logo
24 EYLÜL 2026

Aslan Denizli'de kazanıp rakiplerini bekleyecek

Galatasaray, Süper Lig'de yarın Denizlispor ile deplasmanda karşılaşacak

10.05.2021 20:10:00
 
Aslan Denizli'de kazanıp rakiplerini bekleyecek
Aslan Denizli'de kazanıp rakiplerini bekleyecek

Galatasaray, Süper Lig'in 41. haftasında yarın deplasmanda Yukatel Denizlispor ile karşılaşacak.

Denizli Atatürk Stadı'nda oynanacak maç saat 20.30'da başlayacak. Ligde geride kalan 40 haftada 38 maça çıkan sarı-kırmızılı ekip, 24 galibiyet, 6 beraberlik ve 8 yenilgi yaşadı. Haftaya 78 puan 3. sırada giren Galatasaray, lider Beşiktaş'ın 3, ikinci Fenerbahçe'nin ise 1 puan gerisinde bulunuyor.

Geride kalan 38 maçta 6 galibiyet, 10 beraberlik ve 22 mağlubiyetle 28 puan toplayabilen ve son sırada yer alan Yukatel Denizlispor'un ligden düşmesi daha önce kesinleşmişti. İki takım arasında ligin ilk yarısında İstanbul'da oynanan maçı Galatasaray 6-1 kazanmıştı.

Şampiyonluk ümitleri için gözler Beşiktaş maçında

Süper Lig'de 40. haftada sahasında lider Beşiktaş'ı 3-1'lik skorla mağlup eden sarı-kırmızılı takım, şampiyonluk umutlarını son 2 maça taşıdı. Şampiyonluk şansını sürdürebilmesi için Galatasaray'ın Denizli deplasmanından galibiyetle dönmesi, aynı saatte başlayacak maçta da lider Beşiktaş'ın Fatih Karagümrük karşısında puan kaybetmesi gerekiyor. Lider Beşiktaş'ın, Fatih Karagümrük'ü yenmesi durumunda da Galatasaray'ın şampiyonluk ümitleri sona erecek.

Galatasaray'da tek eksik

Sarı-kırmızılı ekipte bir oyuncu Yukatel Denizlispor'a karşı forma giyemeyecek. Galatasaray'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) izolasyon süreci tamamlanan Oghenekaro Etebo, teknik direktör Fatih Terim'in görev vermesi durumunda sahaya çıkabilecek. Beşiktaş derbisinde sol ayak bileğinde darbeye bağlı yumuşak doku ve kemik ödemi tespit edilen Mısırlı santrfor Mustafa Muhammed, Denizli temsilcisine karşı görev yapamayacak. Galatasaray'da müsabaka öncesinde Arda Turan, Ryan Donk ve Etebo sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Son 7 maçını kaybetmedi

Galatasaray, Süper Lig'de çıktığı son 7 müsabakada yenilmedi. Ligde son yenilgisini 32. haftadaki Atakaş Hatayspor mücadelesinde yaşayan sarı-kırmızılı ekip, sonrasında çıktığı 7 karşılaşmada 5 galibiyet, 2 beraberlik aldı. Son 4 müsabakayı kazanan Galatasaray, 7 maçta 12 gol atarken kalesinde sadece 4 gol gördü. AA

Formula 1 Azerbaycan Grand Prix’si ilk kez cumartesi günü koşulacak

Formula 1 yönetimi, Azerbaycan Hükümeti'nden gelen resmi talep üzerine Bakü Şehir Pisti'ndeki yarış takvimini bir gün öne çekti. 27 Eylül Anım Günü nedeniyle alınan bu karar doğrultusunda, hafta sonu rutinini bozan yarışın ışıkları bu kez pazar değil, cumartesi günü sönecek

21.09.2026 17:30:00
Eyüp Kabil
 
Formula 1 Azerbaycan Grand Prix’si ilk kez cumartesi günü koşulacak
Formula 1 Azerbaycan Grand Prix’si ilk kez cumartesi günü koşulacak
Formula 1 dünyası, sezonun 15. ayağı olan Azerbaycan Grand Prix'si öncesinde sıra dışı bir takvim güncellemesine sahne oluyor. Normal şartlarda pazar günleri gerçekleştirilen ana yarış, bu yıla özel olarak 26 Eylül Cumartesi gününe alındı.

Kararın arkasında, Azerbaycan'ın 2020 yılındaki İkinci Dağlık Karabağ Savaşı'nda hayatını kaybeden askeri personeli anmak adına ilan ettiği 27 Eylül Anım Günü bulunuyor. Ulusal yas ve anma etkinlikleriyle çakışmaması adına F1 yönetimi ve yerel organizatörler, tüm seansları 24 saat öne kaydırma konusunda mutabık kaldı.

Hafta sonu programı tamamen değişti

Takvimin öne çekilmesiyle birlikte takımların ve medyanın alışık olduğu akış da tamamen değişti. Bakü'nün dar sokaklarında ve 2 kilometrelik devasa düzlüğünde mücadele edecek olan pilotlar, perşembe günü antrenman seansları için piste çıkacak. Kritik sıralama turları ise 25 Eylül Cuma günü gerçekleştirilecek.

Bu esneklik, Formula 1 tarihinde son yıllarda Ramazan ayı veya lojistik nedenlerle Bahreyn, Suudi Arabistan ve Las Vegas'ta uygulanan cumartesi yarışları trendinin en yeni halkasını oluşturuyor. Dar ve virajlı eski şehir bölgesiyle yüksek hız gerektiren düzlükleri bir arada barındıran Bakü Şehir Pisti, özellikle yeni nesil hibrit motorların enerji yönetimi açısından bu yıl takımları her zamankinden daha fazla zorlayacak.

Şampiyonluk yarışında akıl oyunları

Pist üstündeki teknik zorlukların yanı sıra, gözler şampiyona lideri üzerinde olacak. Mercedes'in 20 yaşındaki genç yeteneği Kimi Antonelli, en yakın takipçisi ve takım arkadaşı George Russell'ın 81 puan önünde liderliğini sürdürüyor. Antonelli, Bakü'de kazanması halinde Formula 1 tarihinin en genç dünya şampiyonu olma yolunda dev bir adım daha atmış olacak.

Ancak eski dünya şampiyonu Nico Rosberg'in de belirttiği gibi, genç pilotun bu süreçteki en büyük rakibi kendi üzerindeki psikolojik baskı ve McLaren ile Ferrari'nin getirdiği yeni güncelleme paketleri olacak. Özellikle son yarışlarda şanssız sanal güvenlik aracı kararlarıyla galibiyeti kaçıran McLaren pilotu Lando Norris, Bakü'ye getirilen yeni taban ve kanat güncellemeleriyle Antonelli'nin en ciddi tehdidi konumunda.

Fenerbahçe’den tarihi fark: 8-0

Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Fenerbahçe, Eyüpspor'u 8-0 mağlup ederek kulüp tarihinin ligdeki en farklı galibiyetine imza attı

20.09.2026 19:32:00 / Güncelleme: 20.09.2026 19:35:30
Haber Merkezi
 
Fenerbahçe’den tarihi fark: 8-0
Fenerbahçe’den tarihi fark: 8-0
Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Fenerbahçe, Eyüpspor'u 8-0 mağlup ederek kulüp tarihinin ligdeki en farklı galibiyetine imza attı. Sarı-lacivertliler milli araya büyük moral ile girdi.

Chobani Stadı'nda oynanan karşılaşmaya hızlı başlayan Fenerbahçe, 5. dakikada Greenwood'un penaltı golüyle öne geçti. 7. dakikada Vedat Muric farkı ikiye çıkarırken, Kosovalı golcü 21. dakikada bir kez daha sahneye çıktı.

dakikada Guendouzi, 45+1'de ise İrfan Can Kahveci'nin golleriyle ilk yarı 5-0 sona erdi.

İkinci yarıda da baskısını sürdüren Fenerbahçe, 47 ve 55. dakikalarda Muric'in golleriyle skoru 7-0'a taşıdı. 80. dakikada Greenwood'un golü tarihi skoru belirledi: 8-0.

Tarihi galibiyet



Bu sonuçla Fenerbahçe, lig tarihinde rakiplerine karşı elde ettiği en farklı galibiyet rekorunu geliştirdi. Sarı-lacivertliler daha önce 7 farklı galibiyetlerle yetinirken, Eyüpspor karşısında 8 farklı üstünlüğe ulaştı.

Muric'ten dört gol



Gecenin yıldızı ise 4 gol atan Vedat Muric oldu. 7, 21, 47 ve 55. dakikalarda fileleri havalandıran golcü oyuncu, ligdeki gol sayısını 6'ya yükseltti.

Greenwood iki golle galibiyete katkı verirken, Guendouzi bu sezonki ilk golünü kaydetti. İrfan Can Kahveci ise 476 gün sonra Fenerbahçe formasıyla ligde gol sevinci yaşadı.

Fenerbahçe, 8-0'lık tarihi galibiyetin ardından milli araya moralli girdi.

Thomas Reis: 'Bütün oyuncularımızın en iyi haline ihtiyacımız var'

Trabzonspor Teknik Direktörü Thomas Reis, Galatasaray maçının ardından yaptığı açıklamada, iki günlük süreçte beklenenden çok daha iyi bir performans sergilediklerini söyledi

20.09.2026 11:05:00
İhlas Haber Ajansı
 
Thomas Reis: 'Bütün oyuncularımızın en iyi haline ihtiyacımız var'
Thomas Reis: 'Bütün oyuncularımızın en iyi haline ihtiyacımız var'
Trabzonspor Teknik Direktörü Thomas Reis, Galatasaray maçının ardından yaptığı açıklamada, iki günlük süreçte beklenenden çok daha iyi bir performans sergilediklerini söyledi
Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Trabzonspor, sahasında Galatasaray'ı 4-0 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Teknik Direktörü Thomas Reis, değerlendirmelerde bulundu.

"İki günün ardından çok önemli bir performans"

Galatasaray karşısında takımının savunma ve hücumdaki performansına dikkat çeken Reis, "Çok mutlu olduğumu ifade ederek sözlerime başlamak istiyorum. Sadece, sizin de bildiğiniz gibi, iki günlük bir süreç sonrasında takımla beraber bu maça çıkma fırsatı bulduk. Aslında belki de bizden beklenmeyen derecede çok yüksek, çok iyi bir performans gösterdiğimizi söyleyebilirim bugün. İyi savunma vardı, iyi hücum vardı. Çok önemli bir galibiyet oldu bizim adımıza" ifadelerini kullandı.

"Taraftarlarımızın benim yanımda olması çok önemliydi"

Karşılaşmada taraftarların verdiği desteğin kendisi açısından özel olduğunu belirten Reis, "Gerçekten çok önemli bir performans gösterdiğimizi düşünüyorum takım olarak. Taraftarlarımız için de ayrıca çok mutluyum. Onların buraya gelişi, destekleyişi çok önemliydi bizim adımıza. İlk kez ben de taraftarlarımızın bana karşı değil, benim yanımda olduğu bir durum yaşadım burada. Dolayısıyla benim adıma da önemli bir galibiyet oldu. Çok özel bir galibiyet olduğunu ifade edebilirim" diye konuştu.

"Geçmiş geçmişte kaldı"

Göreve gelmeden önceki süreç hakkında fazla konuşmak istemediğini vurgulayan Reis, bundan sonraki döneme odaklandığını söyledi. Reis, "Öncelikle burada olmadığım dönem hakkında aslında çok fazla konuşmak istemiyorum. Geçmiş geçmişte kaldı. Şu an ben takımın geleceği için buradayım. Oyuncularımızı daha iyi hale getirebilmek, daha iyi bir oyun ortaya koyabilmek için buradayım. Geçmişle ilgili çok fazla konuşmak istemiyorum" dedi.

"60-70. dakikalardan sonra yorgunluk gördük"

Takımın fiziksel durumuna da değinen Reis, karşılaşmanın son bölümünde bazı oyuncuların yorulduğunu belirterek, "Bugün ilk izlenimlerim maç hakkında, harika bir maç oldu bizim adımıza. Gerçekten çok iyi bir maç çıkardığımızı söyleyebilirim. Ama çok iyi maç çıkardığımızı söylerken birkaç detayı da eklemek gerekir. 60-70. dakikalardan sonra bazı oyuncularımızın biraz yorulduğunu gördük. Bunun üzerine elbette çalışacağız" ifadelerini kullandı.

"Her şey üzerine çalışacağız"

Milli arayı takımın gelişimi açısından değerlendirmek istediklerini belirten Reis, milli takımlara gidecek oyuncular nedeniyle tam kadro çalışma fırsatı bulamayacaklarını söyledi. Reis, "Milli arada bu çalışma fırsatını bulacağız ama milli arada bu durum çok kolay olmayacak. Sizin de bildiğiniz gibi milli takımlarına gidecek çok fazla oyuncumuz var. Onlarla çalışma fırsatı bulamayacağız. Ama tabii ki burada olan arkadaşlarımızla birlikte, milli takıma giden arkadaşlarımızın dönmesiyle birlikte savunmayı çalışacağız, hücumu çalışacağız, fiziksel kondisyonu çalışacağız. Her şey üzerine çalışacağız" şeklinde konuştu.

"Bütün oyuncularımızın en iyi haline ihtiyacımız var"

Önlerinde yoğun bir fikstür bulunduğuna dikkat çeken Alman hoca, bütün oyuncularından maksimum verim almak istediklerini belirterek, şunları söyledi:
"Milli ara sonunda sizin de bildiğiniz gibi birçok maç oynayacağız ve bütün oyunculara, oyuncuların en iyi haline ihtiyacımız var. Takımıma böyle bir başlangıç için teşekkür ediyorum."

"Yeni bir macera, yeni bir dönem başladı"

Trabzonspor Teknik Direktörü Thomas Reis, milli ara sonrasında karşılaşacakları Samsunspor maçına ilişkin ise, "Bu galibiyetten dolayı mutlu olan taraftarlara çok teşekkür ederim. Milli ara sonrası Samsunspor ile oynayacağız. İki takım arasındaki maçların derbi olduğunu ve iki takım arasında rekabet olduğunu biliyorum. Samsunspor'dan ayrılırken beni havaalanına uğurlamak için gelen taraftarlara çok teşekkür ediyorum. Beni o zaman çok mutlu etmişlerdi" dedi.

"Yeni bir macera, yeni bir dönem başladı"

Artık Trabzonspor'daki yeni görevine odaklandığını vurgulayan Reis, "Ama artık yeni bir macera, yeni bir dönem başladı. Aslında dinlenmem gerek. Kendimi çok da yorgun hissediyorum. Pazartesi bir maç oynadık, bugün de bir maç oynadık. Yorucu ama harika bir hafta oldu benim adıma" diye konuştu.

Başakşehir’den farklı galibiyet: 4-0

Trendyol Süper Lig’in 6. haftasında Başakşehir FK, sahasında konuk ettiği Gençlerbirliği’ni 4-0 mağlup ederek 4 maçlık galibiyet hasretine son verdi

19.09.2026 23:16:00
Haber Merkezi
 
Başakşehir’den farklı galibiyet: 4-0
Başakşehir’den farklı galibiyet: 4-0
Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Başakşehir FK, sahasında konuk ettiği Gençlerbirliği'ni 4-0 mağlup ederek 4 maçlık galibiyet hasretine son verdi.

Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanan karşılaşmada ev sahibi ekip maça hızlı başladı. 9. dakikada Andreas Skov Olsen'in golüyle Başakşehir 1-0 öne geçti.

Shomurodov sahneye çıktı

33. dakikada Eldor Shomurodov savunma arkasına sarkarak kaleci İrfan Can Eğribayat ile karşı karşıya kaldı ve düzgün vuruşuyla farkı ikiye çıkardı. İlk yarı Başakşehir'in 2-0 üstünlüğüyle tamamlandı.

İkinci yarıda da oyunun kontrolünü elinde tutan Başakşehir, 51. dakikada penaltı kazandı. Selke'nin ceza sahasında yerde kalmasının ardından hakem Atilla Karaoğlan penaltı noktasını gösterdi. 53. dakikada Davie Selke penaltıyı gole çevirerek skoru 3-0 yaptı.

Shomurodov skoru belirledi

Karşılaşmanın 65. dakikasında Shomurodov bir kez daha sahneye çıktı. Skov Olsen'in pasında ceza sahasında topla buluşan Özbek golcü, düzgün vuruşuyla topu ağlara göndererek skoru 4-0 yaptı.

Bu sonuçla Başakşehir puanını 7'ye yükseltti ve dört maçlık galibiyet hasretini sona erdirdi. Gençlerbirliği ise 7 puanda kaldı. Başakşehir gelecek hafta Konyaspor deplasmanına çıkacak; Gençlerbirliği ise sahasında Amedspor'u ağırlayacak

Trabzon’da gündüz yağmur, akşam gol fırtınası!

Trabzonspor, Papara Park’ta lider Galatasaray’ı 4-0 mağlup etti

19.09.2026 22:21:00
Haber Merkezi
 
Trabzon’da gündüz yağmur, akşam gol fırtınası!
Trabzon’da gündüz yağmur, akşam gol fırtınası!
Trabzonspor, Papara Park'ta lider Galatasaray'ı 4-0 mağlup etti. Bordo-mavililerde Mohamed Salah 3 gol ve 1 asistle gecenin yıldızı olurken, Galatasaray ligde sezonun ilk yenilgisini aldı.

Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Trabzonspor ile Galatasaray, Papara Park'ta karşı karşıya geldi. Gün boyunca Trabzon'da etkili olan yağmur ve fırtınanın ardından akşam saatlerinde bu kez sahada gol fırtınası esti. Bordo-mavililer, lider Galatasaray'ı 4-0 gibi çarpıcı bir skorla geçti.

Salah perdeyi erken açtı



Karşılaşmaya hızlı başlayan Trabzonspor, 4. dakikada Mohamed Salah'ın golüyle 1-0 öne geçti. Galatasaray savunmasının arkasına sarkan Mısırlı yıldız, karşı karşıya pozisyonda yaptığı düzgün vuruşla topu ağlara gönderdi.

Bordo-mavililer baskısını sürdürürken 39. dakikada Noah Saviolo sahneye çıktı. Salah'ın hazırladığı pozisyonda Saviolo'nun vuruşu ağlarla buluştu ve skor 2-0 oldu.

Devre bitmeden fark üçe çıktı

İlk yarının son bölümünde yeniden sahneye çıkan Salah, 44. dakikada kendisinin ikinci, takımının üçüncü golünü kaydetti. Böylece Trabzonspor soyunma odasına 3-0 üstünlükle girdi.

İkinci yarıda da Salah fırtınası



Galatasaray ikinci yarıda farkı azaltmak için daha fazla risk alırken Trabzonspor hızlı hücumlarla etkili oldu.

80. dakikada Salah bir kez daha fileleri havalandırdı. Sağ kanattan ceza alanına giren yıldız futbolcu, kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu ağlara göndererek skoru 4-0'a taşıdı. Böylece Salah, Galatasaray karşısında hat-trick yaptı.

Galatasaray 10 kişi kaldı

Karşılaşmanın ilerleyen bölümünde Galatasaray'da Lesley Ugochukwu, VAR incelemesinin ardından kırmızı kart gördü. Sarı-kırmızılılar mücadeleyi 10 kişi tamamladı. Teknik direktör Okan Buruk da 72. dakikada kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Gecenin kahramanı: Mohamed Salah

Trabzonspor'un 4-0'lık galibiyetinde 3 gol ve 1 asistle oynayan Mohamed Salah, karşılaşmanın tartışmasız öne çıkan ismi oldu.

Bu sonuçla Trabzonspor puanını 10'a yükseltirken, Galatasaray 13 puanda kaldı ve sezonun ilk lig yenilgisini yaşadı.

Gündüz Trabzon'da yağmur ve fırtına vardı; akşam Papara Park'ta ise Salah ve Trabzonspor'un gol fırtınası esti: 4-0!

Trabzon'da 54'cü karşılaşma

Trabzonspor, Galatasaray ile Trendyol Süper Lig'de evinde oynadığı 53 müsabakada 21 galibiyet, 19 mağlubiyet ve 13 beraberlik aldı

18.09.2026 09:57:00 / Güncelleme: 18.09.2026 10:00:28
İhlas Haber Ajansı
 
Trabzon'da 54'cü karşılaşma
Trabzon'da 54'cü karşılaşma
Trabzonspor, Galatasaray ile Trendyol Süper Lig'de evinde oynadığı 53 müsabakada 21 galibiyet, 19 mağlubiyet ve 13 beraberlik aldı.

Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Trabzonspor yarın saat 20.00'de Galatasaray'ı konuk edecek. İki takım arasında 1974-1975 sezonunda başlayan rekabette Süper Lig'de Trabzon'da oynanan maçlarda Karadeniz ekibinin üstünlüğü bulunuyor.

Söz konusu 53 müsabakada Trabzonspor, 21 kez rakibini mağlup ederken, Galatasaray ise 19 defa kazandı. Trabzon'daki 13 karşılaşma da beraberlikle sonuçlandı. Bordo-mavililerin 64 golüne, sarı-kırmızılılar 69 golle yanıt verdi.

Farklı skorlar



Rekabette Galatasaray, rakibe karşısında en farklı galibiyetlerini 21 Ocak 2024'te deplasmanda 5-1, 26 Mayıs 2001'de de İstanbul'daki lig maçında 4-0'lık skorlarla elde etti. Trabzonspor ise 2018-2019 sezonunda 1 Eylül 2018 tarihinde ligde sarı-kırmızılıları 4-0 mağlup etti.

15 Kasım 1998 tarihinde İstanbul'da Trabzonspor'un 5-3 kazandığı lig müsabakası, rekabetteki en gollü karşılaşma oldu.

Beşiktaş coştu, Marsilya dağıldı!

UEFA Avrupa Ligi’nin ilk haftasında Marsilya’yı Tüpraş Stadı’nda konuk eden Beşiktaş, rakibini 4-1 mağlup ederek lige 3 puanla başladı

18.09.2026 00:04:00
Haber Merkezi
 
Beşiktaş coştu, Marsilya dağıldı!
Beşiktaş coştu, Marsilya dağıldı!
UEFA Avrupa Ligi'nin ilk haftasında Marsilya'yı Tüpraş Stadı'nda konuk eden Beşiktaş, rakibini 4-1 mağlup ederek lige 3 puanla başladı. Siyah-beyazlıların gollerini İlhan Fakılı, Vaclav Cerny, Amir Murillo ve Ernest Poku kaydetti.

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi lig aşamasının ilk haftasında Fransız temsilcisi Marsilya ile karşılaştı. Tüpraş Stadı'nda oynanan mücadelede siyah-beyazlılar özellikle ikinci yarıdaki etkili futboluyla farklı galibiyete uzandı.

İLK YARIDA KARŞILIKLI GOLLER



Beşiktaş karşılaşmaya hızlı başladı. 15. dakikada İlhan Fakılı, Olaitan'ın savunma arkasına gönderdiği pası iyi değerlendirerek kaleciyi mağlup etti ve takımını 1-0 öne geçirdi.

Marsilya bu gole 29. dakikada Keyliane Abdallah ile karşılık verdi. Savunma arkasına atılan uzun pasta topla buluşan Abdallah, yerden vuruşuyla skoru 1-1'e getirdi. İlk yarı bu skorla tamamlandı.

İKİNCİ YARIDA BEŞİKTAŞ FARKI AÇTI



İkinci yarıya baskılı başlayan Beşiktaş, 56. dakikada Vaclav Cerny ile yeniden öne geçti. Orkun Kökçü'nün taşıdığı hızlı atakta sağ tarafta topla buluşan Cerny'nin şutu uzak direğe çarparak ağlarla buluştu: 2-1.

Bu golden yalnızca üç dakika sonra sahneye Amir Murillo çıktı. Beşiktaş'ın baskısı sonucunda oluşan pozisyonda Murillo'nun golüyle fark ikiye yükseldi: 3-1.

POKU SON SÖZÜ SÖYLEDİ

Beşiktaş'ın genç oyuncusu Ernest Poku, 81. dakikada skoru belirleyen golü attı. Olaitan'ın sol kanattan arka direğe gönderdiği topu tamamlayan Poku, siyah-beyazlı formayla Avrupa'daki ilk golünü kaydetti ve skoru 4-1 yaptı.

Karşılaşmanın kalan bölümünde başka gol olmayınca Beşiktaş, Marsilya'yı 4-1 mağlup ederek UEFA Avrupa Ligi'ne 3 puanla başladı.

MAÇIN GOLLERİ

15' İlhan Fakılı: Beşiktaş 1-0 Marsilya

29' Keyliane Abdallah: Beşiktaş 1-1 Marsilya

56' Vaclav Cerny: Beşiktaş 2-1 Marsilya

59' Amir Murillo: Beşiktaş 3-1 Marsilya

81' Ernest Poku: Beşiktaş 4-1 Marsilya
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.