logo
06 HAZİRAN 2025

“Arda Güler’in yanına gitmek istiyorum”

Türk futbolunun gelecek vadeden isimlerinden Melih Bostan, altyapısında oynadığı Fenerbahçe'nin A takım formasını Kadıköy'de giymek, ardından Arda Güler gibi Real Madrid'de Türkiye'yi temsil etmek istediğini söyledi

26.03.2024 10:50:00
AA
“Arda Güler’in yanına gitmek istiyorum”
“Arda Güler’in yanına gitmek istiyorum”
Gençlerbirliği'nin son haftalarda attığı gollerle adından söz ettiren 19 yaşındaki golcü oyuncusu Melih Bostan, Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde açıklamalarda bulundu. Sezon başında Fenerbahçe'den Gençlerbirliği'ne transfer olan Melih, uzun süre forma şansı bulamadığını ancak pes etmediğini belirterek, "Yaklaşık 7 ay gibi bir süre oynamadım. Sadece Ziraat Türkiye Kupası maçlarında forma şansı buldum. Bulduğum şansları iyi değerlendirdiğimi düşünüyorum. Ligde son oynadığım iki maçta 3 gollük katkı verdim, asistler yaptım." diye konuştu.

Melih, yükselen performansını play-off hedefi yolunda doğrudan rakipleri olan Boluspor karşısında da sürdürmek istediğini dile getirdi.

Kariyer golünü Trabzonspor'a attı

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Trabzonspor'a attığı golle dikkatleri çeken Melih, "Şu ana kadar ki gollerim arasında kariyer golüm diyebilirim." dedi. Trabzonspor maçında orta sahadan aldığı topla rakip ceza sahasına ilerleyen ve rakiplerinden sıyrıldıktan sonra meşin yuvarlağı filelerle buluşturan genç golcü, "Trabzonspor gibi bir takıma böyle bir gol atmak güzel bir duyguydu. Golden sonra yüzümde oluşan bir tebessüm vardı. Aslında orada birçok şeyin anlam ve ifadesi var. O golden sonra kulüp adına ve kariyer anlamında benim adıma bir şeylerin değişeceğini biliyordum. Aynı şekilde öyle oldu. Öz güvenim arttı, bu performansımı etkiledi." ifadelerini kullandı.

Hedef Süper Lig

Trendyol 1. Lig'de son 2 maçlarını kazandıklarını ve play-off hattına yaklaştıklarını belirten Melih, sözlerini şöyle sürdürdü: "Biz iyi, çok mücadeleci bir takımız. Gerçekten burada bir aile ortamımız var. Bir düşüş vardı, çıkışa geçmek istiyorduk. Son iki maçta bunu çok net bir şekilde ortaya koyduk. 'Gençlerbirliği tekrar play-off hattına yükselecek' dedirtmek istiyorduk. Bunu son iki maçta dedirttiğimizi düşünüyorum. Boluspor maçıyla da çıkışımızı devam ettirmek istiyoruz." Süper Lig hedefine ilişkin soruya genç oyuncu, "Şampiyon olabileceğimize inanıyorum. Neden olmasın. Her takımın nasıl şansı varsa, bizim de en az onlar kadar şansımız var." değerlendirmesinde bulundu.

Kariyer planlaması

Kariyer planlamasıyla ilgili de konuşan Melih Bostan, Gençlerbirliği'nin büyük bir camia olduğunu, kırmızı-siyahlı ekipte oynamaktan mutluluk duyduğunu vurguladı. Fenerbahçe'den buraya "çıkış" yapmak için geldiğini söyleyen Melih, "Benim en büyük hayallerimden biri çubukluyla Şükrü Saracoğlu'nda, Kadıköy'de oynamak. Orada ilk maçımda nasip olursa gol atmak. Ama şu an Fenerbahçe'nin resmi olarak oyuncusu değilim, Gençlerbirliği'nin oyuncusuyum. Şu anki en büyük hedeflerimden biri Gençlerbirliği'ni play-off'a çıkarmak." şeklinde konuştu.

Yurt dışında da Türkiye'yi temsil etmek istediğinin altını çizen Melih Bostan, "Avrupa hayalim var. Arda'nın (Güler) yanına gitmek istiyorum." dedi. Fenerbahçe altyapısında Arda Güler'le oynadığına değinen Melih, "Arda ile yakın bir dostluğumuz, arkadaşlığımız vardı. Açıkçası Arda ile oynadığımda çok rahat ediyordum. Çünkü koştuğumda top direkt önüme düşüyordu." diye konuştu. Melih, Gençlerbirliği'nden Fenerbahçe'ye, oradan da Real Madrid'e giden Arda'nın, Avrupa'da başarılı olacağına inandığını dile getirdi.

"Başaramaması için bir sebep yok." diyen Melih, "Zaten Fenerbahçe'den, büyük bir camiadan, dünyanın en büyük kulüplerinden birine gitti. Şu an Real Madrid'de oynuyor, birçok gencin hayali. Benim de hayalim. Net başarılı olacağını düşünüyorum." görüşünü paylaştı.

Sergio Agüero ve Lautaro Martinez'i idol aldığını belirten Melih, alt yaş kategorilerinde milli takımlarda oynadığını, A Milli Takım formasını da giymeyi çok istediğini kaydetti.
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--
Atatürk’ün hazırlattığı hutbeler
Kurban
Yola çıkacaklar dikkat
Sabit radar noktaları belli oldu
CHP lideri TELE1'de konuştu
'Biz sandığa sahip çıkıyoruz'
5. dalga operasyon kapsamında
5 belediye başkanı görevden alındı
Bilim adamlarından açık uyarı
Bingöl ve çevresi depreme karşı tetikte olmalı
İşte namazı en erken ve en geç eda edecek iller
İl il bayram namazı saatleri
Sadece diploma yetmeyecek!
Bu yıl mezun olanların işi zor
Togg satışları iyi gidiyor
Otomobil piyasası hareketli
12 ülkeye tam, 7 ülkeye kısıtlama
Trump'tan yeni seyahat yasağı
İstanbul depremini etkiler mi?
Gökçeada'da deprem oldu
Otoyol ücretlerinde yeni dönem
Otoyol ücretleri otomatik artacak
Fas Kralı, halk adına kurbanı sembolik olarak kesecek
Fas'ta kurban kesimi yasaklandı!
Netanyahu'nun korktuğu başına gelecek!
İsrailliler erken seçim istiyor
Ben Gurion Havalimanı 2 İHA ile hedef alındı
Husilerin sözcüsü Yahya Seri açıkladı
Atatürk’ün hazırlattığı hutbeler
Kurban
Yola çıkacaklar dikkat
Sabit radar noktaları belli oldu
CHP lideri TELE1'de konuştu
'Biz sandığa sahip çıkıyoruz'
5. dalga operasyon kapsamında
5 belediye başkanı görevden alındı
Bilim adamlarından açık uyarı
Bingöl ve çevresi depreme karşı tetikte olmalı
İşte namazı en erken ve en geç eda edecek iller
İl il bayram namazı saatleri
Sadece diploma yetmeyecek!
Bu yıl mezun olanların işi zor
Togg satışları iyi gidiyor
Otomobil piyasası hareketli
12 ülkeye tam, 7 ülkeye kısıtlama
Trump'tan yeni seyahat yasağı
İstanbul depremini etkiler mi?
Gökçeada'da deprem oldu
Otoyol ücretlerinde yeni dönem
Otoyol ücretleri otomatik artacak
Fas Kralı, halk adına kurbanı sembolik olarak kesecek
Fas'ta kurban kesimi yasaklandı!
Netanyahu'nun korktuğu başına gelecek!
İsrailliler erken seçim istiyor
Ben Gurion Havalimanı 2 İHA ile hedef alındı
Husilerin sözcüsü Yahya Seri açıkladı
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2025

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.