logo
28 MART 2024

43 milyonluk teklifi açıkladı

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'ndan transfer açıklaması
21.01.2020 17:20:00
43 milyonluk teklifi açıkladı
43 milyonluk teklifi açıkladı
Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, transfer çalışmalarının sürdüğünü ve 2-3 oyuncu ile görüştüklerini açıkladı.

Ahmet Ağaoğlu, bordo-mavili kulübün, TAB Gıda ile sponsorluk anlaşması imzaladığı tören sırasında basın mensuplarının gündemdeki konularla ilgili sorularını yanıtladı.  Stoper mevkisine arayışlarının olduğunu belirten Ağaoğlu, "Transferle alakalı olarak, doğrudur görüşmelerimiz var. Ancak yazıldığı gibi Bicakcic bunlardan biri değil. O bitmeyen senfoni, her transfer döneminde gündeme gelir, transfer dönemi kapandığında ortadan kaybolur. Bicakcic gündemimizde değil. Görüştüğümüz 2-3 önemli oyuncu var." diye konuştu.

Trabzonspor Kulübünün harcama limitleri doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürdüğünün altını çizen başkan Ağaoğlu, şunları kaydetti: "Bizim 450 bin avroluk boşluğumuz vardı. Ivanildo ve Denis'in ayrılmasıyla 800 bin avrolara geldik. Diğer kulüp başkanları da şunu ifade ediyor, harcanacak paralar belli. Artık herkes bunu anlasın. Geçen sene ocak transfer döneminde yapılan transferin şu an sadece yüzde 20'si yapılmış, o da tam gerçekleşmiş değil. Limitten dolayı atılmayan imzalar var. Geçen sene 100 harcandıysa, bu sene 20 harcanması planlanıyor, bana göre 15'le sınırlı kalacak. Futbol, artık eski futbol değil. Ne kadar eleştirilirse eleştirilsin, ben bunun Türk futbolunun yararına olduğuna inanıyorum. Bunun da bir ekonomik milat, iflasın eşiğine gelmiş Türk futbolunun, iflasın eşiğinden dönüş yılı olarak ifade ediyorum. 2-3 isimden birini süreç kapanmadan kadroya katma şansımız var."

"Yabancı yardımcı hoca, Hüseyin hocanın talebi"

Ahmet Ağaoğlu, "Chelsea'de yardımcı antrenörlük yapan Eddie Newton'ı Hüseyin Çimşir'in yardımcısı olarak getireceğiniz doğru mu?" sorusuna ise şu yanıtı verdi: "Yabancı yardımcı hoca, Hüseyin hocanın talebi. Dolayısıyla Hüseyin hocaya yardımcılık yapacak hocanın kariyerli bir hoca olması gerek. Oraya boşluk doldurmak için birisi getirilmiyor. Henüz imzalar atılmadığı için isim üzerinde bir şey söylemeyelim. Çalışma formatını hocaların kendisi belirleyecek. Takımın teknik patronu Hüseyin Çimşir, Ünal Karaman'ın ayrılmasından 24 saat geçmişti ya da geçmemişti bağlandığım kanalda, 'Altyapıdan yetiştirdiklerimizle yolumuza devam eden bir kulübüz.' dedim, Hüseyin Çimşir'le yolumuza devam edeceğimizi söyledim. Patron Hüseyin Çimşir'dir, nasıl çalışacaklarını belirleyecek ve uygulayacak hocanın kendisi ve gelecek olan yardımcı hocadır. Altyapı, futbolcu tarama ve teknik konuda birikimli olması bizim için çok önemliydi. 11 yabancı hoca olduğu düşünülürse yabancı yardımcı antrenörün kötü bir fikir olmadığı görülür. Trabzonspor olarak şunu tersine çevirdik, hep yabancı hoca gelirdi, Türk yardımcı olurdu."

"(Jose Sosa) Şubat ayında inşallah bir noktaya geliriz"

Arjantinli futbolcu Jose Sosa'nın, sezon sonunda bitecek sözleşmesiyle ilgili, "Ben başkan değilim. Ne olacağını bilemem." ifadelerinin sorulması üzerine başkan Ağaoğlu, şunları söyledi: "Sosa sadece çok yetenekli, kapasiteli, profesyonel, spor etik ve ahlakına harfiyen uyan bir sporcu değil, aynı zamanda da zeki bir sporcu. Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi zeki, çevik ve ahlaklı. Takımımızın kaptanı, kendisinden çok şey bekliyoruz. Zaman zaman da sakat olmasına rağmen özveriyle oynayan önemli bir değerimiz. Çok zekice bir laf söylemiş. Ben de şöyle söyleyeyim, Sosa'nın menajeri değilim. Sosa'nın menajeri olsaydım, hemen bitirmiştim. En son konuştuğumuzda şubat ayında menajerinin Trabzon'a geleceğini söyledi, bu konuda bir acelemiz yok. Sosa'nın da bir sıkıntısı ya da beklentisi yok. Kontratının sezon sonuna kadar olduğunu kendisi de biliyor, hiç gitmeyecekmiş gibi çalışan, sahiplenen ve oynayan bir oyuncumuz. Şubat ayında menajeri gelince inşallah bir noktaya geliriz." 

Ağaoğlu, sözleşmesi sezon sonunda bitecek bir diğer oyuncuları Filip Novak'la ilgili ise, "Novak'la alakalı önerdiğimiz bir rakam var, yapılan bütçe verilen rakamlar, takımların limitleri ile sınırlı olan rakamlar. Bunun üzerine çıkmak mümkün değil. Çıkarsak diğer oyunculardan kesmek zorundayız." ifadelerini kullandı.

"Genç oyuncu kavramı artık 16-17'lere çekildi"

Yönetim felsefelerinin altyapı üzerine kurulduğunu aktaran başkan Ağaoğlu, "Geldiğimiz zaman da bunu net ifade ettik. 3-5 sene bize sabredilmesini özellikle rica ettik. Ancak içinde bulunduğumuz şartlar, bu programımızı tam anlamıyla uygulamamıza bir ölçüde engel oldu. Yarışın içerisindeyiz, yarışın içerisinde olduğunuz zaman tamamen altyapı oyuncularından kurulu oyuncularla hedefe yürümeniz pek mümkün olmayabiliyor. Çünkü yapı kırılgan. Şunu yavaş yavaş yıkmaya başladık, 20 yaşındaki oyuncunun genç olmadığını. Genç oyuncu kavramı artık 16-17'lere çekildi. Genç Serkan'ı, Rahim'i ve maç içerisinde skor müsaade ettikçe diğer gençlerimizi sahaya sürerek tecrübe kazanmaları, bu gençlerimizden maddi anlamda Trabzonspor'un faydalanması en önemli hedefimiz." şeklinde konuştu.

"Bir futbol takımı, futbol dışı işlerle fazla uğraşmamalı. Gayrimenkul, enerji, tekstil işine fazla girmemeli. Futbol takımı, futbolcu alıp satarken para kazanır." ifadelerini kullanan Ahmet Ağaoğlu, şöyle devam etti: "Biz yıllarca burada para batırmışız. Bir hafta önce vurgulamaya çalıştığım şey şuydu, Trabzonspor'un ekonomisi, maliyesi dört bilinmeyenli denklem değil. Altyapıdan yetiştirdiğimiz futbolcularla para kazanan ya da tasarruf yapan bir kulüp haline geldik. Yusuf Yazıcı 17 üstü, bonuslarla 20 milyon avro eder. Bu ülkenin altyapısından yetişip bu paraya satılan ilk ve tek oyuncu. Arkasından Abdülkadir Ömür, geçen sene 23 milyon avro açılışla teklif gelen bir diğer altyapı oyuncumuz. Uğurcan Çakır bu sene 20 milyon avro teklif aldığımız bir diğer oyuncumuz. Altyapıdan yetiştirdiğim oyuncuların değeri 60-70 milyon avroyu buluyor. Bir kulübün değerleri bunlardır, bunları yetiştirip, oynatıp verim aldıktan sonra pazarladıktan sonra para kazanırsınız. Oynatmadığınız bir oyuncuya 3 milyon bonservis, 2,5 milyon maaş verdiğinizde para kaybedersiniz. Burada kimseyi eleştirmiyorum, Trabzonspor'un daha önceki sürecini eleştiriyorum. Bizdeki bir stoper bugün Kıbrıs Rum Kesimi'nde 150 bin avroya oynuyor. Bu girdabın içinden çıkacaksak böyle çıkacağız. Bunun Türkiye'deki ilk örneği Trabzonspor. Trabzonspor'un hem planı hem de programı altyapıdan oyuncu yetiştirip, yararlanıp pazarlamaktır."

Ali Koç'un çağrısına yanıt

Ahmet Ağaoğlu, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'un, kulüp başkanlarının bir araya gelerek Türk futbolunun sorunlarını konuşması gerektiği yönündeki açıklamalarıyla ilgili şöyle konuştu: "Biz zaten kulüp başkanları ile bir araya gelip konuşuyorduk, son birkaç haftada olanlara ben de şaşırmaya başladım. Birbirimizle konuşacağımız şeyleri basın önünde konuşmamız hoş değil. Kulüplerle alakalı olarak kamuoyunda olumsuz gündem yaratacak, gerginlik oluşturacak söylemlerin içerisinde olmak hiç hoş değil. Geldiğimizden beri ortamın yumuşaması, gerginliklerin azalması, futbolun sahada oynanması ve bitmesi adına çok büyük çaba gösterdik. Olumsuz tartışmaların dışında kalmaya çaba gösterdik. Hiçbir kulüp başkanı, hocası ya da futbolcusunun adını ağzımıza alarak tartışma ortamına çekmedik. Kulüpler arası sıkıntılar olabilir, bunlar başkanlar arasında görüşülüp halledilecek sorunlardır. Bunu bu şekilde çözmek yerine farklı yöntemlere başvurduğunuzda ülke futbolu adına sıkıntılar yaşıyorsunuz. Bu da hoş olmuyor. Her zaman her yerde her şekilde eğer söz konusu ülke futboluysa herkesle de zamanında da konuştuk, bugün de yarın da konuşuruz."

"Trabzonspor Kulübü Başkanlığı ve yöneticiliği camia adına yüklenilmiştir." ifadesini kullanan Ağaoğlu, konuşmasını şu şekilde tamamladı: "Burada bizim doğrularımız ön plana çıkmaz, camianın ve toplumun doğrularını yapmaya çalışırız. Hiçbir şekilde kendi olumsuzluklarımızı, eksikliklerimizi, yetersizliklerimizi izole etmek, gözlerden uzak tutmak için dikkatleri farklı noktaya çekmek adına gündem oluşturmak gibi bir yanlışın içerisine asla ve asla düşmeyiz. Biz sadece kendi işimizi yapıyoruz. Tüm rakiplerimize saygı duyuyoruz, rakiplerinize saygı duymadığınız, toplum önüne attığınız anda, sosyal medyada camialar arası sıkıntı oluşturmaya başladığınız anda belki günü kurtarıyorsunuz ama spor adına en büyük yanlışı yapmış oluyorsunuz. Sporun ruhuna ihanet etmiş oluyorsunuz. Belki günü kurtarırsınız ama o kurtardığınız gün, geleceğinizi kurtarmanıza yetmez. Çağrıya gerek yoktu ama dediğim şartlarda, ölçülerde zaten tüm kulüp başkanları ile görüşüyoruz, konuşuyoruz. Görüşmeyi, konuşmayı da yaparız. Yeniden yapılandırma ve limitlerle alakalı olarak bazı kulüplerin birtakım sıkıntıları var, bunları oturup, konuşacağız. Zamanında bunları oturup konuşup son şeklini veren kulüpler içerisinden bugün şikayetçi olanlar var. Belki o gün ne noktaya geleceğini görememişlerdir. Biz ortaya koyulan şartlara birebir uyuyorsak, burada en son eleştirilecek kulüp Trabzonspor olmalıdır."

Soykırım 174 gündür sürüyor
Can kaybı 32 bin 552'ye yükseldi
Özgür Özel'den kurultay itirafı
'1 Nisan’dan sonraki sürece taliptik'
'Vatandaş' BTP'de karar kıldı
Darende'de bu gerçek oldu...
Yargıtay'da bilek güreşi sürüyor
9. turda da başkan seçilemedi
BDDK savcılığa yazı gönderdi
Seçil Erzan'ın telefonu incelenecek
Sevgi evinde şüpheli ölüm
Bebek yatağında ölü bulundu
'Rusya sadece Ruslarındır' akımına Putin'den tepki
'Ülkede 190 etnik grup var'
Saray'dan Mehmet Şimşek açıklaması
'İtibar etmeyiniz'
Terör saldırısında ölü sayısı arttı
Hayatını kaybedenler 143'e yükseldi
Bağımsız aday olan eski CHP'li başkana seslendi
'Son kez uyarıyorum!'
Kılıçdaroğlu sonunda patladı
'Bilal'e anlatır gibi son kez anlatıyorum'
"Ligden çekilmek için sponsorlarımızla görüştük"
Koç: Bize ceza verirlerse vebalini öderler
Bahçeli'den yerel seçim öncesi mesaj
'Riskli ve tehlikelerle dolu'
Erdoğan'a 'beka sorunu' göndermesi
'Perdelik kumaştan kefen giyen 7 zibidi'
"İstanbul’u yapay zeka devriminin gözbebeği yapacağız"
BTP İBB adayı Cihan Erdoğanyılmaz
Soykırım 174 gündür sürüyor
Can kaybı 32 bin 552'ye yükseldi
Özgür Özel'den kurultay itirafı
'1 Nisan’dan sonraki sürece taliptik'
'Vatandaş' BTP'de karar kıldı
Darende'de bu gerçek oldu...
Yargıtay'da bilek güreşi sürüyor
9. turda da başkan seçilemedi
BDDK savcılığa yazı gönderdi
Seçil Erzan'ın telefonu incelenecek
Sevgi evinde şüpheli ölüm
Bebek yatağında ölü bulundu
'Rusya sadece Ruslarındır' akımına Putin'den tepki
'Ülkede 190 etnik grup var'
Saray'dan Mehmet Şimşek açıklaması
'İtibar etmeyiniz'
Terör saldırısında ölü sayısı arttı
Hayatını kaybedenler 143'e yükseldi
Bağımsız aday olan eski CHP'li başkana seslendi
'Son kez uyarıyorum!'
Kılıçdaroğlu sonunda patladı
'Bilal'e anlatır gibi son kez anlatıyorum'
"Ligden çekilmek için sponsorlarımızla görüştük"
Koç: Bize ceza verirlerse vebalini öderler
Bahçeli'den yerel seçim öncesi mesaj
'Riskli ve tehlikelerle dolu'
Erdoğan'a 'beka sorunu' göndermesi
'Perdelik kumaştan kefen giyen 7 zibidi'
"İstanbul’u yapay zeka devriminin gözbebeği yapacağız"
BTP İBB adayı Cihan Erdoğanyılmaz

Zeqiri Rizespor'un başarısına odaklandı

Çaykur Rizesporlu Altin Zeqiri, İstanbulspor maçından umutlu
28.03.2024 12:00:00
Anadolu Ajansı
 Zeqiri Rizespor'un başarısına odaklandı
 Zeqiri Rizespor'un başarısına odaklandı

Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında 2 Nisan Salı günü deplasmanda İstanbulspor ile karşılaşacak Çaykur Rizespor'da Altin Zeqiri, iyi bir dönem geçirdiklerini belirterek, "İstanbulspor maçına üç puan için gideceğiz." dedi.

Kosovalı kanat oyuncusu Zeqiri, Mehmet Cengiz Tesisleri'ndeki antrenman öncesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, ligde iyi bir yerde olduklarını ve daha iyi işler yapmak için çalıştıklarını söyledi. Lige İstanbulspor deplasmanı ile devam edeceklerini ifade eden 23 yaşındaki genç oyuncu, "İstanbulspor maçına iyi hazırlanıyoruz. İyi bir dönem geçiriyoruz. İstanbulspor maçına üç puan için gideceğiz. Bireysel anlamda ise son dönemdeki performansım beni de memnun ediyor." diye konuştu.

Zeqiri, takım olarak sezon sonu hedeflerini konuştuklarına işaret ederek, "Ekip olarak birçok şeyi konuşuyoruz ama öncelikli lige maç maç bakıyoruz. Hocamız da bizi bu yönde uyarıyor. Ligdeki maçları tek tek ele almamız lazım. Bu maçlarda olabildiğince yüksek puan toplamamız gerekiyor. En iyi şekilde kalan maçları geçip hedefimize ulaşmak istiyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Çaykur Rizespor'un başarısına odaklandığını vurgulayan Zeqiri, "Takım olarak hedeflerimize ulaşmak istiyoruz. Kendimi değil, takımın geleceğini düşünüyorum. Önce bu sezonu iyi bir noktada bitirmek istiyoruz. Sonrasında takımım ve benim için en iyisini göreceğimize inanıyorum." ifadelerini kullandı. AA

Deplasmanda kalesini gole kapattı

Trendyol 1. Lig'de son deplasman mağlubiyetini Aralık 2023'te Bodrum FK'ya karşı alan Göztepe, o günden sonra konuk olduğu 5 müsabakada yenilgi yüzü görmedi.
28.03.2024 11:18:00
İhlas Haber Ajansı
Deplasmanda kalesini gole kapattı
Deplasmanda kalesini gole kapattı
Trendyol 1. Lig ekiplerinden Göztepe, bu sezon deplasmanda gösterdiği performansla taraftarlarını etkilemeye devam ediyor. Şu ana kadar oynanan 13 deplasman maçında 29 puan toplayan ve bu alanda ligin en iyi takımı olan sarı-kırmızılılar, dış sahada oynadığı son 5 maçında da yenilgi yüzü görmedi.

Ligdeki son deplasman mağlubiyetini Aralık 2023'te Bodrum FK'ya karşı alan Göztepe, o günden sonra konuk olduğu Sakaryaspor, Bandırmaspor, Adanaspor ve Şanlıurfaspor mücadelelerini kazanırken, Çorum FK ile de berabere kaldı. Böylece İzmir ekibi, deplasmanda 5 maçlık yenilmezlik serisine imza attı.

1. Lig'de 3 Nisan Çarşamba günü Kocaelispor'a konuk olacak olan Göztepe, bu karşılaşmayı kayıpsız geçip dış sahadaki kaybetmeme serisini devam ettirmek istiyor. İki takım arasında oynanan sezonun ilk maçını Kocaelispor, Gürsel Aksel'de 1-0 kazanmıştı. İHA

Güreş camiasını buluşturan iftar

Güreş camiası, iftarda bir araya geldi
28.03.2024 10:50:00
Anadolu Ajansı
Güreş camiasını buluşturan iftar
Güreş camiasını buluşturan iftar

Güreş camiası, Türkiye Güreş Federasyonu (TGF) tarafından İstanbul'da düzenlenen iftarda bir araya geldi.

Mersinli Ahmet Kamp Eğitim Merkezi'nde gerçekleştirilen iftara, Spor Hizmetleri Genel Müdürü Veli Ozan Çakır, TGF Başkanı Şeref Eroğlu, Grekoromen Güreş Milli Takımı Teknik Direktörü Nazmi Avluca, Kadın Güreş Milli Takımı Teknik Direktörü Efraim Kahraman, eski milli güreşçi Mehmet Akif Pirim, kulüp başkanları ve milli güreşçiler katıldı.

Spor Hizmetleri Genel Müdürü Veli Ozan Çakır, güreşin Türk kültüründe ayrı bir yeri olduğunu belirterek, "Bizim olimpiyat madalyalarımızın yüzde 60'ı güreşten. Paris 2024'te de hem güreşte hem de diğer spor dallarında büyük başarıya imza atacağımıza inanıyorum. Hedeflerimizden biri de daha önce madalya alamadığımız branşlarda madalya kazanmak. Atina'dan beri de 3 altın madalya kazanmamıştık. Paris'te 3 altın madalya kazanmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Türk güreşinin yükselişte olduğunu belirten Çakır, şunları kaydetti: "Sporcularımızın, şampiyon antrenörlerle çalıştığını görüyoruz. Zihinsel hazırlıkları için bu çok önemli. İnşallah bu yaz, Türk sporunun yazı olacak. Bunun için de bilinçli bir hazırlığımız var. Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, sporun içinden gelen birisi. Türkiye Güreş Federasyonunda da başkanlık yaptı. İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da görev alırken de amatör sporlara büyük hizmetler verdi. Cumhurbaşkanı'mız da sporu seven ve sporun içinden gelen biri. Sporu da destekliyor. Burada da başrol sporcunun. Bizim görevimiz onları desteklemek ve görevlerini en iyi şeklide yapmalarını sağlamak."

Şeref Eroğlu: "10'un üzerinde kota bekliyoruz"

Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Şeref Eroğlu, olimpiyatlarda ülkeyi en iyi şekilde temsil etmek istediklerini dile getirerek, şöyle konuştu: "Efsane olmuş şampiyonlarımız var. Şu an 6 kotamız var. 3 Nisan'da Bakü'ye gideceğiz. Orada final yapan sporcularımız, olimpiyatlara katılma hakkı elde edecek. Yasemin, Burhan ve Selçuk Can gibi favori sporcularımız geride kaldı. 9-11 Mayıs'ta da kota almak için İstanbul'da mücadele edeceğiz. Bu bizim için önemli. 10'un üzerinde kota bekliyoruz. Bizim sporcularımız, gerçekten elit sporcular. Bu yüzden madalya sayısının fazla olmasını istiyoruz. Ocak ayında seferberlik ilan etmiştik. Bunun da meyvesini Avrupa Şampiyonası'nda aldık. Tarihte ilk defa hem Serbest Güreş Milli Takımı hem de Grekoromen Güreş Milli Takımı şampiyon oldu. 13 tane final maçı yaptık. 7 altın, 6 gümüş ve 4 bronz madalya kazandık. 18 yaşındaki Alperen, Avrupa şampiyonu oldu. Nesrin, 21 yaşında şampiyon oldu. Taha da kendisini yeniledi. Rıza'da bir aksaklık oldu ama o olimpiyatlarda telafi edecek. İyi yolda olduğumuzu düşünüyoruz."

Nazmi Avluca: " Türk güreşi, önemli başarılara imza attı"

Grekoromen Milli Takımı Teknik Direktörü Nazmi Avluca ise nisan ayında Azerbaycan'da kota mücadelelerine çıkacaklarını dile getirerek, "Bakü'de 4 tane kota müsabakası yapacağız. Avrupa ülkelerinin katılacağı müsabakalar olacak burada. İstanbul'da da mayısta kota mücadelesi vereceğiz. Hedefimiz Paris 2024. Sporcularımızı hazırlıyoruz. Onlar da iyi çalışıyor. Türk güreşi, geçmişte önemli başarılara imza attı. İnşallah olimpiyatlarda da altın madalyalar kazanırız ve Türk güreşini taçlandırırız." değerlendirmesinde bulundu.

Kadın Güreş Milli Takımı Teknik Direktörü Efraim Kahraman, 4 kota daha almayı amaçladıklarını vurgulayarak, "Yasemin Adar'ın da kota almasını istiyoruz. Geçen yıl bir sakatlık geçirmişti. Şimdi bir sakatlık olmadan kotalarımızı almak ve altın madalyayı kazanmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Eski milli güreşçi Mehmet Akif Pirim ise 2024 Paris Olimpiyat Oyunları'na yönelik beklentinin yüksek olduğunu belirterek, "Özellikle güreşten büyük beklenti var. Türk sporunun lokomotifi güreştir. İyi bir ekibimiz var. Teknik ekiple, Bakanlıkla ve federasyon başkanımızla uyumlu bir şekilde çalışıyoruz. Türk güreşi ve Türk sporu, Paris'te layık olduğu yere gelecektir." diye konuştu. AA

Fenerbahçe'nin konuğu ALBA Berlin

Fenerbahçe Beko, THY Avrupa Ligi'nde yarın ALBA Berlin'i ağırlayacak
28.03.2024 09:50:00 / Güncelleme: 28.03.2024 10:11:49
Anadolu Ajansı
Fenerbahçe'nin konuğu ALBA Berlin
Fenerbahçe'nin konuğu ALBA Berlin

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı, THY Avrupa Ligi 32. hafta karşılaşmasında yarın Almanya temsilcisi ALBA Berlin'i konuk edecek.

Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda oynanacak mücadele saat 20.45'te başlayacak. Avrupa Ligi'nde yaptığı maçların 19'unu kazanıp 12'sinde yenilen sarı-lacivertliler, haftaya 6. sırada girdi. ALBA Berlin ise ligde aldığı 5 galibiyetle sonuncu sırada yer alıyor.

Taraflar arasında Almanya'da oynanan maçı Fenerbahçe Beko 91-82'lik skorla kazanmıştı. Bir sonraki maçta Anadolu Efes'i konuk edecek sarı-lacivertli ekip, deplasmandaki Olympiakos karşılaşmasıyla normal sezonu tamamlayacak. AA

logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.