logo
30 TEMMUZ 2026

Atiba kalıyor, diğerleri gidiyor

Beşiktaş'ta göreve yeniden gelen Fikret Orman ve yönetimi, önümüzdeki sezonun planlamasına bu hafta başlayacak. Siyah-beyazlıların Atiba'ya 1 yıllık sözleşme önereceği öğrenildi.

14.05.2019 00:00:00
 
Atiba kalıyor, diğerleri gidiyor
Atiba kalıyor, diğerleri gidiyor
Beşiktaş'ta yönetim kurulu maratona başlıyor. Bugün mazbatasını alacak olan Başkan Fikret Orman ve yeni yönetim kurulu, önümüzdeki sezonun planlaması için kolları sıvayacak. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan oyuncularla ilgili olarak karar verecek olan yönetim, kadro dışı durumda bulunan Tolga Zengin ve Gökhan Töre'yle yolları ayıracak.

İki oyuncunun da sezon sonunda sözleşmesi sona eriyor. Bunun dışında kontratı bitecek olan Mustafa Pektemek'e de yeni sözleşme önerilmeyecek. Bu futbolcuya teşekkür edilerek yollar ayrılacak. Son olarak Hollanda ekibi Willem'de kiralık olarak forma giyen ancak sözleşmesi feshedilerek geri dönen Araz Özbiliz'le de yolları ayırmayı planlayan yönetim, bu futbolcuyla bir görüşme gerçekleştirecek ve sözleşmesinin karşılıklı feshedilmesi için orta yolu bulmaya çalışacak.

Atiba'ya 1 yıllık sözleşme önerisi

Sezon başında Atiba Hutchinson'la 1 yıllık sözleşme imzalayan ve bu futbolcunun sezon başından bu yana gösterdiği performans sonrasında Atiba'yla yeniden görüşmeye karar veren Fikret Orman ve Yönetim Kurulu, Kanadalı futbolcuyla sözleşme uzatmak için 1 yıllık teklifte bulunacak.

Bunun dışında Brezilyalı yıldız Adriano'ya da teklif yapılacak. Sezon başından itibaren Adriano'yla sözleşme uzatmak için görüşen yönetim, bu futbolcunun henüz net cevap vermemesi üzerine, sezon sonunda Adriano'ya son bir teklif daha yapacak. Brezilyalı oyuncunun bu teklifi kabul etmemesi halinde kendisine teşekkür edilerek yollar ayrılacak.

Kartal'ın gündeminde olan bir diğer isim de kiralık olarak forma giyen Kagawa. Mevcut mali şartlar altında bu futbolcunun bonservisinin alınmasının zor olduğunu belirten yöneticiler, buna karşılık Borussia Dortmund'a yeniden kiralama teklifinde bulunacak. Kagawa'nın transferi sonrasında özellikle Japonya'da Beşiktaş'a karşı oluşan ilgi nedeniyle bu futbolcuyu kadrosuna katmak isteyen yönetim, Japon yıldızla bir görüşme gerçekleştirecek. Kagawa'nın olumlu cevap vermesi halinde ise Borussia Dortmund'un kapısı çalınacak.



Koltuk Altındaki Her Şişlik Yağ Bezesi Değil

Koltuk altında fark edilen şişlikler, özellikle kadınlarda endişeye yol açabiliyor. Çoğu kişi bu durumu yağ bezesi, lenf bezi büyümesi ya da kötü huylu bir hastalık olarak değerlendirse de, günlük radyoloji pratiğinde bu şişliklerin önemli bir kısmının doğuştan gelen aksesuar meme dokusundan kaynaklandığı görülüyor

29.07.2026 12:23:00
Ahmet Turan Yiğit
 
Koltuk Altındaki Her Şişlik Yağ Bezesi Değil
Koltuk Altındaki Her Şişlik Yağ Bezesi Değil
Koltuk altında fark edilen şişlikler, özellikle kadınlarda endişeye yol açabiliyor. Çoğu kişi bu durumu yağ bezesi, lenf bezi büyümesi ya da kötü huylu bir hastalık olarak değerlendirse de, günlük radyoloji pratiğinde bu şişliklerin önemli bir kısmının doğuştan gelen aksesuar meme dokusundan kaynaklandığı görülüyor. Toplumda çok fazla bilinmeyen bu durum, sanılandan daha sık rastlanabiliyor.

Aksesuar meme nedir?
Anne karnındaki gelişim sırasında ortaya çıkan ve normal meme dokusundan ayrı kalan ek meme dokusu, aksesuar meme olarak adlandırılıyor. Embriyonik dönemde koltuk altından kasığa kadar uzanan "meme çizgisi" normalde büyük ölçüde kaybolur. Ancak bazı kişilerde bu çizginin bir kısmı gerilemez ve o bölgede meme dokusu kalır. En sık koltuk altında görülse de göğüs duvarı, karın ön duvarı ve nadiren kasık bölgesinde de ortaya çıkabiliyor.

Yıllarca fark edilmeyebilir 
Küçük boyutlarda olduğunda belirti vermeyen aksesuar meme dokusu, ergenlik döneminde hormonların etkisiyle büyüyebilir. Gebelik ve emzirme dönemlerinde ise daha belirgin hale gelir ve normal meme dokusu gibi süt üretebilir. Bazı kadınlar emzirme sırasında koltuk altından süt geldiğini fark ederek şaşkınlık yaşayabiliyor.

Hangi şikayetlerle ortaya çıkabilir 
Koltuk altında ele gelen yumuşak bir şişlik, adet dönemlerinde büyüyen ve hassaslaşan doku, gebelikte belirginleşme, kol hareketlerinde rahatsızlık hissi ve estetik kaygılar en sık başvuru nedenleri arasında. Sıcak havalarda kıyafet seçiminde zorluk yaşayan kişiler de bu nedenle uzman değerlendirmesi talep edebiliyor.

Her koltuk altı şişliği yağ bezesi değildir 
Toplumda sık yapılan yanlışlardan biri, koltuk altındaki her şişliğin yağ bezesi sanılması. Oysa bu bölgede yağ dokusu, büyümüş lenf nodu, lipom, kist, enfeksiyon veya aksesuar meme dokusu bulunabilir. Kesin tanı için yalnızca fizik muayene değil, radyolojik incelemeler de gereklidir.

Tanıda görüntüleme yöntemleri önemli 
Ultrasonografi genellikle ilk tercih edilen yöntemdir. Normal meme dokusuna benzeyen yapılar ayrıntılı şekilde incelenebilir. Gerekli durumlarda mamografi veya MR ile değerlendirme genişletilebilir. Şüpheli kitlelerde ileri görüntüleme tanıyı netleştirmede kritik rol oynar.

Aksesuar meme dokusunda da hastalık gelişebilir 
Bu dokuda fibroadenom, kist, mastit, yağ nekrozu ve nadiren meme kanseri görülebilir. Uzun süredir var olan bir şişliğin aniden büyümesi, sertleşmesi veya ağrıya yol açması halinde uzman değerlendirmesi ihmal edilmemelidir.

Her zaman cerrahi tedavi gerekmez 
Şikâyet oluşturmayan ve estetik açıdan rahatsızlık vermeyen aksesuar meme dokusu düzenli takip edilebilir. Ancak ağrıya neden olması, kol hareketlerini kısıtlaması veya estetik kaygı yaratması halinde cerrahi tedavi gündeme gelebilir.

Gebelik döneminde bilinmesi gerekenler 
Gebelik hormonlarının etkisiyle bu doku büyüyebilir ve süt salgılayabilir. Çoğu zaman normal kabul edilse de enfeksiyon, aşırı ağrı veya sertlik gelişirse uzman değerlendirmesi gerekir.

Erken değerlendirme endişeyi azaltır 
Koltuk altında fark edilen her şişlik yağ bezesi değildir. Aksesuar meme dokusu çoğu zaman iyi huyludur ancak hastalık gelişme riski vardır. Bu nedenle yeni fark edilen, büyüyen veya ağrıya neden olan her kitlenin radyolojik olarak incelenmesi büyük önem taşır.

Fenerbahçe'nin en önemli maçı


 
 
Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi elemelerinde tur için sahaya çıkacak. Sarı-lacivertliler, rakibini elemesi durumunda 3. eleme turunda Sturm Graz-Hearts eşleşmesinin galibiyle karşı karşıya gelecek. Ardından play-off'ta daha güçlü bir takımla karşılaşacak. Fenerbahçe en son 2008'de Şampiyonlar Ligi'nde gruplarda mücadele etmişti. 

28.07.2026 10:25:00 / Güncelleme: 28.07.2026 10:44:12
Haber Merkezi
 
 Fenerbahçe'nin en önemli maçı
 Fenerbahçe'nin en önemli maçı

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu rövanşında yarın Polonya'nın Gornik Zabrze ekibiyle deplasmanda karşılaşacak. Zabrze şehrindeki Zabrze Arena'daki müsabaka, TSİ 21.00'de başlayacak. Mücadeleyi, Belçikalı hakem Lothar D'hondt yönetecek. D'hondt'un yardımcılıklarını aynı ülkeden Romain Devillers ve Nico Claes yapacak.

Turun ilk maçında Kadıköy'de rakibini 1-0 mağlup eden Fenerbahçe, her türlü galibiyet ve beraberlik halinde eşleşmeyi geçen taraf olacak. Ev sahibi ekibin 1 farklı galibiyeti durumunda maç uzatmalara gidecek. Uzatma bölümünde sonuç değişmezse seri penaltı atışları turu geçen tarafı belirleyecek. Gornik Zabrze'nin 2 ve daha farklı galibiyeti durumunda ise Fenerbahçe organizasyona veda edecek.

Sarı-lacivertliler, rakibini elemesi durumunda 3. eleme turunda Sturm Graz-Hearts eşleşmesinin galibiyle karşı karşıya gelecek.

18 yıllık hasret

Sarı-lacivertliler, Avrupa'nın en prestijli kulüp organizasyonunda en son 2008-2009 sezonunda mücadele etmiş ve o sezon grup aşamasında hayal kırıklığı yaratarak turnuvaya 2008 yılında veda etmişti. Şampiyonlar Ligi'nde 2009 yılını görebilmesi için grup aşamasını geçmesi gerekiyordu. Dahası Fenerbahçe'nin lig şampiyonluğu hasreti de 13. yılına girmiş oldu. 

Fenerbahçe'nin muhtemel 11'i

Fenerbahçe'nin Gornik Zabrze karşısındaki muhtemel ilk 11'i şöyle:
Ederson, Semedo, Skriniar, Oosterwolde, Levent Mercan, Guendouzi, İsmail Yüksek, İrfan Can Kahveci, Asensio, Kerem Aktürkoğlu, Talisca... Yeni transferler Nathan Ake ve Mason Greenwood'un ilk 11'de oynayıp oynamayacağı netleşmedi. 

Mücadele eski Başkan Sadettin Saran'ın sahibi olduğu şifreli kanal S Sport'tan canlı yayınlanacak. İlk maçı Başkan Aziz Yıldırım'ın inisiyatifiyle TV100 yayınlamıştı. Fenerbahçe yönetimi, yurtdışı yayın haklarına müdahale edemiyor. 

Filenin Sultanları yurda döndü

2026 FIVB Milletler Ligi şampiyonu A Milli Kadın Voleybol Takımı, kupasıyla yurda döndü

27.07.2026 20:00:00
Haber Merkezi
 
Filenin Sultanları yurda döndü
Filenin Sultanları yurda döndü
Çin'in Makau Özel İdari Bölgesi'nde düzenlenen organizasyonun finalinde Brezilya'yı 3-1 mağlup ederek altın madalyaya uzanan "Filenin Sultanları"nı taşıyan uçak, saat 15.20'de İstanbul Havalimanı'na iniş yaptı.

Tarih yazan ay-yıldızlı kafileyi havalimanında yetkililer, basın mensupları ve ellerinde Türk bayrakları ile çiçekler bulunan çok sayıda vatandaş büyük bir coşkuyla karşılıyor.

Şampiyonluk kupasıyla yurda dönen milli sporcular, bando ve marşlar eşliğinde karşılanırken yolcular ve yer hizmetleri personeli de alkışlarla milli takıma sevgi gösterisinde bulundu.

"Milli sporcularımız ve teknik kadro, İstanbul Havalimanı'nda kendileri için oluşturulan alanda basın mensupları ve vatandaşlara açıklamalarda bulundu.


"İnşallah daha nicelerine"


Kaptan Gizem Örge, "Böyle karşılanmak gerçekten harika. Döktüğümüz her ter, her emek; bu ülke için verdiğimiz... bu karşılanmaya değer. Biz maçtan çıktıktan sonra, o sevincin ilk heyecanını yaşadıktan sonra; sosyal medyada olsun, televizyonlarda olsun, ülkemizin de bizimle aynı heyecanı yaşadığını görmek, o maç sayısında aynı coşkuyla herkesin sıçradığını görmek, bizimle aynı sevinç gözyaşlarını döktüğünü görmek gerçekten verdiğimiz her emeğe değiyor. Ülkemize kupayla döndüğümüz için çok mutluyuz. Çok teşekkür ediyoruz, inşallah daha nicelerine" diye konuştu.


Daniele Santarelli'den teşekkür


A Milli Kadın Voleybol Takımı, başantrenör Daniele Santarelli de çok mutlu olduklarını vurgulayarak şunları kaydetti:

"Herkese merhaba. Bu kadar çok kişinin buraya gelmesi harika, geldiğiniz için çok teşekkürler. Bizim için çok güzel bir gün. İstanbul'a geri döndüğümüz ve bu güzel kupayı hep birlikte kutladığımız için çok mutluyuz. Sergilediğimiz performansla insanları gururlandırdığımızı düşünüyorum. Çok iyi oynadık, harika bir Milletler Ligi (VNL) geçirdik. İstediğimiz sonuçları aldık ve oyuncular her geçen gün daha da iyi bir performans sergiledi. Bildiğiniz gibi bu uzun bir süreçti; bu süreç boyunca tüm teknik ekibim ve oyuncularımla her gün daha iyiye gitmek için adım adım önemli ilerlemeler kaydettik. Herkesin mutlu olduğunu düşünüyorum. Herkese çok teşekkürler."

Sacha Boey açıkta kaldı


 
Alman devi Bayern Münih, yeni sezon planlamasında Sacha Boey'in bulunmadığını resmen açıklamıştı. Oyuncu için talep edilen bedel, Galatasaray'ın satın alma opsiyonundaki rakamla aynı.
 

27.07.2026 16:05:00
Haber Merkezi
 
Sacha Boey açıkta kaldı
Sacha Boey açıkta kaldı

Bayern Münih'in Sportif Direktörü Christopher Freund, "Sacha Boey ve Joao Palhinha gelecek sezon planlarımızda yer almıyor. Oyunculara bu karar iletildi" açıklamasını yapmıştı. Yani resmen iki futbolcunun da gelecek planlarında bulunmadığı açıklanmış oldu. Sacha Boey, geride bıraktığımız sezonun devre arasında Galatasaray'a kiralanmıştı. Sarı-Kırmızılılar'ın 15 milyon Euro'luk satın alma opsiyonu vardı. Ancak bu madde aktif hale getirilmedi. Fransız sağ bek, Bayern'e döndü. Teknik Direktör Okan Buruk, 10+4'lük yabancı kontenjanı sebebiyle Boey için hamle yapmadıklarını söylemişti.

Herkes için geçerli tarife

Alman devi, 25 yaşındaki futbolcunun bonservis bedelini 15 milyon Euro olarak belirledi. Yani Galatasaray'ın satın alma opsiyonuyla aynı... Bu arada önemli bir ayrıntı da var. Sacha Boey kaç paraya satılırsa satılsın, Galatasaray'a 5 milyon Euro'luk ekstra ödeme yapılacak. Çünkü oyuncu 2024 kışında Bayern Münih'e satılırken sözleşmeye şu 2 madde konulmuştu:
1. Bayern Münih, 5 milyon Euro şarta bağlı bonus ödeyecek.
2. Oyuncunun başka bir kulübe transfer olması durumunda Bayern Münih, gerçekleşmeyen bonusları Galatasaray'a ödeyecek.

Becao'ya nihayet müşteri çıktı


 
 
Fenerbahçe'nin yeni sezon planlamasında Rodrigo Becao düşünülmüyor. Yönetim olası bir ayrılıkta gerekli kolaylığı gösterecek. Ve sambacıyla Sao Paulo ciddi şekilde ilgileniyor.

26.07.2026 15:01:00
Haber Merkezi
 
Becao'ya nihayet müşteri çıktı
Becao'ya nihayet müşteri çıktı

Fenerbahçe 2023 yazında Udinese'ye 8.31 milyon Euro ödeyerek Rodrigo Becao'yu kadrosuna katmıştı. Brezilyalı stoperle 30 Haziran 2028'e kadar mukavele yapıldı. Sambacının İstanbul kariyeri aslında iyi başladı. Ancak sonrasında yaşanan sakatlık sıkıntısı ve bazı problemler sebebiyle gözden düştü. 30 yaşındaki savunmacı, geride bıraktığımız sezonun devre arasında Kasımpaşa'ya kiralanmıştı. 1.91 boyundaki stoper, yeni sezon planlamasında kesinlikle düşünülmüyor. Ayrıca Fenerbahçe'de ciddi anlamda yabancı fazlalığı var. Birçok isme veda edilmesi gerekiyor.

Fiyatı fena halde düştü

Sao Paulo'nun tecrübeli stoperle ilgilendiği ortaya çıktı. Fenerbahçe'ye 3 milyon Euro'luk bir teklif sunulacağı konuşuluyor. Yönetim, Becao'nun ayrılması için gereken tüm kolaylığı gösterecek. Bu sebeple de 3 milyonluk teklife sıcak bakmaları bekleniyor. Brezilya ekibinin kısa süre içinde masaya oturacağı ifade edildi.

Becao, teknik heyet kararıyla geçen yıl Aralık ayında kadro dışı bırakılmıştı.

İstanbul Maratonu'nda avantajlı kayıtlarda son günler


 
 
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı ile İBB Spor İstanbul tarafından 1 Kasım 2026 Pazar günü düzenlenecek Türkiye İş Bankası 48. İstanbul Maratonu’nda avantajlı kayıt dönemi için son günlere girildi. 

25.07.2026 13:50:00
MURAT ÇORBACI
 
İstanbul Maratonu'nda avantajlı kayıtlarda son günler
İstanbul Maratonu'nda avantajlı kayıtlarda son günler

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı ile İBB Spor İstanbul tarafından 1 Kasım 2026 Pazar günü düzenlenecek Türkiye İş Bankası 48. İstanbul Maratonu'nda avantajlı kayıt dönemi için son günlere girildi. Dünyanın kıtalararası tek maratonu unvanına sahip Türkiye İş Bankası 48. İstanbul Maratonu, 1 Kasım Pazar günü 48'inci kez Asya'yla Avrupa'yı birleştirecek.

World Athletics (Dünya Atletizm Birliği) Gold Label kategorisindeki Avrupa'nın 4, dünyanın 25 maratonundan biri olan Türkiye İş Bankası İstanbul Maratonu'nda avantajlı kayıt dönemi 31 Temmuz'da sona eriyor. Avantajlı dönem fırsatını kaçırmak istemeyen koşucular, 31 Temmuz Cuma günü saat 23.59'a kadar 42K ve 15.5K kategorileri için 1200 TL'ye kayıt yaptırabilecek. 1 Ağustos-13 Ekim arasındaki son kayıt döneminde ise ücret 1400 TL olacak.

Türkiye İş Bankası 48. İstanbul Maratonu kapsamında düzenlenecek 6.5K'lık Kurumsal Koşu kayıtları ise 4 Ağustos Salı günü başlayacak ve kayıt ücreti 1850 TL olacak. Kurumsal Koşu'ya katılan koşucular, geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da çeşitli sivil toplum kuruluşları için iyilik peşinde koşacak ve bağış toplayabilecek.

Yine 6.5K'lık Halk Koşusu için ise kayıt döneminin başlangıcı daha sonra duyurulacak.  Geçen yıl tüm kategorilerde toplam 39 bin kişinin katıldığı ve 42K parkurunda 4 bin 568 kişinin finişe ulaşarak bitiren sayısında Türkiye rekorunun kırıldığı İstanbul Maratonu'na kaydolmak ve detaylı bilgi almak isteyenler "maraton.istanbul" adresini ziyaret edebilir.

Dünya Kupası şike skandalıyla sarsılıyor


 
Dünya Kupası’nda Folarin Balogun’un cezasının FIFA tarafından saniyeler içinde kaldırılması, uluslararası boyutta dev bir bahis skandalına dönüştü. Kopenhag Grubu’nun sızan raporuna göre; ceza kararı resmi olarak açıklanmadan günler önce ABD’li forvetin oynayıp oynamayacağına dair açılan özel bahisler, FIFA içinden bilgi sızdırıldığı ve yasadışı kazanç sağlandığı şüphelerini zirveye çıkardı.
 

25.07.2026 13:37:00
Haber Merkezi
 
Dünya Kupası şike skandalıyla sarsılıyor
Dünya Kupası şike skandalıyla sarsılıyor


Folarin Balogun'un Dünya Kupası'nda gördüğü kırmızı kart cezasının FIFA tarafından kaldırılmasıyla başlayan tartışmalar, uluslararası bir bahis ve şike skandalına dönüştü. Spor müsabakalarındaki şikeleri inceleyen bağımsız uluslararası ağ Kopenhag Grubu, turnuvada tespit ettiği yedi potansiyel şike vakasından birinin Balogun davası olduğunu raporladı.

Kırmızı kart bahsi?

Hazırlanan rapordaki en dikkat çekici detay ise ceza kararı açıklanmadan önce açılan bahisler oldu. Kripto para tabanlı tahmin platformu Polymarket, Balogun'un Bosna Hersek maçında kırmızı kart gördüğü 2 Temmuz tarihinde "Balogun Belçika'ya karşı oynayacak mı?" bahsini kullanıma sundu. FIFA Disiplin Kurulu ise ABD'li forvetin cezasının kaldırıldığını ve oynayabileceğini bu bahisten üç gün sonra, yani 5 Temmuz'da resmi olarak doğruladı.

Bilgi içeriden

Skandalı derinleştiren bir diğer unsur, turnuvada kırmızı kart gören diğer 14 futbolcu için benzer hiçbir bahis piyasasının açılmamış olması.
Sadece Balogun özelinde bu tür bir seçeneğin sunulması ve cezanın sonrasında kaldırılması, FIFA içerisinden sızdırılan bilgiyle "içeriden bilgiye dayalı işlem" yapıldığı iddialarını güçlendirdi.

Kopenhag Grubu, yaşanan bu şüpheli süreçle ilgili olarak FIFA'dan resmi ve yazılı bir açıklama talep etti. İçerik detayları The Athletic'e sızan raporun resmi olarak yayınlanmasıyla birlikte, olayın uluslararası futbol ve bahis dünyasındaki yankılarının daha da büyümesi bekleniyor. Fenerbahçe, Balogun için AS Monaco'ya teklif yapmış, Fransızlar olumlu yaklaşmışıtı... ancak ABD'li oyuncu sarı-lacivertlilerin Şampiyonlar Liginde yer almaması nedeniyle çubukluyu giymeyi reddetmişti

Galatasaray, Serie A ekiplerinden Monza'ya 2-0 mağlup oldu

Galatasaray, Avusturya kampındaki ilk hazırlık maçında Serie A ekiplerinden Monza'ya 2-0 mağlup oldu

25.07.2026 07:29:00
İhlas Haber Ajansı
 
Galatasaray, Serie A ekiplerinden Monza'ya 2-0 mağlup oldu
Galatasaray, Serie A ekiplerinden Monza'ya 2-0 mağlup oldu
Galatasaray, Avusturya kampındaki ilk hazırlık maçında Serie A ekiplerinden Monza'ya 2-0 mağlup oldu.



Galatasaray, ilk hazırlık maçında İtalyan ekibi Monza ile Raiffeisen Arena'da karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılılar sahaya; Günay Güvenç, Elias Jelert, Victor Nelsson, Kazımcan karataş, Arda Ünyay, Roland Sallai, Lesley Ugochukwu, Renato Nhaga, Can Armando Güner ve Ada Yüzgeç 11'iyle sahaya çıktı. İkinci yarıda Kaan Ayhan, Yusuf Kahraman, Yusuf Sivaslıoğlu, Eyüp Aydın, İlkay Gündoğan, Lucas Torreira, Eyüp Can Karasu, Furkan Koçak, Victor Osimhen ve Berat Luş oyuna girerek şans buldu. 90 dakika Monza'nın 2-0 üstünlüğü ile sona ererken, golleri Andrea Carboni ve Patrick Cutrone kaydetti.

Galatasaray kamptaki sıradaki maçında 27 Temmuz Pazartesi günü İtalya temsilcisi Venezia ile Hofmann Personal Stadı'nda mücadele edecek.

Kampın 29 Temmuz Çarşamba günü sona ermesiyle İstanbul'a dönecek sarı-kırmızılı takım, RAMS Park'ta 2 Ağustos Pazar günü Fransa temsilcisi Rennes ile hazırlık maçı yaptıktan sonra 8 Ağustos Cumartesi günü de İspanya ekibi Villarreal ile oynayacağı mücadeleyle sezon öncesi hazırlıklarını sürdürecek.

UEFA Avrupa Ligi: Beşiktaş: 1 - Midtjylland: 0

24.07.2026 09:00:00
İhlas Haber Ajansı
 
UEFA Avrupa Ligi: Beşiktaş: 1 - Midtjylland: 0
UEFA Avrupa Ligi: Beşiktaş: 1 - Midtjylland: 0
UEFA Avrupa Ligi 2. Eleme Turu ilk maçında Beşiktaş, sahasında karşılaştığı Danimarka temsilcisi Midtjylland'ı 1-0 mağlup etti.

İlk yarı



3. dakikada Orkun'un sağ taraftan kullandığı köşe vuruşunda Oh ön direkte kafayla topu içeri çevirdi. Salih'in kale alanı solundan vuruşunda meşin yuvarlak uzak direk dibinden auta gitti.

15. dakikada Friday Ubi Etim, orta sahada Djalo'ya yaptığı faul sonrası direkt kırmızı kartla oyundan atıldı.

22. dakikada Oh ile girdiği duvar pası sonrası ceza sahası girişinde topla buluşan Olaitan'ın uygun pozisyonda vuruşunda meşin yuvarlak soldan auta gitti.

26. dakikada Cerny'nin pasında ceza sahası dışı sol çaprazda topla buluşan Orkun'un plase vuruşunda meşin yuvarlak uzak köşeden ağlarla buluştu. 1-0

29. dakikada İlhan Fakılı'nın sol taraftan ortasında Murillo'nun kale alanı önünden gelişine vuruşunda top üst direkten oyun alanına geri döndü. Orkun'un tamamlamaya çalıştığı meşin yuvarlak sağdan dışarı çıktı.

İkinci yarı



55. dakikada Orkun'un pasında Oh'un penaltı noktası önünden dönerek yaptığı sert vuruşta kaleci Olafsson gole izin vermedi.

70. dakikada Orkun Kökçü'nün pasında topla buluşan Cerny'nin ceza sahası içi sol çaprazdan vuruşunda meşin yuvarlak az farkla uzak direk dibinden auta gitti.

80. dakikada Bravo'nun pasına iyi hareketlenen Billing'in karşı karşıya pozisyondaki vuruşunda kaleci Nübel gole izin vermedi.

81. dakikada Semih Kılıçsoy'un ceza yayı sağından vuruşunda kaleci Olafsson'dan seken topu tamamlamak isteyen Orkun'un vuruşunda meşin yuvarlak üstten auta gitti.


logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.