasıyla sona erdi.

Samsunpor, 1-0 kazandığı ilk maçın rövanşında Kuzey Makedonya'nın Shkendija takımını sahasında 4-0 yenerek adını son 16 turuna yazdırdı.

Kırmızı-beyazlıların bu turdaki rakibi, Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk ya da İspanya temsilcisi Rayo Vallecano olacak.

Son 16 turuna kalan takımlar



Play-off turunun ardından Samsunspor, Rijeka, Celje, Fiorentina, Lech Poznan, Sigma Olomouc, AZ Alkmaar ve Crystal Palace son 16 turu biletini aldı.

UEFA Konferans Ligi'nin lig etabında ilk 8'e giren Strasbourg, Rakow, AEK, Sparta Prag, Rayo Vallecano, Shakhtar Donetsk, Mainz ve AEK Larnaca doğrudan son 16 turuna kalmıştı.

Konferans Ligi son 16 turu kura çekimi bugün TSİ 16.00'da gerçekleştirilecek. Bu turda karşılaşmalar, 12 ve 19 Mart'ta oynanacak.

UEFA Konferans Ligi'nde play-off turunda her iki maçta alınan sonuçlar şöyle:

Samsunspor-Shkendija (Kuzey Makedonya): 1-0, 4-0

Rijeka (Hırvatistan)-Omonoia (Kıbrıs Rum Kesimi): 1-0, 3-1

Celje (Slovenya)-Drita (Kosova): 3-2, 3-2

Fiorentina (İtalya)-Jagiellonia (Polonya): 3-0, 2-4

Lech Poznan (Polonya)-KuPS Kuopio (Finlandiya): 2-0, 1-0

Lausanne (İsviçre)-Sigma Olomouc (Çekya): 1-1, 1-2

AZ Alkmaar (Hollanda)-Noah (Ermenistan): 0-1, 4-0

Crystal Palace (İngiltere)-Zrinjski (Bosna Hersek): 1-1, 2-0


Zeynep Sönmez, Merida Açık'ta çeyrek finale yükseldi

Zeynep Sönmez, Meksika'da düzenlenen Merida Açık Kadınlar Tenis Turnuvası'nda ABD'li rakibi Ann Li'yi 2-1 yenerek çeyrek finale yükseldi

27.02.2026 10:35:00
AA
Zeynep Sönmez, Merida Açık'ta çeyrek finale yükseldi
Zeynep Sönmez, Merida Açık'ta çeyrek finale yükseldi
Zeynep Sönmez, Meksika'da düzenlenen Merida Açık Kadınlar Tenis Turnuvası'nda ABD'li rakibi Ann Li'yi 2-1 yenerek çeyrek finale yükseldi.

Dünya sıralamasının 81. basamağındaki Zeynep, Merida kentindeki organizasyonun tekler 2. turunda, klasmanın 39 numarası Ann Li ile karşılaştı.

WTA 500 düzeyindeki turnuvaya özel davetle katılan Zeynep, ilk turu bay geçen 3 numaralı seribaşı Ann Li'yi 3-6, 7-6 ve 6-4'lük setlerle 2-1 mağlup ederek çeyrek finale kaldı.

WTA turnuvalarındaki tek şampiyonluğunu, 2024'te WTA 250 seviyesinde olan Merida Açık'ta elde eden 23 yaşındaki milli sporcu, çeyrek finalde dünya 20 numarası İspanyol Cristina Bucsa ile karşılaşacak.

Thorsten Fink: 'Galibiyetten dolayı mutluyuz, kurayı dört gözle bekliyoruz'

Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink, Shkendija'yı eledikleri için mutlu olduklarını, son 16 turundaki rakiplerini ise dört gözle beklediklerini söyledi

27.02.2026 00:06:00
İhlas Haber Ajansı
Thorsten Fink: 'Galibiyetten dolayı mutluyuz, kurayı dört gözle bekliyoruz'
Thorsten Fink: 'Galibiyetten dolayı mutluyuz, kurayı dört gözle bekliyoruz'
Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink, Shkendija'yı eledikleri için mutlu olduklarını, son 16 turundaki rakiplerini ise dört gözle beklediklerini söyledi.

UEFA Konferans Ligi son 16 play-off turu rövanş maçında Samsunspor, sahasında Kuzey Makedonya ekibi KF Shkendija'yı 4-0 yenerek adını son 16 turuna yazdırdı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink, karşılaşmayı değerlendirdi. Galip geldikleri için mutlu olduklarını dile getiren Fink, "3 puan almak önemliydi. Ülke puanına katkı anlamında da mutluyuz.

Bunu başardığımız için mutluyuz. Hoca olarak ben de bu galibiyetten dolayı mutluyum. İlk yarı performansımızı gösteremedik. İlk yarıda biraz gergindik. Bu sebepten dolayı performansımızı gösteremedik. İlk golden sonra oyunun kilidini açtık. Rakibimize herhangi bir fırsat vermedik. Küçük de olsa fırsat vermedik. Şuanda kurayı dört gözle beklediğimizi söyleyebilirim. İki forvetle oynamak riskliydi. Kendi evimizde ve taraftarımızın önünde kazanmak istemiştik. 4-0 kazanmak da 1-0'a oranla iyiydi. Totalde 5 gol atmış olduk" dedi.

"Türkiye'de beklentilerin çok yüksek olduğunu biliyorum"

Avrupa'da çeyrek finale yükselmek için mücadele edeceklerini dile getiren Fink, "İyi bir yıl geçirmiş bir takıma gelmek kolay değil. Takımda Avrupa'da oynamamış oyuncular var, ritmi farklı oyuncular var. Kulüp geçmişte çok doğru işler yaptı. Belki şampiyon olmadı ama sonuç olarak 7. sıradayız. Türkiye'de beklentilerin çok yüksek olduğunu biliyorum. Kulüp çok doğru ve iyi işler yapıyor. Bazı sakatlarımız da var. Beklentimiz şimdi gidebildiğimiz kadar Konferans Ligi'nde gitmek istiyoruz.

Ben tecrübeli bir hocayım ve bu durumlarla nasıl başa çıkılması gerektiğini biliyorum. Pazar günü oynayacağımız lig maçında 1 veya 2 genç oyuncumuza şans vermeyi düşünüyorum. Sadece kendim için değil, takım ve kulüp için de mutluyum. Ben şu anda sahanın kenarındayım. Kurayı bekleyeceğiz. Rayo Vallecano veya Shakhtar Donetsk'ten biri olacak.

İki rakip de güçlü. Belki favori olmayacağız ama sürprizi gerçekleştirebiliriz. Biz sadece karşılaşmaları oynamak için oynamayacağız. Çeyrek finale kalmak için oynayacağız. Shakhtar'ın güzel oyuncuları var. Rayo Vallecano topa sahip olmada çok iyi bir takım. Onlara karşı dostluk maçında oynamıştım. Hedefimiz önümüzdeki turu da geçmek" diye konuştu.

Trabzonspor, İstanbul takımlarına karşı 17 puan topladı

Trendyol Süper Lig'de bu sezon İstanbul ekipleriyle oynadığı maçlarda 17 puan toplayan Trabzonspor, söz konusu karşılaşmalarda 5 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı

26.02.2026 13:35:00
İHA
Trabzonspor, İstanbul takımlarına karşı 17 puan topladı
Trabzonspor, İstanbul takımlarına karşı 17 puan topladı
Trendyol Süper Lig'de Galatasaray'ın 7, Fenerbahçe'nin de 5 puan gerisinde 3. sırada yer alan Trabzonspor; bu sezon Kasımpaşa, Fatih Karagümrük, Eyüpspor ve Başakşehir karşısında galibiyet sevinci yaşarken, Galatasaray ve Beşiktaş ile berabere kaldı. Bordo-mavililer, Fenerbahçe karşısında ise iki maçtan da puan çıkaramadı.

48 puanın 17'sini İstanbul takımlarına karşı aldı

Karadeniz ekibi, İstanbul temsilcilerine karşı puan alma konusunda başarılı performans sergiliyor. Trabzonspor, Süper Lig'de 2025-2026 sezonunda topladığı 48 puanın 17'sini İstanbul takımlarına karşı elde etti. Bordo-mavililer, mevcut puanlarının yaklaşık yüzde 35.4'ünü söz konusu rakiplerinden elde etti.

Trabzonspor'un, bu sezon İstanbul takımları karşısında aldığı sonuçlar şöyle:

Kasımpaşa: 0 - Trabzonspor: 1 (3 puan)
Fenerbahçe: 1 - Trabzonspor: 0 (0 puan)
Karagümrük: 3 - Trabzonspor: 4 (3 puan)
Trabzonspor: 2 - Eyüpspor: 0 (3 puan)
Galatasaray: 0 - Trabzonspor: 0 (1 puan)
Başakşehir: 3 - Trabzonspor: 4 (3 puan)
Trabzonspor: 3 - Beşiktaş 3 (1 puan)
Trabzonspor: 2 - Kasımpaşa: 1 (3 puan)
Trabzonspor: 2 - Fenerbahçe: 3 (0 puan)

Galatasaray ipten döndü

UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Play-off rövanş maçında Galatasaray, Torino'daki Allianz Stadium'da Juventus'a konuk oldu

26.02.2026 01:44:00
Haber Merkezi
Galatasaray ipten döndü
Galatasaray ipten döndü
UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Play-off rövanş maçında Galatasaray, Torino'daki Allianz Stadium'da Juventus'a konuk oldu.

İlk maç İstanbul'da Galatasaray'ın 5-2'lik ezici üstünlüğüyle bitmişti. Rövanşta Juventus evinde büyük baskı kurdu, normal sürede 3-0 öne geçerek toplam skoru 5-5'e getirdi ve uzatmalara gitti.

İlk Yarı



Juventus baskılı başladı. 37. dakikada Manuel Locatelli penaltıdan golü attı: Juventus 1-0 (toplam 3-5). Galatasaray direnç gösterdi ama gol bulamadı. İlk yarı Juventus'un 1-0 üstünlüğüyle bitti.

İkinci Yarı: Juventus oyunu domine etti. 48. dakikada Juventus savunmacısı Lloyd Kelly kırmızı kart gördü ve ev sahibi 10 kişi kaldı. Buna rağmen baskılarını sürdürdüler.  Federico Gatti skoru 2-0 yaptı. 

Weston McKennie ile 3-0'ı buldular (toplam 5-5).

Normal süre Juventus 3-0 üstünlüğüyle bitti, uzatmalara gidildi.

Uzatmalarda Galatasaray inanılmaz bir geri dönüş yaptı! 



105. dakikada Victor Osimhen farkı 2'ye indirdi: Juventus 3-1 Galatasaray (toplam 5-6). 

Maçın kader anı 119. dakikada geldi: Barış Alper Yılmaz, muhteşem bir golle skoru 3-2 yaptı (toplam 5-7). Juventus son dakikalarda bastırsa da gol bulamadı.
Maç Sonucu: Juventus 3-2 Galatasaray

Toplam Skor: Juventus 5-7 Galatasaray.

Galatasaray, deplasmanda inanılmaz bir direnç ve geri dönüşle turu geçti! İlk maçtaki 5-2 avantajını koruyup, 10 kişi kalan Juventus karşısında uzatmada galip gelerek Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turuna yükseldi.

Avrupa Ligi son 16 play-off turunda rövanş heyecanı yarın

UEFA Avrupa Ligi son 16 play-off turunda rövanş maçları yarın oynanacak

25.02.2026 12:07:00
AA
Avrupa Ligi son 16 play-off turunda rövanş heyecanı yarın
Avrupa Ligi son 16 play-off turunda rövanş heyecanı yarın
UEFA Avrupa Ligi son 16 play-off turunda rövanş maçları yarın oynanacak.

Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki iki numaralı organizasyonunun play-off etabı, 8 karşılaşmayla tamamlanacak. Rakiplerini eleyen takımlar, adlarını son 16 turuna yazdıracak.

Fenerbahçe, 3-0 mağlup olduğu ilk maçın rövanşında İngiltere'nin Nottingham Forest takımına konuk olacak.

The City Ground Stadı'nda, TSİ 23.00'te başlayacak mücadeleyi İtalyan hakem Maurizio Mariani yönetecek. Bu turu geçen ekip, son 16 turunda Danimarka'nın Midtjylland ya da İspanya'nın Real Betis takımıyla eşleşecek.

UEFA Avrupa Ligi'ndeki rövanş maçlarının programı (TSİ) şu şekilde:

20.45 Ferencvaros (Macaristan)-Ludogorets (Bulgaristan)

20.45 Stuttgart (Almanya)-Celtic (İskoçya)

20.45 Viktoria Plzen (Çekya)-Panathinaikos (Yunanistan)

20.45 Kızılyıldız (Sırbistan)-Lille (Fransa)

23.00 Nottingham Forest (İngiltere) - Fenerbahçe

23.00 Bologna (İtalya)-Brann (Norveç)

23.00 Genk (Belçika)-Dinamo Zagreb (Hırvatistan)

23.00 Celta Vigo (İspanya)-PAOK (Yunanistan)

Fenerbahçe, Nottingham Forest deplasmanında

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi son 16 play-off turu rövanş maçında yarın İngiliz ekibi Nottingham Forest'e konuk olacak

25.02.2026 11:17:00
İhlas Haber Ajansı
Fenerbahçe, Nottingham Forest deplasmanında
Fenerbahçe, Nottingham Forest deplasmanında
Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi son 16 play-off turu rövanş maçında yarın İngiliz ekibi Nottingham Forest'e konuk olacak.

UEFA Avrupa Ligi son 16 play-off turu rövanş maçında Fenerbahçe, yarın TSİ 23.00'te deplasmanda Nottingham Forest ile karşı karşıya gelecek. Eşleşmenin ilk maçında sarı-lacivertliler sahadan 3-0 mağlup ayrıldı. Kanarya, yarın oynanacak karşılaşmada 3 farklı galip gelmesi durumunda turu uzatmalara taşıyacak. Uzatmalarda skor değişmezse seri penaltı atışları tur atlayan takımı belirleyecek. Fenerbahçe, 4 veya üzeri galibiyet alması halinde ise adını çeyrek finale yazdıracak. İngiliz ekibinin her türlü galibiyetinde ve beraberlikte, sarı-lacivertliler Avrupa kupalarına veda edecek.

Avrupa kupalarında 300. maç



Fenerbahçe, Avrupa kupalarında yarın oynayacağı mücadeleyle birlikte 300. maçına çıkacak. Sarı-lacivertliler, bu süreçte 117 galibiyet alırken, 65 maçta da berabere kaldı. 117 müsabakada ise yenilgi yaşadı. Kanarya, rakip filelere 407 gol gönderirken, kalesinde ise 422 gol gördü.

Avrupa Ligi'nde 158. maç

Sarı-lacivertliler, UEFA Kupası ve UEFA Avrupa Ligi adlarıyla düzenlenen organizasyonda bugüne kadar 157 karşılaşma oynadı. Kanarya, bu kulvarda 67 galibiyet, 41 beraberlik ve 49 mağlubiyet aldı. Bu süreçte 218 gole imza atan Fenerbahçe, kalesinde 197 gole engel olamadı.

Oosterwolde ve Fred cezalı

Geçtiğimiz hafta Kadıköy'de oynanan maçta sarı kart gören Jayden Oosterwolde ve Fred, cezalı duruma düştü. Aynı zamanda sakatlığı da bulunan ve yarınki mücadelede forma giyemeyecek olan Oosterwolde, bu sezon Avrupa Ligi'nde 8 maçta 90 dakika sahada kaldı. Fred ise 7 mücadelede süre aldı.

Skriniar, Çağlar, Oosterwolde, Talisca, Ederson sakatlandı



Sarı-lacivertlilerin, Nottingham Forest ile oynadığı karşılaşmada sakatlanan ve sağ kasığında kısmi yırtık tespit edilen Milan Skriniar ile bileğinde yaşadığı sakatlık sonrası operasyon geçiren Edson Alvarez, Kasımpaşa maçında forma giyemedi. Bu iki isme lig maçının ardından 4 futbolcu daha eklendi. Yapılan tetkikler sonrası Çağlar Söyüncü'nün sağ arka adalesinde kısmi yırtık, Anderson Talisca'nın sol arka adalesinde kısmi yırtık, Ederson'un sol arka adalesinde zorlanma ve Jayden Oosterwolde'nin sağ kasık bölgesinde zorlanma tespit edildi. Tedavisine başlanan 6 futbolcu İngiltere'deki maçta forma giyemeyecek.

Eldiven Tarık Çetin'de



Sarı-lacivertlilerde sakatlık yaşayan Ederson'un yerine kaleyi Tarık Çetin koruyacak. Deneyimli kaleci Mert Günok'un UEFA listesinde olmaması nedeniyle Tarık, ilk kez Avrupa kupalarında forma giyecek. 29 yaşındaki kaleci, bu sezon Trendyol Süper Lig'de Samsunspor ve Fatih Karagümrük ile Ziraat Türkiye Kupası'nda Beşiktaş maçlarında görev aldı. Nottingham Forest maçında yedek kaleci Engin Can Biterge olacak.

Fenebahçe'nin dış sahada 5. maçı

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi lig aşamasında bu sezon dış sahada 4 mücadele oynadı. Tek galibiyetini Brann deplasmanında alan Tedesco'nun öğrencileri, Viktoria Plzen ve FCSB ile berabere kaldı. Dinamo Zagreb karşısında ise mağlubiyet yaşadı. Sarı-lacivertliler deplasmanda rakip filelere 6 gol gönderirken, kalesinde ise 4 gol gördü.

İngiliz takımları ile 23. kez

Fenerbahçe, bu güne kadar İngiltere temsilcileri ile 22 kez kozlarını paylaştı. Sarı-lacivertliler en fazla 7 kez ile Manchester United'a rakip oldu. Arsenal ile 6 maç yapan Kanarya; biri bu sezon olmak üzere Aston Villa ile 3 maç yaptı. Fenerbahçe; Manchester City ve Chelsea ile ikişer, Newcastle United ve Nottingham Forest ile 1 kez karşı karşıya geldi. Sarı-lacivertliler geride kalan 22 maçta 5 galibiyet, 4 beraberlik ve 13 mağlubiyet aldı.

Nottingham Forest, son maçta Liverpool'a kaybetti

Bu sezon 4 teknik adamla çalışan Nottingham Forest, İngiltere Premier Lig'de alt sıralardan kurtulamadı. Ligde oynadığı 27 mücadelede 7 galibiyet, 6 beraberlik ve 14 mağlubiyet alan kırmızı-beyazlılar, 27 puanla 17. sırada bulunuyor. Nottingham ekibi son maçında Liverpool'a 1-0'lık skorla kaybetti.

Maurizio Mariani düdük çalacak

Nottingham Forest ile Fenerbahçe arasında oynanacak müsabakada İtalya Futbol Federasyonu'ndan Maurizio Mariani düdük çalacak. Mariani'nin yardımcılıklarını Daniele Bindoni ile Alberto Tegoni yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Matteo Marchetti olacak. Karşılaşmada Video Yardımcı Hakem (VAR) koltuğunda Marco Di Bello oturacak. AVAR'da ise Daniele Chiffi eşlik edecek.

Atletico Madrid, Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turuna yükseldi

İspanya temsilcisi Atletico Madrid, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Club Brugge'ü 3-3 ve 4-1'lik skorlarla eleyerek son 16 turuna yükseldi

25.02.2026 00:10:00
İhlas Haber Ajansı
Atletico Madrid, Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turuna yükseldi
Atletico Madrid, Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turuna yükseldi
İspanya temsilcisi Atletico Madrid, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Club Brugge'ü 3-3 ve 4-1'lik skorlarla eleyerek son 16 turuna yükseldi.

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 play-off turu rövanş maçında Atletico Madrid, evinde Belçika temsilcisi Club Brugge ile karşılaştı. İlk maçta 3-3 beraberlikle sahadan ayrılan Atletico, ikinci maçta 23. dakikada 1-0 öne geçti.

Sörloth'un golüne Brugge ekibi 36'da Joel Ordonez ile karşılık verdi.



İlk yarısı 1-1'lik eşitlikle tamamlanan maçta Atletico, 2. yarıya da golle başladı. Johnny Cardoso'nun golüyle ikinci kez öne geçen Diego Simeone'nin öğrencileri 76'da Sörtloth ile bir gol daha buldu. Alexander Sörloth, 87. dakikada farkı 3'e çıkaran golü kaydetti. Norveçli golcü böylelikle hat-trick yapma başarısı gösterdi.

İspanyol ekibi müsabakayı 4-1'lik skorla kazanarak adını son 16 turuna yazdırdı.

Galatasaray'ın Juventus maçı kadrosu belli oldu

Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 play-off turu rövanşında Juventus ile oynayacağı karşılaşmanın kadrosu belli oldu

24.02.2026 21:23:00
İhlas Haber Ajansı
Galatasaray'ın Juventus maçı kadrosu belli oldu
Galatasaray'ın Juventus maçı kadrosu belli oldu
Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 play-off turu rövanşında Juventus ile oynayacağı karşılaşmanın kadrosu belli oldu.

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 play-off turu rövanşında yarın İtalyan ekibi Juventus ile karşılaşacak.



Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri'nde bu müsabakanın hazırlıklarını tamamlayan Galatasaray, İstanbul Havalimanı'ndan özel uçakla Torino kentine hareket etti. Sarı-kırmızılılarda maç kadrosu da açıklandı.

Galatasaray'ın 23 kişilik kafilesinde şu isimler yer alıyor:

"Uğurcan Çakır, Ismail Jakobs, Davinson Sanchez, Roland Sallai, Gabriel Sara, Mauro Icardi, Leroy Sane, Yunus Akgün, Batuhan Şen, Eren Elmalı, Günay Güvenç, İlkay Gündoğan, Ahmed Kutucu, Yaser Asprilla, Kaan Ayhan, Lucas Torreira, Abdülkerim Bardakcı, Victor Osimhen, Barış Alper Yılmaz, Noa Lang, Wilfried Singo, Sacha Boey, Mario Lemina."
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.