logo
08 EYLÜL 2026

Asensio ne zaman dönecek? İşte ilk maçı

Sakatlığı çok fazla dedikodu çıkaran Marco Asensio'nun sahalara dönüş süreci yavaş yavaş netleşmeye başladı

08.09.2026 11:47:00
Haber Merkezi
 
Asensio ne zaman dönecek? İşte ilk maçı
Asensio ne zaman dönecek? İşte ilk maçı
Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak AS Roma maçında yok, Gaziantep FK maçında da riske edilme olasılığı düşük. İstendiği takdirde milli aradan önce Eyüpspor karşısında 20-30 dakika süre verilebilir.

Fenerbahçe'nin resmi bilgilendirmesine göre, Asensio'nun çekilen MR'ında sol bacak üst adalesinde zorlanma ve gerilme tespit edildi. Çapraz bağ sakatlığı veya ameliyat gerektiren bir durum söz konusu değil. Matador lakaplı yıldız da "Ameliyat olmam gerektiği yönündeki haberleri kesinlikle yalanlıyorum" dedi.






Tedavisi sağlık heyetinin kontrolünde devam ediyor. Yavaş yavaş bireysel saha çalışmalarına başladı, kısa süre içinde takıma dönmesi bekleniyor. Riske edilmemesi amacıyla Beşiktaş derbisinin kadrosunda yer almadı.

Sakatlığının 17 gündür sürmesi ve henüz takım çalışmalarına başlamamış olması ağır bir hasardan ziyade, son 8 ayda 5 kez tekrarlayan adale ve diz yüklenmelerinin getirdiği "nüksü önleme ve kronikleşmeyi engelleme" tedbiri. Asensio'nun bu hafta içinde takımla çalışmalara dahil olması ve takip eden ilk maçta sahada olması yüksek ihtimal.






Asensio şu anda kademeli olarak fonksiyonel atletik performans ve topla saha yüklemeleri aşamasında. Önümüzdeki 3 ila 5 gün içinde, milli ara veya haftalık antrenman periyoduna paralel olarak takımla tam antrenmanlara katılması planlanıyor.

Yaklaşık bir hafta, en geç 10 gün sonra tam hazır hale gelebilir. Roma maçında yok, Gaziantep maçında da riske edilmeyebilir; ancak milli aradan önceki son maç olan Eyüpspor mücadelesinde 20-30 dakikalık sürelerle sahaya sürülmesi en olası senaryo.

Trabzonspor aradığı hocayı burnunun ucunda buldu!

Trabzonspor hiç uzak diyarlara gidip 'papatya falı' açmayacak... Gençlerbirliği'ne 5 gol atan futbolu oynatan Hüseyin Çimşir'e güvenecek. Neden güvenmesin ki? Son geldiğinde 21 maçta 2.05 puan ortalaması yakaladı, üstüne de Türkiye Kupası'nı kazandırdı
 

08.09.2026 12:51:00
Haber Merkezi
 
Trabzonspor aradığı hocayı burnunun ucunda buldu!
Trabzonspor aradığı hocayı burnunun ucunda buldu!
Trabzonspor'a Trabzonludan başka kimsenin faydası yok... Her ne kadar geçen sezon takımı şampiyonluk yarışında uzun süre tutsa da, Türkiye Kupası'nı kazansa da Fatih Tekke'nin arkasından kimse ağlamadı. Çünkü iki kez istifa etmek "Ben yokum, ama gerçekten yokum" demek.






Herkes yabancı bir teknik adam ya da camiayı tanıyan Abdullah Avcı ya da Şenol Güneş gibi bir teknik adam beklerken Başkan Ertuğrul Doğan kafasındaki teknik adamı hemen hemen belirledi.

Trabzonspor'un sahasında konuk ettiği Gençlerbirliği'ni 5-0'lık net bir skor ve oyunla mağlup ettiği maçta takımı sahaya süren "nöbetçi" teknik direktör Hüseyin Çimşir'di.






Çimşir basın toplantısında Trabzonspor'un çaresiz olmadığını, rakiplerini iç sahada ve dış sahada mağlup edecek güce sahip olduğunu savundu. Kadronun yeterli olduğunu ve bu kadroya mazeret üretmek yerine Başkan Ertuğrul Doğan ve yönetimine teşekkür edilmesi gerektiğini belirtti.

Devam ettiği sürece ısrar edeceği oyunun 5 golü getiren oyun olduğunun altını çizdi. Bu da "Çimşir göreve talip" dedirtti... Gelen ilk bilgiler ise zaten herhangi bir teknik adam isminin öne çıkmadığı ortamda Başkan Doğan'ın da sezonu Çimşir ile devam ettirmek istediği yönünde.






Ünal Karaman'ın 30 Aralık 2019'da ayrılmasının ardından Ocak 2020'de Trabzonspor'un teknik direktörlüğüne getirilen Çimşir, Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda başarılı oldu. Görevde kaldığı 21 resmi maçta 2,05 puan ortalaması yakaladı. Trabzonspor'un o sezon kazandığı Türkiye Kupası zaferinde finale kadar giden süreçte takımın başındaydı. Sezonun son haftalarına girilirken şampiyonluk yarışında yaşanan puan kayıplarının ardından Temmuz 2020'de görevinden ayrılmıştı.

Aziz Yıldırım kendisinden bekleneni yaptı, ortalık karıştı

Fenerbahçe derbiyi kaybetti… Başkan Aziz Yıldırım: 'Dayak yiyen hakeme siz hakemliği devam ettirirseniz sonucu bu' dedi, Halil Umut Meler’e ateş etti. Bunun arkasında belki de MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu'nun yaz aylarında Meler'i korumak için yaptığı ancak daha da yüzüne gözüne bulaştırdığı açıklamaların etkisi vardı

08.09.2026 11:53:00
Haber Merkezi
 
Aziz Yıldırım kendisinden bekleneni yaptı, ortalık karıştı
Aziz Yıldırım kendisinden bekleneni yaptı, ortalık karıştı
MHK çekingen bir refleksle sezonun ilk derbisinde ülkenin en iyi hakemi Meler'e sarıldı... Yıldırım ise "kötü oynadık" demesine rağmen bu durumu kendi kamuoyu gücü için alan açma fırsatı olarak kullandı.

Meler ise sistemin tüm yükünü sırtında taşımaya zorlanan yalnız bir aktör olarak yine ortada kaldı.

Yaşadığı ağır olaylardan ve sürekli hedef gösterilmekten yorulan Meler, dün gece derbide saha içinde daha mesafeli, duygusallıktan uzak ve "Prosedür neyse onu uygularım" havasında bir yönetim gösterdi.

Dünya Kupası'nı kaçırdığı için psikolojisi bozulan Meler, Türkiye'deki yıpratıcı iklim nedeniyle zihinsel ağırlığını ve motivasyonunu UEFA maçlarına vermeyi planlıyor bir havadaydı. Dün gece de derbide minimum riskle maç yönetti.






MHK sonraki dönemde ya genç hakemlere güvenemediği için kısıtlı bir hakem havuzunda (Meler ve birkaç isim etrafında) sıkışıp kalacak... ya da Meler'i ve birkaç ismi "nadasa" çekecek.

Aziz Yıldırım ise üzerine düşeni, kendisinden bekleneni yaptı. Sezona psikolojik ve kamuoyu üstünlüğünü ele alarak başlama stratejisi güttü. Hakem kararları üzerinden oluşturulan sert söylemle hakemlerin takdir haklarını Fenerbahçe aleyhine kullanmaktan çekineceği bir iklim yaratmak, kötü oyunların ardından gelebilecek eleştirileri "sistemik haksızlık" söylemiyle konsolide etmek ve sezonun henüz başında federasyon ile kurullar üzerindeki baskı gücünü maksimuma çekmek istedi.

Trabzonspor bir transferde daha turnayı gözünden vurdu

Trabzonspor'un 17 milyon avroluk yeni transferi Franculino Djú, Gençlerbirliği karşısında bordo-mavili formayı ilk kez giydi

08.09.2026 11:27:00
Haber Merkezi
 
Trabzonspor bir transferde daha turnayı gözünden vurdu
Trabzonspor bir transferde daha turnayı gözünden vurdu
Onuachu'nun sakatlandığı senaryoda Djú, 45 dakika sahada kaldığı Gençlerbirliği maçında; sadece sırtı dönük oynayan bir pivot değil, ceza sahasına dikine koşan, şut kalitesi yüksek ve pas hatası yapmayan yapısıyla Trabzonspor hücumuna aranan esnekliği fazlasıyla getirdi. İlk maç için beklentileri fazlasıyla karşılayan bir tablo çizdi.






Trabzonspor'un 17 milyon avroluk yeni transferi Franculino Djú, Gençlerbirliği karşısında bordo-mavili formayı ilk kez giydi… Her ne kadar ilk yarı 3-0 önde tamamlanmış ve Ankara ekibi maçtan kopmuş olsa da Gine-Bissaulu oyuncu ortaya koyduğu futbolla "Bu çocukta iş var" dedirtti. İlk yarıda duble yapan Onuachu'nun sakatlanmasıyla oyuna ikinci yarıda giren Djú'nun ilk maç performansı:






Şut Etkinliği: 5 şutunun 5'inde de isabet sağlamış olması inanılmaz bir odaklanma göstergesi. Djú'nun xGOT'u 1,73 iken ürettiği xG 0,92. Yani şut çekme kalitesi ve vuruş tekniği sayesinde gol ihtimalini belirgin şekilde artırmış.






Fırsat Değerlendirme: 2 büyük şans kaçırmış olması ilk maçın heyecanına veya henüz maç ritmi eksikliğine bağlanabilir. xGOT değerinin yüksekliği (1,73), bu pozisyonların aslında ne kadar net olduğunu doğruluyor.






Pas İsabeti: 10'da 10 pas isabeti (%100) ile oynamış. Özellikle rakip yarı sahada yaptığı 6 pasın tamamının isabetli olması, paniğe kapılmadan doğru kararlar verdiğini ve top kayıplarını pas organizasyonunda yapmadığını gösteriyor.






Top Taşıma: Topla toplam 86,1 metre kat etmiş ve bunun 65,7 metresi ileriye doğru. 30 metreye varan dikine driplingi, Paul Onuachu gibi daha durağan bir santrfora kıyasla Trabzonspor'un hücumuna çok daha dinamik bir boyut katacağını kanıtlıyor.

Mücadele Gücü: İkili ve hava topu mücadelelerinde %40-50 bandında kalsa da 1 top çalma ve 1 geri kazanım ile savunma presine de katkı vermiş.

İsmail Kartal'ın hayalindeki Fenerbahçe başkaydı!

İsmail Kartal kötü aşçı mı, yoksa eline 'tuz, bulgur ve nohut' verilerek 'bize baklava yap' denilen bir usta mı? 

08.09.2026 11:04:00
Haber Merkezi
 
İsmail Kartal'ın hayalindeki Fenerbahçe başkaydı!
İsmail Kartal'ın hayalindeki Fenerbahçe başkaydı!
İsmail Kartal kötü aşçı mı, yoksa eline 'tuz, bulgur ve nohut' verilerek 'bize baklava yap' denilen bir usta mı? Fenerbahçe yönetimi, takımın başına getirdiği teknik direktörün istediği transferleri bırakın yapmayı, kalmasını istediği oyuncuları bile tutmayarak adeta kendi hocasına muhalefet oldu.

Aykut Kocaman'dan vazgeçilmesiyle bir gece önce Fenerbahçe Teknik Direktörü olarak göreve gelen İsmail Kartal, istediği takımla değil, kendisine verilen takımla çalışıyor.







Durum Kartal için o kadar acı verici ki... Aziz Yıldırım dahil pek çok kişi "Kadromuz iyi" derken Kartal ise kapalı kapılar arkasında her seferinde "Bu kadro benim oyun sistemime uygun değil" diyor.

Fenerbahçe'de İsmail Kartal ile ilgili en büyük sorunlardan birisi; Başkan Aziz Yıldırım'ın daha önce kendisini göreve getirdiğinde "Camianın evladı. Biz ne dersek onu yapar" dediği İsmail Kartal'ın gitmiş; yerine Jesus'a Şampiyonlar Ligi aşamasına gelmiş bir takım bırakmış, Mourinho'ya da 99 puan toplayan bir teknik direktör olarak geri dönmüş olmasını kabullenmekti.







Aziz Yıldırım, tam 12 yıl önce İsmail Kartal'ı gönderirken kullandığı "Bırak ya, ne İsmail'i!" sözlerini unutmuştu ancak Kartal unutmadı. O günden sonra kendisini sürekli geliştirdi.

İddialara göre Yıldırım, "Lukaku'yu getiriyorum" dediğinde Kartal, "İhtiyacımız yok. Öyle bir santrfora ihtiyacımız yok" demesine rağmen Yıldırım son sözü söyledi. Kartal'ın da Oğuz Çetin'e, "Böyle olacağı belliydi. Sana söyledim. 'Eski başkan yok' dedin, geldim ama her şey aynı. Belki de işler daha kötüye sarmadan istifa etmek en iyisi" diye isyan ettiği iddia edildi. Çetin ise "İstifa gibi sözler yok. Bu sezon şampiyon olacağız" diyerek konuyu gündeme getirmeden kapattı.







Peki, bu süreçte neler yaşandı?

"Fred bizimle olacak" dedi, yönetim Fred'i gönderdi. Orta sahada Fred'in kalmasını ve o bölgeye Andre Luiz gibi skora yakın bir 8 numara istedi; alınmadı.

Yönetim Asensio'nun kullanılmasını istedi. Kartal'ın forvet arkasındaki tercihi Asensio değil, Talisca oldu.







"Talisca'dan çok memnunum" dedi, Talisca gönderildi.

Ollie Watkins tarzı önde basan, dinamik ve pres gücü yüksek bir santrfor istedi.

Greenwood'un savunmaya yardım etmemesi tecrübeli teknik adamın planlarını değiştirdi; Semedo'yu takımda tutmak zorunda kaldı.

Savunma hattında Ake'yi istemiyordu; Malang Sarr gibi atletik bir isim tercih ediyordu.

Aziz Yıldırım'ın bastırmasıyla Romelu Lukaku alındı. Muriqi ile benzer tipte iki ağır santrfora sahip olan Kartal, her seferinde birini kulübeye çekmek zorunda kaldı.







İsmail Kartal'ın görevi kabul ederken kafasında kurduğu 11:
Mert Günok
Genç sağ bek - Skriniar - Malang Sarr - Genç sol bek
Kante
İrfan Can - Andre Luiz - Rafael Leao
Muriqi - Ollie Watkins

Fenerbahçe Vlahovic'i neden Beşiktaş'a kaptırdı?

Beşiktaş, Juventus'la mukavelesi bittikten sonra boşa çıkan Dusan Vlahovic'i kadrosuna katmıştı. Fenerbahçe ise Napoli'ye bonservis ödeyerek 33 yaşındaki Romelu Lukaku'yu aldı. Sarı-Lacivertli taraftarlar bu durumdan pek memnun değil

07.09.2026 19:04:00
Haber Merkezi
 
Fenerbahçe Vlahovic'i neden Beşiktaş'a kaptırdı?
Fenerbahçe Vlahovic'i neden Beşiktaş'a kaptırdı?
Geride bıraktığımız transfer döneminde en ilgi çekici isimlerden biri Dusan Vlahovic'ti... Sırp forvet, Juventus'la sözleşmesi bittikten sonra boşa çıktı. Ve uzun süre "serbest oyuncu" statüsündeydi. Beşiktaş, 26 yaşındaki santrforla temaslarını hiç kesmedi. Sonunda da imzayı attırdı.






HENÜZ TABELA DEĞİŞTİRMEDİ
 
Fenerbahçe ise Vedat Muriqi sonrasında Napoli'ye 6 milyon euro ödeyerek 33 yaşındaki Romelu Lukaku'yu kadrosuna kattı. Belçikalı futbolcunun şu ana kadarki Süper Lig performansı şöyle:
 
Gençlerbirliği (1-2): İdman eksiği
Konyaspor (4-2): 21 dakika, skor katkısı yok
Samsunspor (2-0): 27 dakika, skor katkısı yok
Beşiktaş (1-2): 22 dakika, skor katkısı yok







TABLO TAMAMEN FARKLI
 
Dusan Vlahovic'teki tablo ise tamamen farklı... Sırp santrfor, 3 lig sınavında toplam 189 dakika forma giydi. Toplamda 4 gole ulaştı. Fenerbahçe derbisinde de takımına 3 puanı getiren golü ağlara göndermişti. Sosyal medyadaki birçok Sarı-Lacivertli taraftar, Lukaku yerine Vlahovic'in alınmaması sebebiyle yönetime tepki gösteriyor.

Olaitan'ın aldığıyla verdiği arasında dünya fark var


 
 
Beşiktaş'ta kahramanlardan biri kesinlikle Junior Olaitan... Siyah-Beyazlılar'ın eski hocası Sergen Yalçın'ın açıkladığı maaş ise Beninli futbolcunun değerini daha da artırdı!

07.09.2026 18:22:00
Haber Merkezi
 
Olaitan'ın aldığıyla verdiği arasında dünya fark var
Olaitan'ın aldığıyla verdiği arasında dünya fark var

Italiano öncesinde Beşiktaş'ı çalıştıran Sergen Yalçın, "Olaitan 850 bin Euro maaş alıyor" açıklamasında bulundu. Siyah-Beyazlılar, Beninli futbolcuyu geçen kış döneminde Göztepe'den almıştı. 5 milyon Euro bonservis bedeli ödendi. Bonuslarla birlikte bu rakam 6 milyon Euro'ya çıkabilir.

Sonraki satıştan ekstra pay

Göztepe'nin ayrıca sonraki satıştan yüzde 20'lik pay hakkı bulunuyor. 24 yaşındaki orta saha oyuncusu, bu sezon Avrupa Ligi elemelerinde 6 maça çıktı. 2 asist üretti. Süper Lig'deki 4 karşılaşmada da 2 asist yaptı. Aslında skor katkısı daha da yüksek olabilirdi.







Nemli hava gibi rakipleri bunaltıyor!

Junior Olaitan takım arkadaşlarına çok sayıda etkili pas gönderdi. Ancak bunların bazıları ağlarla buluşmadı. 1.74 boyundaki futbolcu, yaptığı baskıyla da rakipleri bunaltıyor. Beşiktaş'ın kadrosunda önemli yıldızlar var. Ve doğal olarak övülüyorlar. Ancak Olaitan mevcut performansıyla kesinlikle şu anda kahramanlardan biri...

İsmail Kartal 'sezon finali'ni görebilecek mi?


 
Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, sık sık 99 puan topladığı sezonu hatırlatıyor. Kanarya 2023-2024'te tek yenilgi almıştı. Şu anda 4 haftada 2'ye ulaşıldı.
 

07.09.2026 17:55:00
Haber Merkezi
 
İsmail Kartal 'sezon finali'ni görebilecek mi?
İsmail Kartal 'sezon finali'ni görebilecek mi?

2023-2024'te 38 hafta oynanmıştı. Galatasaray 102 puanla şampiyon oldu. 99 puan toplayan Fenerbahçe'nin tek yenilgisi vardı. Beraberlik sayıları ise farklıydı. Cim-Bom 3 kez sahadan 1 puanla ayrıldı. Kanarya ise 6 kez beraberlik yaşadı. Bu arada Sarı-Kırmızılılar'ın yenilgi sayısı da 2'ydi.







Mağlubiyet oranı yüzde 50

Tekrar Fenerbahçe'nin başına geçen İsmail Kartal sık sık 99 puan topladığı sezonu hatırlatıyor. Ancak şu an itibarıyla Süper Lig'de sadece 4 maç oynandı. Ve Kanarya şimdiden 2 yenilgi gördü. Yani 2023-2024 sezonunun iki katı... Ve ligin bitmesine ciddi bir mesafe var.







Baştan aşağıya sorun

Fenerbahçe takım savunması ve fiziksel durum gibi konularda ciddi sorunlar yaşanıyor. Sarı-Lacivertliler hücumda da sıkıntılar çekiyor. İsmail Kartal bu problemleri kısa süre içinde çözmeli... Aksi halde hem kendisi hem de takımdaki bazı oyuncular açısından zorlu günler yaşanabilir.







Talisca hatası

Bir not daha... Talisca'nın apar topar BAE takımı Al Jazeera'ya hem de bedelsiz gönderilmesi büyük hataydı. Talisca'dan derbi sonrası flaş paylaşım gelmesi de manidar: "Ne ekersen onu biçersin!" 2025-2026 szonunda 47 maçta 29 gol atmayı başarmış bir oyuncu ne dese haklı!

Mert Müldür Fenerbahçe'den elini kolunu sallaya sallaya gidecek

Fenerbahçe'nin milli oyuncusu Mert Müldür, Süper Lig'in ilk haftasının ardından sahaya sürülmedi

07.09.2026 16:40:00
Haber Merkezi
 
Mert Müldür Fenerbahçe'den elini kolunu sallaya sallaya gidecek
Mert Müldür Fenerbahçe'den elini kolunu sallaya sallaya gidecek
Fenerbahçe'nin milli oyuncusu Mert Müldür, Süper Lig'in ilk haftasının ardından sahaya sürülmedi. 27 yaşındaki savunmacının kontratı sezon sonunda bitiyor.






Fenerbahçe yeni sezona 2-1'lik Gençlerbirliği yenilgisiyle başladı. O maçta 80 dakika sahada kalan Mert Müldür daha sonra kulübeye çekildi:






Konyaspor (4-2): Kadroda ama oynamadı

Samsunspor (2-0): Kadroda ama oynamadı

Beşiktaş (1-2): Kadroda ama oynamadı







DEVRE ARASINDA SATILMAZSA

Mert'in kontratı 30 Haziran 2027'de bitiyor. Yani sözleşmesinin son senesine girdi. 1.84 boyundaki savunmacı, geçen sezon tribünlerle de bazı sorunlar yaşamıştı. Bugün itibarıyla ayrılacak gibi gözüküyor. Eğer devre arasında satılmazsa, 2027 yazında istediği yere bedelsiz olarak gidebilecek.







3 MİLYONA GELMİŞTİ

Fenerbahçe 2023 yazında Sassuolo'ya 3 milyon euro ödeyerek milli futbolcuyu kadrosuna katmıştı. Mert, Sarı-Lacivertli forma altında toplam 122 karşılaşmaya çıktı.







5 gol ve 13 asist üretti. Bu arada oyuncunun forma sıkıntısı sadece Süper Lig'de yaşanmadı. Sampiyonlar Ligi elemelerinde de sadece 35 dakika oynayabildi.

Mehmet Ali Aydınlar'ın Fenerbahçe planı

Fenerbahçe'de 2027 yılında olağan kongre var

07.09.2026 16:26:00 / Güncelleme: 07.09.2026 17:56:05
Haber Merkezi
 
Mehmet Ali Aydınlar'ın Fenerbahçe planı
Mehmet Ali Aydınlar'ın Fenerbahçe planı
Fenerbahçe'de 2027 yılında olağan kongre var. 2026 seçimlerine son anda girmeyen Mehmet Ali Aydınlar'ın bu kez adaylığını koyacağı konuşuluyor. İşler kötü gider ve erken seçim kararı çıkarsa da durum değişmeyecek!






Süper Lig'de 4 haftayı geride bıraktık ve Fenerbahçe şimdiden 2 mağlubiyet yaşadı. Beşiktaş derbisinde sergilenen kötü performans sebebiyle ortalık yangın yeri gibi. 






Kanarya'daki son başkanlık seçiminde Aziz Yıldırım ve Hakan Safi yarışmıştı. Yıldırım yıllar sonra tekrar başkanlık görevine döndü.






YİNE TALİP OLACAK

2027'de olağan kongre yapılacak. Son seçimlere girmekten vazgeçen Mehmet Ali Aydınlar'ın bu kez kesinlikle adaylığını koyacağı konuşuluyor.

Eğer Fenerbahçe'de işler kötü gider ve erken seçim kararı çıkarsa, Aydınlar yine göreve talip olacak. Bu olay son günlerde camianın en önemli konularından biri...







ROMA VE GAZİANTEP

Fenerbahçe'de uzun yıllardır şampiyonluk hasreti yaşanıyor. Bu sebeple camiada sabır kalmadı. Sarı-Lacivertliler perşembe günü Şampiyonlar Ligi'nde Roma'yı konuk edecek.







Sonraki mücadele ise Gaziantep FK deplasmanı... Kanarya'da kötü sonuçlar devam ederse kartlar yeniden dağıtılabilir.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.