logo
11 MAYIS 2026

Altınordu son 8 maça kilitlendi

Altınordu'da hedef galibiyet serisini sürdürmek

02.04.2022 10:00:00
Altınordu son 8 maça kilitlendi
Altınordu son 8 maça kilitlendi

Spor Toto 1. Lig'de son 3 maçını kayıpsız geçen Altınordu, yarın Adanaspor'u konuk edecek.

Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında, ligde kalan 8 maçı kazanmak istediklerini belirtti. Takım olarak her sezonun sonuna doğru başarılı sonuçlar aldıklarını hatırlatan Eroğlu, şunları kaydetti: "Takımın tam oturduğu, uyum sürecinin taktiksel anlamda çözüldüğü haftalarda biz başarıyı yakaladık. Bu sene de böyle olacağını düşünüyorum. 9 yıllık süre zarfına baktığımızda son 10 maçın hep yüksek puan ortalaması ile tamamlandığı yılları yaşadık. İşimiz kolay değil tabii ki. Oyuncularımın şu anki yakaladıkları hem bireysel hem takımla ilgili performansları bize, geleceğe umutlu bakmamızı sağlıyor." Eroğlu, yarın Adanaspor'u mağlup etmeleri halinde her şeyin farklı olacağını ve galibiyet serilerini devam ettirmek istediklerini sözlerine ekledi.

Altınordu'nun tecrübeli oyuncularından Kubilay Aktaş, son 3 maçı gol yemeden kazandıklarını hatırlattı. Galibiyet serilerini sürdürmek istediklerini kaydeden Kubilay Aktaş, "Rakiplerimizin ne yaptığı önemli değil. Bizim kazanmaya devam etmemiz gerekiyor. Her maça final gözüyle çıkıyoruz. Son üç maçtır takım içinde herkes birbirine yardım ediyor ve sahada istediklerimizi yapıyoruz. Bunu yapabildiğimiz sürece yenemeyeceğimiz takım yok. Herkesi yenebilecek güçteyiz." ifadelerini kullandı.

Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı'nda oynanacak ve yarın saat 20.30'da başlayacak Altınordu-Adanaspor karşılaşmasında hakem Ömer Faruk Turtay görev yapacak. AA

Aziz Yıldırım'dan birleşme manifestosu:

Fenerbahçe Başkan Adayı Aziz Yıldırım adına yayımlanan manifestoda, "Mesele sadece bir seçim değil. Mesele hepimizin Fenerbahçe'yi yeniden 'Bizim Fenerbahçemiz' olarak hissetmesi. 120. yılda daha güçlü Fenerbahçe için. Kişilerin değil, hepimizin Fenerbahçe'si. Bizim Fenerbahçemiz" denildi

11.05.2026 21:01:00
İhlas Haber Ajansı
Aziz Yıldırım'dan birleşme manifestosu:
Aziz Yıldırım'dan birleşme manifestosu:
Fenerbahçe Başkan Adayı Aziz Yıldırım adına yayımlanan manifestoda, "Mesele sadece bir seçim değil. Mesele hepimizin Fenerbahçe'yi yeniden 'Bizim Fenerbahçemiz' olarak hissetmesi. 120. yılda daha güçlü Fenerbahçe için. Kişilerin değil, hepimizin Fenerbahçe'si. Bizim Fenerbahçemiz" denildi.

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün 6-7 Haziran tarihlerinde gerçekleştireceği Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı öncesi başkan adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor. Fenerbahçe Başkan Adayı Aziz Yıldırım'ın seçim döneminde kullanılan sosyal medya hesabından manifesto yayımlandı.

'Bizim Fenerbahçemiz' başlıklı manifestoda şu ifadelere yer verildi:



"Bu bir birleşme manifestosudur. Ayrışma manifestosu değildir. Fenerbahçe'ye gönül vermiş milyonların ortak aidiyetidir. Yani hepimizin Fenerbahçe'sidir. Bizim Fenerbahçemiz meydan okumadır. Bizim Fenerbahçemiz dirençtir, şereftir, zaferdir. Fenerbahçe'yi en büyük yapan sadece kupalar değildir.

Aynı hedefe yürüyen insanların büyük iradesidir. Omuz omuza verildiğinde hissedilen o eşsiz duygudur. Bizim Fenerbahçemiz en zor anlarda bile pes etmeyen, formanın hakkını son ter damlasına kadar veren asil ruhtur. Bizim Fenerbahçemiz sorumluluktan kaçmaz, meydan okumaktan vazgeçmez.

Şimdi yeniden Çubukluya, armaya ve şampiyonluğa inanma zamanı. Geçmişin tecrübesini, yeni dönemin enerjisiyle birleştirme zamanı. Kırgınlıkları değil ortak hayalleri büyütme zamanı. Çünkü mesele sadece bir seçim değil. Mesele hepimizin Fenerbahçe'yi yeniden 'Bizim Fenerbahçemiz' olarak hissetmesi.

120. yılda daha güçlü Fenerbahçe için. Kişilerin değil, hepimizin Fenerbahçe'si. Bizim Fenerbahçemiz."

Galatasaray'ın sistemini herkes biliyor ama kimse yapamıyor

Galatasaray'ın üst üste 4. kez şampiyon olmasının sırrı: Önde bas, topu hemen geri kazan, kanat ve kafa golleriyle çeşitlilik yarat ve savunmada asla konsantrasyonu bozma

11.05.2026 17:30:00
Haber Merkezi
Galatasaray'ın sistemini herkes biliyor ama kimse yapamıyor
Galatasaray'ın sistemini herkes biliyor ama kimse yapamıyor
Galatasaray'ın üst üste 4. kez şampiyon olmasının sırrı: Önde bas, topu hemen geri kazan, kanat ve kafa golleriyle çeşitlilik yarat ve savunmada asla konsantrasyonu bozma. Okan Buruk'un bu emirlerini dinleyen sarı-kırmızılı oyuncular şu anda 26. şampiyonluğu taraftar ve camia ile beraber kutluyor.






Beşiktaş zaten Kasım bile gelmeden veda etti... Trabzonspor gücü yettiği kadar direndi. Fenerbahçe ise Mourinho ve Ali Koç ile başladı, Tedesco ve Sadettin Saran ile devam etti. Seçim kararı ve Göle ile sezona veda etmeye hazırlanıyor. Böyle bir ortamda zaten Galatasaray'ın şampiyonluğundan başkası beklenemezdi.






Aslında sarı-kırmızılıların Samsunspor'u yenip daha geçen hafta kutlamalara başlaması bekleniyordu... ancak bir hafta gecikmeli olarak kutlamaların startını verdi.






İŞTE İSTATİSTİKLERE YANSIYANLAR

Galatasaray'ın sezon boyunca gösterdiği istatistikler sadece hücumda değil, oyunun her iki yönünde de rakiplerini boğduğuna işaret ediyor.

- Maç başına 3.5 büyük şans üreten Okan Buruk'un takımı hücumda tıkır tıkır işledi.
- 42 sağ ayak, 16 sol ayak ve 11 kafa golü pek çok işi bir arada yaptıklarının göstergesiydi.
- 12 maçta gol yememek ve maç başına sadece 0.8 gol yemek savunmada kurulan duvarı anlattı.
- Maç başına 46.9 topu geri kazanma rakibe top göstermemek olarak yorumlandı.
- %87.1 pas isabeti panik yapmadan, sabırla oyunun yönlendirildiğinin göstergesi.
- Rakip yarı sahada %81.4 pas isabeti, Galatasaray'ın rakibini boğduğunu işareti.

Galatasaraylı futbolcular ve şarkıları

Mauro Icardi'nin şampiyonluk kutlamalarına veda niteliğinde "Aşkın Olayım" ile çıkması bekleniyor. Asıl merak edilen ise Galatasaray'la ilk kez şampiyonluk kutlayacak Uğurcan Çakır, Leroy Sane ve İlkay Gündoğan'ın seçeceği şarkılar

11.05.2026 13:49:00
Haber Merkezi
Galatasaraylı futbolcular ve şarkıları
Galatasaraylı futbolcular ve şarkıları
Galatasaray, Antalyasor'u geçerek sezonu şampiyon olarak tamamladı. Sarı-kırmızılılar gelecek hafta pazar akşamı Ali Sami Yen'de 26. şampiyonluğu kutlayacak.






Şimdiden hangi futbolcunun hangi şarkıyla platforma çıkacağı merak konusu oldu. Özellike Galatasaray'la ilk kez şampiyonluk kutlayacak Uğurcan Çakır, Leroy Sane ve İlkay Gündoğan'ın seçeceği şarkılar ciddi anlamda merakta bıraktı.






GEÇEN SEZON SEÇİLEN ŞARKILAR

2024-25 sezonunda sarı-kırmızılı futbolcuların seçtikleri şarkılar ise şöyleydi:

- Mauro Icardi: kendisiyle özdeşleşen "Aşkın Olayım" (Simge) ile sahneye çıktı.
- Barış Alper Yılmaz: Volkan Konak'ın seslendirdiği "Aleni Aleni" şarkısını tercih etti.
- Okan Buruk: "Adanmış Hayatların Umudu" marşı eşliğinde kürsüye geldi.
- Ismail Jakobs: Kanye West'in "Can't Tell Me Nothing" şarkısıyla çıktı.






- Roland Sallai: Birçok kutlamanın vazgeçilmezi olan "Freed From Desire" (Gala) ile giriş yaptı.
- Yunus Akgün: "Çocukluk Aşkımsın" marşı eşliğinde taraftarı selamladı.
- Davinson Sanchez, Abdülkerim Bardakcı & Gabriel Sara: Bu isimlerin birçoğu kutlamaların favorilerinden olan "Pode Pode" ritimleriyle sahneye adım attı.
- Dries Mertens: "Hayat Döngüsü" (Felemenkçe bir parça) ile çıktı.
- Osimhen: Yusuf Evin'in kendisi için hazırladığı şarkıyla çıktı.






DAHA ÖNCE SEÇİLEN ŞARKILAR

Önceki yıllarda da Galatasaraylı oyuncular ikonik girişler yapmıştı:

- Bafetimbi Gomis: Aleyna Tilki - "O Sen Olsan Bari"
- Kerem Aktürkoğlu: Şampiyonlar Ligi Müziği (Harry Potter pelerini ve temasıyla)
- Muslera: Dj Sonni - "Fiesta" veya Galatasaray marşları.
- Milot Rashica: "Oj Kosove oj Nena ime" (Arnavutça yerel bir parça)

Okan Buruk'un Galatasaray'ı tarihi yeniden yazdı

Okan Buruk'la Galatasaray üst üste 4 şampiyonluk ya da 26. şampiyonluğu elde etmenin yanı sıra Türk futbol tarihine altın harflerle geçecek pek çok rekoru da tarihe gömdü

11.05.2026 13:09:00
Haber Merkezi
Okan Buruk'un Galatasaray'ı tarihi yeniden yazdı
Okan Buruk'un Galatasaray'ı tarihi yeniden yazdı
Okan Buruk, Galatasaray'la sadece üst üste 4. şampiyonluğu elde etmedi. Ayrıca aralarında "kimse kıramaz" denilen rekorların da olduğu pek çok rekoru tarihe gömdü.






- 2023-2024 sezonunda toplanan 102 puan, Süper Lig tarihinde bir sezonda ulaşılan en yüksek puan oldu. Galatasaray, lig tarihinde 100 puan barajını geçen ilk takım ünvanını aldı.

- Yine 2023-2024 sezonunda 38 maçın 33'ünü kazanarak bir sezonda en çok galibiyet alan takım rekorunu kırdı.

- Süper Lig tarihinde üst üste 17 maç kazanarak (2023-2024 sezonu), kendisine ait olan 14 maçlık eski rekoru geliştirdi.






- Rams Park'ta üst üste 21 lig maçını kazanarak, Mircea Lucescu'ya ait olan 18 maçlık kulüp rekorunu geride bıraktı.

- Dış sahada üst üste 17 galibiyet alarak Süper Lig tarihindeki en uzun deplasman serisi rekorunun yeni sahibi oldu.

- Üst üste 35 lig maçında gol bularak kulüp tarihinin en uzun serisini yakaladı.






- Süper Lig'de bir takımla 75 galibiyete en hızlı ulaşan teknik direktör oldu (90 maç). Bu rekor daha önce 103 maçla Christoph Daum'a aitti.

- Galatasaray tarihindeki teknik direktörler arasında en yüksek maç başına puan ortalamasına sahip isim oldu.






- UEFA Avrupa Ligi formatında (2009'dan bu yana) en çok galibiyet alan Türk teknik direktör ünvanını elde etti.

- Futbolcu ve teknik adam olarak toplamda 11 Süper Lig şampiyonluğu ile bu alanda tarihin en başarılı ismi konumuna geldi.

Osimhen'in Galatasaray macerası ve sonrası

Galatasaray formasıyla harikalar yaratan Victor Osimhen'in parçalı formayı giyme süreci ve sarı-kırmızılı taraftarların kalbini kazanmasının hikayesi yeniden gündeme geldi

11.05.2026 12:50:00
Haber Merkezi
Osimhen'in Galatasaray macerası ve sonrası
Osimhen'in Galatasaray macerası ve sonrası
Galatasaray ve Türk futbol tarihinin en pahalı transferinin gerçekleşme süreci yaşandığında kimse gözlerine-kulaklarına inanamıştı. Ancak o transfer çıtayı öyle bir noktaya çıkardı ki, artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. İşte yaşananlar...






Türkiye'de transfer penceresinin hala açık olması, Galatasaray için tarihi bir kapı araladı. Icardi'nin sakatlığı ve Batshuayi'nin yanına bir partner arayışı derken, Erden Timur sonrası dönemde radikal bir adım attı. Galatasaray, Napoli'ye "Maaşını biz ödeyelim, bize kiralayın" teklifiyle gitti. Nijeryalı yıldız, Ocak ayında dev bir kulüp isterse ayrılabilme maddesi ve maskesiyle aslan olmaya ikna oldu.






ENERJİSİYLE FARK YARATTI

Eylül ayında binlerce Galatasaray taraftarı havalimanına akın etti. Uçaktan indiğinde boynundaki sarı-kırmızı atkıyla "şov yapan" çektiren Osimhen o an taraftarın kalbini kazandı. Dünyanın en iyi 3-5 forvetinden biri olarak kabul edilen bir oyuncunun Türkiye'ye gelmesi, tüm dünyada "şok" etkisi yarattı. Osimhen, sadece golleriyle değil, enerjisiyle de fark yarattı.






BİR HİKAYENİN BAŞLANGICI OLDU

İstanbul sokaklarında çocuklar "Osimhen maskesi" ile gezmeye başladı. Her golden sonra tribünlere koşması, arkadaşlarına saha içinde liderlik etmesi, onun buraya "tatil yapmaya" gelmediğini kanıtladı. Napoli'de istenmeyen adam ilan edilen kral, İstanbul'da imparatorlar gibi karşılanmasının karşılığını fazlasıyla verdi.






FENERBAHÇE'Yİ SEÇİME SÜRÜKLEDİ

Galatasaray, Avrupa'da transfer kapıları yüzüne kapanan bir dünya yıldızına "yuva" oldu. Osimhen ise o yuvayı golleriyle ve hırsıyla zirveye taşıdı.






Fenerbahçe derbisinde ise kırık koluna rağmen risk alarak sahayan çıktı. Sadece derbinin kazanılmasına yardım etmekle kalmadı. 2025-26 sezonunu bitirdi. Tedesco'yu gönderdi. Fenerbahçe'yi seçime sürükledi.

Dursun Özbek'ten Galatasaray tarihine geçecek hamle

Ali Sami Yen, Galatasaray'ı kurdu, Faruk Süren UEFA kupasını kazandırdı, Selahattin Beyazıt ve Ali Tanrıyar kurumsal kimlik kazandırdı, Ünal Aysal global kimlik kazandırdı...Ancak Dursun Özbek geçmiş tüm efsane başkanların yaptıklarını bir çatı altında toplamayı başardı

11.05.2026 12:40:00
Haber Merkezi
Dursun Özbek'ten Galatasaray tarihine geçecek hamle
Dursun Özbek'ten Galatasaray tarihine geçecek hamle
Galatasaray tarihi, vizyoner ve kulübü zor durumlardan çıkarıp zirveye taşıyan başkanların başarılarıyla doludur. Dursun Özbek ise kulübün tarihindeki yerini modern zamanların mimarı olarak alacak.






- Kurucu Ali Sami Yen, "Türk olmayan takımları yenmek" diyerek Galatasaray'ın genetiğini kodladı.
- UEFA Kupası'nı kazanan dönemin başkanı Faruk Süren, Sami Yen'in vizyonunu geliştirdi.
- Selahattin Beyazıt ve Ali Tanrıyar gibi başkanlar kulübe kurumsal kimlik kazandırdı.
- Ünal Aysal ise Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final ve getirdiği dünyaca ünlü yıldızlarla (Drogba, Sneijder) Galatasaray'a global marka değeri kattı.






HER ŞEYİ BİR ARADA YAPTI

Dursun Özbek'i efsanelerin arasına yazan ise sportif başarı ile mali sürdürülebilirliği birleştirebilmesi oldu. Riva, Florya ve Mecidiyeköy projeleriyle Galatasaray'ı borç sarmalından çıkardı.  Bankalar Birliği anlaşmasından çıkarak kulübü ekonomik olarak özgürleştirdi.






Dursun Özbek ayrıca kupa koleksyoneri de oldu. Özbek, Galatasaray tarihinin en "komple" ve modern çağın en başarılı başkanı olarak bu yüzden tanımlanıyor.

Galatasaray'la Fenerbahçe arasındaki yıldız savaşlarında neler olacak?

26. şampiyonluğunu kutlayan Galatasaray yüzde 39'luk dominasyonuna devam eder ve her 2.5 yılda şampiyon olmayı sürdürürse 2050'de Fenerbahçe daha yeni 5. yıldızı, Beşiktaş 4. yıldızı takmaya uğraşırken, 7. yıldızı takıyor olabilir

11.05.2026 11:42:00
Haber Merkezi
Galatasaray'la Fenerbahçe arasındaki yıldız savaşlarında neler olacak?
Galatasaray'la Fenerbahçe arasındaki yıldız savaşlarında neler olacak?
26. şampiyonluğunu kutlayan Galatasaray yüzde 39'luk dominasyonuna devam eder ve her 2.5 yılda şampiyon olmayı sürdürürse 2050'de Fenerbahçe daha yeni 5. yıldızı, Beşiktaş 4. yıldızı takmaya uğraşırken, 7. yıldızı takıyor olabilir.

Galatasaray, TFF'nin kabul ettiği 1959'dan bu yana 26. şampiyonluğuna ulaştı. Yani ligin yaklaşık %39'unu domine etti. Eğer sarı-kırmızılılar bu tempoyu (yaklaşık her 2,5 sezonda 1 şampiyonluk) 2050 yılına kadar sürdürürse önümüzdeki 24 sezonda (2026-2050 arası)10 şampiyonluk daha elde edebilir.







Galatasaray   26    36    +10
Fenerbahçe  19    26    +6
Beşiktaş      16    21    +5
Trabzonspor   7     9     +2
Diğer takımlar 2     3     +1







2050'ye kadar süreç böyle devam ederse Galatasaray 6 ve 7. yıldızı takan ilk takım olacak. 2050 yılında Galatasaray muhtemelen 7. yıldız mücadelesi verirken, Fenerbahçe 5. yıldızı yeni takmış, Beşiktaş ise 4. yıldızın son adımlarında olabilir.






İdari krizler, ekonomik değişimler veya yeni bir "Bursaspor/Başakşehir vakası" gibi sürprizler bu sayıları tabii ki değiştirebilir.

Arsenal 22 yıllık şampiyonluk özlemine çok yakın

İngiltere Premier Lig'de büyük heyecana sahne olan maçta Arsenal, deplasmanda West Ham United'ı 1-0 yenerek şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı

11.05.2026 10:23:00
AA
Arsenal 22 yıllık şampiyonluk özlemine çok yakın
Arsenal 22 yıllık şampiyonluk özlemine çok yakın
İngiltere Premier Lig'de büyük heyecana sahne olan maçta Arsenal, deplasmanda West Ham United'ı 1-0 yenerek şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı.

Ligde 22 yıllık şampiyonluk özlemine son vermek isteyen Arsenal, Londra derbisinde düşme hattından uzaklaşmak isteyen West Ham United'a konuk oldu.

İlk yarısı 0-0 golsüz sona eren mücadelede Arsenal, 83. dakikada Leandro Trossard ile 1-0 öne geçti.

Ev sahibi ekip, 90+5. dakikada ceza alanında oluşan karambolde Callum Wilson ile berberliği yakaladı ancak VAR incelemesinin ardından hakem Chris Kavanagh, Pablo'nun Arsenal kalecisi David Raya'ya faul yaptığı gerekçesiyle golü iptal etti.

Karşılaşmayı 1-0 kazanan Arsenal, bitime iki hafta kala 79 puanla liderliğini sürdürdü. Bir maçı eksik en yakın takipçisi Manchester City, 74 puanla ikinci sırada bulunuyor.

West Ham United ise 36 puanla 18. sırada yer alıyor.

Maçta tansiyon yükseldi, protokol tribününde kavga çıktı

Isparta'da Bölgesel Amatör Lig'e katılacak takımı belirleyen play-off karşılaşmasında Keçiborlu Belediyespor, Deregümü Gençlikspor'u 2-0 mağlup etti

11.05.2026 10:11:00
İhlas Haber Ajansı
Maçta tansiyon yükseldi, protokol tribününde kavga çıktı
Maçta tansiyon yükseldi, protokol tribününde kavga çıktı
Isparta'da Bölgesel Amatör Lig'e katılacak takımı belirleyen play-off karşılaşmasında Keçiborlu Belediyespor, Deregümü Gençlikspor'u 2-0 mağlup etti. Mücadelenin son anlarında saha ve tribünlerde yaşanan gerginlik kameralara yansıdı.



Isparta'da Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek takımı belirleyen play-off karşılaşması büyük heyecana sahne oldu. Keçiborlu Belediyespor ile Deregümü Gençlikspor arasında oynanan kritik mücadelede gülen taraf 2-0'lık skorla Keçiborlu temsilcisi oldu.

Saha ve tribünlerde tansiyon yükseldi



Karşılaşmanın son bölümlerinde ise tansiyon yükseldi. Maçın son dakikalarında protokol tribününde çıkan kavga kısa süreli gerginliğe neden olurken, olaylara güvenlik güçleri müdahale etti. Final düdüğünün ardından ise saha içinde futbolcular arasında da tartışmalar yaşandı. Gerginliğin stat dışında da devam ettiği öğrenilirken, olaylar çevrede kısa süreli paniğe neden oldu.

Arda Turan ilk sezonunda tarih yazdı

Arda Turan’ın teknik direktörlüğünü yaptığı Ukrayna Ligi ekiplerinden Shakhtar Donetsk, deplasmanda Poltava’yı 4-0 mağlup ederek, ligin bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti

10.05.2026 21:32:00
Haber Merkezi
Arda Turan ilk sezonunda tarih yazdı
Arda Turan ilk sezonunda tarih yazdı
Arda Turan'ın teknik direktörlüğünü yaptığı Ukrayna Ligi ekiplerinden Shakhtar Donetsk, deplasmanda Poltava'yı 4-0 mağlup ederek, ligin bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

Shakhtar Donetsk, Ukrayna Ligi'nin 27. haftasında deplasmanda Vorskla Poltava'yı 4-0 mağlup etti. Teknik direktörlüğünü Arda Turan'ın yaptığı Shakhtar, ligin bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

Turuncu-siyahlılar, ligde oynadığı 27 maçta 20 galibiyet, 6 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak 66 puana ulaştı. Shakhtar, 55 puanlı Polesiye Zhytomyr ve 54 puanlı LNZ Cherkasy'nin önünde zirvede yer aldı.

Turuncu-siyahlılar, attığı 65 golle ligin en skorer takımı olurken, kalesinde gördüğü 17 golle de savunma performansında üst sıralarda yer aldı. Bu alanda 16 gol yiyen Metalist 1925 Kharkiv ve LNZ Cherkasy'ın ardından ikinci sırada bulunuyor.

Şampiyonluk sayısı 16'ya yükseldi



Shakhtar Donetsk, elde ettiği son şampiyonlukla birlikte ligdeki kupa sayısını 16'ya çıkardı. Ukrayna Ligi'nde en fazla şampiyonluk yaşayan takım ise 17 kez mutlu sona ulaşan Dinamo Kiev konumunda bulunuyor.

Shakhtar, 2001-2002 sezonunda ilk şampiyonluğuna ulaşırken, 2004 - 2024 yılları arasında 14 kez bu ünvana sahip oldu. Turuncu-siyahlılar, bu sezonla birlikte toplamda 16. kez kupayı müzesine götürdü.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.