logo
10 HAZİRAN 2026

60 milyonluk satış yapan takım peşinde

Galatasaray'ın yıldızı Wilfried Zaha'ya Crystal Palace ve Leicester City’nin ardından Premier Lig'den bir takımın daha talip olduğu ileri sürüldü

22.08.2024 18:24:00
Haber Merkezi
60 milyonluk satış yapan takım peşinde
60 milyonluk satış yapan takım peşinde
Galatasaray'dan ayrılmak için transfer görüşmeleri yapan Wilfried Zaha ile İngiltere Premier Lig takımı Wolverhampton'ın ilgilendiği ileri sürüldü.

İngiliz gazetesi The Sun'ın haberine göre; Portekizli kanat hücumcusu Pedro Neto'yu 60 milyon Euro'ya Chelsea'ye satan Wolverhampton, bu futbolcunun boşluğunu Zaha ile doldurmak istiyor.

Haberde Premier Lig ekibinin, Fildişili Sahilli yıldızı sezon sonuna kadar kiralamak istediği belirtildi. Wolverhampton Teknik Direktörü Gary O'Neil'in, Zaha'nın büyük bir hayranı olduğu ve bu transferi çok istediği ileri sürüldü.

31 yaşındaki futbolcuyla ilgilenen tek kulübün Wolverhampton olmadığı ifade edilirken, yıldız oyuncunun Crystal Palace'ın da hedefinde olduğu kaydedildi.

Haber detayında, Galatasaray'ın Fildişi Sahilli hücum oyuncusunu satmak için yaklaşık 9 milyon sterlin talep ettiği, olası bir sezonluk kiralama için görüşmelerin sürdüğü ifade edildi.

Amedspor'a Şampiyonlar Ligi kalecisi!

Yeni sezonda iddialı bir kadro kurmak için kollarını sıvayan Amedspor'un, Bolivya Milli Takımı'nın vazgeçilmez 1 numarası ve Güney Amerika’nın Şampiyonlar Ligi olan Libertadores’in tecrübeli eldiveni Guillermo Viscarra ile ilgilendiği öne sürüldü

10.06.2026 16:36:00
Haber Merkezi
Amedspor'a Şampiyonlar Ligi kalecisi!
Amedspor'a Şampiyonlar Ligi kalecisi!
Yeni sezonda iddialı bir kadro kurmak için kollarını sıvayan Amedspor'un, Bolivya Milli Takımı'nın vazgeçilmez 1 numarası ve Güney Amerika'nın Şampiyonlar Ligi olan Libertadores'in tecrübeli eldiveni Guillermo Viscarra ile ilgilendiği öne sürüldü.

1.91'lik dev kalecinin Türkiye'ye olası transferi Alianza Lima taraftarlarında şok etkisi yaratırken, artan spekülasyonların ardından oyuncunun menajeri Daniel González'den resmi açıklama geldi.







Serkan Reçber'i sportif direktör olarak takımın başına getiren Amedspor için Güney Amerika'dan bomba bir iddia geldi.

Yeşil-kırmızılıların, Bolivya Milli Takımı'nın as kalecisi ve Libertadores Kupası'nın tecrübeli eldiveni Guillermo Viscarra'yı kadrosuna katmak istediği ileri sürüldü. Transfer spekülasyonları oyuncunun kulübü Alianza Lima'da deprem etkisi yaratırken, menajerinden ilk resmi açıklama geldi.







TARAFTARLAR PANİĞE KAPILDI

Yeni sezon yapılanması doğrultusunda iddialı bir kadro kurmak isteyen Amedspor'un transfer radarına, Güney Amerika futbolunun en istikrarlı file bekçilerinden biri girdi.

Gelen haberlere göre Amedspor, Peru Ligi takımlarından Alianza Lima forması giyen Guillermo Viscarra ile ciddi şekilde ilgileniyor. Bu gelişme, Peru temsilcisinin taraftarları arasında büyük bir endişe ve panik dalgasına yol açtı.







38 KEZ MİLLİ TAKIMDA OYNADI

33 yaşında ve 1.91 boyundaki dev eldiven, kaledeki istikrarlı performansı ve sezon boyunca sergilediği olağanüstü kurtarışlarla dikkatleri üzerine çekiyor.

Güney Amerika'nın Şampiyonlar Ligi olarak kabul edilen Conmebol Libertadores Kupası'nda birçok kritik maça çıkan deneyimli kaleci, aynı zamanda Bolivya Milli Takımı'nın da vazgeçilmez 1 numarası konumunda. Milli formayı tam 38 kez terleten Viscarra'nın bu üst düzey kariyeri, transfer piyasasında adının uluslararası alanda sıkça anılmasını sağlıyor.







MENAJERİ AÇIK KAPI BIRAKTI

Artan transfer spekülasyonları ve taraftarların endişesi üzerine, oyuncunun cephesinden durumu netleştiren ilk resmi hamle geldi. Guillermo "Billy" Viscarra'nın menajeri Daniel González, Peru basınına (Depor gazetesine) yaptığı açıklamada iddialara temkinli yaklaştı ancak kapıyı tamamen kapatmadı.







- Billy'nin kulübüyle Aralık ayına kadar devam eden net bir sözleşmesi var. Şu an için Alianza Lima'nın sportif projesine olan bağlılığı sürüyor ve an itibarıyla yurt dışına transferini kesinleştiren, tamamlanmış bir anlaşma söz konusu değil.

Trabzonspor'a Arjantin'den top cambazı geliyor

19 maçta 7 gol ve 3 asistlik göz kamaştırıcı bir performans sergileyen 25 yaşındaki "mini" 10 numara için bordo-mavililer ciddi bir mali fedakarlığa hazırlanıyor 

10.06.2026 16:00:00
Haber Merkezi
Trabzonspor'a Arjantin'den top cambazı geliyor
Trabzonspor'a Arjantin'den top cambazı geliyor
Trabzonspor, Arjantin ekibi Estudiantes'in 1.67'lik Uruguaylı oyun kurucusu Tiago Palacios için kolları sıvadı. 19 maçta 7 gol ve 3 asistlik göz kamaştırıcı bir performans sergileyen 25 yaşındaki "mini" 10 numara için bordo-mavililer ciddi bir mali fedakarlığa hazırlanıyor. Juan Sebastián Verón liderliğindeki Estudiantes yönetiminin kapıyı 10 milyon dolardan açtığı, Brezilya devi Atlético Mineiro'nun da peşinde olduğu Uruguaylı milli yıldızın transferini bitirmek konusunda Karadeniz Fırtınası bu kez oldukça kararlı.






Transferde "yelkenler fora" diyen Trabzonspor'un radarına giren son isim, Arjantin ekiplerinden Estudiantes forması giyen Uruguaylı 10 numara Tiago Palacios oldu. Karadeniz fırtınası, Uruguay Milli Takımına da seçilen 25 yaşındaki oyuncuyu kadrosuna katmak için kolları sıvarken, transfer piyasası da iyice hareketlendi.






SÖZLEŞMESİ ARALIK 2027'DE BİTECEL

Estudiantes kulübü, bu sezon sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken yıldız oyuncusunu kolay kolay bırakmak niyetinde değil. Efsane isim Juan Sebastian Veron liderliğindeki kulüp yönetimi, Palacios'un bonservis bedelini 10 milyon dolar olarak belirledi. Sözleşmesi Aralık 2027'ye kadar devam eden yetenekli 10 numara için Trabzonspor'un ciddi bir mali teklif yapmaya hazırlandığı ve bu transfer döneminde oyuncuyu bitirmek konusunda oldukça istekli olduğu belirtiliyor.






ATLETICO-MG'NİN DE İLGİSİ VAR

Palacios'un tek talibi Trabzonspor değil. İki hafta önce, Eduardo Dominguez'in yönetimindeki Atletico Mineiro da oyuncunun durumunu sormak için Estudiantes'le resmi temasa geçti. Yıldız oyuncu geçmiş transfer dönemlerinde de oldukça rağbet görüyordu. Geçen yıl Rusya'dan resmi teklifler geldi ancak ödeme koşullarındaki anlaşmazlıklar nedeniyle süreç tıkandı. Geçmişte de Trabzonspor'un Palacios için hamle yaptığı söylentileri vardı.






RUSYA'YA TRANSFERİ GERÇEKLEŞMEDİ

1.67'lık 10 numara, eski teknik direktör Dominguez'in ayrılışının ardından göreve gelen Alexander Medina dönemiyle birlikte adeta takımın kilit taşı haline geldi. Yeni oyun sistemine kusursuz bir şekilde uyum sağlayan Palacios, çıktığı 19 maçta 7 gol ve 3 asistlik göz kamaştırıcı bir performans sergileyerek kalitesini bir kez daha kanıtladı.

Trabzonspor'un istediği asıl Ukraynalı belli oldu

Trabzonspor'un asıl hedefinin, Girona formasıyla harikalar yaratan 24 yaşındaki Ukraynalı golcü Vladyslav Vanat olduğu ortaya çıktı 

10.06.2026 15:50:00
Haber Merkezi
Trabzonspor'un istediği asıl Ukraynalı belli oldu
Trabzonspor'un istediği asıl Ukraynalı belli oldu
Adı bir süredir Artem Dovbyk ile anılan Trabzonspor'un asıl hedefinin, Girona formasıyla harikalar yaratan 24 yaşındaki bir başka Ukraynalı golcü Vladyslav Vanat olduğu ortaya çıktı. İspanyol basınının manşetlerine taşınan hamlede bordo-mavililer, Villarreal'in de devrede olduğu transfer yarışında oldukça ileri bir seviyeye ulaşarak liderliği eline geçirdi.






Trabzonspor için Artem Dovbyk yazılıyor ancak Karadeniz fırtınasının asıl hedefinin Girona forması giyen bir başka Ukraynalı golcü Vladyslav Vanat olduğu ortaya çıktı. Spor gazetecisi Andrés Guzman'ın aktardığı bilgilere göre, Trabzonspor bu transferde oldukça ileri bir seviyeye gelmiş durumda.






23 MİLYON EURO'DA ISRAR EDİYORLAR

La Liga başarılı bir grafik çizen 24 yaşındaki Ukraynalı forvet için Girona yönetimi finansal şartlarını net bir şekilde belirledi. Sabit bonservis bedeli 23 milyon Euro, sonraki satıştan %15 pay. Girona yönetimi bu rakamda herhangi bir indirim yapmayacağını ve ödeme planında esnekliğe gitmeyeceğini net bir dille Trabzonspor'a iletti.






KATALAN EKİBİ ÇOK KATI DAVRANIYOR

Yeni sezonda mutlak şampiyonluk hedefleyen ve kadrosuna ciddi bir güç katmak isteyen Trabzonspor, transfer yarışında şu an için önde giden taraf. Bordo-mavili kurmaylar; Vanat'ın fiziksel gücü, savunmayı yıpratan oyun tarzı ve bitiricilik özellikleriyle yeni projenin kusursuz parçası olacağına inanıyor. Girona ile yapılan ilk temaslarda Katalan ekibinin katı tutumu nedeniyle geçici bir tıkanma yaşansa da Trabzonspor'un ısrarı ve oyuncu tarafıyla olan dirsek teması transferi sıcak tutuyor.






VILLAREAL TRABZONSPOR'A RAKİP

Trabzonspor bu transferde yalnız değil. La Liga ekiplerinden Villarreal CF de Vanat'ı hücum hattı için öncelikli hedef olarak belirledi. İspanyol ekibi de sürece dahil olmasıyla birlikte transfer tam anlamıyla çift taraflı bir savaşa dönüştü. 24 yaşındaki golcünün; hareketliliği, sırtı dönük oynayabilme becerisi ve gol sezgisi her iki kulübün de iştahını kabartıyor.

Orkun Kökçü işi bitirdi! Pavlidis tamam

Süper Lig'de yılın transfer bombasını patlatmaya hazırlanan Beşiktaş'ta başkan Serdal Adalı, Benfica'nın Yunan golcüsü Vangelis Pavlidis için 20 milyon Euro'luk dev bir operasyon yürütürken; transferin gizli kahramanı kaptan Orkun Kökçü oldu

10.06.2026 15:41:00
Haber Merkezi
Orkun Kökçü işi bitirdi! Pavlidis tamam
Orkun Kökçü işi bitirdi! Pavlidis tamam
Süper Lig'de yılın transfer bombasını patlatmaya hazırlanan Beşiktaş'ta başkan Serdal Adalı, Benfica'nın Yunan golcüsü Vangelis Pavlidis için 20 milyon Euro'luk dev bir operasyon yürütürken; transferin gizli kahramanı kaptan Orkun Kökçü oldu. Hollanda günlerinden bu yana birbirlerine duydukları hayranlık ve övgü dolu sözlerle bilinen, Benfica'da ise sarsılmaz bir dostluk kuran ikilinin bağı transferde kilit rol oynadı. Orkun'un bizzat devreye girmesiyle Pavlidis, Beşiktaş'ın projesine 'Evet' dedi.






Süper Lig'de şampiyonluk hedefleyen Beşiktaş'ta transfer hareketliliği tam gaz sürüyor. Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı, Benfica forması giyen Yunan golcü Vangelis Pavlidis'i kadroya katmak için bizzat devreye girerek Portekiz kulübüyle pazarlıkları üst seviyeye taşıdı. Benfica'nın kapısını ilk etapta 20 milyon Euro'luk resmi bir teklifle çalan Adalı ve kurmayları, Portekiz ekibinin yüksek bonservis taleplerini esnetmek için masadaki yerini koruyor.






HOLLANDA'DAN BERİ DOSTLAR

İkilinin arasındaki sarsılmaz bağ, aslında Portekiz'den çok daha önceye, Hollanda'ya  dayanıyor. Orkun Kökçü Feyenoord kaptanı olarak kupaları kaldırırken, Pavlidis de AZ Alkmaar formasıyla ligin en korkulan golcüsüydü. Hollanda medyasında birbirlerine verdikleri demeçlerde her zaman karşılıklı saygı ve övgü dolu sözler sarf eden ikili, daha sonra Benfica çatısı altında bir araya gelmişti.






BİRBİRLERİNİ SÜREKLİ ÖVDÜLER

Benfica Kulüp Televizyonu'na verdiği ilk röportajda Orkun için "Onun gibi oyun zekası ve pas vizyonu üst düzey bir orta saha oyuncusuyla oynamak benim işimi çok kolaylaştıracak" diyen Pavlidis, Türk orta sahanın futbol aklına duyduğu hayranlığı tüm dünyaya ilan etmişti. Orkun Kökçü de Portekiz basınının önünde her fırsatta Pavlidis'in ceza sahası içi hareketliliğini ve kalitesini göklere çıkarıyordu.






TRANSFERİN KAHRAMANI ORKUN

Pavlidis transferinde kulüpler düzeyindeki bu çetin pazarlıklar sürerken, Beşiktaş'ın elindeki en büyük koz saha dışından geldi. Siyah-beyazlı formayı giyen kaptan Orkun Kökçü, adeta bir transfer elçisi gibi devreye girerek işi bitirme noktasına getirdi.






BEŞİKTAŞ'IN PROJESİNE İKNA ETTİ

Hollanda'da filizlenen ve Portekiz'de dostluğa dönüşen bu bağ, Beşiktaş'ın transfer operasyonundaki kilidi açtı. Portekiz medyasından Correio da Manhã'nın da yakından takip ettiği süreçte; Orkun Kökçü'nün bizzat Pavlidis'i arayarak Beşiktaş'ın yeni projesini, kulübün büyüklüğünü ve Türkiye'deki muazzam futbol tutkusunu anlattığı belirtildi.






OYUNCUYLA EL SIKIŞILDI

Kariyeri boyunca tamamen saha içine odaklanan, siyasi polemiklerden uzak duran ve Türkiye'ye karşı hiçbir ön yargısı bulunmayan Pavlidis'in, çok güvendiği dostu Orkun'dan gelen referans sonrası ikna olmakta zorlanmadı. Yıldız golcü, Orkun Kökçü'nün bu hamlesiyle Beşiktaş'a gelmeye yeşil ışık yaktı ve taraflar el sıkıştı.

Hakan Safi 2027'de adaylık için düğmeye bastı

Aziz Yıldırım’a karşı seçimi kaybettikten sonra köşesine çekildiği iddia edilen Hakan Safi, tam tersi bir hamleyle şimdiden 2027 seçimleri için kolları sıvadı 

10.06.2026 15:32:00
Haber Merkezi
Hakan Safi 2027'de adaylık için düğmeye bastı
Hakan Safi 2027'de adaylık için düğmeye bastı
Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım'a karşı seçimi kaybettikten sonra "bir daha girmem" diyerek köşesine çekildiği iddia edilen Hakan Safi, tam tersi bir hamleyle şimdiden 2027 seçimleri için kolları sıvadı. Mevcut yönetimin başta stadyum projesi olmak üzere verdiği sözleri tutamayacağına inanan Safi'nin; Çalhanoğlu, Merih, Greenwood ve Suarez gibi dünya yıldızlarının ön protokolleri dahil olmak üzere seçim sürecinde tam 10 milyon Euro harcadığı, yeni dönemde ise çok daha güçlü bir yönetim, dev bir propaganda ekibi ve agresif bir stratejiyle yeniden başkanlığa aday olacağı iddia edildi.






Fenerbahçe'nin olaylı olağanüstü seçimli genel kurulunda Aziz Yıldırım'a karşı kaybeden başkan adayı Hakan Safi hakkında kulisler alev aldı. Seçim maratonunun ardından camiada, Safi'nin yakın çevresine "Ben daha ne yapayım?" diyerek sitem ettiği ve "Bir daha seçime falan girmem" dediği iddiaları hızla yayılmıştı. Ancak madalyonun diğer yüzünde çok daha çarpıcı, bambaşka bir senaryonun olduğu ortaya çıktı.






2027 İÇİN ÇALIŞMAYA BAŞLIYOR

Edinilen bilgilere göre; Hakan Safi pes etmek bir yana, 2027 yılında yapılacak olağan seçimler için şimdiden harekete geçti. Kulislerden sızan iddialara göre Safi, yeniden başkanlık koltuğuna oturan Aziz Yıldırım'ın, başta stadyum kapasitesinin büyütülmesi projesi olmak üzere genel kurulda kongre üyelerine verdiği büyük vaatleri yerine getiremeyeceğine inanıyor. Bu durumu bir stratejiye dönüştürmeyi planlayan Hakan Safi'nin, 2027 yılındaki seçimlere çok daha güçlü bir yönetim listesi, profesyonel bir propaganda ekibi ve kusursuz bir stratejiyle hazırlanacağı öğrenildi.






4 FUTBOLCU İÇİN 7.5 MİLYON EURO

Hakan Safi'nin seçim döneminde vaat ettiği dev transfer hamlelerinin perde arkası da netleşmeye başladı. İddialara göre Safi; Hakan Çalhanoğlu, Merih Demiral, Mason Greenwood ve Kolombiyalı golcü Luis Suarez gibi dünya çapındaki yıldız isimlerle aslında ön protokol imzalamıştı.






Safi'nin sadece bu futbolcuları Fenerbahçe'ye kazandırmak adına yaptığı ön kontratlar ve bağlayıcı protokoller için cebinden 7.5 milyon Euro civarında bir harcama yaptığı belirtiliyor.






TOPLAMDA 10 MİLYON EURO HARCADI

Camiada ve kulislerde konuşulan bir diğer çarpıcı iddia ise Hakan Safi'nin bu olağanüstü kongre süreci boyunca harcadığı toplam rakamla ilgili.

İddialara göre Safi, reklam kampanyaları, organizasyonlar, seyahatler ve ön protokoller de dahil olmak üzere adaylık sürecinde toplamda 10 milyon Euro'ya yakın bir bütçeyi gözden çıkardı.

2026 Dünya Kupası açılış maçı yarın

2026 FIFA Dünya Kupası açılış maçı, A Grubu'nda ev sahiplerinden Meksika ile Güney Afrika arasında Mexico City Stadı'nda TSİ 22.00'de oynayacak

10.06.2026 13:50:00
AA
2026 Dünya Kupası açılış maçı yarın
2026 Dünya Kupası açılış maçı yarın
2026 FIFA Dünya Kupası açılış maçı, A Grubu'nda ev sahiplerinden Meksika ile Güney Afrika arasında Mexico City Stadı'nda TSİ 22.00'de oynayacak.

ABD, Meksika ve Kanada'nın ev sahipliği yaptığı turnuvada açılış maçı, 83 bin kapasiteli Mexico City Stadı'nda TSİ 22.00'de başlayacak.

Tarihte ilk kez 48 takımla düzenlenen turnuvada, Mexico City Stadı, 3. kez turnuvanın açılış maçına ev sahipliği yaparak tarihe geçecek.

Turnuva, 6 haftalık heyecanın ardından 19 Temmuz Pazar günü, 82 bin 500 kişilik New York New Jersey Stadı'ndaki final maçıyla sona erecek.

Öncesinde konserler verilecek

2026 FIFA Dünya Kupası açılış maçından önce çeşitli etkinlikler yapılacak.

Kupanın resmi şarkısı Dai Dai'yi seslendirecek Shakira ve Burna Boy'un yanı sıra açılış töreninde Alejandro Fernandez, Belinda, Danny Ocean, J Balvin, Lila Downs, Los Angeles Azules, Mana ve Tyla gibi dünya müziğinin ünlü isimleri sahne alacak.

Fenerbahçe'nin göz diktikleri bir bir gözden kayboluyor!


 
Fenerbahçe’de başkan adaylarının taraftara söz verdiği dünyaca ünlü golcüler birer birer elden kaçıyor!

09.06.2026 18:57:00
Haber Merkezi
Fenerbahçe'nin göz diktikleri bir bir gözden kayboluyor!
Fenerbahçe'nin göz diktikleri bir bir gözden kayboluyor!

Fenerbahçe'de başkan adaylarının transfer listelerini süsleyen dünyaca ünlü yıldızlardan arka arkaya kötü haberler geliyor. Corriere dello Sport, seçim sürecinde Fenerbahçe başkan adaylarının transfer listesinde yer alan Mason Greenwood, Alexander Sörloth ve Randal Kolo Muani'nin Serie A'nın yolunu tutmaya oldukça yakın olduğunu yazdı.

Greenwood, Roma yolunda

Hakan Safi'nin "Anlaştım" diyerek müjdelediği Mason Greenwood için İtalya devi Roma ciddi şekilde devrede. Çizme basınından gelen bilgilere göre, Roma ile Greenwood arasındaki görüşmeler oldukça olumlu ilerliyor ve transferin tamamlanma ihtimali her geçen gün güçleniyor.







Vlahovic nereye gidiyor?

Aziz Yıldırım'ın listesinde adı sıkça geçen Dusan Vlahovic defterinin kapanma noktasına gelmesinin ardından Juventus rotayı tanıdık bir isme kırdı.







Sörloth, Juve yolunda

Yine Yıldırım'ın golcü listesinde yer aldığını açıkça belirttiği eski Trabzonsporlu Alexander Sörloth, Juventus ile anlaşma noktasına geldi.







Muani de Juve olacak

Hakan Safi'nin golcü adayları arasında yer aldığı iddia edilen Paris Saint-Germain'in Fransız yıldızı Randal Kolo Muani de Juventus'a imza atmaya çok yakın.

Fenerbahçe'ye Ekimde büyük müjde


 
Fenerbahçe’de yeniden başkanlık koltuğuna oturarak camiada büyük bir sinerji yaratan Aziz Yıldırım, kulübe kısmetiyle ve dev projeleriyle geri döndü. Yıldırım'ın "Saracoğlu’nu 8 ay içinde 64 bin kişiye çıkaracağız" vaadi ise çok değerli. Eğer bu hamle başarılı olursa Saracoğlu, EURO 2032’de en az bir yarı final maçına ev sahipliği yapacak. Bunun getirisi ise tahminlerin çok üstünde.

09.06.2026 18:47:00
Haber Merkezi
Fenerbahçe'ye Ekimde büyük müjde
Fenerbahçe'ye Ekimde büyük müjde

Fenerbahçe'de yeniden başkanlık koltuğuna oturan Aziz Yıldırım, kulübe kısmetiyle geldi. Göreve gelir gelmez Türk futbolunun idari dinamiklerini değiştirecek hamlelere imza atan Yıldırım, ilk olarak TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'na zeytin dalı uzattı. Hacıosmanoğlu için "başarılı" ifadesini kullanan ve futbol camiasına mavi boncuk dağıtan kıdemli başkan, asıl büyük bombayı ise stadyum projesiyle patlattı: Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nu 8 ay içinde 64 bin kişilik kapasiteye ulaştıracağız.
Yıldırım'ın bu vaadi, sadece bir kapasite artırımı değil, Fenerbahçe'yi milyarlık bir uluslararası gelirin merkezine oturtacak dev bir planın ilk adımı olarak değerlendiriliyor.







İzinler hızlı alınacak

Başkanın gözü şimdiden Ekim 2026'da. UEFA'nın EURO 2032 için Türkiye ve İtalya'dan maçların oynanacağı nihai stadyum isimlerini resmen onaylayacağı bu kritik süreçte, Kadıköy için tarihi bir senaryo devreye giriyor. TFF, Türk hükümetinin garantörlüğünde Saracoğlu'nun 2030 yılına kadar turnuva standartlarına tamamen yetiştirileceğini taahhüt ederek UEFA'ya bildirecek. Aziz Yıldırım'ın da bu sayede stadın büyütülmesi için gerekli olan bürokratik izinlerin ve onayların hükümet kademelerinden jet hızıyla çıkması bekleniyor.







Dursun Özbek'ten itiraf

Fenerbahçe'nin bu operasyonda elini güçlendiren en önemli faktörlerden biri ise ezeli rakibinden geldi. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in geçtiğimiz günlerde yaptığı, "Mevcut stadımızı olduğu haliyle daha fazla büyütmemizin imkanı yok" şeklindeki itirafları, ibreyi tamamen Kadıköy'e çevirdi. RAMS Park'ın fiziki yapısı gereği kapasite artırımına gidememesi, TFF ve hükümet nezdinde Fenerbahçe'nin projesini bir numaralı öncelik haline getirdi. Eğer Şükrü Saracoğlu Stadyumu planlandığı gibi 64 bin kişilik elit kategori kapasitesine ulaştırılırsa, Türk futbol tarihinde kartlar yeniden dağıtılacak. Turnuvanın İstanbul bacağında kapasite yetersizliği nedeniyle Galatasaray'ın iç saha stadyumu RAMS Park liste dışı kalacak.







En az bir yarı final garanti

Kapasite üstünlüğünü ve modernizasyon kozunu eline alacak olan yeni Saracoğlu ise EURO 2032'de en az bir yarı final maçına ev sahipliği yapma hakkını cebine koyacak. Bu dev organizasyon, uluslararası sponsorluklar, bilet gelirleri, ağırlama paketleri ve ağırlanacak on binlerce turist sayesinde Fenerbahçe'nin kasasına ekstra olarak milyonlarca euroluk dev bir gelir bırakacak.

Beşiktaş'tan 25 milyon euro istediler

Beşiktaş'ın kadrosuna katmak istediği Armand Lauriente için Sassuolo kapıyı 25 milyon Euro’dan açtı; Fransız kulüplerinin de devreye girdiği transferde siyah-beyazlıların işi zorlaşıyor

09.06.2026 18:24:00
Haber Merkezi
Beşiktaş'tan 25 milyon euro istediler
Beşiktaş'tan 25 milyon euro istediler
Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına hız kesmeden devam eden Beşiktaş'ın, İtalya Serie A ekiplerinden Sassuolo forması giyen Armand Lauriente aşkı bitmiyor. Siyah-beyazlıların Fransız kanat oyuncusuna olan ilgisi ciddiyetini korurken, transferin önündeki mali tablo ve rakipler netleşmeye başladı.

İtalyan gazeteci Alfredo Pedulla'nın aktardığı bilgilere göre; Beşiktaş, Teknik Direktör Vincenzo Italiano'nun da onay verdiği 27 yaşındaki yıldız için resmi girişimlerini sıklaştırdı.

İtalyan temsilcisi, takımdan ayrılmaya sıcak bakan Fransız yıldız için kapıyı 25 milyon Euro bonservis bedeliyle açtı. Beşiktaş'ın bu rakam karşısında teklifini güncelleyerek önümüzdeki günlerde yeni bir hamle yapması bekleniyor.

Bu arada Mason Greenwood ile yollarını ayırmaya hazırlanan Marsilya'nın, Fransız oyuncu için devreye girebilecek en ciddi adaylardan biri olduğu konuşuluyor.

Aziz Yıldırım'dan Greenwood kararı! Menajeri ile ilk görüşme yapıldı

Fenerbahçe’de başkanlık seçimini kazanan Aziz Yıldırım, transferde ayağının tozuyla çok büyük bir krizle karşı karşıya kaldı. Hakan Safi’nin anlaşmaya vardığı Mason Greenwood’un babası Andrew, Türkiye’deki yetkili menajeri aracılığıyla yeni yönetime ulaştı. Operasyonun devam edip etmeyeceğini sordu. Yıldırım’ın talebi üzerine masaya gelen resmi yazılı teklifteki şartlar Başkan Yıldırım'ı şok etti. Son noktayı koydu: Burada yazan mali şartların her birinin yarısını kabul ediyorsa, görüşmelere ancak o zaman başlarız!

09.06.2026 18:21:00
Haber Merkezi
Aziz Yıldırım'dan Greenwood kararı! Menajeri ile ilk görüşme yapıldı
Aziz Yıldırım'dan Greenwood kararı! Menajeri ile ilk görüşme yapıldı
Fenerbahçe'de kongre geride kaldı... başkanlık yarışını Aziz Yıldırım kazandı. Seçim sürecinde Mason Greenwood ile anlaştığını açıklayan Hakan Safi'nin kaybetmesi sonrası, transfer operasyonuna dair çarpıcı bir gelişme yaşandı. İngiliz oyuncunun babası ve danışmanı Andrew Greenwood, Türkiye'deki yetkili menajeri aracılığıyla vakit kaybetmeden Aziz Yıldırım yönetimine ulaştı.






NET BİR DURUŞ SERGİLENDİ

Hakan Safi'nin seçimi kaybetmesine rağmen transferi sürdürmek isteyen Greenwood cephesi, yeni yönetime "Safi olmasa da bu operasyon devam edecek mi?" sorusunu yöneltti.

Aziz Yıldırım ve kurmayları bu hamle karşısında net bir duruş sergiledi. Hakan Safi yönetimiyle yapılan tüm anlaşmaların ve verilen sözlerin kendilerine yazılı olarak resmi bir mail ile iletilmesini talep etti.






YILDA 10 MİLYON EURO MAAŞ

Greenwood'un menajerlik şirketi tarafından gönderilen resmi mail, Başkan Aziz Yıldırım'ın masasına ulaştığında şok etkisi yarattı.

-Yıllık Maaş: 10 milyon Euro net ücret.
-Bonuslar: Toplamda 7 milyon Euro'yu bulan imaj hakları ve sadakat primleri.
-Performans Primleri: Yaklaşık 5 milyon Euro civarında, kolay ve zor şartlara bağlı ek bonuslar.
-Serbest Kalma Maddesi: Sözleşmede Premier Lig kulüpleri için geçerli olan 50 milyon Euro'luk çıkış maddesi.






OSIMHEN'DEN FAZLASI ÖNERİLMİŞ

Bu astronomik talepleri ve Hakan Safi'nin verdiği sözleri gören başkan Yıldırım, kulübün mali yapısını tehlikeye atacak bu şartlara tepki gösterdi. Kurmaylarına "Adama Osimhen'den fazlasını vaat etmişler!" diyerek isyan etti.

İngiliz yıldızın transferini tamamen rafa kaldırmak istemeyen ancak bu şartlarda da masaya oturmayı reddeden  Yıldırım, menajerler kanalıyla Greenwood cephesine son sözünü iletti:

Burada yazan mali şartların her birinin yarısını kabul ediyorsa, görüşmelere ancak o zaman başlarız!
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.