logo
10 MART 2026


Almanya ve Fransa'da nefes kesecek son

Almanya ve Fransa'da nefes nefese şampiyonluk yarışı

26.05.2023 12:49:00
Anadolu Ajansı
Almanya ve Fransa'da nefes kesecek son
Almanya ve Fransa'da nefes kesecek son

Avrupa'nın 5 büyük futbol ülkesi arasında yer alan Almanya ve Fransa'da şampiyonluk heyecanı son haftalara taşındı.

İngiltere, İtalya ve İspanya'da bu sezonun şampiyonları belli olurken, Almanya ile Fransa'da zirvenin sahipleri son haftalara kaldı. İngiltere'de Manchester City, İtalya'da Napoli ve İspanya'da Barcelona mutlu sona ulaşırken Almanya'da Borussia Dortmund son haftaya, Fransa'da ise Paris Saint-Germain (PSG) kalan iki haftaya en güçlü şampiyonluk adayı olarak girdi. Fransa'da 37. hafta, Almanya'da ise son hafta maçları, yarın yapılacak. Karşılaşmalar, Almanya'da TSİ 16.30, Fransa'da TSİ 22.00'de başlayacak.

Borussia Dortmund son haftaya lider girdi

Almanya 1. Futbol Ligi'nde (Bundesliga) Borussia Dortmund, son haftaya 70 puanla ilk sırada girdi. Bayern Münih, Alman teknik direktör Thomas Tuchel yönetiminde inişli çıkışlı performans sergilediği ligin 33. haftasında Leipzig'e 3-1 yenilerek 68 puanda kaldı ve son hafta öncesi liderliği rakibine kaptırdı. Ligin 33. haftasında deplasmanda Augsburg'u 3-0 yenerek zirveyi ele geçiren Alman Edin Terzic teknik direktörlüğündeki Borussia Dortmund ise Bundesliga'nın 34. haftasında 45 puanla 9. sırada bulunan ve iddiası kalmayan Mainz 05'i konuk edecek. Ev sahibi takım, galip gelmesi veya Bayern Münih'in puan kaybetmesi durumunda şampiyonluğa ulaşacak.

Münih ekibi ise 42 puanla 10. basamakta bulunan ligin diğer bir iddiasız takımı Köln'e konuk olacak. Gol averajında rakibine karşı 53'e 39 üstünlüğe sahip Bayern Münih, şampiyon olabilmek için galip gelip Borussia Dortmund'un puan kaybını bekleyecek.

Dortmund, Münih'in 10 yıllık serisine son verebilir

Bundesliga'da Borussia Dortmund'un şampiyon olduğu 2011-2012 sezonunun ardından Bayern Münih hegemonyası yaşandı. Borussia Dortmund, şampiyonluk ipini göğüslemesi halinde Bundesliga'da son 10 sezondur zafere ulaşan Bavyera ekibinin serisine son verecek. Tarihi 1963'e dayanan Bundesliga'da Borussia Dortmund 6'ncı, Bayern Münih ise 32'nci şampiyonluğu için sahaya çıkacak.

PSG'ye bir puan yetecek

Fransa 1. Futbol Ligi'nde (Ligue 1) son şampiyon PSG, 84 puanla son iki haftaya lider girdi. En yakın rakibi Lens'ın 6 puan önünde bulunan Fransız Christophe Galtier yönetimindeki PSG'ye, 37. haftada Strasbourg deplasmanında alınacak bir puan, şampiyonluk için yetecek. Başkent ekibi, Lens'ın puan kaybetmesi durumunda da şampiyonluğunu ilan edecek. Fransız çalıştırıcı Franck Haise ile bu sezon beklentilerin üzerine çıkan Lens ise ligden düşmesi kesinleşen Ajaccio'yu ağırlayacak. PSG, son iki haftada kaybetse bile rakibinden 16 gol averajı geride bulunan Lens'ın maçlarını kazanıp bu farkı kapatması gerekecek.

PSG, Ligue 1 rekorunu kırma peşinde

PSG, mutlu sona ulaşması halinde Ligue 1'de en çok şampiyonluk yaşayan takım olacak. Bu unvanı 10'ar kezle Saint-Etienne ile paylaşan Paris ekibi, şampiyon olması halinde rakibini geride bırakacak. Profesyonel anlamda 1932'den bu yana düzenlenen Ligue 1'de son yıllara damga vuran PSG, 10 şampiyonluğunun 8'ini geride kalan 10 sezonda yaşadı. AA

"İstanbul'u Koşuyorum" Asya etabı kayıtları başladı


 
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki Spor İstanbul tarafından 3 Mayıs’ta organize edilecek "İstanbul’u Koşuyorum" Asya etabının kayıtları başladı. 3 Mayıs Pazar günü koşulacak yarışın kayıt dönemi 27 Nisan’da kapanacak. 

10.03.2026 01:48:00
HABER MERKEZİ
"İstanbul'u Koşuyorum" Asya etabı kayıtları başladı
"İstanbul'u Koşuyorum" Asya etabı kayıtları başladı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki Spor İstanbul tarafından 3 Mayıs'ta organize edilecek "İstanbul'u Koşuyorum" Asya etabının kayıtları başladı. 3 Mayıs Pazar günü koşulacak yarışın kayıt dönemi 27 Nisan'da kapanacak. Koşuseverlere yol yarışı deneyimi kazandırma amacıyla 2016'dan bu yana her yıl yapılan İstanbul'u Koşuyorum'un Asya etabı yine Üsküdar'ın sahil şeridindeki eşsiz parkurunda gerçekleştirilecek.

10K ve 5K olmak üzere iki ayrı kategoride koşulacak yarışın kayıt ücreti 750 TL olarak belirlendi. Yarış kontenjanları ise 10K için 6 bin, 5K için bin 500 kişiyle sınırlı olacak. 16 yaş ve üstü koşucuların katılacağı 10K koşusunda 13 farklı yaş kategorisinde de yarışılacak. 14 yaş ve üstü koşucuların kayıt yaptırabileceği 5K koşusunda ise yaş kategorisine göre sıralama yapılmayacak. İstanbul'u Koşuyorum'un Asya etabına dair tüm detaylara "istanbulukosuyorum.istanbul" adresinden erişilebilirken, kayıtlar ise event.spor.istanbul adresinde yapılıyor.

Fatih Tekke: 'Kazanmamız gereken bir maçı kazandık'

Trabzonspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, Kayserispor galibiyeti sonrası, "Kazanmamız gereken bir maçı kazandık" dedi

10.03.2026 01:09:00
İhlas Haber Ajansı
Fatih Tekke: 'Kazanmamız gereken bir maçı kazandık'
Fatih Tekke: 'Kazanmamız gereken bir maçı kazandık'
Trabzonspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, Kayserispor galibiyeti sonrası, "Kazanmamız gereken bir maçı kazandık" dedi.

Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Trabzonspor deplasmanda Kayserispor'u 3-1 mağlup etti. Maç sonu değerlendirmelerde bulunan Trabzonspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, "Rakibimizin Trabzonspor'a karşı 10 kişi oynaması kolay değildi. İlk yarının sonunda bulduğumuz iki gol ile ikinci yarının başında bulduğumuz üçüncü gol ve ondan sonraki oyunumuz doğruydu.

Oyunun kontrolünü tutalım derken, çok basit hatalardan fırsatlar verdik. Son bölüm hoşumuza gitmeyen bir bölümdü. Kayserispor'u tebrik ederim.

Onlarda çok kritik durumdalar ve böyle maçlarda 10 kişi oynamak tabi ki zor. Sonuç olarak kazanmamız gereken bir maçtı ve kazandık, mutluyuz.

Sakatlarımız vardı. Bugün oyunun bazı bölümleri için çok olumlu konuşamayacağım. Genel hatlarıyla en önemlisi galip gelmekti, bunu başardık" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'den Samsunspor'a cevap

Fenerbahçe Kulübü, maçın ardından Samsunspor'un yaptığı açıklamaya cevap verdi.

09.03.2026 10:26:00
İhlas Haber Ajansı
Fenerbahçe'den Samsunspor'a cevap
Fenerbahçe'den Samsunspor'a cevap
Fenerbahçe Kulübü, maçın ardından Samsunspor'un yaptığı açıklamaya cevap verdi.

Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Fenerbahçe, sahasında Samsunspor'u 3-2 mağlup etti. Karşılaşmada yaşanan olayların ardından Samsunspor bir açıklama yayınlarken, Fenerbahçe de bu açıklamaya cevap verdi.

Sarı-lacivertliler, şu ifadeleri kullandı:

"Samsunspor ile oynadığımız müsabakanın ardından Samsunspor Kulübü Başkanı tarafından yapılan açıklamaları hayretle takip etmiş bulunmaktayız. Öncelikle açıkça ifade etmek isteriz ki, futbolcularımızın hakeme yönelik herhangi bir fiziki müdahalede bulunduğu yönündeki iddialar tamamen gerçek dışıdır.

Bu tür mesnetsiz ve gerçekle hiçbir ilgisi olmayan ithamların kamuoyu önünde dile getirilmesi sorumsuz bir yaklaşımın göstergesidir. Başkanımız Sayın Sadettin Saran, maçın ardından tribünlerde yaşanan gerginliğin büyümemesi ve olayların daha fazla tırmanmaması adına ilgili bölgeye giderek ortamın sakinleşmesi için çaba göstermiştir.

Başkanımızın oradaki varlığı, iddia edildiği gibi herhangi bir kişi ya da kulübe destek amacı taşımamakta, yalnızca gerginliğin sonlandırılmasına yönelik sorumluluk bilinciyle atılmış bir adımdır.

Ne yazık ki Samsunspor Kulübü Başkanı'nın her maçımız öncesinde ve sonrasında camiamızın sinir uçlarına dokunan açıklamaları adeta bir alışkanlık haline getirdiğini görmekteyiz. Bugün ortaya çıkan atmosfer için başkalarını suçlamak yerine, öncelikle kendi kullandığı dilin oluşturduğu gerilimin sorumluluğuyla yüzleşmesi gerekir.

Sporun ruhuna ve rekabetin doğasına zarar veren, gerilimi bilinçli şekilde tırmandırmayı amaçlayan bu tür provokatif söylemler Türk futboluna hiçbir katkı sağlamadığı gibi, yöneticilik sorumluluğuyla da bağdaşmamaktadır.

Fenerbahçe Spor Kulübü olarak, camiamızı hedef alan bu tür provokatif söylemlerin karşısında durmaya devam edeceğimizi ve gerçek dışı iddiaların kamuoyunu yanıltmasına asla izin vermeyeceğimizi kamuoyunun bilgisine sunarız."

Fenerbahçe, 4 maç sonra Samsunspor'u mağlup etti

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'de Samsunspor'u 3-2 yendi ve 4 maçtır berabere kaldığı rakibini mağlup etti

09.03.2026 00:57:00
İhlas Haber Ajansı
Fenerbahçe, 4 maç sonra Samsunspor'u mağlup etti
Fenerbahçe, 4 maç sonra Samsunspor'u mağlup etti
Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'de Samsunspor'u 3-2 yendi ve 4 maçtır berabere kaldığı rakibini mağlup etti.

Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Fenerbahçe, sahasında Samsunspor ile karşılaşırken mücadeleden 3-2 galip ayrıldı.



Sarı-lacivertliler ile kırmızı-beyazlıların ligde karşılaştığı son 4 maç berabere tamamlanmıştı. Fenerbahçe, bugün aldığı galibiyetle rekabetteki eşitliği bozdu.

İki ekip 6 Ocak tarihinde Turkcell Süper Kupa yarı finalinde oynarken, Fenerbahçe 2-0 kazanarak finale yükselmişti.

Samsunspor'dan büyük tepki

Samsunspor: "Tartışmalı hakem kararları geceye damga vurdu, mücadelemiz görmezden gelindi"

09.03.2026 00:20:00
İhlas Haber Ajansı
Samsunspor'dan büyük tepki
Samsunspor'dan büyük tepki
Samsunspor, son saniyelerde yediği golle mağlup olduğu Fenerbahçe maçının ardından açıklama yayımladı.

Trendyol Süper Lig'de 25. hafta müsabakasında iki kez öne geçmesine rağmen son anlarda yediği gollerle sahadan mağlup ayrılan Samsunspor, Fenerbahçe maçının ardından bir açıklama yayımladı. Resmi sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada, "Futbol adına keyifli geçmesi beklenen bir geceye, ne yazık ki bir kez daha tartışmalı hakem kararları damga vurmuş; futbolcularımızın sahada ortaya koyduğu büyük emek ve mücadele görmezden gelinmiştir.

Karşılaşmanın henüz başlangıç bölümünde Fenerbahçe futbolcusu Matteo Guendouzi'nin, futbolcumuzun ayak bileğine yaptığı ve doğrudan kırmızı kart gerektiren müdahalesinin herhangi bir kartla cezalandırılmaması, müsabakanın seyrini etkileyen ilk önemli karar olmuştur. Bir diğer pozisyonda ise Fenerbahçe futbolcusu Jayden Oosterwolde'nin futbolcumuzun boğazını sıkarak yere indirdiği pozisyonun da herhangi bir kartla cezalandırılmaması, kamuoyunda büyük soru işaretleri oluşturmuştur" ifadeleri kullanıldı.

"Ne yazık ki Türk futbolunda bu tür müdahalelerin görmezden gelinmesi ya da yeterli şekilde cezalandırılmaması, futbolun adalet duygusuna ciddi zarar vermektedir" denilen açıklamanın devamında ise şu ifadeler yer aldı:



"Rakip takımın attığı gollerle ilgili kamuoyunda oluşan ofsayt tartışmaları da ayrıca değerlendirilmesi gereken bir başka başlıktır. Öte yandan müsabakanın son dakikalarında, Kulüp Başkanımız Sayın Yüksel Yıldırım'ın bulunduğu bölgeye yönelik olarak bazı rakip taraftarlar tarafından ağır küfürler edilmiş, saldırı girişiminde bulunulmuş ve yaralama amacı taşıyan yabancı maddeler atılmıştır. Bu tür davranışların münferit kişiler tarafından gerçekleştirilmiş olması, yaşananların ciddiyetini ortadan kaldırmamaktadır. Futbolun ruhuna ve spor ahlakına aykırı bu eylemlerin sorumluları hakkında gerekli işlemlerin yapılması büyük önem taşımaktadır.

Samsunspor Camiası olarak her sezon benzer tartışmaların yaşanmasından ve sahada verilen emeğin bu şekilde gölgelenmesinden büyük rahatsızlık duyduğumuzu ifade etmek isteriz. Elbette futbolun doğasında kazanmak da vardır, kaybetmek de. Ancak Avrupa kupalarında hakem yönetimi açısından benzer sorunlar yaşamazken, ülke futbolunda aynı tartışmaların tekrar tekrar gündeme gelmesi Türk futbolu adına düşündürücüdür. Bu nedenle Türkiye Futbol Federasyonu'nu, hem müsabakada yaşanan hakem kararları hem de tribünlerde gerçekleşen olaylarla ilgili gerekli incelemeleri yapmaya ve sorumlular hakkında gereken adımları atmaya davet ediyoruz."

Fenerbahçe, ligde 2 hafta sonra kazandı

Fenerbahçe, Samsunspor karşılaşmasıyla Trendyol Süper Lig'de 2 hafta sonra 3 puan kazandı

09.03.2026 00:10:00
İhlas Haber Ajansı
Fenerbahçe, ligde 2 hafta sonra kazandı
Fenerbahçe, ligde 2 hafta sonra kazandı
Fenerbahçe, Samsunspor karşılaşmasıyla Trendyol Süper Lig'de 2 hafta sonra 3 puan kazandı.

Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Fenerbahçe, sahasında Samsunspor ile karşılaştı.



Sarı-lacivertliler 2 kez geriye düştüğü mücadeleyi 3-2'lik skorla kazandı. Kanarya'ya galibiyeti getiren golleri Matteo Guendouzi, Dorgeles Nene ve Sidiki Cherif kaydetti. Tedesco'nun öğrencileri, ligde 23. haftada Kasımpaşa ile, 24. haftada da Antalyaspor ile berabere kalmıştı.



Fenerbahçe, Karadeniz ekibine karşı aldığı bu galibiyetle ligde puanını 57'ye yükseltti.



Fenerbahçe, gelecek hafta Fatih Karagümrük ile deplasmanda oynayacak.

Guinness rekortmeni tekvandocuya Datça'da veda


 
Guinness dünya rekortmeni olan ve nükseden beyin tümörü nedeniyle tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren tekvando sporcusu Ali Bahçetepe, Muğla'nın Datça ilçesinde defnedildi.

08.03.2026 23:23:00
MURAT ÇORBACI
 Guinness rekortmeni tekvandocuya Datça'da veda
 Guinness rekortmeni tekvandocuya Datça'da veda

Yaklaşık 2 aydır Bursa Şehir Hastanesi'nde geçirdiği rahatsızlık sonucu tedavi gördüğü belirtilen Ali Bahçetepe, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Bahçetepe'nin cenazesi, vasiyeti üzerine Datça'nın Mesudiye Mezgit Mahallesi'ne getirildi. Bahçetepe, burada kılınan cenaze namazının ardından mahalle mezarlığına defnedildi.

Rekor üstüne rekor kırdı

Dünyanın en fazla beton blok kıran adamı olarak Guinness rekorlar kitabına girmeyi başaran "Demir Yumruk" ünvanına sahip Bahçetepe, Datça'da spor salonu işleterek gençlere de ilham vermişti.

70 yaşındaydı

Muğla Datça'da yaşayan 70 yaşındaki rekortmen tekvandocu Ali Bahçetepe, daha önce kanseri iki kez yenmişti. Bahçetepe, ikinci tehlikeyi atlattıjtan sonra katıldığı Dünya Şampiyonası'ndan 2016'da çifte madalyayla dönmüştü. Tekvando kırış dalında 21 Guinness Dünya Rekoru bulunan 'Demir Yumruk' lakaplı Bahçetepe beyin tümöründen çok çekti. Ege Üniversitesi Beyin Cerrahisi Bölümü'nde 24 Aralık 2010'da ameliyat geçirdi. 8 ayda tekrar spora dönerek rekorlar kırmaya devam eden tekvandocunun, 2015 Aralık'ta beyninde ikinci kez ura rastlandı. Muğla Devlet Hastanesi'ndeki ameliyat ve tedavi sürecinin ardından yeniden sağlığına kavuşan Ali Bahçetepe, 6 yıl önceki gibi taburcu olduktan 8 ay sonra yine büyük bir başarıya imza attı. Güney Kore'de 3-6 Ağustos 2016 tarihleri arasında yapılan Hammadang Tekvando Dünya Şampiyonası'nda 60 yaş kategorisinde yarışan veteran sporcu, yumruk kırışında 10 betonu tek seferde kırarak altın madalya kazanan Bahçetepe, açık el kırışında ise beton kiremitlerden 13'ünü tek vuruşta kırarak üçüncülüğün sahibi olmuştu. Bir dakikada en fazla beton blok, 30 saniyede en fazla beton blok, tek vuruşta en fazla beton blok ve göğüs üstü beton blok kırmada Guinnes'e giren Bahçetepe, bundan 10 yıl önce "İki kez beynimde ur tespit edildi. İki kez bıçak altına yattım. Yılmadım, hep çalıştım. Tekvando beni hayata bağladı. Madalyalarla döndüğüm için mutluyum" demişti.

Göztepe'de düşüş devam ediyor

Göztepe, Trendyol Süper Lig'de oynadığı son 5 karşılaşmada galibiyet sevinci yaşayamadı

08.03.2026 15:54:00
İhlas Haber Ajansı
Göztepe'de düşüş devam ediyor
Göztepe'de düşüş devam ediyor
Göztepe, Trendyol Süper Lig'de oynadığı son 5 karşılaşmada galibiyet sevinci yaşayamadı.

Göztepe'de son haftalardaki düşüş devam ediyor. Trendyol Süper Lig'e etkili bir başlangıç yapan ve ilerleyen süreçte hedefini Avrupa kupaları olarak belirleyen İzmir temsilcisi, ligin ilk devresini 9 galibiyet, 5 beraberlik ve 3 mağlubiyetle toplam 32 puan toplayarak 4. sırada tamamladı.

İkinci devreye de iyi bir başlangıç yapan sarı-kırmızılı ekip, 18. haftada Çaykur Rizespor'u 3-1 mağlup etti. 19. haftada Fenerbahçe deplasmanından 1-1'lik beraberlikle dönen Göztepe, 20. haftada ise sahasında Fatih Karagümrük'ü 2-1 yenerek çıkışını sürdürdü.



Ancak Stanimir Stoilov'un öğrencileri bu maçın ardından ciddi bir düşüş yaşadı. Kötü gidişatın başladığı süreçte deplasmanda Konyaspor ile golsüz berabere kalan Göztepe, 22. haftada sahasında Kayserispor karşısında da golsüz eşitliğe razı oldu. Sonraki hafta Beşiktaş deplasmanında 4-0 mağlup olan İzmir ekibi, ardından evinde Eyüpspor ile de golsüz berabere kaldı.

Ligin 25. haftasında dün Başakşehir'e konuk olan Göztepe, Avrupa yarışındaki doğrudan rakibine 2-1 mağlup olarak önemli bir kayıp yaşadı. Bu sonuçla 5. sırayı Başakşehir'e kaptıran sarı-kırmızılılar 6. basamağa geriledi.

Böylece Göztepe, ligde oynadığı son 5 maçta galibiyet alamazken 2 mağlubiyet ve 3 beraberlik yaşayarak galibiyete hasret kaldı.

Milli sporcu Aysel Önder tarih yazdı

Milli sporcu Aysel Önder, VIRTUS Para Atletizm Dünya Salon Şampiyonası'nda T20 kategorisinde 24.87 derecesiyle Avrupa rekoru kırarak dünya şampiyonu oldu

08.03.2026 15:40:00
İhlas Haber Ajansı
Milli sporcu Aysel Önder tarih yazdı
Milli sporcu Aysel Önder tarih yazdı
Milli sporcu Aysel Önder, VIRTUS Para Atletizm Dünya Salon Şampiyonası'nda T20 kategorisinde 24.87 derecesiyle Avrupa rekoru kırarak dünya şampiyonu oldu.

İspanya'nın Ourense kentinde düzenlenen VIRTUS Para Atletizm Dünya Salon Şampiyonası'nda milli sporcu Aysel Önder, T20 kategorisinde mücadele etti. Önder, 24.87 derecesiyle Avrupa rekoru kırarak dünya şampiyonu oldu.

Aysel Önder, kırdığı Avrupa rekoru ile altın madalyasını 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Türkiye'deki kadınlara armağan etti.

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Başkanı Birol Aydın, elde edilen tarihi başarı sonrası yaptığı açıklamada, "VIRTUS Para Atletizm Dünya Salon Şampiyonası'nda Avrupa rekoru kırarak dünya şampiyonu olan özel sporcumuz Aysel Önder'i yürekten tebrik ediyorum.

Avrupa rekoruyla gelen bu dünya şampiyonluğu bizler için tarifsiz bir gurur kaynağıdır. Özel sporcularımızın azmi, inancı ve ortaya koydukları mücadele ülkemizi uluslararası arenada en güçlü şekilde temsil etmektedir.

Ay-yıldızlı bayrağımızı dünya sahnesinde zirveye taşıyan bu başarı, Türk sporu adına son derece kıymetlidir. Bu büyük başarıda emeği bulunan kıymetli antrenörü Damla Tan'ı da ayrıca tebrik ediyor, özel sporcularımızın başarılarının artarak devam edeceğine inanıyorum" dedi.

Galatasaray, Beşiktaş ile oynadığı son 5 derbide 4 kırmızı kart gördü

Galatasaray, Beşiktaş ile oynadığı son 5 derbinin 4'ünde müsabakayı 10 kişi tamamladı

08.03.2026 00:10:00
İhlas Haber Ajansı
Galatasaray, Beşiktaş ile oynadığı son 5 derbide 4 kırmızı kart gördü
Galatasaray, Beşiktaş ile oynadığı son 5 derbide 4 kırmızı kart gördü
Galatasaray, Beşiktaş ile oynadığı son 5 derbinin 4'ünde müsabakayı 10 kişi tamamladı.

Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Galatasaray, Beşiktaş'a konuk olduğu mücadeleden 1-0 galip ayrılırken, 10 kişi kaldı. Müsabakanın 62. dakikasında VAR'ın uyarısıyla Leroy Sane - Rıdvan Yılmaz pozisyonunu izleyen hakem Ozan Ergün, Sane'ye direkt kırmızı kart gösterdi. Cimbom geri kalan dakikaları 10 kişi tamamladı.

Galatasaray, Beşiktaş ile oynadığı son 5 derbide 4 kırmızı kart gördü. Bu süreçteki derbilerde sarı-kırmızılılarda Victor Nelsson, Przemysaw Frankowski, Davinson Sanchez ve Leroy Sane, kırmızı kartla oyun dışında kaldı.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.