Alman ekibinin transfer hedefinde
Bayer Leverkusen Akademi Sportif Direktörü Slawomir Czarniecki, Fenerbahçe'de bu sezonki çıkışı ile dikkat çeken Sebastian Szymanski'yi takip ettiklerini söyledi
14.02.2024 16:36:00 / Güncelleme: 14.02.2024 16:40:03
Haber Merkezi
Haber Merkezi





Almanya'da şampiyonluğa oynayan Bayer Leverkusen, bir yandan da transfer çalışmalarını sürdürüyor. Polonya basınından weszlo.com'a Sebastian Szymanski'ye konuşan Bayer Leverkusen Akademi Sportif Direktörü Slawomir Czarniecki, "Szymanski'nin çevresiyle temas halindeydik ve hala temas halindeyiz. Gözlemcilerimiz Sebastian'ı takip ediyor." ifadelerini kullandı.
Czarniecki, "Nihayetinde Leverkusen'e gidip gitmeyeceği konusunda karar verecek konumda değilim çünkü A takımdan sorumlu değilim ama onu iyi tanıdığımızı söyleyebilirim. Szymanski'nin Türkiye'deki performansına baktığımızda büyük oynamaya hazır olduğunu görüyoruz." ifadelerini kullandı.
Szymanski, bu sezon Fenerbahçe formasıyla çıktığı 38 resmi maçta 12 gol atıp 14 asist yaptı.
"Leverkusen'in transfer hedefi denebilir"
Czarniecki, "Bayer Leverkusen şu anda çok iyi bir sezon geçiriyor. Böyle harika sezonların ardından her zaman birkaç ayrılık olabileceği gerçeğine kendimizi hazırlıyoruz. Hangi pozisyonlarda olacağını bilmiyoruz ama Szymanski potansiyel olarak Leverkusen'in transfer hedefi denebilir." dedi.Czarniecki, "Nihayetinde Leverkusen'e gidip gitmeyeceği konusunda karar verecek konumda değilim çünkü A takımdan sorumlu değilim ama onu iyi tanıdığımızı söyleyebilirim. Szymanski'nin Türkiye'deki performansına baktığımızda büyük oynamaya hazır olduğunu görüyoruz." ifadelerini kullandı.
Szymanski, bu sezon Fenerbahçe formasıyla çıktığı 38 resmi maçta 12 gol atıp 14 asist yaptı.
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.